FADØL. 

Hane 1: Kronenbourg 1664 Blanc Frankrig - 5,0%
Fast på Fad. Kronenbourg 1664 Blanc, brygget i stil med de belgiske hvede øl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid, en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed. Fast i sortiment.

Hane 2: Grimbergen Double-Ambrée Belgien - 6,5%
Intens og maltet - En ravgylden belgisk klosterøl. Øllen har en smuk kobbergylden farve toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med rige frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel. Fast i sortiment.

Hane 3: Tuborg Grøn Sunsæt Danmark - 4,6%
Grøn Sunsæt er den nye sommerøl, til alle os der elsker de lyse nætter og en kold læskende øl med et frisk strejf af citrusfrugt. Grøn Sunsæt er en krystalklar og gyldenblond pilsner med et livligt perlende skum. Sommerfrisk duft af nymodnet korn fulgt af milde indtryk af citrusfrugt og sommerflor. Smagen er sødmefuld og læskende takket være et frisk modspil af kulsyre og en fint afstemt bitterhed.

Hane 4: Brooklyn Pulp Art USA - 4,6%
En lækker Hazy New England IPA. Duften er præget af tropiske citrusfrugter, og smagen er frisk, med noter af citrus og mango. 
Øllens aromatiske smag forstærkes af "dry-hopning", eller tørhopping, den århundredgamle praksis hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen. Brooklyn er kendt og anerkendt som et international bryggeri i særklasse. Brooklyn Pulp Art Hazy IPA er oplagt til frokosten, en aften ude i godt selskab, til live musik eller en hyggestund i Jessensgade.

Hane 5: Vores PT Pilsner Danmark - 5,0%
Vi køre nu en PT Pilsner hane som byder på forfriskende versioner af den nøgne øl.  

Hane 6: Reset Brewery Froggy American IPA 
Slovenien 5,6%
India Pale Ale i amerikansk stil. Når vi hælder i glasset, bliver vi mødt af intense citrusaromaer af grapefrugt, appelsin, melon og citrongræs, der fortsætter i smagen. Den glatte, brødagtige krop forstærkes af en delikat karamelnote, der balancerer fint med den intense bitterhed og humlesmag fra Amarillo, Simcoe og Citra.

Hane 7: Sierra Nevada Pale Ale USA - 6,0%
Denne forfriskende Pale Ale er Sierra Nevadas mest populære øl og den første, der blev brygget på bryggeriet. Dette ikoniske bryg har en dyb ravfarve, en usadvanlig rig og kompleks karakter. Smagen er en god blanding af citrus oghumle. Hemmeligheden bag dens særpræg? Rigelige mængder af førsteklasses Cascade-humle, som giver Pale Ale sin duftende bouquet og en dejlig, krydret smag. Denne Pale Ale har en harmonisk balance, som gør den til det perfekte valg for dem, der sætter pris på en klassiker med et twist.

Hane 8: MorzyBeer Horsens Stout Danmark - 6,0%
MorzyBeer er Morzybittens egne øl. Morzybeer Stout er en let drikkelig stout hvor vi har ønsket at fremhæve lakrids-smagen ved at tilføre anis og fennikel til de mørke malte, som sammen med en IBU på 56 også gør den til en fin humlet Stout. Vores Horsens Stout er sammen med vores Super Brown Ale faste i vores sortiment, skiftevis på flaske og fadøl og kan kun købes på Morzybitten. Nyd dem i vores hyggelige rammer eller køb dem med hjem til dig selv eller en god ven.

Hane 9: Ginness Hop House Lager Irland - 5,5%
Denne populære lager er nu tilbage, denne øl har en subtil maltkarakter med sprød efterbitterhed og en forfriskende humleduft af abrikos og fersken.

Hane 10: Guinness Stout Irland - 4,2%
Verdens største Stout brand, nu på fast hane. Guinness bliver brygget på St. James Gate Bryggeriet i Dublin. Stor blød fylde med en cremet tekstur og en ganske markeret tør eftersmag. Den er mørk og fyldig, men ikke desto mindre utrolig forfriskende. Kendt for sin tætte cremede skumhat som kommer fra nitrogenblandingen under aftapning. Fast i sortiment

Nyhed - Sjældent set i Danmark - RESET BREWERY.

Reset Brewery skriver følgende:
Vi er et innovativt og teknologisk moderne håndværksbryggeri, der ikke går på kompromis, når det kommer til ølkvalitet. Baseret i Slovenien, i byen Brežice, gik vi trygt ind på det dynamiske håndværksølmarked i midten af ​​2020. Vi har stor viden, hårdtarbejdende medarbejdere, service i top og lydhørhed.

Udstyret til vores ølproduktion er lavet efter de høje standarder fra vores Ciceron-certificerede brygmester, som ved, hvordan man håndterer hvert eneste lille aspekt af ølproduktionen, der adskiller en gennemsnitlig øl fra en fantastisk øl. I produktionen følger vi altid høje standarder for teknologisk perfektion. Kvaliteten af ​​råvarer, optimering af processer, orden og renlighed, alt dette kan du smage i den producerede øl.

Læs mere om de 3 første øl nede i oversigten. 
Reset Gorjan Blonde Ale
Reset Old School American Pale Ale
Reset Irish Extra Stout

FADØL: Reset Froggy American IPA er på vej...

 

 

Flaske & Dåse øl.

Ayinger Urweisse Hvedeøl - Fast i sortiment
Tyskland 5,8% - 50 cl. 
Den atypiske lidt mørke farve kommer fra den mørke ristede malt, man har tilsat hvedeøllen. Dette har resulteret i en meget frugtig og krydret øl, hvor der findes gode toner af banan og citrus. På toppen ligger der flot finporet hvid skum. Eftersmagen er behagelig mild og ikke for humlet. Enormt forfriskende, frugtig og ikke for humlet hvedeøl. En af de absolut bedste ufiltrerede hvedeøl!
Ayinger Maibock 
Tyskland 7,0% - 50 cl. 
Ayingers Maibock er en ægte Bayersk specialitet. Mai refererer selvfølgelig til maj måned, da øllet er brygget for at fejre det korte bayerske forår. I denne tid, i alperne, er der ikke langt fra den første tøsne til at blomsterne igen springer ud. På denne tid er det derfor stadig for koldt til at sidde ude i diverse ølhaver, men også for lyst og solrigt til at man vil være indenfor! Og her bliver en Maibock spændende, da en maibock ofte vil være både lysere og have mere humlesmag end den traditionelle tyske bock. Ayinger Maibock er fyldt med søde maltnoter, der både i aroma og smag akkompagneres af en let fornemmelse af citrus. Øllen står flot gyldent i glasset med et nærmest orange skær, som på toppen dækkes af tykt hvidt skum. En særlig klassiker!
Ayinger Frühlingsbier
Tyskland 5,5% - 50 cl.
Frühlingsbier er en frisk undergæret forårsøl. Efter en lang vinter med mørke og kraftige øl er Frühlingsbier en læskende og let krydret forandring til forårets første solstrejf. Øllen står flot strågul og uklart i glasset med helt hvidt skum. Dertil er der en let maltet og frugtagtig aroma. Frühlingsbier har en let humlet eftersmag uden at være bitter. 
Batteliek Baobab Tripel
Belgien 8,8% - 33 cl.
Nyhed fra Belgien! I Batteliek vil du opdage nye øl fra Het Ankers nyeste projekt, der søger nye frugtige og eksperimentelle øl! Baobab er en tripel, der udfordrer opfattelsen af hvordan en tripel kan smage. Øllen leverer eksotiske noter, som tager den drikkende tilbage til savannen og baobabtræets skygge.
Batteliek Battelaar Blonde
Belgien 6,1% - 33 cl
Fra Het Ankers nye ølprojekt "Batteliek". Denne blonde Battelaar er en loyal følgesvend på alle dine eventyr. Takket være den klassiske tyske Tett Nanger humle smager denne øl let krydret, fyldig og frem for alt vidunderlig frisk. En øl du kan regne med.
Dry and Bitter Wheat Caroline 
Danmark 5,1% - 44 cl.
Denne hefeweizen har banan- og søde kryddernellikesmag base, med en blød melodi af citron til diskant.
Duvel Classic
Belgien 8,5% - 33 cl. 
Duvel er et af Belgiens mest berømte øl. Denne blonde topgæringsøl er flagskibet i Brewery Duvel-Moortgat. Denne øl blev lanceret i sin nuværende form i 1970. Duvel har en lys gylden farve og et dejligt hvidt hoved. Det har en lys og frugtagtig aroma, en subtil tør og hoppy smag. Duvel skylder sin unikke karakter for anvendelsen af ​​særlige gærstammer, som blev omhyggeligt udvalgt i 1970'erne, da øllen blev lanceret. Efter brygningsprocessen filtreres ølfilen, og der tilsættes en anden gærstamme sammen med noget sukker.
Erdinger Hefe Weissbier - Fast i sortiment
Tyskland 5,3% - 50 cl.
Tyskland er bare bedst til hvedeøl og denne Erdinger er simpelthen Spitzenklasse. En uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde og mild eftersmag. Erdinger Hefe Weissbier er topgæret og modnes efter tapning videre i flasken, hvilket giver den en lækker frugtig smag, ligesom champagne. Denne hvedeøl fra Erdinger tilbyder mere end bare mousserende forfriskning - det giver en ægte smag af Bayern.
Gouden Carolus Whisky Infused
Belgien 11,7% - 33 cl.
En flaske af det allerbedste fra Cuve Van De Keizer serien,  der hylder Carl. V, som havde residens i Mechelen, Belgien. Cuve van de Keizer whisky infused, var oprindeligt brygget som event øl i Indulgence serien, og var faktisk det første smagsudtryk i serien. Øllen fik dog voldsomt mange efterspørgsler, og blev endog kåret til både Europa og verdens bedste øl. Efter dette genoptog Het Anker brygning, og nu er denne whisky infusion øl et fast element i Het Ankers sortiment. Het Anker har tilføjet deres egen single malt whisky til øllen, hvilket gør den til en unik og kraftfuld øl. Øllen er umulig at komme udenom for øl elskere, der med sin fyldighed og delikate strejf af vanilje, egetræ og chokolade udgør en fuldkommen fantastisk øl oplevelse.
Grauballe Bryghus Belgian Strong Dark Ale/Kold før tolv
Danmark 8,3% - 50 cl. 
G-KRAFT STUDIO er Grauballe Bryghus’ serie af moderne øl og navnet på vores fiktive filmselskab. Med stor kærlighed til både øl og film skabes, med hjælp fra kunstig intellligens, små fortryllende glimt af fiktive øl-film fra fortiden, inspireret af de klassiske filmperler. 

Hornbeer Belgisk Witbier - Øko NYHED!
Danmark 4,6% - 33 cl.
Bebuder sommerens komme. ​Summer er vores hyldest til den danske sommer - ligesom den, er Summer en smule lunefuld. Bedst som man tror at man får skænket en almindelig lys øl, så opdager man, at Summer byder på smag af hyldeblomst, honning, citrus, humle og krydderier. Summer er brygget med udtræk af hyldeblomst, så den har lidt naturlig syrlighed - det er med til at gøre den ekstra frisk. Øl stilen er mest i retning af “Belgisk witbier”. Summer er den spændende øl som velkomstdrink, til de lyse retter, sammen med naboen på terrassen, på båden eller bare lige når man har lyst til noget forfriskende. IBU 8,37 - EBC 6,6
Hornbeer Black Magic Woman Stout
Danmark 10% - 33 cl.
Vores bud på en anderledes stout med tørverøget malt. ​Her er tale om en rigtig "mandfolkeøl" med meget af det hele. Øllet er brygget på ristede bygmalte, birkerøget malt, tørverøget malt, karamelmalte og pilsnermalt. Øllet er humlet mere end ellers for at balancere den kraftige maltprofil. IBU 113 - EBC 74
HopGun Brew Cepheus DDH Single Hop IPA
Danmark 5,1% - 44 cl.
Double Dryhopped single hop IPA - IBU: 26
Tørhumlet med – Centennial. Noter af citrusfrugter og blomster.
HopGun Brew er et helt nyt subbrand til Hornbeer. Vi har i HopGun Brew især specialiseret os inden for øltypen IPA, dette vil i også kunne se på vores øl udvalg, som dog også byder på en kraftg stout. Vi forsøger især at lege og eksperimentere med smagene, og det er der til at starte med, kommet 7 varianter ud af.​​
Lervig Sour Suzy Berliner Weisse 
Norge 4% - 33 cl.
En tørstslukkende øl, Sour Suzy efterligner en klassisk tysk bryggeteknik (sur mæskning) for at give en let, forfriskende syrlighed. Ingen humlebitterhed og meget lav humleprofil. Sour Suzy er ikke din typiske sessionsøl - snarere leverer den noget lidt mere obskurt og spændende. Den drikker lige så forfriskende som et glas limonade, måske mere forfriskende end selve vandet...
Lervig Nitro Stout
Norge 4,7% - 44 cl.
Lervigs nitro stout er en tør irsk stout brygget med en god humlebalance. Det er brug af nitrogen og gasfangerkapslen aka "widget" frigiver nitrogen, når du åbner dåsen for at skabe en glat mundfornemmelse kombineret med en tør, men fyldig smag.

Lundumskov Bryghus Saison 
Danmark 6,0% - 50 cl.
En frisk og sprød øl brygget med gær som giver en let krydret og frisk aroma. Smagen er præget af sødme og en mild maltprofil, tropisk frugt og velafstemt bitterhed.
Lundumskov Bryghus Rugen 
Danmark 5,5% - 50 cl.
Rugen er en øl med en ret markant smag af rug. Flot Cremefarvet skum og flot mørk ravfarve. Maltet smag med en let bitter finish.
MorzyBeer Super Brown Ale - Fast i sortiment
Danmark 6,0% - 50 cl.
En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær før tapningen. Øllet har en tilpas mængde maltsødme, en lav og rund bitterhed, Alt i alt en Super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON. Brygget første gang i 2006 og gjorde comeback i 2022 og siden har den været en topsællert.
MorzyBeer Horsens Stout Danmark - Fast i sortiment
Danmark 5,8% - 50 cl.
Morzybeer Stout er en let drikkelig stout hvor vi har ønsket at fremhæve lakrids-smagen ved at tilføre anis og fennikel til de mørke malte, som sammen med en IBU på 56 også gør den til en fin humlet Stout.
Moosehead Hopbot Westcoast IPA 
Canada 7,1% - 47,3 cl.
Brygget med humlesorter fra den amerikanske vestkyst, denne Indian Pale Ale har en meget stærk humlesmag. Dens smag rundes af med de særligt udvalgte stærke maltvarianter. Med en IBU-værdi på 70 er det smagsmæssigt en ret intens IPA.
Moosehead Pale Ale
Canada 5,0% - 33 cl.
For jer som elsker en god Pale Ale. Den har masser af styrke og karakteristik Pale Ale smag. Bryggeriet er startet i 1867 i Canada, Moosehead leverer øl af høj kvalitet.
Reset Brewery Old School American Pale Ale
Slovenien 4,9% - 50 cl
Citrusagtig, men ikke for meget. Karamell, lige den rigtige mængde. Balanceret, det er det ord, vi leder efter. En American Pale Ale, som du ville forvente, en let øl, der kan drikkes, men stadig fuld af karakter. Velegnet på ethvert tidspunkt. Spækket med tropiske noter fra Simcoe og Cascade humle, beriget med karamelmalt og pakket ind i den blide bitterhed fra Chinook humle. 
Reset Brewery Irish Extra Stout

Slovenien 5,6% - 50 cl
Denne mørke, fyldige øl byder dig velkommen med ristede noter af kaffe, chokolade, kakao, blød vanilje og karamel. Alle disse smage overføres smukt til smagen, mens du nipper. Du vil mærke de blide blomster noter af slovensk Aurora og bitterheden af ​​Magnum-humle, som giver den helt rigtige mængde tørhed ved at balancere den maltagtige sødme og ristethed, der kan forventes med denne traditionelle irske ølstil.
Reset Brewery Gorjan Blonde Ale

Slovenien 4,2% - 50 cl
Ukompliceret, men alligevel kompleks. Humle accent, med den helt rigtige mængde bitterhed. Med sin drikkeevne og moderate alkoholindhold skriger den efter mere. Maltet og humlet smag efterlader en behagelig eftersmag i munden, der fortæller dig, at Gorjan-øl er speciel, fordi den udelukkende er brygget med de slovenske humlesorter Magnum, Styrian Cardinal og Styrian Fox.
Samuel Smith Imperial Stout
England 7,0% - 35,5 clFantastisk flot stout. Den er rig i smagen, hvor der er en fin harmoni mellem det tørre og det lidt søde. Den kendte ølskribent, Michael Jackson, gav den, som en af de få øl i verden, 4 stjerner.
Poppels Pale Ale English Style
Sverige 5,6% - 44 cl
En svensk variant af en maltet balanceret pale ale. Dette er en øl med en subtil frugtsødme og toner af karamel, som balanceres af en markant bitterhed og maltvarianter, der giver denne øl krop, samt en rødlig farve.
Siren Lumina Session IPA
England 4,2% - 33 cl
Lumina er vores skinnende lys, glødende med saftige tropiske frugtnoter. Humlede aromaer af mango og ananas guider dig mod eksplosiv smag, glimt af delikate citrus highlights og forfriskende afbalanceret bitterhed. Vores åbenbaring af en session øl drinks med en pudeagtig blød mundfornemmelse og skænkes med en smuk let dis.
Siren Broken Dream Nitro Stout
England 6,5% - 33 cl
En nydelse af kaffe, chokolade og specialmalt, Broken Dream er glat, smagelig og mere fyldig. Disse dåser er doseret med nitrogen for en utrolig cremet mundfornemmelse. Tildelt CAMRA Supreme Champion Beer of Britain 2018.
Skuldborg Bryghus Havmunken
Danmark 5,4% - 33 cl.Inspireret af legenden om fabeldyret Havmunken, der skulle ligne en munk med en fiskekrop - Lidt ála en havfrue, har Reinhard Weibhauer fra Skuldborg Bryghus skabt en dejlig IPA. Den har nogle dejlige noter fra malten og en solid bitterhed, der tager fat i kraven på dig.
Skuldborg Bryghus Dortmunder Export
Danmark 5,6% - 33 cl. 
I Skuldborg siger man tingene som de er, kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Derfor er bærer Skuldborg Bryghus' bud på en Classic den korrekte betegnelse, nemlig en Dortmunder Export. Det er en dejlig lys lager til dig, der ønsker lidt mere styrke og smag i glasset kontra en pilsner. 
Skuldborg Bryghus Gylden Daggry
Danmark 6,0% - 33 cl.
Velsmagende specialøl af øltypen mørk dubbel. Gylden Daggry er iflg. brygmester Reinhard Weibhauer brygget, fordi vi alle manglede en Verdens Bedste Morgenøl. Det er den øl, som du kan ligge i din seng hele natten og glæde dig til om morgenen, når du skal op og have et dejligt glas Gylden Daggry. Den er brygget efter Reinhardsgebot og brygmesterens egen hemmelige teknik. Det har givet en skøn smag af sveske, rosin, en lille smag af brændt karamel og appelsinskal.
Theakston Best Bitter 
England 3,8% - 44 cl.
Prisvindende engelsk ale! Bitter Ale er den engelske nationaldrik. Det er den klassiske øl, du finder på en engelsk pub. Denne kobberfarvet Best Bitter er meget humlet og bitter smag, men i fin balance med malten. Bitter Alen har et lavt kulsyreindhold. 
Wicklow Wolf Apex Oatmeal Stout
Irland 6,5% - 44 cl.
Apex kæmper for en tung maltseddel, brygget med kun de bedste flagede Irish Oats, special chokolade og kaffemalt. Forvent et intenst udbrud af frisk ristet kaffe, mælkechokolade og en lækker cremet glathed. En stout med fuld smag, der giver dig lyst til mere.
Wicklow Wolf Wildfire Hoppy Red Ale
4,6% - IBU 28 - 44 cl.
Ikke din typiske røde – Wildfire er en moderne humlerød ale. Maltet, karamel og chokoladebund med en overflod af humlekarakter. En enkelt humle rød ale, Sorachi Ace humle giver hints af kokosnød, citron og et strejf af eg. En cremet, urteafslutning med strejf af maltet sødme.

GLUTENFRI ØL
Estrella Damn Daura Pilsner
Spanien 5,4% - 33 cl.
Dejlig, forfriskende og smagfuld pilsner fra et af Spaniens mest succesrige bryggerier. Mange danskere kender Estrella Damm fra ferier sydpå. Nu kan vi tilbyde dig denne gode øl helt uden gluten!. Vi har også denne skønne øl i en alkoholfri version.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Luksus øl

Lidt dyrere - Meget mere eksklusivt!

Kam nydes på Morzybitten eller tages med hjem til en anden god stund.

Amarcord Ama Bruna
Italien 7,5% - 35 cl. 
Amarcord AMA Bruna er en fremragende overgæret mørkebrun ale. Øllen kan bedst karakteriseres som en kloster dubbel. Øllet har en dejligt maltet og frugtagtig aroma med smagsnuancer af karamel, kandis og chokolade. På toppen ligger der sig en flot cremet skum, som fuldender Bruna oplevelsen. Smagen er ikke for fyldig, og er dejlig sødlig. Bruna opretholder en god balance mellem malt og humle uden at være for bitter. Efter klosterstilen eftergærer Bruna i flasken, hvor der er tilsat godt med brunt kandissukker. 85 kr.

Samuel Smith Yorkshire Stingo 
England 8% - 55,5 cl. 
Speciallageret Limited Edition. En øl, der er modnet i mindst 1 år på egetræsfade. Egetræsfadene er blevet brugt i mere end et århundrede og dette giver øllet mere karakter. En øl med en frugtagtig karamelsmag. Er endvidere flaskegæret. Nogle af egetræsfade hos Samuel Smith går mere end et århundrede tilbage, og de individuelle egetræsstave er blevet erstattet af Old Brewery bødkerne gennem årene. Gradvist opsuger fadene mere og mere af karakteren af ​​ale, der er gæret i Yorkshire-firkanter. Yorkshire Stingo er lagret i mindst et år, modnet på disse velbrugte egetræsfade i bryggeriets underjordiske kældre med frugt, rosiner, sirup-toffee, julebudding og svage eg-smag, før de bliver yderligere naturligt konditioneret på flaske. 130 kr.

Innis & Gunn Islay Whisky Cask Beer
Skotland 7,4% - 33 cl. 
Hvad sker der, når vi krydser Innis & Gunn med Laphroaig? En uforglemmelig limited edition. I&G har modnet deres ravfarvede øl i Laphroaig 10 whiskyfade for at give dig Islay Whisky Cask.
Dobbelt fadmodnet ved hjælp af Laphroaig Single Malt og Portfade. Dette er en fed og kompromisløs øl. En robust, vild ø, der er berømt for sit dramatiske landskab og kompromisløse single malt whisky. Hvor rig, tørvet jord, havet sprøjter i luften og århundreders håndværk, tilfører whiskyen karakteristiske, komplekse smage. Til dette års udgivelse har I&G taget Laphroaig First Fill Fade, hvori de langsomt har modnet en Innis & Gunn øl, I&G har derefter færdiggjort øllen i Laphroaig Portfade. Ved at absorbere alle de dybe smage fra egetræet – krydret trærøg og tørv – tilføjer øllet sin egen rige, ristede smag. Slutresultatet er noget så uforglemmeligt som øen og whiskyen, der inspirerer den. Islay Whiskey Cask er en skotsk rød ale, langsomt modnet i Laphroaig single malt first fill skotsk whisky og afsluttet på portvinfade - fra en af ​​de mest berømte maltwhiskyer i verden.
Aroma: En hæsblæsende og intens næse, som først leverer saltlage, tørverøg og rige maltagtige noter, åbner sig derefter med antydninger af brændt ananas, kokosnød og blomsteraroma.
Smag: Rig og luksuriøs; en dybt røget, mineralsk og maltet rygrad balanceret med noter af toffee, kokos og stuvet par. Medium intensitet og mundfornemmelse. Afslutning: Varmende og intens men fremragende balanceret og med en uventet friskhed. Maltet byg, tørverøg og tobak fletter sig ind i hinanden og bliver hængende i ganen. 110 kr.

Innis & Gunn Vanishing Point 05
Skotland 11,0% - 50 cl.
En fortryllende Imperial Stout. Innis & Gunn's femte øl, der udkommer i den årlige limited-edition af bryggeriets topprodukt "Vanishing Point". Hvert år søger Innis & Gunn at bygge videre på deres tidligere Vanishing Point-øl. Forfiner og udvikler altid, hvad øllet kan levere gennem kombinationen af ​​fadmodning og bryggeingredienser. Brygget er en 11% Imperial Stout, der er modnet i 365 dage i håndudvalgte 15-årige Speyside Single Malt Whisky Fade. Kulsort i farven har øllet rigelige aromaer af eg og kokos sammen med behagelige strejf af tørret rød frugt. Smagen er af luksuriøs mørk chokolade, eg og vanilje med en varmende, spirituel karakter. Der er en berusende maltkarakter til øllet, som er blevet raffineret og blødgjort gennem over 8.000 timer på fad. Afslutningen er kompleks og glat, med ristede malt- og whiskynoter dvælende. Virkelig en at nyde.  135 kr.

Innis & Gunn Vanishing Point 07
Skotland 11% - 50 cl. 
American Imperial Stout. Vanishing Point 07 varsler en Double Cask-modning for første gang. Først tilbragte 9 måneder i The Glenlivet 18-årige fade, før de blev færdige i 3 måneder i Port Fade. Årets udgivelse er rig og kompleks, men med en varmende blødhed. Med en malty-mokka og karamel rygrad, accentueret med antydninger af bær og nødder. Rig og kompleks, men alligevel med en varmende blødhed. Med en maltet mokka og karamel rygrad, accentueret med antydninger af bær og nødder.
Udseende - Næsten sort med et tyktflydende udseende og en lille krone af solbrunt hoved. Anstændig udholdenhed og en dejlig kvart finger af hovedet stikker rundt i et stykke tid. Lugt - Mørk og rig, lidt tørv men masser af træagtig og lidt mørk frugt, druer og kirsebær. Stor dybde af aroma. Noget læder, ristet malt og spor af karamel og skumfidus under den stærke finer.
Smag - Noget kraftig. Rostede stykker. Læder., Masser af træ og igen mere frugtig end forventet med nogle druer, pære og mørke bær. Kompleks og blød som annonceret. Intensiteten er ikke helt på niveau med næsen. Sprit er til stede, men ganske godt forklædt. Scotch og portvin tønder begge godt integreret med at være anmassende.
Mundfølelse - Ret fyldig med lav kulsyre. Nem sipper. Igen er ABV godt forklædt med en blød finish. 135 kr.

Het Anker Gouden Carolus Imperial Dark 
Belgien 11% - 75 cl. 
Imperial Dark er en enestående mørk øl som udvikler en raffineret kompleksitet og intense aromaer gennem årene. Den overraskende bløde og frugtagtige karakter kombinerer en varmende smagsfylde med en forfriskende eftersmag, suppleret med noter af ristet malt, karamel og blommer. Et kejserligt bryg at værne om. 175 kr.

Gouden Carolus Whisky Infused 
Belgien 11,7% - 75 cl. 
Cuve van de Keizer. Denne quadruple er en del af Het Ankers kejser-serie, der hylder Carl. V, som havde residens i Mechelen, Belgien.
Cuve van de Keizer whisky infused, var oprindeligt brygget som event øl i Indulgence serien, og var faktisk det første smagsudtryk i serien. Øllen fik dog voldsomt mange efterspørgsler, og blev endog kåret til både Europa og verdens bedste øl. Efter dette genoptog Het Anker brygning, og nu er denne whisky infusion øl et fast element i Het Ankers sortiment.
Het Anker har tilføjet deres egen single malt whisky til øllen, hvilket gør den til en unik og kraftfuld øl. Øllen er umulig at komme udenom for øl elskere, der med sin fyldighed og delikate strejf af vanilje, egetræ og chokolade udgør en fuldkommen fantastisk øl oplevelse. 175 kr.

Sierra Nevada Big Foot Vintage 2016
USA 9,6% - 33 cl.
Forlænget lagring af Bigfoot forfiner noget af bygvinens notorisk dristige karakter. Berømt for sin aggressive humle, får vintage Bigfoot mere subtilitet over tid. Efterhånden som humlen forsvinder til baggrunden, tager den robuste malt over, og noter af brændekirsebær, dadler, kakao, bladtobak og karamel kommer til syne. Med tiden bliver Bigfoot mindre af et udyr og mere af en skønhed, velegnet til at servere som en drink efter middagen i dit yndlings hjertelige glas eller snifter. 100 kr.

Thomas Hardy Speciallageret 2007 Barley Wine
England 11,7% - 27,5 cl.
Thomas Hardy’s Ale er ikke en let øl at brygge. Den har sine udfordringer. Den første udfordring er at bruge moderne teknologi på en gammel måde, at genskabe en øl fra en anden tidsalder, som har gennemgået mange forskellige ændringer og fortolkninger i årenes løb. Det er nu gjort med den største respekt for traditionen og for at holde hjertet og sjælen i de gamle bygvine i live. Det betyder, at råvarerne fra den del af England skal opretholdes som i 1968 og at de samme traditionelle teknikker samt den lange produktion og lagring er benyttet. Disse årgangsøl er et stykke engelsk historie, vi gerne vil dele med dig. 90 kr.

NYHED - ST. BERNARDUS VINTAGE
1,5 liter verdensklasse øl - 399 kr.
Siden 2012 har St. Bernardus produceret et begrænset antal 1,5 liters flasker, den såkaldte St. Bernardus Magnum. Dette gør man for at hylde den helt særlige St. Bernardus 12, der i øllets verden bliver betragtet som en af Belgiens ypperste øl. Hvert år bliver etiketterne designet af en ny kunstner, der skaber en ny fortælling om den fremragende St. Bernardus 12. Vi har nu i en meget begrænset antal fået fat i den allerførste udgivelse fra 2012 samt den efterfølgende 2013 udgave, der prydes af kunstværket " Bernardus e Marco" af glaskunstneren Giampaolo Amoruso. To spændende vintage øl, der må prøves eller gemmes i samlingen af øl entusiaster!

For Bernardus bryggeriet er deres nr. 12 en ganske særlig øl. Øllen er nemlig anerkendt og anset som en af verdens bedste øl, og bryggeriet er da heller ikke blege for at kalde mesterværket af en quadruple for deres bryggeris flagskib. Den mørkebrune quadruple er da også umulig at gå udenom, når man skal smage de bedste øl, som Belgien kan tilbyde. Bryggeriets begejstring for netop denne øl siger ikke så lidt. Bryggeriet er selv et verdenskendt bryghus med beliggenhed i Watou, Poperinge i Belgien. Området er blandt øl entusiaster kendt som den hellige gral indenfor ølbrygning, da stedet har hjemme for mange af de bedste belgiske bryggerier. Lokalt vil man se de nærmest uendelige humlemarker, som snor sig gennem landskabet. St. Bernardus Abt 12 er en fremragende sødlig quadruple med lækker smag af anis og tørret frugt. En enormt fyldig og stærk øl på 10% ABV. Ifølge mange trappistdrikkere er St. Bernardus 12 noget af det tætteste, man kommer på den sjældne Westvleteren 12, der brygges på Sint Sixtus klosteret få kilometer fra Bernardus bryggeriet. En utrolig afbalanceret og unik øl der stadig brygges efter den originale opskrift fra 1946. En øl der danner den smukkeste elfenbensfarvede skum, så man inden den første tår allerede glæder sig. Øllen er meget let drikkelig med sin bløde og fyldigesmag, hvor der er fundet en perfekt balance mellem det bitre og det søde. Når man drikker en nr. 12 fra Bernardus nyder man livet fuldt ud.

FRUGTØL

Vores Radler
33/50 cl
Det er en læskende og prikkende blanding af 50% Pilsner FADØL og 50% lækker lemonade som overbeviser med sin helt egen karakter og unikke smag.
Estrella Damm Lemon
Spanien 3,2% - 33 cl. .
Ny spansk øl fra Estrella. Damm Lemon er en lækker sommer tørstslukker med en forrygende smag af citron og lime.
HET ANKER Rosè Boscoli 
Belgien 3,5% - 33 cl.
Rosé Boscoli er en lyserød frugtøl på 3,5%, der virkelig er frugtig og sød. Øllen er lavet på en base af hvid øl, der i Belgien er en blanding mellem en lager og en hvedeøl, hvor der tilsættes frisk frugt, som er kogt ind til en sauce. Et fremragende og læskende produkt.

Liefmann On The Rocks
Belgien 3,5% - 25 cl. 
Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er en lidt frugtagtig og enstemmigt sød drikke, mousserende og forfriskende. Serveres med isterninger - kold og forfriskende.

Kronenbourg 1664 Rosé
Frankrig 4,5% - 50 cl
1664 Rosé er en forfriskende hvedeøl med frugtige noter af røde bær. Øllen fremstår uklar, rødgylden med hvidt perlende skum. 1664 Rosé er den perfekte sommer øl og et godt alternativ til bryggeriets verdensberømte BLANC. 

 

Flaskeøl & Cider - Alkoholfri  

Alkoholfri ØL

Brewdog Hazy Jane IPA
Skotland 0,5% - 33 cl
Brewdog er kendt for at brygge kvalitetsøl, især IPA. Hazy Jane er en fantastisk IPA og nu kan den smages i en alkoholfri version, stadig fuld af smag med noter af tropiske frugter og græs.

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 33 cl. 
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Erdinger Weissbier
Tyskland 0,4% - 50 cl.
Erdinger Alkoholfrei er en uklar gylden Alkoholfri hvedeøl, der trods sit lave alkoholindhold, er fuld af sødmefuld velsmag, frugtighed og blød læskende fylde. Faktisk vil den smagsmæssigt nemt kunne sammenlignes med en helt almindelig hvedeøl. 
Erdinger Alkoholfrei er en unik forfriskende restitutionsdrink med lavt alkoholindhold. Denne alkoholfrie hvedeøl fra Erdinger tilbyder mere end bare mousserende forfriskning - det giver en ægte smag af Bayern.

Estrella Free Damm 
Spanien 0,0% - 33 cl. 
Free Damm er en ravfarvet alkoholfri pilsner. Den har et let hoved og livlige fine bobler. De har en ren og intens aroma af humle og antydninger af friske hvide blomster. Smagen er delikat med hint af korn og toast. En øl, der er frisk med rette mængde bitterhed. DENNE ØL ER OGSÅ GLUTEN FRI.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Klosterbryggeriet Nonne Pale Ale økologisk
Danmark 0,0% - 33 cl.
Netop kåret til Danmarks næstbedste alkoholfrie øl og som det højest vurderede mikrobryggeri i konkurrencen. Klosterbryggeriet har skabt en skøn og smagfuld økologisk pale ale. Nonnen er et velbrygget eksempel på en alkoholfri øl, hvor de har tilsat mere humle, for at give denne øl et solidt grundlag for den gode smag. Nonnen er tørhumlet med den populære humlesort Citra. 

Samuel Smith Brown Ale
England 0,4% - 35,5 cl. 
En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerede næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Den tørre saltkarakter er et perfekt supplement til krydret mad. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

Stadshaven Moray IPA
Holland 0,4% - 33 cl
På jagt efter en livlig alkoholfri IPA? Moray IPA er stadig lækker selv i denne alkoholfrie version. Balanceret bitterhed med skarpe frugtige noter af karambol og mandarin. 

Warsteiner Fresh Free
Tyskland 0,0% - 33 cl
Warsteiner Fresh Free er en øl af pilsnertypen, dog uden alkohol. Det er en øl med en blød og fyldig smag. Den har et tykt og cremet skum, og er en forfriskende ren øl med en frisk afslutning.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Ginger Beer & Cider

Også som Alkoholfri - Se vores alkoholfri produkter

Magner's Original 4,5% - Også Alkoholfri
Mellem tør Cider

Da William Magner satte sig for at fremstille Irlands bedste cider i 1935, var det denne, han kom med. Opskriften er ikke ændret det siden da, men hvorfor skulle den også det? Den er fremstillet af 17 forskellige sorter af modne æbler, der er presset og derefter lageret mørkt for at modne i et par år.

En forfriskende cider med en velafrundet smag med afbalanceret surhedsgrad og sødme. Den har en delikat, men dyb frugtagtig smag afledt af friske modne æbler med hints af eg og krydrede vinfrugter.

Magner's Original Alkoholfri Cider 0,0% 
Mellem tør Cider

Coisbo Ginger Beer 4%
Ingefærs øl. Spændende smagsoplevelse og er en idealisk følge for dem som værdsætter en aromatisk og opfriskende drikke.

FACEBOOK (2) Kopi