FADØL. 

Hane 1: Kronenbourg 1664 Blanc Frankrig - 5,0%
Fast på Fad. Kronenbourg 1664 Blanc, brygget i stil med de belgiske hvede øl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid, en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed. Fast i sortiment.

Hane 2: Grimbergen Double-Ambrée Belgien - 6,5%
Intens og maltet - En ravgylden belgisk klosterøl. Øllen har en smuk kobbergylden farve toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med rige frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel. Fast i sortiment.

Hane 3: Tuborg Grøn Sunsæt Danmark - 4,6%
Grøn Sunsæt er den nye sommerøl, til alle os der elsker de lyse nætter og en kold læskende øl med et frisk strejf af citrusfrugt. Grøn Sunsæt er en krystalklar og gyldenblond pilsner med et livligt perlende skum. Sommerfrisk duft af nymodnet korn fulgt af milde indtryk af citrusfrugt og sommerflor. Smagen er sødmefuld og læskende takket være et frisk modspil af kulsyre og en fint afstemt bitterhed.

Hane 4: Rød Tuborg Danmark - 4,6%
Rød Tuborg er nostalgi, når det smager bedst. Det var den første øl, Tuborg bryggede til danskerne. Tuborg's fødselsdag d. 13. maj fejres med Rød Tuborg hvert år, hvor Rød Tuborg kan nydes i anledning fødselsdagen som en sæson øl. Vi tager dog forskud på glæderne, så du allerede nu kan smage den mørke og fyldige øl med de stolte traditioner. Der benyttes 4 forskellige typer malt; Münchenermalt (som kendes fra Classic), pilsnermalt samt en smule karamel- og farvemalt. Disse ingredienser giver sammen med Tuborg-gæren den karakteristiske rødbrune farve, en særdeles fyldig smag og en rigt skum.

Hane 5: Vores PT Pilsner Danmark - 5,0%
Vi køre nu en PT Pilsner hane som byder på forfriskende versioner af den nøgne øl.  

Hane 6: Skuldborg Bryghus Bøvøl IPA Danmark - 5,3%
Endnu en perle fra brygmester, Reinhard Weibhauer, en fremragende, læskende Hazy IPA som bare smager godt.

Hane 7: Gylden Daggry Danmark - 6,0%
Velsmagende specialøl af øltypen mørk dubbel. Gylden Daggry er iflg. brygmester Reinhard Weibhauer brygget, fordi vi alle manglede "Verdens Bedste Morgenøl". Det er den øl, som du kan ligge i din seng hele natten og glæde dig til om morgenen, når du skal op og have et dejligt glas Gylden Daggry. Den er brygget efter Reinhardsgebot og brygmesterens egen hemmelige teknik. Det har givet en skøn smag af sveske, rosin, en lille smag af brændt karamel og appelsinskal.

Hane 8: MorzyBeer Super Brown Ale Danmark - 6,0%
MorzyBeer er Morzybittens egne øl. En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær før tapningen. Øllet har en tilpas mængde maltsødme, en lav og rund bitterhed, Alt i alt en Super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON. Brygget første gang i 2006 under navnet Morzybitten og gjorde comeback i 2022, nu brygget på Grauballe Bryghus. Super Brown Ale er siden en af vores topsælletter og er sammen med vores Horsens Stout faste i vores sortiment, skiftevis på flaske og fadøl og kan kun købes på Morzybitten. Nyd dem i vores hyggelige rammer eller køb dem med hjem til dig selv eller en god ven.

Hane 9: Ginness Hop House Lager Irland - 5,5%
Denne populære lager er nu tilbage, denne øl har en subtil maltkarakter med sprød efterbitterhed og en forfriskende humleduft af abrikos og fersken.

Hane 10: Guinness Stout Irland - 4,2%
Verdens største Stout brand, nu på fast hane. Guinness bliver brygget på St. James Gate Bryggeriet i Dublin. Stor blød fylde med en cremet tekstur og en ganske markeret tør eftersmag. Den er mørk og fyldig, men ikke desto mindre utrolig forfriskende. Kendt for sin tætte cremede skumhat som kommer fra nitrogenblandingen under aftapning. Fast i sortiment

Nyhed - Sjældent set i Danmark. Vi har netop fået øl ind fra Canadiske Moosehead Brewery.
Se typerne nede i ovesigten.

 

Flaske & Dåse øl.

Ayinger Urweisse Hvedeøl - Fast i sortiment
Tyskland 5,8% - 50 cl. 
Den atypiske lidt mørke farve kommer fra den mørke ristede malt, man har tilsat hvedeøllen. Dette har resulteret i en meget frugtig og krydret øl, hvor der findes gode toner af banan og citrus. På toppen ligger der flot finporet hvid skum. Eftersmagen er behagelig mild og ikke for humlet. Enormt forfriskende, frugtig og ikke for humlet hvedeøl. En af de absolut bedste ufiltrerede hvedeøl!
Ayinger Maibock 
Tyskland 7,0% - 50 cl. 
Ayingers Maibock er en ægte Bayersk specialitet. Mai refererer selvfølgelig til maj måned, da øllet er brygget for at fejre det korte bayerske forår. I denne tid, i alperne, er der ikke langt fra den første tøsne til at blomsterne igen springer ud. På denne tid er det derfor stadig for koldt til at sidde ude i diverse ølhaver, men også for lyst og solrigt til at man vil være indenfor! Og her bliver en Maibock spændende, da en maibock ofte vil være både lysere og have mere humlesmag end den traditionelle tyske bock. Ayinger Maibock er fyldt med søde maltnoter, der både i aroma og smag akkompagneres af en let fornemmelse af citrus. Øllen står flot gyldent i glasset med et nærmest orange skær, som på toppen dækkes af tykt hvidt skum. En særlig klassiker!
Ayinger Frühlingsbier
Tyskland 5,5% - 50 cl.
Frühlingsbier er en frisk undergæret forårsøl. Efter en lang vinter med mørke og kraftige øl er Frühlingsbier en læskende og let krydret forandring til forårets første solstrejf. Øllen står flot strågul og uklart i glasset med helt hvidt skum. Dertil er der en let maltet og frugtagtig aroma. Frühlingsbier har en let humlet eftersmag uden at være bitter. 
Batteliek Baobab Tripel
Belgien 8,8% - 33 cl.
Nyhed fra Belgien! I Batteliek vil du opdage nye øl fra Het Ankers nyeste projekt, der søger nye frugtige og eksperimentelle øl! Baobab er en tripel, der udfordrer opfattelsen af hvordan en tripel kan smage. Øllen leverer eksotiske noter, som tager den drikkende tilbage til savannen og baobabtræets skygge.
Dry and Bitter Wheat Caroline 
Danmark 5,1% - 44 cl.
Denne hefeweizen har banan- og søde kryddernellikesmag base, med en blød melodi af citron til diskant.
Duvel Classic
Belgien 8,5% - 33 cl. 
Duvel er et af Belgiens mest berømte øl. Denne blonde topgæringsøl er flagskibet i Brewery Duvel-Moortgat. Denne øl blev lanceret i sin nuværende form i 1970. Duvel har en lys gylden farve og et dejligt hvidt hoved. Det har en lys og frugtagtig aroma, en subtil tør og hoppy smag. Duvel skylder sin unikke karakter for anvendelsen af ​​særlige gærstammer, som blev omhyggeligt udvalgt i 1970'erne, da øllen blev lanceret. Efter brygningsprocessen filtreres ølfilen, og der tilsættes en anden gærstamme sammen med noget sukker.
Erdinger Hefe Weissbier - Fast i sortiment
Tyskland 5,3% - 50 cl.
Tyskland er bare bedst til hvedeøl og denne Erdinger er simpelthen Spitzenklasse. En uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde og mild eftersmag. Erdinger Hefe Weissbier er topgæret og modnes efter tapning videre i flasken, hvilket giver den en lækker frugtig smag, ligesom champagne. Denne hvedeøl fra Erdinger tilbyder mere end bare mousserende forfriskning - det giver en ægte smag af Bayern.
Grauballe Bryghus Belgian Strong Dark Ale/Kold før tolv
Danmark 8,3% - 50 cl. 
G-KRAFT STUDIO er Grauballe Bryghus’ serie af moderne øl og navnet på vores fiktive filmselskab. Med stor kærlighed til både øl og film skabes, med hjælp fra kunstig intellligens, små fortryllende glimt af fiktive øl-film fra fortiden, inspireret af de klassiske filmperler. 

Hornbeer Charlies Cool Porter - Øko NYHED!
Danmark 9,5% - 33 cl.
Ristede og brændte noter fra malt, tilpaset humle og lakrids. ​IBU 35 - EBC 58. Porteren har sit navn fra den politisk ukorrekte tradition der fandt sted i de engelske havne i meget gamle dage. Da tog havnearbejderne, porterne, sig en øl eller to om morgenen, inden de skulle i gang med det hårde arbejde på havnen. Politisk ukorrekt var også Charlie Chaplin i 30’verne og gæve franskmænd. Det må nødigt få den konsekvens, at der bliver mindre plads til satire og gøren grin med fjolser og magthavere.
Hornbeer Belgisk Witbier - Øko NYHED!
Danmark 4,6% - 33 cl.
Bebuder sommerens komme. ​Summer er vores hyldest til den danske sommer - ligesom den, er Summer en smule lunefuld. Bedst som man tror at man får skænket en almindelig lys øl, så opdager man, at Summer byder på smag af hyldeblomst, honning, citrus, humle og krydderier. Summer er brygget med udtræk af hyldeblomst, så den har lidt naturlig syrlighed - det er med til at gøre den ekstra frisk. Øl stilen er mest i retning af “Belgisk witbier”. Summer er den spændende øl som velkomstdrink, til de lyse retter, sammen med naboen på terrassen, på båden eller bare lige når man har lyst til noget forfriskende. IBU 8,37 - EBC 6,6
Hornbeer Manneken I-Pis-A Belgisk IPA 
Danmark 5,2% - 33 cl.
DDHIPA. Vi har med denne øl, prøvet at skabe en øl som har en humlet IPA-karakter kombineret med den komplekse frugtagtige, krydrede karakter af Belgisk lys Ale. Vi føler at dette er en perfekt kombination af to forskellige stilarter, som vi her på Hornbeer elsker. Vi har dobbelt tørhumlet øllen, for at trække så meget humle smag som muligt ud. Den er i første omgang tørhumlet med Centennial, som giver nuancer af blomster og citrus. I anden omgang har vi brugt Cascade som igen giver nuancer af citrus men også grapefrugt.
Hornbeer Black Magic Woman Stout
Danmark 10% - 33 cl.
Vores bud på en anderledes stout med tørverøget malt. ​Her er tale om en rigtig "mandfolkeøl" med meget af det hele. Øllet er brygget på ristede bygmalte, birkerøget malt, tørverøget malt, karamelmalte og pilsnermalt. Øllet er humlet mere end ellers for at balancere den kraftige maltprofil. IBU 113 - EBC 74
HopGun Brew Cepheus DDH Single Hop IPA
Danmark 5,1% - 44 cl.
Double Dryhopped single hop IPA - IBU: 26
Tørhumlet med – Centennial. Noter af citrusfrugter og blomster.
HopGun Brew er et helt nyt subbrand til Hornbeer. Vi har i HopGun Brew især specialiseret os inden for øltypen IPA, dette vil i også kunne se på vores øl udvalg, som dog også byder på en kraftg stout. Vi forsøger især at lege og eksperimentere med smagene, og det er der til at starte med, kommet 7 varianter ud af.​​ 
HopGun Brew Cassiopeia West Coast IPA
Danmark 6,3% - 44 cl.
Denne øl har en flot gylden farve, og er brygget med en god mængde bitterhed, som en rigtig West Coast IPA. Smagen er skarp med en forfriskende bitterhed. Den er tørhumlet med store mængder frisk humle, som giver nuancer af fyrrenåle, grape, frisk humle og citrus. Tørhumlet med – Mosaic, Centennial, Amarillo og Cascade. IBU 56
Lervig Sour Suzy Berliner Weisse 
Norge 4% - 33 cl.
En tørstslukkende øl, Sour Suzy efterligner en klassisk tysk bryggeteknik (sur mæskning) for at give en let, forfriskende syrlighed. Ingen humlebitterhed og meget lav humleprofil. Sour Suzy er ikke din typiske sessionsøl - snarere leverer den noget lidt mere obskurt og spændende. Den drikker lige så forfriskende som et glas limonade, måske mere forfriskende end selve vandet...
Lervig Nitro Stout
Norge 4,7% - 44 cl.
Lervigs nitro stout er en tør irsk stout brygget med en god humlebalance. Det er brug af nitrogen og gasfangerkapslen aka "widget" frigiver nitrogen, når du åbner dåsen for at skabe en glat mundfornemmelse kombineret med en tør, men fyldig smag.
Lundumskov Bryghus Saison 
Danmark 6,0% - 50 cl.
En frisk og sprød øl brygget med gær som giver en let krydret og frisk aroma. Smagen er præget af sødme og en mild maltprofil, tropisk frugt og velafstemt bitterhed.
Lundumskov Bryghus Rugen 
Danmark 5,5% - 50 cl.
Rugen er en øl med en ret markant smag af rug. Flot Cremefarvet skum og flot mørk ravfarve. Maltet smag med en let bitter finish.
MorzyBeer Super Brown Ale - Fast i sortiment
Danmark 6,0% - 50 cl.
En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær før tapningen. Øllet har en tilpas mængde maltsødme, en lav og rund bitterhed, Alt i alt en Super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON. Brygget første gang i 2006 og gjorde comeback i 2022 og siden har den været en topsællert.
MorzyBeer Horsens Stout Danmark - Fast i sortiment
Danmark 5,8% - 50 cl.
Morzybeer Stout er en let drikkelig stout hvor vi har ønsket at fremhæve lakrids-smagen ved at tilføre anis og fennikel til de mørke malte, som sammen med en IBU på 56 også gør den til en fin humlet Stout.
Moosehead Hopbot Westcoast IPA NYHED!
Canada 7,1% - 47,3 cl.
Brygget med humlesorter fra den amerikanske vestkyst, denne Indian Pale Ale har en meget stærk humlesmag. Dens smag rundes af med de særligt udvalgte stærke maltvarianter. Med en IBU-værdi på 70 er det smagsmæssigt en ret intens IPA.
Moosehead Derek Oland American IPA NYHED!
Canada 6,1% - 47,3%
Den unikke El Dorado bruges som enkelt humle i denne IPA, med en  afbalanceret bitterhed og fremkalder lyse tropiske smage og aromaer af ananas, mango og pære. Derek Oland som i dag er bryggeriets administrerende formand, var også manden som fik Mooseheads øl ud globalt.
Ratsherrn Hamburger Pale Ale
Tyskland 5,6% - 33 clFRUGT & HUMLE. Fem humletyper og en afbalanceret maltet krop er de ting, drømmene er lavet af, mens den citrusfriske Cascade-humle tager sig af resten i lagertanken. Blød og frugtig med en humlet skal til at friste smagsløgene.
Samuel Smith Imperial Stout
England 7,0% - 35,5 clFantastisk flot stout. Den er rig i smagen, hvor der er en fin harmoni mellem det tørre og det lidt søde. Den kendte ølskribent, Michael Jackson, gav den, som en af de få øl i verden, 4 stjerner.
3 Monts Houthakker Pale Ale
Frankrig 7,0% - 33 cl. Houthakker-øl har fået sit navn fra sin skaber, Piet Houthakker, en flamsk skovhugger i generationer, som blev brygger, da Houtlands skove slap op. Hvor der var skov, anlagde han sine humlegårde og dyrkede sin humle på skovreservaterne. Han har lavet sin øl i sit eget billede, med hjerte, generøsitet, rundhed... det er hans rødder, der udtrykker sig selv! Nogle gange, efter en smagning, ser det ud til, at man kan se Piets økse dukke op i bunden af ​​hans krus. Denne Pale Ale type øl har et smukt, glat og vedvarende hvidt hoved. Fyldig, ristet, med en tydelig markant bitterhed og smukke aromatiske noter. Dette er en rigtig skovhuggerøl!
Poppels  Pale Ale English Style
Sverige 5,6% - 44 cl
En svensk variant af en maltet balanceret pale ale. Dette er en øl med en subtil frugtsødme og toner af karamel, som balanceres af en markant bitterhed og maltvarianter, der giver denne øl krop, samt en rødlig farve.
Siren Lumina Session IPA
England 4,2% - 33 cl
Lumina er vores skinnende lys, glødende med saftige tropiske frugtnoter. Humlede aromaer af mango og ananas guider dig mod eksplosiv smag, glimt af delikate citrus highlights og forfriskende afbalanceret bitterhed. Vores åbenbaring af en session øl drinks med en pudeagtig blød mundfornemmelse og skænkes med en smuk let dis.
Skuldborg Bryghus Havmunken
Danmark 5,4% - 33 cl.Inspireret af legenden om fabeldyret Havmunken, der skulle ligne en munk med en fiskekrop - Lidt ála en havfrue, har Reinhard Weibhauer fra Skuldborg Bryghus skabt en dejlig IPA. Den har nogle dejlige noter fra malten og en solid bitterhed, der tager fat i kraven på dig.
Skuldborg Bryghus Dortmunder Export
Danmark 5,6% - 33 cl. 
I Skuldborg siger man tingene som de er, kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Derfor er bærer Skuldborg Bryghus' bud på en Classic den korrekte betegnelse, nemlig en Dortmunder Export. Det er en dejlig lys lager til dig, der ønsker lidt mere styrke og smag i glasset kontra en pilsner. 
Skuldborg Bryghus Gylden Daggry
Danmark 6,0% - 33 cl.
Velsmagende specialøl af øltypen mørk dubbel. Gylden Daggry er iflg. brygmester Reinhard Weibhauer brygget, fordi vi alle manglede en Verdens Bedste Morgenøl. Det er den øl, som du kan ligge i din seng hele natten og glæde dig til om morgenen, når du skal op og have et dejligt glas Gylden Daggry. Den er brygget efter Reinhardsgebot og brygmesterens egen hemmelige teknik. Det har givet en skøn smag af sveske, rosin, en lille smag af brændt karamel og appelsinskal.
Theakston Best Bitter 
England 3,8% - 44 cl.
Prisvindende engelsk ale! Bitter Ale er den engelske nationaldrik. Det er den klassiske øl, du finder på en engelsk pub. Denne kobberfarvet Best Bitter er meget humlet og bitter smag, men i fin balance med malten. Bitter Alen har et lavt kulsyreindhold. 
Wicklow Wolf Whirlpool Galaxy Black IPA 
Irland 5,5% - IBU 45 - 44 cl.
En sort IPA. Dyb sort med et gyldent hoved, Whirlpool Galaxy er generøst humlet med Galaxy humle og under gæringen. En øl, der kan prale af citrus, fersken og passionsfrugt i smag og aromaer, der kommer fra Galaxy humlen, understøttes af en stærk ristet malt rygrad, der bringer noter af ristet kaffe og mørk chokolade.
Wicklow Wolf Wildfire Hoppy Red Ale
4,6% - IBU 28 - 44 cl.
Ikke din typiske røde – Wildfire er en moderne humlerød ale. Maltet, karamel og chokoladebund med en overflod af humlekarakter. En enkelt humle rød ale, Sorachi Ace humle giver hints af kokosnød, citron og et strejf af eg. En cremet, urteafslutning med strejf af maltet sødme.

GLUTENFRI ØL
Estrella Damn Daura Pilsner
Spanien 5,4% - 33 cl.
Dejlig, forfriskende og smagfuld pilsner fra et af Spaniens mest succesrige bryggerier. Mange danskere kender Estrella Damm fra ferier sydpå. Nu kan vi tilbyde dig denne gode øl helt uden gluten!. Vi har også denne skønne øl i en alkoholfri version.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Luksus øl

Lidt dyrere - mere eksklusivt

Amarcord Ama Bruna
Italien 7,5% - 35 cl. 
Amarcord AMA Bruna er en fremragende overgæret mørkebrun ale. Øllen kan bedst karakteriseres som en kloster dubbel. Øllet har en dejligt maltet og frugtagtig aroma med smagsnuancer af karamel, kandis og chokolade. På toppen ligger der sig en flot cremet skum, som fuldender Bruna oplevelsen. Smagen er ikke for fyldig, og er dejlig sødlig. Bruna opretholder en god balance mellem malt og humle uden at være for bitter. Efter klosterstilen eftergærer Bruna i flasken, hvor der er tilsat godt med brunt kandissukker.

Samuel Smith Yorkshire Stingo 
England 8% - 55,5 cl. 
Speciallageret Limited Edition. En øl, der er modnet i mindst 1 år på egetræsfade. Egetræsfadene er blevet brugt i mere end et århundrede og dette giver øllet mere karakter. En øl med en frugtagtig karamelsmag. Er endvidere flaskegæret. Nogle af egetræsfade hos Samuel Smith går mere end et århundrede tilbage, og de individuelle egetræsstave er blevet erstattet af Old Brewery bødkerne gennem årene. Gradvist opsuger fadene mere og mere af karakteren af ​​ale, der er gæret i Yorkshire-firkanter. Yorkshire Stingo er lagret i mindst et år, modnet på disse velbrugte egetræsfade i bryggeriets underjordiske kældre med frugt, rosiner, sirup-toffee, julebudding og svage eg-smag, før de bliver yderligere naturligt konditioneret på flaske.

Innis & Gunn Islay Whisky Cask Beer
Skotland 7,4% - 33 cl. 
Hvad sker der, når vi krydser Innis & Gunn med Laphroaig? En uforglemmelig limited edition. I&G har modnet deres ravfarvede øl i Laphroaig 10 whiskyfade for at give dig Islay Whisky Cask.
Dobbelt fadmodnet ved hjælp af Laphroaig Single Malt og Portfade. Dette er en fed og kompromisløs øl. En robust, vild ø, der er berømt for sit dramatiske landskab og kompromisløse single malt whisky. Hvor rig, tørvet jord, havet sprøjter i luften og århundreders håndværk, tilfører whiskyen karakteristiske, komplekse smage. Til dette års udgivelse har I&G taget Laphroaig First Fill Fade, hvori de langsomt har modnet en Innis & Gunn øl, I&G har derefter færdiggjort øllen i Laphroaig Portfade. Ved at absorbere alle de dybe smage fra egetræet – krydret trærøg og tørv – tilføjer øllet sin egen rige, ristede smag. Slutresultatet er noget så uforglemmeligt som øen og whiskyen, der inspirerer den. Islay Whiskey Cask er en skotsk rød ale, langsomt modnet i Laphroaig single malt first fill skotsk whisky og afsluttet på portvinfade - fra en af ​​de mest berømte maltwhiskyer i verden.
Aroma: En hæsblæsende og intens næse, som først leverer saltlage, tørverøg og rige maltagtige noter, åbner sig derefter med antydninger af brændt ananas, kokosnød og blomsteraroma.
Smag: Rig og luksuriøs; en dybt røget, mineralsk og maltet rygrad balanceret med noter af toffee, kokos og stuvet par. Medium intensitet og mundfornemmelse.
Afslutning: Varmende og intens men fremragende balanceret og med en uventet friskhed. Maltet byg, tørverøg og tobak fletter sig ind i hinanden og bliver hængende i ganen.
Malt: I&G Ale malt, ristet byg, chokolade malt.
Humle: Super Styrian

Innis & Gunn Vanishing Point 05
Skotland 11,0% - 50 cl.
Kommer slut April. Det er med stor glæde, at vi kan tilbyde dig denne fortryllende Imperial Stout fra Innis & Gunn.
Den tilhører den eksklusive Vanishing Point-serie og er en limited edition. Mere info følger...

Innis & Gunn Vanishing Point 07
Skotland 11% - 50 cl. 
American Imperial Stout. Vanishing Point 07 varsler en Double Cask-modning for første gang. Først tilbragte 9 måneder i The Glenlivet 18-årige fade, før de blev færdige i 3 måneder i Port Fade. Årets udgivelse er rig og kompleks, men med en varmende blødhed. Med en malty-mokka og karamel rygrad, accentueret med antydninger af bær og nødder. Rig og kompleks, men alligevel med en varmende blødhed. Med en maltet mokka og karamel rygrad, accentueret med antydninger af bær og nødder.
Udseende - Næsten sort med et tyktflydende udseende og en lille krone af solbrunt hoved. Anstændig udholdenhed og en dejlig kvart finger af hovedet stikker rundt i et stykke tid. Lugt - Mørk og rig, lidt tørv men masser af træagtig og lidt mørk frugt, druer og kirsebær. Stor dybde af aroma. Noget læder, ristet malt og spor af karamel og skumfidus under den stærke finer.
Smag - Noget kraftig. Rostede stykker. Læder., Masser af træ og igen mere frugtig end forventet med nogle druer, pære og mørke bær. Kompleks og blød som annonceret. Intensiteten er ikke helt på niveau med næsen. Sprit er til stede, men ganske godt forklædt. Scotch og portvin tønder begge godt integreret med at være anmassende.
Mundfølelse - Ret fyldig med lav kulsyre. Nem sipper. Igen er ABV godt forklædt med en blød finish.

Het Anker Gouden Carolus Imperial Dark 
Belgien 11% - 75 cl. 
Imperial Dark er en enestående mørk øl som udvikler en raffineret kompleksitet og intense aromaer gennem årene. Den overraskende bløde og frugtagtige karakter kombinerer en varmende smagsfylde med en forfriskende eftersmag, suppleret med noter af ristet malt, karamel og blommer. Et kejserligt bryg at værne om. 

Het Anker Gouden Whisky Infused
Belgien 11,7% - 75 cl. 
Cuve van de Keizer. Denne øl er en del af Het Ankers kejser-serie, der hylder Carl. V, som havde residens i Mechelen, Belgien.
Cuve van de Keizer whisky infused, var oprindeligt brygget som event øl i Indulgence serien, og var faktisk det første smagsudtryk i serien. Øllen fik dog voldsomt mange efterspørgsler, og blev endog kåret til både Europa og verdens bedste øl. Efter dette genoptog Het Anker brygning, og nu er denne whisky infusion øl et fast element i Het Ankers sortiment.
Het Anker har tilføjet deres egen single malt whisky til øllen, hvilket gør den til en unik og kraftfuld øl. Øllen er umulig at komme udenom for øl elskere, der med sin fyldighed og delikate strejf af vanilje, egetræ og chokolade udgør en fuldkommen fantastisk øl oplevelse.

Sierra Nevada Big Foot Vintage 2016
USA 9,6% - 33 cl.
Forlænget lagring af Bigfoot forfiner noget af bygvinens notorisk dristige karakter. Berømt for sin aggressive humle, får vintage Bigfoot mere subtilitet over tid. Efterhånden som humlen forsvinder til baggrunden, tager den robuste malt over, og noter af brændekirsebær, dadler, kakao, bladtobak og karamel kommer til syne. Med tiden bliver Bigfoot mindre af et udyr og mere af en skønhed, velegnet til at servere som en drink efter middagen i dit yndlings hjertelige glas eller snifter.

Thomas Hardy Speciallageret 2007 Barley Wine
England 11,7% - 27,5 cl.
Thomas Hardy’s Ale er ikke en let øl at brygge. Den har sine udfordringer. Den første udfordring er at bruge moderne teknologi på en gammel måde, at genskabe en øl fra en anden tidsalder, som har gennemgået mange forskellige ændringer og fortolkninger i årenes løb. Det er nu gjort med den største respekt for traditionen og for at holde hjertet og sjælen i de gamle bygvine i live. Det betyder, at råvarerne fra den del af England skal opretholdes som i 1968 og at de samme traditionelle teknikker samt den lange produktion og lagring er benyttet. Disse årgangsøl er et stykke engelsk historie, vi gerne vil dele med dig.

FRUGTØL

Vores Radler
33/50 cl
Det er en læskende og prikkende blanding af 50% Pilsner FADØL og 50% frugtig citrus lemonade som overbeviser med sin helt egen karakter og unikke smag.
Estrella Damm Lemon
Spanien 3,2% - 33 cl. .
Ny spansk øl fra Estrella. Damm Lemon er en lækker sommer tørstslukker med en forrygende smag af citron og lime.

HET ANKER Rosè Boscoli 
Belgien 3,5% - 33 cl.
Rosé Boscoli er en lyserød frugtøl på 3,5%, der virkelig er frugtig og sød. Øllen er lavet på en base af hvid øl, der i Belgien er en blanding mellem en lager og en hvedeøl, hvor der tilsættes frisk frugt, som er kogt ind til en sauce. Et fremragende og læskende produkt.

Liefmann On The Rocks
Belgien 3,5% - 25 cl. 
Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er en lidt frugtagtig og enstemmigt sød drikke, mousserende og forfriskende. Serveres med isterninger - kold og forfriskende.

Kronenbourg 1664 Rosé
Frankrig 4,5% - 33cl
1664 Rosé er en forfriskende hvedeøl med frugtige noter af røde bær. Øllen fremstår uklar, rødgylden med hvidt perlende skum. 1664 Rosé er den perfekte sommer øl og et godt alternativ til bryggeriets verdensberømte BLANC. 

 

Flaskeøl & Cider - Alkoholfri  

Alkoholfri

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 33 cl. 
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Erdinger Weissbier
Tyskland 0,4% - 50 cl.
Erdinger Alkoholfrei er en uklar gylden Alkoholfri hvedeøl, der trods sit lave alkoholindhold, er fuld af sødmefuld velsmag, frugtighed og blød læskende fylde. Faktisk vil den smagsmæssigt nemt kunne sammenlignes med en helt almindelig hvedeøl. 
Erdinger Alkoholfrei er en unik forfriskende restitutionsdrink med lavt alkoholindhold. Denne alkoholfrie hvedeøl fra Erdinger tilbyder mere end bare mousserende forfriskning - det giver en ægte smag af Bayern.

Estrella Free Damm  
Spanien 0,0% - 33 cl. 
Free Damm er en mousserende ravfarvet alkoholfri og glutenfri øl. Den har et let hoved og livlige fine bobler. De har en ren og intens aroma af humle og antydninger af friske hvide blomster. Smagen er delikat med hint af korn og toast. En øl, der er frisk med rette mængde bitterhed. DENNE ØL ER OGSÅ GLUTEN FRI.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Samuel Smith Brown Ale
England 0,4% - 35,5 cl. 
En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerede næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Den tørre saltkarakter er et perfekt supplement til krydret mad. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Ginger Beer & Cider

Også som Alkoholfri - Se vores alkoholfri produkter

Magner's Original 4,5% - Også Alkoholfri
Mellem tør Cider

Hawkes mellemtør cider

Magners Original Alkoholfri 0,0% 
Mellem tør Cider

Coisbo Ginger Beer 4%
Ingefærs øl. Spændende smagsoplevelse og er en idealisk følge for dem som værdsætter en aromatisk og opfriskende drikke.

FACEBOOK (2) Kopi