Nyt Vinkort er på vej - Siden er under opbygning.

Montgravet Pinot Noir 22 - 13,5% - Pays d'Oc Frankrig 
Charmerende bærsvøbt Pinot Noir, der med sin mørke frugt og elegance kalder på den næste tår. Montgravet Pinot Noir fra Languedoc er dybere og mere intens i farven end sine mere kendte søskende i Bourgogne. Allerede ved første duft vil du blive fanget af Pinot Noir-druens karakteristiske aromaer. De mørke frugter går igen i både duft og smag samtidig med, at eftersmagen efterlader fine krydrede undertoner. En tør, let, vegansk og bæredygtig rødvin.

Montgravet Sauvignon Blanc 23 - 12,5% - Pays d'Oc Frankrig
Frugtig og imødekommende Grande Cuvée med flotte citrusnoter, eksotisk frugtsmag, noter af krydderurter og en fin, mineralsk finish. Den forfriskende syre er smukt balanceret af en saftig og cremet struktur. En tør og let hvidvin som både er en vegansk og bæredygtig vin

Montgravet Pinot Noir Rosé 23 - 13% - Pays d'Oc - Frankrig
Denne frugtige og læskende rosé smager af sol og sommer og en afslappet livsstil, hvor en dukkert i havet afløses af et godt glas vin og samvær med gode venner i solen. Montgravet Rosé er et usædvanlig frisk og frugtigt eksemplar af en rosévin. Den sprudler af frugtige aromaer med hindbær og jordbær som de primære noter samt gavmilde strejf af roser og violer. Den bløde og cremede smag nærmest kalder på en slurk mere. Og endnu en…Denne rosévin er tør og let, men også både vegansk og bæredygtig fremstillet.