Facade December

Tid til hygge

Morzybitten er en cafe og øl,- og musik bar i centrum af Horsens. Vi tilbyder et bredt koncept til en bred målgruppe, med ét fælles, at søge en hyggestund i et afslappet miljø, med et personale der gør sit yderste for at skabe den rette stemning.

Specieløl er i højsæde og du finder intet mindre end 10 fadølshaner. Fast på hane finder du bl.a. som eneste sted i DK - Astra, som er vores pilsner. På hane 10, som eneste sted i byen, Guinness på fad! Derudover har vi Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc og Brooklyn samt andre spændende øl.

Endvidere finder du et udvalg af specieløl på flaske som løbende bliver skiftet ud.

Selvfølgelig har vi også et udvalg af øvrige drikkevarer, med såvel som uden alkohol.

Der tilbydes frokost til rimlige priser i dagtimerne  og skønne aftener med intimkoncerter - ofte med mulighed for bestilling af en koncertmenu.

IMG 9756

Atmosfæriske rammer

Cafèen og baren er det første du møder. Lokalet er indrettet i retrostil for herved at skabe den helt rigtige følelse af et getaway fra en pulserende hverdag.

Skjult ved første øjekast, er vores bageste lokale, som vi kalde "Green Room". Den dybe grønne farve og det mørke egetræsgulv danner de perfekte rammer til vores mange intimkoncerter og mulighed for afholdelse af private arrangementer.

Ur

Vores vision

Med et strejf af engelske/irske pub atmosfære, kombineret med dansk hygge, ønsker vi at være det lokale samlingssted til en fyraftensøl, et spil kort  eller en gang raflen med vennerne, eller bare en god snak og en hyggelig aften i byen.

Så kig ind til et uformelt sted, indbegrebet af hygge.

Musikalsk favner Morzybitten bredt, både som et jazz-, rock- og pop sted m.m. Stedet er præget af skiftende tema og events. Du vil i den ene weekend opleve, Jazzen i fokus, mens den næste kan være i rockens tegn eller noget helt tredje.

Afgørende for stedet er stemning. At skabe den rette stemning til det enkelte tema. Følg med her på hjemmesiden og på Facebook, så er du altid opdateret og forberedt på hvad der venter dig den kommende weekend.

Velkommen