IMG 9745

Tid til hygge

Morzybitten er ØLBAR, MUSIKSPILLESTED og SPISESTED i ét, beliggende i Jessensgade i hjertet af Horsens.

Vi har et koncept til den brede målgruppe - med det fælles ønske at mødes til en hyggestund i et afslappet miljø, hvor personale gør sit yderste for at bidrage til den gode stemning.

Speciel øl er i højsæde, og du finder intet mindre end 10 fadølshaner. Fast på hane finder du bl.a., som eneste sted i DK, Astra, som er vores pilsner. Vi har fast på fad, Guinness, Grimbergen Double-Ambrée, Kronenbourg 1664 Blanc og vores egne MorzyBeer Brown Ale & Stout.

Endvidere finder du et bredt udvalg af ca. 50 speciel øl på flaske, som løbende skiftes ud.

Selvfølgelig har vi også et udvalg af øvrige drikkevarer - med, såvel som uden alkohol, bl.a. et godt udvalg af alkoholfrie øl. Vin, kaffe, the m.m. 

Ølstuen tilbyder morgenmad og frokost til rimlige priser i dagtimerne, som naturligvis også kan nydes udendørs, hvor vi har ca 35 pladser i skønne Jessensgade.

Vi har en stribe af skønne aftener med intim koncerter - ofte med mulighed for bestilling af en koncertmenu.

Gemakket Arr2

Atmosfæriske rammer

Morzybitten er delt i 2 lokaler.
"Ølstuen" er det første du kommer ind i efter indgangspartiet, hvor baren selvfølgelig er placeret. Lokalet er hyggeligt indrettet i retro stil for herved at skabe den helt rigtige følelse af et getaway fra en pulserende hverdag. Her er tapet og passende billeder på væggene, stengulv, mørke paneler og tunge møbler, bl.a. de 100 år gamle antikker stole, alt sammen med til at give en samlet atmosfære fyldt lokale. Lokalet er perfekt til hverdagens hygge over en kop kaffe, et glas, en øl, frokost eller hvad man nu har lyst til af vores bredde udvalg. Herudover kan lokalet også bruges o forbindelse med arrangementer i Gemakket. 

Gemakket, skjult ved første øjekast, er vores bagerste lokale som er indrettet med en hyggelig charme og atmosfære med de grønne vægge, mørke trægulv og billeder fra de mange kunstnere som har spillet hos os. Lokalet er perfekt til vores mange intim koncerter og som passer til mange former for arrangementer som:

  • Fødselsdage
  • Reception
  • Barnedåb
  • Konfirmation
  • Mindesammenkomst efter bisættelse
  • Møder

Gemakket har plads til ca. 60 personer og indeholder projektor og lærred.

Kontakt os for forespørgsel og pris på mail info@morzybitten.dk

Ur

Vores vision

Med et strejf af engelske/irske pub atmosfære, kombineret med dansk hygge, ønsker vi at være det lokale samlingssted til en fyraftensøl, et spil kort  eller en omgang med rafle bægrene sammen med vennerne, eller bare en god snak og en hyggelig aften i byen.

Så kig ind til et uformelt sted, indbegrebet af hygge.

Musikalsk favner Morzybitten bredt som "Byens Intime Spillested" i vores bagerste lokale !"Gemakket", både som et jazz-, rock- og pop sted m.m. Stedet er præget af skiftende tema og events. Du vil i den ene weekend opleve Blues i fokus, mens den næste kan være i rockens tegn eller noget helt tredje.

Afgørende for stedet er stemning. At skabe den rette stemning til det enkelte tema. Følg med her på hjemmesiden og på Facebook, så er du altid opdateret og forberedt på hvad der venter dig den kommende weekend.

Velkommen