Facade December

Et hyggeligt sted

Morzybitten er en øl- og kaffebar i centrum af Horsens med fokus på kvalitet og stemning. Dette indebærer et meget alsidigt koncept, hvor vi kan ramme en bred målgruppe. Alle elsker musik og samvær, og vi bygger ovenpå med sport, gode drikkevare, lidt madmuligheder og alt i alt en behagelig, hyggelig indpakning i en smuk pub-lignende bygning, der tydeligvis er lavet til formålet for mange år siden.

IMG 9756

Atmosfæriske rammer

Morzybitten ønsker at være indbegrebet af samvær og hygge i et uhøjtideligt og autentisk miljø hvor venner mødes. Vores lokaler er varmt indrettet i retro stil og kan føles som lidt af et getaway i forhold til den pulserende hverdag.   

Barrummet er det første man kommer ind i. Rummet er indrettet i pubstil med brune paneller langs væggene og retro tapet. Borderne er lavet af genbrugstræ sat på nostalgiske løveben som står på rummets gamle stengulv. Her er hjertet i form af vores bar med bl.a. vores 10 fadølshaner placeret midt i rummet.

Det bagerste rum har vi valgt at kalde "The Green Room". Rummet er malet i en varm grøn farve som sammen med egetræ gulvet og de gamle massive stole giver et varmt og lækkert rum.

Ur

Vores mission

Morzybitten ønsker at være et stemningsfuldt udskænkningssted. 

Kom ind til et uformelt sted, hvor hygge og specialøl er i højsæde. Morzybitten er også for dig der sætter pris på god kaffe/the eller vil nyde en Gin & Tonic, whisky, rom, øl, vin, sodavand eller en cider. 

Med et strejf af den engelske/irske pub atmosfære, ønsker Morzybitten at være det lokale samlingssted til en fyraftensøl, en hyggelig aften i byen, eller hvad det nu kan være.

Morzybitten favner bredt både som et jazz-, rock- og pop sted, for stedet vil være præget af skiftende tema og events. Du vil i den ene weekend kunne opleve, at det er Jazzen som er i fokus, mens den næste kan være i rocken tegn eller noget helt tredje.

Afgørende for stedet er stemning. At skabe den rette stemning til det enkelte tema. Følg med her på hjemmesiden og på Facebook, så er du altid opdateret og forberedt på hvad der venter dig den kommende weekend.

Velkommen