Live Baggrunde (2)

Denne side er med vores events hvor der er entre og til direkte køb af billetter og spisning. Se vores events hvor der er andre medarrangør og events med gratis entre under "Andre Events"
Morzybitten er stedet hvor vi samles omkring hygge, samvær, og god musik. En god atmosfære skaber de perfekte rammer til at mødes med gamle venner og dem du ikke kender.

MORZYBITTEN er et alsidigt og intimt spillested midt i Horsens. Byens Intime Live Scene ligger i  GEMAKKET  i Morzybitten's baglokale.

GEMAKKET har mere end 40 koncerter om året og hertil kommer en række andre arrangementer som f.eks. julefrokoster, smagninger og private arrangementer m.m.

GEMAKKET er en del af Morzybitten som åbnede første gang d. 22. November 2019 med live musik fra starten.

Fra den spæde start, har repertoiret taget afsæt i et alsidigt musik program, med kvalitets musik som en selvfølge, og dette gælder stadig den dag i dag – Hele året igennem er der levende musik på den lille scene, hvor der er en tæt og intim kontakt mellem kunstnere og publikum – så følg med i vores spændende program via Facebook eller her på vores hjemmeside.

Vi har et tæt samarbejde med nogle af byens bedste musikforeninger som Live Fabrikken, Blueskartellet, S & T Jazzpromotion og Jazzhors, så vi er sikre på altid at levere de bedste musikalske oplevelser!

Billetter købes via Yourticket - se under de enkle koncerter her på siden, hvor der er direkte link til billetkøb.

Alle øvrige henvendelser vedr. musik til Bjarne Schnohr mail info@morzybitten.dk

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT MANGE KONCERTER HURTIGT BLIVER UDSOLGT, SÅ TØV IKKE MED BESTILLING.

VI SES I GEMAKKET - MORZYBITTEN'S INTIME LIVE SCENE!.

Husk vi elsker den GODE KONCERTSKIK!