2019 og 2020

SIKKE ET ÅR-PÅ GODT OG ONDT!

Med en hel forrygende åbning og afslutning på året som overgik vores vildeste fantasier, kunne vi gå ind i det nye år 2020 med stor tro på MORZYBITTEN. Året startede også fint, uden på at ramme december niveauet (Det var jo januar, februar, marts!) gik det godt.  Vi kunne stadig mærke opbakningen, men i marts mærkede vi også en ny virus nærme sig Danmark og d.11.marts blev vi og det meste af DK lukket ned p.g.a. den nye pandemi "CORONA/COVID-19". Efter en hæsblæsende opstart, stod vi pludselig med vores mennesketomme lokaler og kunne intet gøre. Året fortsætte efter genåbningen d.19.maj med forskellige restriktioner, nogle være end andre, indtil vi atter fik stigende smittetryk og vi igen måtte lukke ned d. 11.12 og resten af året.
Samlet set har vi i 2020 blot haft 71 normale åbningsdage, været lukket ned i 90 dage (69+21) og haft åben med restriktioner i 205 dage, absolut ikke optimalt, men det var kun overskriften! for der var også masser af lyspunkter. Trods virus, restriktioner, nedlukninger o.s.v. fik vi jo holdt gang i hjulene, hvilket var meget positivt.

Vi har forsøgt at holde fast i konceptet, Corona eller ej. Nye idéer, events, samarbejdspartnere og en masse nye trofaste gæste som hele tiden bliver øget.
Vi har igennem året haft masser af nye varer på hylderne, mad, drinks, kaffe, the, spiritus, vin og ikke mindst vores topsællert, ØL. Her har vores hoved fokus været med masser af nye øl fra en masse forskellige bryghus, danske som udenlandske. For nogle, måske for mange udskiftninger, for andre for lidt, men sådan er det, vi favner bredt så vi kan glæde alle, og der altid masser af gode øl til både nørderne og den mere traditionelle øldrikker og alle derimellem. Det hele skal sammenflettes med at vi også skal have skabt en bæredygtig forretning til glæde for os alle i mange år.

Sport

Vi er ikke en decideret sportspub, men vil gerne flette det ind i vores events kalender i "The Green Room" og har købt en masse rettigheder til at vise sport på lovlig vis i det offentlige rum. Det er dyrt for at sige det mildt, men vi vil meget gerne have det med i konceptet, da det er en stor mangelvarer i byen.
Der har også her været store udfordringer p.g.a. Corona'en. Det gælder i mange sportsgrene vi gerne vil vise, cykling, Formel 1, håndbold m.m. og ikke mindst fodbold. Aflyste kampe, kampe uden tilskuere og dermed den manglende stemning omkring kampene rammer hårdt. samtidig med at vi i en lang periode skulle lukke kl.22.00 og derfor ikke havde muligheder for at vise de mange sene kampe i hverken de Europæiske ligaer eller Champions League. Vi har haft kampe hvor vi rammer det niveau vi gerne skulle have til kampene, men i stor grad har vi p.g.a. ovenstående ikke haft den succes med at vise sport som vi har drømt om. Vi er tålmodige og fortsætter et godt stykke tid endnu, men klart at på et tidspunkt skal vi evaluerer på dette om det kan fortsætte eller ej. Så bak endeligt op omkring sporten og holder du med et hold er det ligeså godt som alle andre som holder med et andet hold, vi favner bredt og ikke hvem man holder med, men om man er med til at skabe den rette stemning er afgørende for os.

Live musik

Dette har uden tvivl været vores største succes af events. Stort set alle koncerter har været med stor opbakning og glæde for vores gæster og de bands og solister vi har haft inde har gjort det fantastisk, tak til alle for det. Så her slipper vi ikke gashåndtaget, men fortsætter med live musik. Koncert listen siden vi åbnede, ser således ud.

2019
Lørdag 23.11 JAZZOPATICS
Lørdag 23.11 KIM DOBBELT A
Torsdag 5.12 DET HYGGELIGE BLUESBAND
Søndag 14.12 GREGORY BOYD TRIO
Lørdag 21.12 ORDBLID

2020
Torsdag 23.1 OSTE’S TRIO
Søndag d.26.1 KWELLA, LYSGAARD & FRIIS
Torsdag 6.2 MANDRUP & JUUL
Torsdag 5.3 DET HYGGELIGE BLUESBAND
-----
Torsdag 12.3-Tirsdag 19.5 Covid-19 lukket med virtuelle koncerter.
Fredag 174 KRISTINE HOELGAARD
Fredag 24.4 JESPER BJARNESEN
Fredag 1.5 IDA BJÖRG
Fredag 15.5 ORDBLID
-----
8.8 SØREN MANDRUP solo eftermiddag
25.9 VERONICA MORTENSEN TRIO
3.10 DET HYGGELIGE BLUESBAND
9.10 ORDBLID
16.10 SNORRE KIRK QUARTET
30.10 ET HYGGELIGE BLUESBAND
14.11 BJÖRG & HOELGAARD
20.11 JB & THE HÜGGELI
21.11 SØREN MANDRUP solo eftermiddag
21.11 KRAGH, MANDRUP & NISSEN

Da vi rundede 1 års fødselsdagen fik vi en masse dejlige og forskellige hilsner fra gæster og musikere og det medførte også en ny sang til os som fik titlen "MorzySong" fra ORDBLID.
Den er vi meget taknemmelige for, og vildt at den også ligge på både iTUNES og SPOTIFY lige til hente ned på din playliste. Den glæder vi os til at høre live i 2021.

Udover sport & musik husker vi tilbage på alle de dejlige stunder vi har haft med vores altafgørende gæster, frokost, eftermiddag og aftensgæster som hygger sig på hver sin måde, men altid i en god stemning og atmosfære, tak.
Tak til det gode samarbejde med vores leverandør, Carlsberg, Grauballe Bryggeri, Klosterbryggeriet, One Pint, Normann, RomDeLuxe, DioVino og mange mange flere.
Tak til en god og positiv stemning mellem byens forskellige restauratører som alle er med til at gøre byen mangfoldig, men en ekstra stor tak til Lars fra Hesten og Benjamin fra Vinôl som vi lavede et nyt tiltag med omkring udgivelsen af adventskalenderen, inspireret af natholdets julekalender, sjovt og lidt pinligt som det skulle være. Tak til Jacobsen, Hancock, Refsvinge, Svaneke, Albani og RomDeLuxe for støtten. Se mere på godtølhorsens.dk

Følg os på denne hjemmeside eller facebook siden.

Til sidst er der kun at sige et fælles STORT TAK til jer alle som mere eller mindre er en del af MORZYBITTEN, vi glæder os MEGET til at se en masse til jer i 2021.