Drinks & Spiritus

RTD - Ready To Drink

Breezer er populær på grund af sin ægte frugtsmag, og er det stærkeste RTD-brand i Danmark.

Bacardi Breezer LIME
 
4% 27,5 cl. - Kraftig lime & citrusaroma med en syrlig finish. 
Bacardi Breezer ORANGE 
4% 27,5 cl. - Livlig smag af søde mango'er med et strejf af blid syre.
Bacardi Breezer STRAWBERRY 
4% 27,5 cl. - Fyldig, sød jordbær smag med strejf af vanilje og karamel.

Bacardi Toasted Coconut Colada 12,5%
Tropiske frugter og kokosnød møder et strejf af dulce de leche for en vidunderlig varm romfinish.
Bacardi Roasted Pineapple Rum Punch 12,5%
Den perfekte balance mellem sød og syrlig ananas med et dejligt punch. Smagen af vanilje skinner igennem fra den førsteklasses rom, hvilket resulterer i en lækker, velafrundet drink

Drinks

Gin & Tonic 6 cl. gin 
London Dry Gin – Indian Tonic Water- Rosemarin/Lime – Is

Gin Hass 4 cl. gin 
London Dry Gin – Mango sirup - Lemon sodavand - Rosemarin/Lime – Is

Bittens G&T Clementine 6 cl. gin Likør 
Clementine Gin - Fever Tree Clementine Tonic Water - Is

Frans Strawberry 
Vodka 2 cl. - Råstoff strawberry Rhubarb 4 cl. – Sprite - Is

Rom & Cola 4 cl. rom 
Captajn Morgan Gold Rom – Coca Cola - Is

Vodka & Juice 4 cl. vodka 
Smirnoff Vodka – Appelsinjuice - Is

Aperol Spritz 
Aperol - Prosecco – Danskvand - Appelsin - Is

Pallini Limoncello Spritz 
Limoncello - Prosecco – Appelsinvand - Is

Portvin

Boeira Arte & Cultura Vintage 2016 – 20%

COGNAC

Pierre Ferrand Ambre 1er Cru Du Cognac – 40%
Hos mange cognachuse er druerne fra markerne i området Grande Champagne forbeholdt de ældste og dyreste cognacer. Sådan forholder det sig ikke hos Pierre Ferrand, hvor selv de yngre modeller, som denne cirka 10 år gamle cognac, Ambre, er lavet udelukkende på druer fra Cognacs ”Premier Cru”. Resultatet er en blød og feminin cognac uden skarpe kanter, tætpakket med livlige frugtnoter og en diskret sødme. Flot duft aroma af roser, abrikos og vilde violer, smagen Frisk, blød og elegant med noter af modne æbler, kokos og vanilje.

Vodka

Eristoff Vodka 

Tequila

Patrón Silver
Perfekt ultra-premium tequila, lavet af 100% Blue Weber agave. Håndlavet i små partier for at være lækker, blød og let at blande. Krystalklar i farven med en aroma af frugt og citrus. Smagen er blød og sød, den rene luksus.

Likør

Baileys Original Irish Cream 17% 

Bitter & Shots

Fary Bitter - 36%

Arnbitter – 50%
Underberg – 44%
Pure Lakrids - 
16,4%

Mexikaner Shot - 15%

Pretty Maids Rom

Pretty Maids No. 1 – LUST 40%  
Begær. Yderst flot og velsmagende rom. Pretty Maids 1 LUST er en ren rock&roll blanding bestående af rom mellem 5 og 15 år. En blanding af de fineste og lækreste rom lavet af nogle af de dygtigste romproducenter i Caribien, såsom Trinidad, Jamaica, Barbados og Guyana. Smagen er dyb, fyldig og blød, ligesom Ronnies stemme, men stadig med en lang og karakterfuld eftersmag, ligesom Hammers guitarspil. Kompleks og krydret duft af karamel, mørk chokolade og lakrids - Simpelthen ren rock&roll på flaske.

Pretty Maids No. 2 – GLUTTONY 42%
Fråseri. Denne rom er en overflod af fantastisk rom. Rommen består af 2 forskellige rom der er blendet sammen.  1 rom fra Guyana, og en rom fra Indien. Rommen fra Guyana er potstill destilleret og den indiske rom er kollonedestilleret. Begge rom har ligget 5 år på ex bourbontønder. Den indiske rom er ufiltreret, derfor kan der opleves uklarhed i rommen - dette er IKKE er affaldsprodukt, nej det er FRÅDSERIET.  Alt det gode fra tønderne, direkte ned i flaskerne. Duft: kakao, karamel, lidt "brændt" træ og vanille. Smag: toffee, vanille, mørk chokolade, demerarasukker. OBS. Der er 7 dødssynder, og selvfølgelig også et begrænset antal flasker, nemlig 7777 stk. Så selvfølgelig blev udgivet d.07 november 2018.

Pretty Maids No. 3 – GREED 60%
Grådighed. Utrolig god og velsmagende rom. Pretty Maids 3 Greed er en ren rock&roll blanding bestående af rom mellem 5 og 15 år. En blanding af de fineste og lækreste rom lavet af nogle af de dygtigste romproducenter i Caribien, såsom Trinidad, Jamaica, Barbados og Guyana. Smagen er dyb, fyldig og blød, ligesom Ronnies stemme, men stadig med en lang og karakterfuld eftersmag, ligesom Hammers guitarspil. Kompleks og krydret duft af karamel, mørk chokolade og lakrids – Simpelthen ren rock&roll på flaske.
Da denne rom symboliserer grådighed, kommer den naturligvis som Fadstyrke med ikke mindre end 60%. Alt dette giver rommen ekstra karakter.

Pretty Maids No. 4 – SLOTH 40%
Doven. En lækker Caribisk rom fra Den Dominikanske Republik lavet på den rene sukkerrørsjuice, destilleret på et kolonnedestilleringsapparat og er tropisk lagret på cognac fade. Rommen består af to dele af det samme destillat. Den ene del kom på ståltank. Den anden del på cognacfad. Efter to år kom den første del også på cognacfad og efter yderligere tre år blev de to dele blendet til en fremragende rom.
Smag: Frugtig, vinøs, ren og klar i smagen. Der er også chokolade og kaffe, lidt pibetobak, let friskkværnet peber og mint. Eftersmagen er mild og gavmild.

Pretty Maids No. 5 – WRATH  40%
Vreden. Her er tale om et blend af 2 rom fra henholdsvis Guyana og den Dominikanske republik. Rommen fra Guyana er potstill destilleret og rommen fra den Dominikanske Republik er kolonne destilleret. Begge rom har ligget på ex bourbontønder. Rommen tappes ufiltreret for at sikre mest mulig smag. Rommen er op til 12 år gammel.
Duft: Karamel, lidt “brændt” træ og vanilje.
Smag: toffee, vanilje, mørk chokolade, demerarasukker.

Pretty Maids No. 6 – ENVY 60%
Misundelse. Dante definerede misundelse som et begær til at tage hvad andre har. Denne rom ligger helt i trår med dette. PM Envy er en blended rom hvor vi har blended rom fra Den dominikanske republik, med rom fra Nicaragua. Rom fra Nicaragua har lidt mere kant og kan være med til at give rommen karakter. Begge rom er kolonne destilleret, hvilket giver en mere forfinet smag. De er lagret i op til 12 år på gamle brugte fade som tidligere har indeholdt Bourbon whisky.
Smags noter her får du Vanilje, karamel, melasse, røde bær og en lille smule smør.

Pretty Maids No. 7 – PRIDE 60%
Stolthed. Denne rom er så absolut fra den øverste hylde.
En rom vi er rigtig STOLTE af. Det er et blend af rom fra Den dominikanske Republik, Venezuela, Nicaragua og Panama. Her får man som titlen antyder et væld af forskellige smage og oplevelser.
Rommen er lagret i op til 12 år på amerikanske bourbonfade. Herefter er den nænsomt blended og tappet uden brug af filtrering. Enjoy

Whisky

M&H Elements Sherry Cask - Israel 46%
Hvis du også vil prøve verdens bedste whisky, så er det nu muligt på Morzybitten. Israelske Milk & Honey, vandt World Whiskies Award for den bedste Single Malt Whisky i 2023. Prøv en fantastisk, kompleks og elegant single malt whisky. Denne udgave indgår i deres Elements-serie, og er modnet på sherryfade af typerne Oloroso og Pedro Ximenez.

Milk & Honey Distillery er Israels første whiskydestilleri. Destilleriet ligger i Tel Aviv og har siden 2012 produceret single malt og gin under kyndig vejledning fra den nu afdøde Dr. Jim Swan. Deres whisky er resultatet af førsteklasses ”new make” samt modning i det varme og tørre klima i Tel Aviv. På destilleriet anslår man, at whiskyen modner 2-2,5 gang hurtigere end i Skotland, netop grundet den høje varme. Denne whisky er ikke kølefiltreret og indeholder ikke tilsat karamelfarve. M&H Elements demonstrerer kombinationen af den traditionelle destillationsmetode og hurtig, men yndefuld modning i et varmt klima.

  • Man får en aroma der er dominerende fyldige, røde frugtnoter, indhyllet i blødt egetræ, karamel og citrusfriskhed.
  • Smagen opleves som medium fyldig. Let, frugtagtig sherrysødme, dominerende frugt og mørk chokolade efterfulgt af blide egetræstoner.
  • En lang afslutning som byder på mørk chokolade efterfulgt af sød tobak og vanilje.

Gouden Carolus Single Malt - Belgien 43%
Denne Single Malt er en raffineret belgisk whisky destilleret fra mos af Gouden Carolus Tripel-øl på deres kobberstiller, hvor den rene mos destilleres. Den efterfølgende ældning i First Fill Bourbon-fade efterfulgt af en yderligere ældning i egetræsfade, resulterer i en raffineret whisky med en rig og afbalanceret smag. De subtile frugtaromaer forstærkes dejligt af antydninger af træ og vanilje.

Gouden Carolus Single Malt Sherry Cask - Belgien 40%
Denne Single Malt Sherry Oak er et enestående smagsudtryk fra Het Ankers Molenberg Distillery. Ligesom den prisvindende Goude Carolus Single Malt Whisky, destilleres den ved hjælp af bryggen fra Gouden Carolus Tripel øllen. Efter en modning af denne whisky, er denne lagret på sherry tønder, fremstillet af 100 % amerikansk eg. Resultatet: Intens, frugtagtig whisky med strejf af moden frugt, vanilje og mørk chokolade.

Stauning Rye Malt Whisky - Danmark 48%  
Den flydende udgave af et friskbagt dansk rugbrød? En dansk rye whisky med en mørk og ristet duft og en lang eftersmag med strejf af moden frugt. Dette er en anderledes rye whisky. Kombinationen af gulvmaltet rug og byg og destillering på pot still giver en smooth, frugtig og fyldig whisky.

Stauning Smoke Single Malt Whisky - Danmark 47%  
Stauning Smoke er essensen af destilleriets innovative New Nordic whisky-filosofi: En mildt røget single malt whisky brygget på ren vestjysk byg, der bliver maltet på åbent gulv. Røget over lokalt høstet tørv og lyng fra landskabet omkring Stauning. Dobbelt-destilleret på små pot stills over åben ild. Lagret på 1st Fill vin- og spiritusfade. Resultatet er en elegant og raffineret whisky, der med sin blide røgsmag og komplekse karakter emmer af klitterne, heden og vinden ved Vesterhavet. En fuldblods terroir-whisky.

Stauning Kaos Triple Malt Whisky - Danmark 46%  
I bund og grund, alt det bedste fra Stauning, samlet i én flaske. Lidt røg, lidt krydderi og masser af kompleksitet i en bredt anvendelig New Nordic Whisky. En ekstremt alsidig whisky: For den fulde ufortyndede oplevelse, drik den ren som en skotsk malt, tilføj is for en bourbon/rye stil eller brug den til at spice din whisky-baserede klassiske cocktail op med et nordisk kaotisk twist.

Elijah Craig Small Batch 94 Proof Straight Bourbon - USA 47%
I Louisiana, Kentucky ligger Elijah Craig Destilleriet. Denne Small Batch er en klassisk kvalitets-bourbon, der tappes fra brændte egetræsfade, hvor den har lagret 8-12 år. Farven er brændt kobber. Næsen er behageligt kompleks med noter af vanilje, sød frugt og mynte. Smagen er rund og varm med dejligt træ, krydderi og muskatnød. Finishen er lang, sød og toastet.

Jameson Triple Blended - Irland 40% - Bruges til vores Irish Coffee.
Jameson er en Triple Distilled Blended Irish Whiskey på 40%. Jamseon Whiskey fra Irland. Farven er Ravgylden og duften,krydret og frugtet. Smagen er krydret med citrus og en god tør eftersmag. Vi bruger Jameson til vores Irish Coffee og drinks.

The Busker Triple Cask - Irland 40% - Bruges til vores Irish Coffee.
The Busker “Triple Cask Triple Smooth” er et ekstraordinært blend, hvis silkebløde fornemmelse i munden skyldes lagring i tre forskellige fade, der tidligere har rummet Bourbon, Sherry og Marsala. The Busker’s Blend indfanger selve sjælen af irsk whiskey og er godt på vej til at blive favoritdrikken for en ny generation af whiskey nydere. Næsen er intens med tropisk frugt og vanilje. Whiskyen har en velafbalanceret sødme og malt med noter af mørk chokolade, toffee og kanel og har en elegant, velafbalanceret, medium sød finish.

Rom

Vikinger i Kystlandet.
Dronning Alrune,
Den Dominikanske Republic & Venezuela
Kong Hjarne,
Jamaica, Trinidad & Venezuela
Prins Endlau,
Den Dominikanske Republic

Meticho 18 år - 40%

Dos Maderas Triple Aged Rum - 40%

Equiano Carribien - 43%

Havana Especial Rum - 37,5%

Morzybitten Blended Rom - Trinidad/Jamaica/Barbados/Guyana 40% -

Captain Morgan Spiced Gold 35%  

Alkoholfrie Drinks

Gin & Tonic - 6 cl. gin
Alkoholfri Gin - Schweppes Indian Tonic Water - Garnish

Gin Hass - 4 cl. gin 
Alkoholfri Gin – Mango sirup - Lemon sodavand - Garnish 

Rom & Cola 4 cl. 
Alkoholfri Rom - Coca Cola 

Martini & Tonic 6 cl. gin 
Alkoholfri Martini - Schweppes Indian Tonic Water - Garnish

Snaps - Vi er Aalborg Akvavit Partner

Aalborg Fadlagret Snaps - Aalborg Porse Snaps - Aalborg Dild - Linjeakvavit - Rød Aalborg