Alkoholfrie øl

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 35,5 cl. 40 kr.
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Estrella Damm Free Lager Alkoholfri
Spanien 0,0% - 33 cl. 40 kr.
En mousserende ravfarvet alkoholfri øl. Den har et let hoved og livlige fine bobler. Den har en ren og intens aroma af humle og antydninger af friske hvide blomster. Smagen er delikat med hint af korn og toast. En øl, der er frisk med rette mængde bitterhed.

Møn Bryghus Magleby Klassisk
Danmark 0,5% - 33 cl. 40 kr.
Danskernes foretrukne øl, klassik - nu som alkoholfri.

 

Kronenbourg 1664 Blanc Alkoholfri
Frankrig 0,5% - 33 cl. 40 kr.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Skanderborg Bryghus NK5 - Økologisk
Danmark 0,5% - 33 cl. 40 kr.
En Amber Ale, der indeholder maks. 0,5% alkohol – deraf navnet NK5. Fire humlesorter, krydret med masser af passion, gøre af underværker i ”skabelsen” af en unik alkoholfri øl, som med sin fylde og friske smag er perfekt ledsager til den lette frokost eller når du bare har brug for en tørstslukker.

Tuborg Nul Mango Passion
Danmark 0,0% - 33 cl. 40 kr.
dette er en velbalanceret pilsner med frugtjuice. Den har milde bobler, og smagen er domineret af mango og passionsfrugt med et strejf af malt, helt uden nogen mærkbar bitterhed.
Tuborg NUL Mango & Passion kan nydes i mange forskellige situationer, blandt andet til frokosten, på farten, som tørstslukker mm.
På spørgsmålet om det går ud over smagen at der ikke er alkohol i Tuborg NUL, er svaret Nul!

Alkoholfri Drinks

Ginish og Romish er 2 tilfredstillende alkoholfrie alternativer til din Gin og Rom drinks. De tilfredsstiller smagsløgene og giver Gin og Rom følelse vi kender - bare uden alkohol. Der bruges 1 cl. mere i de alkoholfrie drinks end i dem med alkohol.

Ginish Gin 0,5%
6 cl. 80 kr.

Serveres med Schweppes Indian Tonic Water.

Romish Rom 0,5%
4 cl. 60 kr.
Serveres med Coca Cola.

Alkoholfrie Cider

Stone Ginger Joe 0,0 %
Ginger Beer’ er en forfriskende sød læskedrik med et lille hint af ingefær.
Serveres afkølet eller over is.

Alkoholfrie Vine

Törley Mousserende Rosé - Alkoholfri
Etyek-Buda, Ungarn 0,0%
Endelig en alkoholfri vin som er god!!!
Elegant roséfarve, intens perler, frisk frugtagtig og harmonisk smag.
150 kr. pr. flaske - 40 kr. pr. glas