Ocean Green Teal Aqua Sound Waves Animated Music Facebook Post (1)

Het Anker fejrer sine Imperial skønheder lørdag d. 24. februar. Det er nemlig denne dag, at den nye årgang 2024 Imperial Dark & Blond vil blive brygget!

Kejser-serien, der hylder Carl. V, som havde bopæl i Mechelen, der er hjemstavn for Het Anker bryggeriet.

Imperial Dark er blandt ølkendere anerkendt som en af verdens bedste øl. Den massive quadruple er fyldt med en herlig sødme, der på flotteste vis understøtter den store krydrede krop. Øllet har en distinkt portvinsagtig fornemmelse, hvilket løfter denne ale til et næsten uhørt niveau. 11%

Imperial Blond indeholder flere malttyper og tre forskellige slags urter, som tilsættes under brygningen. Alen er kendetegnet ved sin lyse gyldne farve, høje alkoholprocent og fyldige velafbalanceret smag, som gør denne ale med sin vitalitet og kraft til en glæde for selv den mest kritiske feinschmecker. En forfriskende, tung og lidt krydret øl. 10%

Morzybitten er blandt de få steder i Danmark hvor vi fejre dagen med begge Kejser øl på fad, en unik oplevelse - en unik smag. Udover at smage disse skønne øl, vil Lars Amby fra den danske importør, Klosterbryggeriet, kigge forbi og fortælle lidt om disse Imperial øl. Dagen rundes af med Live musik i Gemakket med Mannes Crew fra kl. 20.00

FADØL. 

Hane 1: Kronenbourg 1664 Blanc Frankrig - 5,0%
Fast på Fad. Kronenbourg 1664 Blanc, brygget i stil med de belgiske hvede øl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid, en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed. Fast i sortiment.

Hane 2: Grimbergen Double-Ambrée Belgien - 6,5%
Intens og maltet - En ravgylden belgisk klosterøl. Øllen har en smuk kobbergylden farve toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med rige frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel. Fast i sortiment.

Hane 3: Brooklyn Lager USA - 5,2%
Brooklyn Lager er en kobbergylden øl med en indbydende cremet hvidt skum. Duften er præget af en let ristet malt, fulgt af friske aromatiske strejf af humleblomst og citrus. Smagen er fyldig med en rund blød maltsødme og en balanceret bitterhed. Øllens aromatiske smag forstærkes af "dry-hopning", eller tørhopping, den århundredgamle praksis hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen.

Hane 4: Brooklyn Pulp Art Hazy NEIPA USA - 6,0%
Brooklyn er kendt og anerkendt som en international bryggeri i særklasse og denne hazy New England IPA er blandt de bedste. Duften er præget af tropiske citrusfrugter, og smagen er frisk, med noter af citrus og mango. Øllens aromatiske smag forstærkes af "dry-hopning", eller tørhopping, den århundredgamle praksis hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen. En øl som er perfekt til en aften ude i godt selskab med live musik eller en hyggelig stund.

Hane 5: Astra Urtyp Pilsner Tyskland - 4,9%
Den originale (Urtyp) øl fra året 1909: Mild, fint krydret og simpelthen lækker – brygget med masser af kærlighed i hjertet af Hamburg. Øl elskere har på grund af den unikke, sprøde smag taget Astra ind i sine hjerter. Denne tyske pilsner har gylden farve, som leder tankerne hen på en classic, rent udseendemæssigt. Humlen er en smule mere dominerende end i andre pilsnere, hvilket også giver en frisk duft. Øllet har en god velafrundet smag, med noter af malt og en kraftig humlet smag. Vores Pilsner - Eneste sted i DK på fad. Fast i sortiment.

Hane 6:  Browar Stu Mostow Polen - 6,8%
Nyhed på fad - For elskere af udtalt bitterhed.
Vi introducerer den amerikanske Browar Stu Mostow IPA, en fremragende bryg fra det innovative polske bryggeri. Fyldig IPA med et solidt maltfundament og en stor portion bitterhed. Brygget med en imponerende mængde af new-wave amerikansk humle. Fuld af citrus, tropiske frugter, blomster og urte-harpiks aromaer, ledsaget af en let karamelfylde. Denne IPA er ideel til dem, der nyder en øl med dybde og karakter, og er et vidnesbyrd om Browar Stu Mostows engagement i kvalitet og håndværk. Gå ikke glip af denne enestående IPA som vi har i en begrænset periode🍻

Hane 7: MorzyBeer Horsens Stout Danmark - 5,8%
Morzybeer Stout er en let drikkelig stout hvor vi har ønsket at fremhæve lakrids-smagen ved at tilføre anis og fennikel til de mørke malte, som sammen med en IBU på 56 også gør den til en fin humlet Stout. Fast i sortiment.

Hane 8: Thekston Old Peculier England - 5,6%
Old Peculier er muligvis en af Englands bedst kendte og mest elskede ales. Dette unikke, smukke bryg er ofte efterlignet, men aldrig matchet, og det sælges bogstaveligt talt over hele verden. Med utallige priser er det noget, som enhver brite kan være meget stolt af og øllen er indbegrebet af den store britiske bryggeritradition. I de tidlige år af den moderne bryggeri æra, for omkring to hundrede år siden, producerede mange bryggerier en mørk, stærk øl i vintermånederne for at have en basismængde undergæret øl at føje til øl brygget i sommermånederne. Old Peculier har formentlig sin oprindelse fra dette. Navnet er en hyldest til den unikke kirkelige status ’Masham’ som en ’Court of the Peculier’ og er også en henvisning til den stærke karakteristisk for øllet! I mange år var den kærligt omtalt som Yorkshires ’vanvittige bouillon’. Old Peculier er en smuk simpel øl, brygget med en meget generøs blanding af de fineste krystal og ristede byg med to bitre humletyper kombineret med den majestætiske og ædle Fuggle humle. Dette munder ud i en øl med en fantastisk fyldig smag med subtile kirsebær og rige frugttoner.

Hane 9: Ginness Hop House Lager Irland - 5,5%
Denne populære lager er nu tilbage, denne øl har en subtil maltkarakter med sprød efterbitterhed og en forfriskende humleduft af abrikos og fersken.

Hane 10: Guinness Stout Irland - 4,2%
Verdens største Stout brand, nu på fast hane. Guinness bliver brygget på St. James Gate Bryggeriet i Dublin. Stor blød fylde med en cremet tekstur og en ganske markeret tør eftersmag. Den er mørk og fyldig, men ikke desto mindre utrolig forfriskende. Kendt for sin tætte cremede skumhat som kommer fra nitrogenblandingen under aftapning. Fast i sortiment

 

Vi har indgået en aftale med Skuldborg Bryghus og er dermed officiel forhandler af øl fra Skuldborg Bryghus som de første og eneste i Horsens. Skuldborg Bryghus har brygget siden 1218 og er ældre end Dannebrog. De har en historie, der er funderet i den dansk/tyske øl-tradition. De har stolt ført det fineste håndværk videre fra et imponerende stamtræ - i dag med den nuværende brygmester, Reinhard Weibhauer, som det sidste skud humle på stammen.

Brygmesteren hos Skuldborg Bryghus brygger altid kun efter Reinhardsgebot og med sin egen hemmelige teknik, hvor han ikke går så meget op i håndværket, men udelukkende fokuserer på smagen:
“Og vores øl smager godt!" siger Reinhard Weibhauer i hvert fald selv om sit resultat, da vi møder ham på bryghuset.

Vi har hele 4 af bryghusets lækre øl,  3 på flaske, Dortmunder Export, Havmunken, Skuld og en på Skuldborg hanen, Gylden Daggry.

 

Flaske & Dåse øl.

Adnams vs. Verdant Evening Gleams
4,2% - 33 cl.
En american Red Rye IPA. Brygget ved hjælp af Red Rye Crystal og Chokolade malt, og Talus, Simcoe og HBC 586 humle. En dejlig balance mellem sten, frugthave og citrusfrugter og brugen af ​​chokolademalt fra Simpsons giver den den specielle røde nuance. Du vil finde komplekse, træagtige aromater, med masser af cedertræ og fyrretræ på forhånd.
Ayinger Celebrator Dobbeltbock - Fast i sortiment
Tyskland 6,7% - 33 cl. 
Bocksæsonen er over os og det fejre vi med at hente en af de absolut bedste dobbeltbock tilbage i sortimentet. Celebrator er en stærk undergæret dobbelbock. Øllet er næsten sort med et let rødligt skær, og har en tydelig dominerende smag af malt. Skummet på celebrator er dejligt lysebrunt, og passer godt til smagsprofilen, der giver sig til udtryk med kaffe og kakao. Eftersmagen er meget fyldig og uden bitterhed. Derudover er et særkende, at der næsten ikke er noget af den sødme, der ellers normalt ville akkompagnere en dobbelbock. 
Ayinger Urweisse Hvedeøl - Fast i sortiment
Tyskland 5,8% - 50 cl. 
Den atypiske lidt mørke farve kommer fra den mørke ristede malt, man har tilsat hvedeøllen. Dette har resulteret i en meget frugtig og krydret øl, hvor der findes gode toner af banan og citrus. På toppen ligger der flot finporet hvid skum. Eftersmagen er behagelig mild og ikke for humlet. Bør nydes afkølet. En af de absolut bedste ufiltrerede hvedeøl!
Brewdog Shore Leave Amber Ale
Skotland 4,3% - 44 cl.
Dette er virkelig spændende real ale. Columbus, Mosaic og Citra kommer sammen for at give en let frugtighed og en afbalanceret bitter finish, alt sammen kombineret med en let ristet kiks og karamelaroma. Rigtig ale, som din bedstefar aldrig har smagt. Dette er en ordentlig ale.
Brewdog Wingman IPA
Skotland 4,2% - 44 cl.
En maverick af en Session IPA og en en glidende flyvetur af bløde tropiske frugter, fyrrenoter og en skarp citrusaroma. Forfriskende, altid letdrikkelig og med en konstant "drikkehøjde", vil du gerne have Wingman ved din side hele natten lang. Forbered 'ground control'. Forfriskning er landet.
Brewdog Punk IPA
Skotland 5,4% - 50 cl
Denne transatlantiske fusions IPA har en lys gylden farve og en duft af tropiske frugter og lys karamel. Smagen bliver hurtigt selvhævdende og harpiksholdig med newzealandsk humle og malt. Eftersmagen er aggressiv og tør og humlen overdøver varmen fra alkoholen. Denne friske naturlige øl er fuld af smag og en hyldest til den klassiske IPA. Det postmoderne twist er tilføjelsen af fantastiske frugtagtige humle, som giver en eksplosion af tropisk frugtsmag og en skarp bitter finish.
Brewdog Grind Coffée Stout Økologisk NYHED!
Skotland 6,0% - 44 cl.
Kaffe og øl møder hinanden i denne ”must try” Stout.
Simcoe humle og krystalmalt møder Grind for noter af kaffe, bitter mørk chokolade og sød chokoladesauce. Denne rige og fyldige stout er. Føl dig varm og sløret indeni. Føl dig varm og sløret for planeten."
Brouwerij Van Steenberge Gulden Draak Triple
Belgien 10,5% 33 cl. 
Den gyldne drage i den flotte hvide flaske er en mørk, brun Triple Ale og er helt exceptionel blandt de belgiske tripler. Øllet har en dejlig blød og fyldig smag, kroppen er stor og efterlader vitaminer fra flere århundreders gamle bryggerier. Aromaen er rund og sød. Gulden Draak er en anerkendt klassiker og høstet mange medaljer.
Duvel Blonde
Belgien 8,5% - 33 cl. 
Duvel er et af Belgiens mest berømte øl. Denne blonde topgæringsøl er flagskibet i Brewery Duvel-Moortgat. Denne øl blev lanceret i sin nuværende form i 1970. Duvel har en lys gylden farve og et dejligt hvidt hoved. Det har en lys og frugtagtig aroma, en subtil tør og hoppy smag. Duvel skylder sin unikke karakter for anvendelsen af ​​særlige gærstammer, som blev omhyggeligt udvalgt i 1970'erne, da øllen blev lanceret. Efter brygningsprocessen filtreres ølfilen, og der tilsættes en anden gærstamme sammen med noget sukker.
Dry and Bitter Weiss Deer
Danmark 5,4% - 44 cl.
Denne Weiss Deer's lette, frugtige og forfriskende karakter kommer fra den bløde cremethed af den maltede hvede sammen med noter af banan og søde nelliker fra gæren. Alt sammen afbalanceret af en blid tørhumling af mosaik-humle.
Erdinger Hefe Weissbier - Fast i sortiment
Tyskland 5,3% - 50 cl.
Tyskland er bare bedst til hvedeøl og denne Erdinger er simpelthen Spitzenklasse. En uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde og mild eftersmag. Erdinger Hefe Weissbier er topgæret og modnes efter tapning videre i flasken, hvilket giver den en lækker frugtig smag, ligesom champagne. Denne hvedeøl fra Erdinger tilbyder mere end bare mousserende forfriskning - det giver en ægte smag af Bayern.
Grauballe Bryghus Belgian Strong Dark Ale/Kold før tolv
Danmark 8,3% - 50 cl. 
G-KRAFT STUDIO er Grauballe Bryghus’ serie af moderne øl og navnet på vores fiktive filmselskab. Med stor kærlighed til både øl og film skabes, med hjælp fra kunstig intellligens, små fortryllende glimt af fiktive øl-film fra fortiden, inspireret af de klassiske filmperler. 

Het Anker Gouden Carolus Classic
Belgien 8,0% - 33 cl.
En af de bedste øl i bryggeriet faste sortiment. Denne classic har da også tidligere vundet prisen som verdens bedste mørke øl. En meget afbalanceret doseret karamel og aromatisk malte giver, i kombination med en traditionel høj gæring, en unik øl, der forener vinens varme og øllens friskhed og med en solid krop.
Jacobsen El Dorado IPA
Danmark 4% - 33 cl.
Jacobsen El Dorado IPA er en læskende og indbydende IPA med smag af citrus og eksotiske frugter. Farven er gylden med fint slør og et vedholdende skum. Duften er overdådig og juiceagtige, ikke mindst takket være tilsætningen af eksotiske frugter. Cremet og fyldig i mundfornemmelsen, og med en læskende smag takket være den perfekt dimensionerede bitterhed og juiceagtige sødme.
La Trappe Dubbel
Holland 7% - 33 cl. 
Fint lysebrunt skum. Smagen er let sødlig og med et strej af lakrids og appelsin. Eftersmagen er krydret humlet. La Trappe Dubbel er en dyb rødbrun øl. Karamel giver denne øl en nænsom aromatisk kvalitet, den har en maltet smag med en smule sødme.
La Trappe Blond
Holland 6,5% - 33 cl. 
Kraftigt hvidt skum. En let syrlig bitter øl hvor smagsindtrykket er forfriskende. Aromaen er rig, frisk og frugtagtig – nok i retning af skovbær og banan. Farven er gylden med et forholdsvist lille hvidt skum. Særdeles behagelig og frisk smag – lidt lemonagtig, men der er også en undertone af andre frugter. Kulsyren er med til at den bevare friskheden, men den bør serveres forholdsvis kølig. Behagelig tør eftersmag.
MorzyBeer Super Brown Ale - Fast i sortiment
Danmark 6,0% - 50 cl.
En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær før tapningen. Øllet har en tilpas mængde maltsødme, en lav og rund bitterhed, Alt i alt en Super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON. Brygget første gang i 2006 og gjorde comeback i 2022 og siden har den været en topsællert.
Mostow WRCLW Nitro Porter NYHED!
Polen 7,3% - 50 cl.
1800-tals stil, som polakker bragte til perfektion! WRCLW Porter er en mørk, undergæret øl med kaffe- og chokoladearomaer, brygget på basis af München-malt. Ekstremt længe gæret og modnet - for det er de bedste Baltic Porters! Med et solidt malt fundament, en delikat aroma af mørk malt - svarende til chokoladevafler. Ren profil, fyldig, sød, med en afbalanceret bitterhed. Takket være nitrogenmætning er den ekstremt fløjlsblød i konsistensen med et smukt, fint boblet, let beige skum. Den perfekte opvarmning under kølige aftener!
Ratsherrn Weizen IPA
Tyskland 6,5% - 33 cl
En hvede IPA! Med havremalt og appelsinskal til en moderne Oat White IPA, brygget med de fineste aromatiske humle. Uklar, gul øl med et lille, hvidt skum. Grapefrugtaroma med citrusnoter. Smagen er frugtig med noter af citrus. Bitter, frugtig finish.
Ratsherrn Hamburger Pale Ale
Tyskland 5,6% - 33 cl
FRUGT & HUMLE. Fem humletyper og en afbalanceret maltet krop er de ting, drømmene er lavet af, mens den citrusfriske Cascade-humle tager sig af resten i lagertanken. Blød og frugtig med en humlet skal til at friste smagsløgene.
3 Monts Houthakker Pale Ale
Frankrig 7,0% - 33 cl. 
Houthakker-øl har fået sit navn fra sin skaber, Piet Houthakker, en flamsk skovhugger i generationer, som blev brygger, da Houtlands skove slap op. Hvor der var skov, anlagde han sine humlegårde og dyrkede sin humle på skovreservaterne. Han har lavet sin øl i sit eget billede, med hjerte, generøsitet, rundhed... det er hans rødder, der udtrykker sig selv! Nogle gange, efter en smagning, ser det ud til, at man kan se Piets økse dukke op i bunden af ​​hans krus. Denne Pale Ale type øl har et smukt, glat og vedvarende hvidt hoved. Fyldig, ristet, med en tydelig markant bitterhed og smukke aromatiske noter. Dette er en rigtig skovhuggerøl!
3 Monts Saison
Frankrig 6,5% - 33 cl
3 Monts Saison er en behageligt læskende øl. Saison er en ældre fransk/belgisk øltype, som indgår i et bredere felt af de såkaldte landøl eller farmhouse ales. Traditionelt er dette en øltype, der blev brygget på gårde og landbrug, inden kommercielt brygning af øl kom til. Saison betyder på fransk sæson, hvilket henviser til sæsonarbejderne, der fik serveret denne øltype af landmanden, som de arbejdede ved. 3 Monts Saison er en sød og forfriskende øl med gode syrlige noter. Farven er dejligt lys med en klar og urteagtig forårsaroma, der stammer fra den friskplukkede humle, som sætter sig til rette i næsen. 
Samuel Smith Imperial Stout
England 7,0% - 35,5 cl
Fantastisk flot stout. Den er rig i smagen, hvor der er en fin harmoni mellem det tørre og det lidt søde. Den kendte ølskribent, Michael Jackson, gav den, som en af de få øl i verden, 4 stjerner.
Stadshaven Brouwerij Redhead Ale
Holland 5,8% - 33 cl. 
Et nyt hollandsk bryghus fra Rotterdam er nu helt flyvende! Smag eventyret med dette moderne bryghus, der har fokus på bæredygtighed! Med deres passion for ølbrygning, kreative tilgang og engagement i lokalsamfundet er de på vej til at skabe en unik og mindeværdig øloplevelse for alle! Så sæt sejl mod Stadshaven Brouwerij og lad dig forføre af deres spændende smagskreationer.
Denne Redhead Ale er en lille uimodståelig perle der byder på et blødt og frugtigt indtryk. Hver eneste slurk er næsten hypnotiserende, og øllets kompleksitet fremhæves af den lækre tjekkiske humle.
Stadshaven Brouwerij Piranha Tripel
Holland 8,5% - 33 cl.
Piranha er en øl, der ikke er beregnet for sarte sjæle! Denne tripel med en alkoholprocent på 8,5% har masser af bid og karakter. Den byder på en unik smagskombination af kumquats og mango, der tilføjer en frugtig og eksotisk dimension til øllen.
Stadshaven Brouwerij Octopus Blond
Holland 6.0% - 33 cl.
Octopus er en letdrikkelig blond som byder på spændende smagsnoter af blodappelsin og kiwi, der giver en frisk og frugtig smagsoplevelse. Octopus Blond kan også smages i en alkoholfri version.

Stadshaven Navigator's Bock
Holland 7,5% - 33 cl.
Med en gylden nuance og en frisk smag er denne øl ikke bare endnu en øl – det er en rejse ud i det ukendte. Lad kombinationen af ​​AI-teknologi og frugtige ingredienser transportere dig til en verden af ​​spænding og smag. Så løft dine ankre og gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse med vores dristige og forfriskende lys Bock! Skål for innovation, eventyr og maritime ånder!
Sierra Nevada Celebration IPA
USA 6,8% - 35,5 cl
Friskplukket humle, der skyndes fra gård til bryggeri, fylder Celebration IPA med kraftfulde citrus- og fyrresmag. Når du er på pisterne med venner eller bygger et lejrbål i baghaven til familien, har du brug for en øl lige så frisk som faldet sne. Ren humle, balanceret med rig karamelmalt, gør dette til en fest i hver tår. Kun tilgængelig oktober-december.
Steenbrugge Blond
Belgien 6,5% - 33 cl
Denne øl er en blond øl med en fyldig smag og en frugtagtig og letrøget aroma. Hemmeligheden bag denne øl, er den unikke sammensætning af urter og krydderier, der bruges til at berige smag og aroma.

Steenbrugge Brune
Belgien 6,5% - 33 cl
Steenbrugge Brune klosterøl er en øl med en fyldig karamelmalt karakter og en frugtig, let røget aroma i kombination med den subtile Bruges krydderiblanding 'gruut', med fokus på kanel. Hemmeligheden bag Steenbrugge klosterøl er den unikke "gruut" blanding af urter og krydderier, som giver øllet sin karakteristiske smag. I Brugge blev dette bestemt af en blanding af urter og krydderier, som bryggerne var forpligtede til at købe fra byens lokale butikker, kendt som "Gruuthuse". I Steenbrugge Brune fortsætter denne middelalderlige tradition. Steenbrugge Brune gæres med en specifik Steenbrugge overgæringsgærstamme, som giver en røget, fenolisk aroma sammen med en tydelig frugtsmag.
Stone Go To IPA
USA 4,7% - 33 cl. 50 kr.
Siden dag ét har Stone været ligefrem og fuldstændig gennemsigtige omkring vores humlelyst. Det har ført Stone til at lave mange IPA'er – nogle intense for deres tid og alle tidløse i deres intensitet. Til Stone Go To IPA omfavner vi vores humlebesættelse på en ny måde, hvor vi samler en overflod af bitterhed til en IPA, der leverer al den frugtagtige, fyrretræsagtige karakter af en meget større IPA. For at opnå dette anvender vi humlesprængning, en teknik, hvor en irrationel mængde humle tilsættes i den sidste fase af brygningsprocessen for at få ekstreme smage og aromaer frem, samtidig med at den giver et udbrud af ønskelig behagelig bitterhed. Resultatet er en alfasyrerig øl, som fans kan nyde mere af uden at gå glip af den selvhævdende humlekarakter, du ligesom os længes efter. Så læn dig tilbage og gå to med din nye hverdags go-to IPA, og sol dig sammen med os i den almægtige humles herlighed.
Stone 27 Anniversary Double IPA
USA 9,6% - 33 cl.
Lemon Shark. Til dette års jubilæumsøl fandt Stone inspiration på den sydlige halvkugle. Denne dobbelte IPA er brygget med Peacharine og Riwaka humle, sammen med en speciel ingrediens kaldet Phantasm – et ekstrakt fra sauvignon blanc drueskaller – alt sammen hentet fra New Zealand. Kombineret med nogle gode gammeldags mosaikhumle fra USA og en forstærket kornregning, og vi har fået os en unik sanseoplevelse fuld af fugtighed og tropiske citrusagtige noter. Med jævne 9,6% i ære for det år, vi startede: 1996.
Stone W00dstout
USA 11,5% - 33 cl.
Imperial Stout brygget med pekannødder, hvede og rug, en fjerdedel lagret på Bourbon-fade. I årenes løb er Stone Farking Wheaton w00tstout blevet en af ​​Stones mest ventede årlige udgivelser – og ikke kun fordi det er en forbløffende smagfuld øl lavet som et samarbejde mellem FARKs Drew Curtis, nørdekongelige Wil Wheaton og Stone Brewings medstifter Greg Koch. Det er den utrolige etiketkunst, der pryder denne øl gennem årene, der har hævet den til toppen af ​​øl, nørderi og ølnørderi. Til dette, den 10. udgave af denne legendariske øl, fik Stone hjælp af tegneseriekunstneren Jim Calafiore, som er kendt for sit arbejde med DC Comics' Aquaman og Marvel Comics' Exiles and Deadpool. Hans etiketkunst skildrer en heroisk gargoyle, der bekæmper det onde for at beskytte den sublime hellighed af fantastisk håndværksøl.
St. Bernardus Wit
Belgien 5,5% - 33 cl.
St. Bernardus Wit er for mange en klassiker indenfor Belgiske Wit. Denne Wit er brygget på det verdenskendte Bernardus bryggeri. Bryggeriet har beliggenhed i Watou, Poperinge i Belgien. Området er blandt øl entusiaster kendt som den hellige gral indenfor ølbrygning, da stedet har hjemme for mange af de bedste belgiske bryggerier. Bernardus Wit er en solid og smuk gyldenhvid hvedeøl med masser af aroma og smag. I næsen fornemmer man tydeligt den traditionelle parfumerede duft af koriander. I smagen fornemmer man også dette aromatiske udtryk med fine noter af citrus. 
Skanderborg Bryghus New England IPA
Danmark 5,2% - 33 cl
En ganske lækker hazy NEIPA som rammer fint det den skal, hverken mere eller mindre.
Skuldborg Bryghus Havmunken
Danmark 5,4% - 33 cl. 
Inspireret af legenden om fabeldyret Havmunken, der skulle ligne en munk med en fiskekrop - Lidt ála en havfrue, har Reinhard Weibhauer fra Skuldborg Bryghus skabt en dejlig IPA.
Den har nogle dejlige noter fra malten og en solid bitterhed, der tager fat i kraven på dig.
Skuldborg Bryghus Dortmunder Export
Danmark 5,6% - 33 cl. 
I Skuldborg siger man tingene som de er, kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Derfor er bærer Skuldborg Bryghus' bud på en Classic den korrekte betegnelse, nemlig en Dortmunder Export.
Det er en dejlig lys lager til dig, der ønsker lidt mere styrke og smag i glasset kontra en pilsner. 
Skuldborg Bryghus Skuld
Danmark 4,6% - 33 cl. 
Skuld er en pilsner der i mange år har været tilgængelig i lokalområdet omkring Skuldborg. Men nu er den endelig tilgængelig i hele Danmark.
I glasset fremstår den mild og let uklar med en flot gylden farve. Øllen har nogle diskrete let-frugtige noter og en ren smag med en diskret sødme.
Skuldborg Bryghus Gylden Daggry
Danmark 6,0% - 33 cl.
Velsmagende specialøl af øltypen mørk dubbel. Gylden Daggry er iflg. brygmester Reinhard Weibhauer brygget, fordi vi alle manglede en Verdens Bedste Morgenøl. Det er den øl, som du kan ligge i din seng hele natten og glæde dig til om morgenen, når du skal op og have et dejligt glas Gylden Daggry. Den er brygget efter Reinhardsgebot og brygmesterens egen hemmelige teknik. Det har givet en skøn smag af sveske, rosin, en lille smag af brændt karamel og appelsinskal.
Theakston Best Bitter NYHED!
England 3,8% - 44 cl.
Prisvindende engelsk ale! Bitter Ale er den engelske nationaldrik. Det er den klassiske øl, du finder på en engelsk pub. Denne kobberfarvet Best Bitter er meget humlet og bitter smag, men i fin balance med malten. Bitter Alen har et lavt kulsyreindhold. 
Westmalle Dubbel
Belgien 7% - 33 cl 
Westmalle Dubbel dufter frisk og har en let frugtagtig aroma. Det er en mørk øl med en rødlig nuance, og den har et flot, cremet og holdbart skum. Smagsmæssigt er det et festfyrværkeri, hvor mange hævder at kunne smage mange forskellige slags frugt. Når man drikker den, oplever man en prikkende og fyldig fornemmelse i munden. 
Wicklow Wolf Whirlpool Galaxy Pale Ale NYHED!
Irland 5,5% - IBU 45 - 44 cl.
En sort IPA. Dyb sort med et gyldent hoved, Whirlpool Galaxy er generøst humlet med Galaxy humle og under gæringen. En øl, der kan prale af citrus, fersken og passionsfrugt i smag og aromaer, der kommer fra Galaxy humlen, understøttes af en stærk ristet malt rygrad, der bringer noter af ristet kaffe og mørk chokolade.
Wicklow Wolf Elevation Pale Ale
4,8% - IBU 40 - 44 cl
En utrolig drikkelig Pale ale sprængfyldt med saftige frugter af ananas og grapefrugt fra en overflod af humletilsætninger. Forfriskende.
Wicklow Wolf Mammoth IPA
6,2% - IBU 60 - 44 cl.
Dette er den store, onde ulv fra West Coast IPA'er. En kæmpe mængde Strata, Simcoe, Chinook, Cascade og Eureka! humle giver et udbrud af blomster, harpiksholdigt fyrretræ, grapefrugt og bjerge af citrusfrugter. Denne punchy IPA understøttes af en stærk maltet rygrad.
Wicklow Wolf Wildfire Hoppy Red Ale
4,6% - IBU 28 - 44 cl.
Ikke din typiske røde – Wildfire er en moderne humlerød ale. Maltet, karamel og chokoladebund med en overflod af humlekarakter. En enkelt humle rød ale, Sorachi Ace humle giver hints af kokosnød, citron og et strejf af eg. En cremet, urteafslutning med strejf af maltet sødme.

GLUTENFRI ØL

Estrella Damn Daura Pilsner
Spanien 5,4% - 33 cl. 
Dejlig, forfriskende og smagfuld pilsner fra et af Spaniens mest succesrige bryggerier. Mange danskere kender Estrella Damm fra ferier sydpå. Nu kan vi tilbyde dig denne gode øl helt uden gluten!. Vi har også denne skønne øl i en alkoholfri version.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Præsentation af nyt bryggeri i Morzybitten's øl udvalg.

Wicklow Wolf Brewing Company er et mikrobryggeri baseret i Wicklow, Irland. Med en stærk etos forankret i Wicklow, miljøet, og den verden, vi lever i. Wicklow Wolf ønsker at ære landet og give tilbage. Som det indianske ordsprog lyder "Vi arver ikke landet fra vores forfædre, vi låner det af vores børn". Bryggeriet vil være i ét med naturen og brygger øl på en bæredygtig måde.

Bryggeriet blev grundlagt i 2014 og har siden da opnået anerkendelse for deres kvalitetsøl og innovative brygningsteknikker.
Hos Wicklow Wolf er deres mission at brygge exceptionelle øl uden kompromis og med ægte passion. Uafhængigt brygget til selvstændige sind.  I 2022 tog bryggeriet deres forpligtelse til bæredygtighed et skridt videre, da de har bestilt installation af over 120Kw solpaneler, der dækker hele vores 17.000 sq ft bryggeriets tag. Hos Wicklow Wolf er vores mission at skabe exceptionelle øl, brygget på en bæredygtig måde.

Bæredygtighed er kernen i alt, hvad vi gør. Det påvirker, hvordan vi brygger, pakker og reklamerer for vores øl. Fra dyrkning af humle til avancerede bryggesystemer gør vi alt, hvad vi kan for at reducere vores CO2-fodaftryk.

Luksus øl

Lidt dyrere - mere eksklusivt

Amarcord Ama Bruna
Italien 7,5% - 35 cl. 
Amarcord AMA Bruna er en fremragende overgæret mørkebrun ale. Øllen kan bedst karakteriseres som en kloster dubbel. Øllet har en dejligt maltet og frugtagtig aroma med smagsnuancer af karamel, kandis og chokolade. På toppen ligger der sig en flot cremet skum, som fuldender Bruna oplevelsen. Smagen er ikke for fyldig, og er dejlig sødlig. Bruna opretholder en god balance mellem malt og humle uden at være for bitter. Efter klosterstilen eftergærer Bruna i flasken, hvor der er tilsat godt med brunt kandissukker.

Samuel Smith Yorkshire Stingo 
England 8% - 55,5 cl. 
Speciallageret Limited Edition. En øl, der er modnet i mindst 1 år på egetræsfade. Egetræsfadene er blevet brugt i mere end et århundrede og dette giver øllet mere karakter. En øl med en frugtagtig karamelsmag. Er endvidere flaskegæret. Nogle af egetræsfade hos Samuel Smith går mere end et århundrede tilbage, og de individuelle egetræsstave er blevet erstattet af Old Brewery bødkerne gennem årene. Gradvist opsuger fadene mere og mere af karakteren af ​​ale, der er gæret i Yorkshire-firkanter. Yorkshire Stingo er lagret i mindst et år, modnet på disse velbrugte egetræsfade i bryggeriets underjordiske kældre med frugt, rosiner, sirup-toffee, julebudding og svage eg-smag, før de bliver yderligere naturligt konditioneret på flaske.

Innis & Gunn Islay Whisky Cask Beer
Skotland 7,4% - 33 cl. 
Hvad sker der, når vi krydser Innis & Gunn med Laphroaig? En uforglemmelig limited edition. I&G har modnet deres ravfarvede øl i Laphroaig 10 whiskyfade for at give dig Islay Whisky Cask.
Dobbelt fadmodnet ved hjælp af Laphroaig Single Malt og Portfade. Dette er en fed og kompromisløs øl. En robust, vild ø, der er berømt for sit dramatiske landskab og kompromisløse single malt whisky. Hvor rig, tørvet jord, havet sprøjter i luften og århundreders håndværk, tilfører whiskyen karakteristiske, komplekse smage. Til dette års udgivelse har I&G taget Laphroaig First Fill Fade, hvori de langsomt har modnet en Innis & Gunn øl, I&G har derefter færdiggjort øllen i Laphroaig Portfade. Ved at absorbere alle de dybe smage fra egetræet – krydret trærøg og tørv – tilføjer øllet sin egen rige, ristede smag. Slutresultatet er noget så uforglemmeligt som øen og whiskyen, der inspirerer den. Islay Whiskey Cask er en skotsk rød ale, langsomt modnet i Laphroaig single malt first fill skotsk whisky og afsluttet på portvinfade - fra en af ​​de mest berømte maltwhiskyer i verden.
Aroma: En hæsblæsende og intens næse, som først leverer saltlage, tørverøg og rige maltagtige noter, åbner sig derefter med antydninger af brændt ananas, kokosnød og blomsteraroma.
Smag: Rig og luksuriøs; en dybt røget, mineralsk og maltet rygrad balanceret med noter af toffee, kokos og stuvet par. Medium intensitet og mundfornemmelse.
Afslutning: Varmende og intens men fremragende balanceret og med en uventet friskhed. Maltet byg, tørverøg og tobak fletter sig ind i hinanden og bliver hængende i ganen.
Malt: I&G Ale malt, ristet byg, chokolade malt.
Humle: Super Styrian

Innis & Gunn Vanishing Point 07
Skotland 11% - 50 cl. 
American Imperial Stout. Vanishing Point 07 varsler en Double Cask-modning for første gang. Først tilbragte 9 måneder i The Glenlivet 18-årige fade, før de blev færdige i 3 måneder i Port Fade. Årets udgivelse er rig og kompleks, men med en varmende blødhed. Med en malty-mokka og karamel rygrad, accentueret med antydninger af bær og nødder. Rig og kompleks, men alligevel med en varmende blødhed. Med en maltet mokka og karamel rygrad, accentueret med antydninger af bær og nødder.
Udseende - Næsten sort med et tyktflydende udseende og en lille krone af solbrunt hoved. Anstændig udholdenhed og en dejlig kvart finger af hovedet stikker rundt i et stykke tid. Lugt - Mørk og rig, lidt tørv men masser af træagtig og lidt mørk frugt, druer og kirsebær. Stor dybde af aroma. Noget læder, ristet malt og spor af karamel og skumfidus under den stærke finer.
Smag - Noget kraftig. Rostede stykker. Læder., Masser af træ og igen mere frugtig end forventet med nogle druer, pære og mørke bær. Kompleks og blød som annonceret. Intensiteten er ikke helt på niveau med næsen. Sprit er til stede, men ganske godt forklædt. Scotch og portvin tønder begge godt integreret med at være anmassende.
Mundfølelse - Ret fyldig med lav kulsyre. Nem sipper. Igen er ABV godt forklædt med en blød finish.

Het Anker Gouden Carolus Imperial Dark 
Belgien 11% - 75 cl. 
Imperial Dark er en enestående mørk øl som udvikler en raffineret kompleksitet og intense aromaer gennem årene. Den overraskende bløde og frugtagtige karakter kombinerer en varmende smagsfylde med en forfriskende eftersmag, suppleret med noter af ristet malt, karamel og blommer. Et kejserligt bryg at værne om. 

Het Anker Gouden Whisky Infused
Belgien 11,7% - 75 cl. 
Cuve van de Keizer. Denne øl er en del af Het Ankers kejser-serie, der hylder Carl. V, som havde residens i Mechelen, Belgien.
Cuve van de Keizer whisky infused, var oprindeligt brygget som event øl i Indulgence serien, og var faktisk det første smagsudtryk i serien. Øllen fik dog voldsomt mange efterspørgsler, og blev endog kåret til både Europa og verdens bedste øl. Efter dette genoptog Het Anker brygning, og nu er denne whisky infusion øl et fast element i Het Ankers sortiment.
Het Anker har tilføjet deres egen single malt whisky til øllen, hvilket gør den til en unik og kraftfuld øl. Øllen er umulig at komme udenom for øl elskere, der med sin fyldighed og delikate strejf af vanilje, egetræ og chokolade udgør en fuldkommen fantastisk øl oplevelse.

Sierra Nevada Big Foot Vintage 2016
USA 9,6% - 33 cl.
Forlænget lagring af Bigfoot forfiner noget af bygvinens notorisk dristige karakter. Berømt for sin aggressive humle, får vintage Bigfoot mere subtilitet over tid. Efterhånden som humlen forsvinder til baggrunden, tager den robuste malt over, og noter af brændekirsebær, dadler, kakao, bladtobak og karamel kommer til syne. Med tiden bliver Bigfoot mindre af et udyr og mere af en skønhed, velegnet til at servere som en drink efter middagen i dit yndlings hjertelige glas eller snifter.

Thomas Hardy Speciallageret 2007 Barley Wine
England 11,7% - 27,5 cl.
Thomas Hardy’s Ale er ikke en let øl at brygge. Den har sine udfordringer. Den første udfordring er at bruge moderne teknologi på en gammel måde, at genskabe en øl fra en anden tidsalder, som har gennemgået mange forskellige ændringer og fortolkninger i årenes løb. Det er nu gjort med den største respekt for traditionen og for at holde hjertet og sjælen i de gamle bygvine i live. Det betyder, at råvarerne fra den del af England skal opretholdes som i 1968 og at de samme traditionelle teknikker samt den lange produktion og lagring er benyttet. Disse årgangsøl er et stykke engelsk historie, vi gerne vil dele med dig.

FRUGTØL

Astra Radler
Tyskland 2,5% 33/50 cl
Vi udvider ASTRA familien med denne Radler, men kendt i Hamborg som Kiezmische (kvarter/område). Det er en læskende og prikkende blanding af 50% Astra FADØL og 50% frugtig citrus lemonade som overbeviser med sin helt egen karakter og unikke smag. En rigtig Shandy i St.Pauli stil.
Estrella Damm Lemon
Spanien 3,2% - 33 cl. .
Ny spansk øl fra Estrella. Damm Lemon er en lækker sommer tørstslukker med en forrygende smag af citron og lime.

Brouwerij Molén Fruit & Kruid
Holland 6,2% - 33 cl
Denne blonde øl er ny i vores sortiment. Fruit & Kruid (Frugt & urter) er den blonde øl fra Brouwerij de Molen – frugtig, mildt urteagtig og fyldt med smag. Fruit & Kruid er humlet med Sorachi Ace. Denne humle af japansk oprindelse byder på aromaen af ​​sød frugt med litchi som den mest fremtrædende, i kombination med strejf af træ og urter. Den blide eftersmag med et let strejf af karamel giver øllet det perfekte sidste touch.

HET ANKER Rosè Boscoli 
Belgien 3,5% - 33 cl.
Rosé Boscoli er en lyserød frugtøl på 3,5%, der virkelig er frugtig og sød. Øllen er lavet på en base af hvid øl, der i Belgien er en blanding mellem en lager og en hvedeøl, hvor der tilsættes frisk frugt, som er kogt ind til en sauce. Et fremragende og læskende produkt.

Liefmann On The Rocks
Belgien 3,5% - 25 cl. 
Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er en lidt frugtagtig og enstemmigt sød drikke, mousserende og forfriskende. Serveres med isterninger - kold og forfriskende.

Kronenbourg 1664 Rosé
Frankrig 4,5% - 33cl
1664 Rosé er en forfriskende hvedeøl med frugtige noter af røde bær. Øllen fremstår uklar, rødgylden med hvidt perlende skum. 1664 Rosé er den perfekte sommer øl og et godt alternativ til bryggeriets verdensberømte BLANC. 

 

Syrlige øl

Grauballe Bryghus "Mor Brygget Øllet" Berliner Weisse
Danmark 3,5% - 44 cl. 
G-KRAFT STUDIO accelererer Gauballe Bryghus’ fokus på moderne craft beer. Med de nye øl præsenterer vi vores udgave af moderne øl, der alle er rodfæstet i vores hovedingredienser: Dygtigt håndværk, kvalitetsråvarer og det silkebløde vand vi er beriget med. Det er formelen, der skaber G-KRAFT. Mor brygger øllet er den ene af de to første øl i øl-serien G-KRAFT STUDIO fra Grauballe Bryghus. En Berliner Weisse med en flot duft og smag af skovens bær. Vi har nemlig tilsat saft fra brombær, solbær, hindbær, jordbær og ribs. Mor brygger øllet er en frisk og syrlig øl, hvor skovbærene sætter deres tydelige aftryk i øllets røde farve, og hvor den umiskendelige duft og smag af bær leder tankerne hen på dansk sommer. Den egner sig perfekt som tørstslukker, som aperitif og velkomstdrink.

Canediguerra Berliner Weisse
Italien 3,2% - 33 cl. 
Berliner Weisse er en mild og let syrlig hvedeøl. En århundreder gammel øltype der har oplevet en renæssance med den store udbredelse af europæisk mikrobryg. En genoplivet berliner klassiker som smager forrygende og anderledes med sit særlige læskende udtryk. En smuk og næsten helt klar strågul øl, der udover sin syrlighed også indeholder fine krydrede noter.

Rodenbach Classic Ale
USA 5,2% - 25 cl. 
Rodenbach Classic er en flamsk rødbrun ale. Den smager af både sur og sød frugt, og så kan man ane smagen af eg fra lagringsfadene.

Flaskeøl & Cider - Alkoholfri  

Alkoholfri

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 33 cl. 
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Erdinger Weisbier
Tyskland 0,4% - 50 cl.
Erdinger Alkoholfrei er en uklar gylden Alkoholfri hvedeøl, der trods sit lave alkoholindhold, er fuld af sødmefuld velsmag, frugtighed og blød læskende fylde. Faktisk vil den smagsmæssigt nemt kunne sammenlignes med en helt almindelig hvedeøl. 
Erdinger Alkoholfrei er en unik forfriskende restitutionsdrink med lavt alkoholindhold. Denne alkoholfrie hvedeøl fra Erdinger tilbyder mere end bare mousserende forfriskning - det giver en ægte smag af Bayern.

Estrella Free Damm  
Spanien 0,0% - 33 cl. 
Free Damm er en mousserende ravfarvet alkoholfri og glutenfri øl. Den har et let hoved og livlige fine bobler. De har en ren og intens aroma af humle og antydninger af friske hvide blomster. Smagen er delikat med hint af korn og toast. En øl, der er frisk med rette mængde bitterhed. DENNE ØL ER OGSÅ GLUTEN FRI.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Samuel Smith Brown Ale
England 0,4% - 35,5 cl. 
En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerede næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Den tørre saltkarakter er et perfekt supplement til krydret mad. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

Schneider Tap 3 Weissbier 
Tyskland 0,5% - 50 cl. 
Tørstslukkende forfriskende hvedeøl. Øllen er ravfarvet og har et kraftig hvidt skum. Dens søde duft leder dine tanker hen på modne kornmarker. Den er mousserende, maltet og har en fyldig aroma. 

Warsteiner Fresh 
Tyskland 0,0% - 33 cl.
En øl af pilsnertypen, dog uden alkohol. Det er en øl med en blød og fyldig smag. Den har et tykt og cremet skum, og er en forfriskende ren øl med en frisk afslutning.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Ginger Beer & Cider

Også som Alkoholfri - Se vores alkoholfri produkter

Magner's Original 4,5% - Også Alkoholfri
Mellem tør Cider

Hawkes mellemtør cider

Magners Original Alkoholfri 0,0% 
Mellem tør Cider

Coisbo Ginger Beer 4%
Ingefærs øl. Spændende smagsoplevelse og er en idealisk følge for dem som værdsætter en aromatisk og opfriskende drikke.

FACEBOOK (2) Kopi