20 april 2023

Bryan Rice - Velproduceret pop i international særklasse!

Selv den hårdeste nød blev knækket, da danskerne for første gang kunne høre Bryan Rices stemme i radioen på den store ballade ’No Promises’. Siden har Bryan Rice bevist, at han er en popsanger og sangskriver med stort internationalt format og har sunget sig ind i alle danskernes hjerter med hits som ´No Promises´, ´Breathing´, ´Homeless Heart´ og ´Can't say I'm sorry' og mange flere iørefaldende melodier. 

Bryan Rice har udgivet 6 albums, og er i den grad stadig aktiv på den danske musikscene. Netop nu arbejder han på sit 7. album, og har allerede udgivet 3 singler fra det kommende album. Imens har han turneret ind- og udland og været aktuel som hovedrolle i både Helmig teaterkoncerten ‘Stupid Man’ (Black Box og Bellevue) samt musicalkoncerten om Ole Henriksen ‘I Love It in concert’ med Aalborg symfonikorkester mm. Bryan Rice har været med 5 gange i det danske Melodi Grand Prix, 4 gange som komponist og i 2010 var han selv på scenen med nummeret 'Breathing' som fik en flot 2. plads.

Vi er naturligvis stolte over at kunne præsenterer et eksklusivt og helt nyt akustisk set-up, hvor du kan opleve Bryan Rice på nærmeste hold og høre alle hans store hits. Den charmerende solist binder sangene sammen med sjove historier, anekdoter og rørende betragtninger med op,- og nedture som giver stof til eftertanke og hvor publikum kommer med "bag om" artisten. En virkelig god koncert-oplevelse, som efterlader alle med en følelse af nærvær og intimitet på byens intime live scene.

Billetpris: 225 kr. - Koncertmenu: 165 kr.

Koncerten afholdes i samarbejde og med støtte fra musikforeningen LIVE FABRIKKEN.

KONCERTEN BLEV UDSOLGT PÅ UNDER 1 TIME!!!

EKSTRA KONCERTEN BLEV UDSOLGT PÅ 1 DAG!

Bryan Rice - Velproduceret pop i international særklasse!