Messer og events

Morzybitten vil være indbegrebet af samvær, hygge og god atmosfære hvor venner mødes

Vi servicerer dig med godt humør, så du kan nyde en hyggestund i den gode atmosfære.

Vi elsker events og derfor veksler vi tema. Indimellem kan du opleve specielle aftener i form af underholdning og (ekstra) gode oplevelser, men du kan også foreslå arrangementer eller booke til noget mere privat ved at sende en mail til info@morzybitten.dk. Ligeledes har vi et tæt samarbejde med Live Fabrikken, så vi er sikre på altid at levere de bedste musikalske oplevelser!

 

Søren Mandrup solo & duo

Søren Mandrup solo & duo

Søren Mandrup spiller løbende henover dagen/aften. Fra frokost til aftenen med duo, som kan spille op til dans. Kl. 20.00 Mandrup duo -- Entre 50 kr.

Afholdes: 04. dec 2021, kl. 13:00

Backhouse Symphony

Backhouse Symphony

I samarbejde med Live Fabrikken kan vi præsentere Backhouse Symphony. Backhouse Symphony forstår at samle det bedste fra den irske folk-verdenen sammen med deres egen kompositioner. Inspirationen kommer fra navne som Runrig, Great Big Sea, The Dubliners. Entre 75,-

Afholdes: 11. dec 2021, kl. 20:00

Jam Night

Jam Night

Efter en fantastisk præmier i november er Morzybitten & co klar til endnu en omgang Jam. Vi inviterer byens musikere og interesserede publikummer til en runde 2 på det nye koncept "Toppen af Bitten Jam Night". Jam værter denne aften er Søren Mandrup og Markus Jønsson. Der vil være opsat PA, samt trommer, keyboard og baggear. Slæb dit instrument med eller lån det der er og vær med til at give publikum en fed oplevelse. Sangere og sangerinder er naturligvis også mere end velkommen. Kontakt Mandrup på tlf. 26663278 for spørgsmål eller yderligere info. Kom og jam med eller bare kom og nyd en festlig aften-ganske gratis.

Afholdes: 15. dec 2021, kl. 19:30 - 23:00

Liv & Lys - Koncertforedrag om C.V.

Liv & Lys - Koncertforedrag om C.V.

Gennem ord, billeder, film og en masse sange tegner foredragsholder og musiker Troels Witter og guitarist Mads Witter et portræt af dansk rocks største poet, C.V. Jørgensen

Afholdes: 10. feb 2022, kl. 20:00

Tom Donovan - The Irish Troubadour is back!!!

Tom Donovan - The Irish Troubadour is back!!!

Mr. Donovan is back! Tom Donovan lagde et totalt udsolgt Morzybitten ned ved sin første optræden i oktober 21 Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

Afholdes: 26. feb 2022, kl. 20:00

Franck White & Christian Frank

Franck White & Christian Frank

Franck White er et møde med en gennemrutineret og stilsikker bluesmusiker, der med sin udtryksfulde vokal og sit virtuose mundharpespil er helt unik på den danske livescene.

Afholdes: 04. mar 2022, kl. 20:00

Kasper Buch & Band

Kasper Buch & Band

Kasper Buch er allerede blevet budt op på de ind- og udlandske scener. Til koncerten på Morzybitten stiller han med sit band.

Afholdes: 12. mar 2022, kl. 20:00

New Gumbo

New Gumbo

NEW GUMBO er en særdeles velspillende trio, med masser af energi og spilleglæde. Trioens musikvalg bygger blandt andet på stor kærlighed til den musik, der har kendetegnet New Orleans i mange år - boogie, jazz, blues, rock´n´roll. NEW GUMBO leverer en gennemført koncert med fantastisk energi og giver publikum en musikalsk oplevelse, sætter gang i festen og får folk op af stolene og ud på dansegulvet. Gennemførte arrangementer med gode grooves og masser af hede rytmer. Trioen er bl.a. inspireret af navne som SP Just Frost, Delbert McClinton, Dr. John, Chuck Berry.

Afholdes: 26. mar 2022, kl. 21:00

Elvis And The Teddybears

Elvis And The Teddybears

D. 4. november 2021, næsten 10 år efter Elvis and the Teddybears afskedskoncert, spillede de for et veloplagt publikum, en i forvejen længe udsolgt koncert på Morzybitten og dagen efter havde vi en ny aftale med det populære band om endnu en koncert d. 2. april 2022

Afholdes: 02. apr 2022, kl. 20:00

Blueskartellet Horsens

Blueskartellet Horsens

En af byens mest aktive musikforeninger, Blueskartellet, har tidligere arrangeret et par koncerter på Morzybitten. I det nye år udvides samarbejdet og der er p.t. allerede planlagt 3 koncerter med JJ And The Blues Gang som den første d. 7.4. og yderligere 2 koncerter indenfor den efterfølgende måned, mere info følger snarest.

Afholdes: 07. apr 2022, kl. 20:00

JJ And The Blues Gang

JJ And The Blues Gang

I samarbejde med BLUESKARTELLET Horsens kan vi atter byde op til en omgang svedig Chicago Blues med de legendariske og populære JJ And The Blues Gang.

Afholdes: 07. apr 2022, kl. 20:00

Karen Kousgaard UDSAT til 2022

Karen Kousgaard UDSAT til 2022

Gennem de seneste år har musikken ført Karen Kousgaard ind i små studier og ud på store scener.

Afholdes: 06. jul 2022, kl. 20:00