01 juni 2024

Soul Meeting - Dance Night

Soul Meeting gang i festen

Soul Meeting står for rendyrket, velspillet, medrivende og danseglad Rock & rul

Soul Meetings repertoire består af de allerbedste sange fra rock’ens guldalder plus nogle nyere og så deres specialitet: En stribe af de største soul-hits – tænk blot på titler som Soul Man, I Feel Good, You Can’t Hurry Love – så er du straks i bedre humør!

Soul Meeting spiller, fordi de kan li’ det – og det bedste de ved, er samspillet mellem et godt band (Soul Meeting) og et glad og veloplagt publikum (jer) - der, hvor de spiller, er dansegulvet aldrig tomt!

Datoen er LØRDAG D. 1. JUNI KL. 21.00
Der er ingen koncertmenu og derfor kan man heller ikke reserverer bord denne aften.

Soul Meeting består af 3 rutinerede musikere, der ved, hvad det drejer sig om:

Eigil Madsen (Trommer, voc.) har tidligere spillet med det legendariske Aarhus-band Daisy m. Bl.a. Lars Muhl, Brdr. Olsen og 8000C, inden han for snart 30 år siden startede Soul Meeting.

Lars Schroeder (Guitar, voc.), som før det spillede med bands som Straight, Midtkraft, Fanny m.fl. Når han ikke er af sted med Soul Meeting, er Lars bl.a. kirkesanger, så man må sige, han har et bredt repertoire.

Mogens Balle (Keyboard/bas) er den nyeste mand i bandet og den første tangentspiller på fuld tid. Han har tidligere spillet med bl.a. Fenders, Klüvers Big Band, Big Joe Band foruden 6 år med Bamses Venner.

Soul Meeting - Dance Night