05 april 2024

Et fantastisk efterårsprogram begynder at tage form

Et fantastisk efterårsprogram begynder at tage form

Et fantastisk efterårsprogram er ved at tage form. På listen er allerede ZZ Tribute, Dylan Duo, Let It Be Beatles, Bobo Moreno & The Soul Shakers, Ligefrem Lykkelig, TogoRhino, C.V. Jørgensen Jam, Sonic Saliva og Bryan Rice.

Derudover er Morzybitten for 3 år med i Horsens Jazzfestival, her er der også et par koncerter på plads, men billetsalget er endnu ikke åbnet. Überswing kommer torsdag d. 22. august (Jazzhors) og Chris Tanner Rifftet lørdag d. 14. september (S&T Jazzpromotion). Som noget nyt, strækker festivalen sig i år over en måned i stedet for som de første 2 år, kun i en uge. Så der bliver mere luft i programmet til at nyde de mange koncerter. 

Der ligger stadig nogle stykke som endnu ikke helt er på plads, meget mere info følger...   

 

Lørdag d. 26. Oktober.
Forrygende jubilæumskoncert med fantastiske C.V. Jørgensen Jam.
Denne gang bliver det ekstra fedt for C.V. fans da vi fejre at det er 50 år siden C.V. udgav sit debut album “En Stynet Strejfer” og endnu mere interessant at det er 30 år siden C.V. udgav sit næstsidste album, “Sjælland”, som er et af de bedste blandt de 12 album C.V. har udgivet.

Den røde tråd i showet er dels at spille hele “Sjælland” pladen i 1. sæt og et specielt 2. Sæt af de resterende plader, minimum et nummer fra hver plade. Frem mod koncerten vil vi se om vi kan sætte ekstra krydderi på jubilæet...

Lørdag d. 2. November.
Det er med stolthed lykkes os at få Sonic Saliva ind på programmet. Sonic Saliva er et cool og et helt nyt band dannet af blues og soul maestroerne Richard Farrell og Fabian Vang-Lauridsen.
På denne aften præsenterer de live sange fra deres debutplade, og supplerer dem med brændende blues og soul fra Stax og Chicago tiden.

Selvom en indflydelse fra gammel soul- og bluesmusik er stærk og klar, skinner deres individualitet tydeligt igennem og spytter en følelsesladet lyd ud, der hverken føles forældet eller fuld af klicheer.
Med en af de mest unikke stemmer på scenen, stramme grooves kombineret med omhyggeligt udformede melodier og stor guitarbeherskelse vil de levere et show som både bluesentusiaster og deres hipster børn vil synes er fedt. Sammen har medlemmerne af bandet vundet og været nomineret til utallige priser, DMA’s og Grammys osv.

Torsdag d. 22. 8 ÜBERSWING - Horsens Jazzfestival 24
Fredag d. 27.9 TOGORHINO
Fredag d. 22.11 MORZYBITTEN LIVE i anledning af vores 5 års fødselsdag.

Koncerter hvor billetsalget er startet.
Fredag d. 30.8 ZZ TRIBUTE
Torsdag d. 5.9 DYLAN DUO
Lørdag d. 7.9 LET IT BE BEATLES
Lørdag d. 28.9 LIGEFREM LYKKELIG
Torsdag d. 5.12 BRYAN RICE

OPDATERES.....

Se hele PROGRAMMET