Morzybitten vil være indbegrebet af samvær, hygge og god atmosfære hvor venner mødes

Vi servicerer dig med godt humør, så du kan nyde en hyggestund i den gode atmosfære.

Vi elsker events og derfor veksler vi tema. Indimellem kan du opleve specielle aftener i form af underholdning og (ekstra) gode oplevelser, men du kan også foreslå arrangementer eller booke til noget mere privat ved at sende en mail til info@morzybitten.dk. Ligeledes har vi et tæt samarbejde med Live Fabrikken, så vi er sikre på altid at levere de bedste musikalske oplevelser!

 

Lars T Trio - UDSOLGT

Lars T Trio - UDSOLGT

En trio som er udsprunget fra det berømte "GASOGLIM" band, hvor de 3 musiker alle er med, incl. den eminente Kim Larsen fortolker, forsanger Lars Therkelsen. Trioen spillede første gang på Morzybitten tilbage i november 21 og her lagde de fuldstændigt publikum ned. Så man kan godt glæde sig til endnu en musikalsk aften med 3 lokale topmusiker.

Afholdes: 21. maj 2022, kl. 20:00

One Night Only - Entre: 75 kr.

One Night Only - Entre: 75 kr.

Medlemmerne i bandet "One Night Only" har trods fyldte kalendere fundet tid til enkelte stævnemøder, hvor de dyrker deres passion for verdenshits fra 60-erne, 70-erne og 80-erne. Nu er det lykkedes at få et af disse stævnemøder lagt på Morzybitten. Bemærk, koncerten er dagen før Kristi Himmelfartsdag!

Afholdes: 25. maj 2022, kl. 20:00

Champions League Finalen

Champions League Finalen

Vises på storskærm i "GREEN ROOM" - Klik og se mere...

Afholdes: 28. maj 2022, kl. 21:00

Toppen af Bitten's Jam Night

Toppen af Bitten's Jam Night

SÅ ER DER ATTER EN LÆKKER JAM AFTEN - SPIL, SYNG ELLER LYT MED!

Afholdes: 01. jun 2022, kl. 19:30 - 22:00

JJ And The Blues Gang

JJ And The Blues Gang - UDSOLGT

NY DATO!!!

Afholdes: 02. jun 2022, kl. 20:00

Fars Dag - Happy Hour

Fars Dag - Happy Hour

Afholdes: 05. jun 2022, kl. 12:00 - 16:00

Elton John Warm Up

Elton John Warm Up

Så er der fuld skræl på Elton John musikken så den rette stemning kan skabes inden den udsolgte koncert på Casa Arena.

Afholdes: 07. jun 2022, kl. 12:00

Paul McCartney hyldest - Entre: 75 kr.

Paul McCartney hyldest - Entre: 75 kr.

2 dage før sin 80 års fødseldag hylder vi denne aften Sir James Paul McCartney. McCartney blev født 18. juni 1942 i Liverpool og blev verdenskendt som komponist, sanger og sangskriver i 60'erne super gruppe, The Beatles, hvor han var den venstrehåndede bassist og frontfigur sammen med John Lennon der lagde stemmen til alle de berømte Beatles hits.

Afholdes: 16. jun 2022, kl. 20:00

Sting Warm Up

Sting Warm Up

Masser af Sting musik til at skabe stemningen til koncerten inden koncerten på Fængslet.

Afholdes: 24. jun 2022, kl. 12:00

Tour De France - Holdpræsentation Tivoli København

Tour De France - Holdpræsentation Tivoli København

VI FØLGER MED PÅ STORSKÆRM I GREEN ROOM

Afholdes: 29. jun 2022, kl. 12:00

Tour De France - 1. etape Enkeltstart København

Tour De France - 1. etape Enkeltstart København

VI VISER ETAPEN PÅ STORSKÆRM I GREEN ROOM

Afholdes: 01. jul 2022, kl. 12:00

Dan & Koch'en - Gratis entre

Dan & Koch'en - Gratis entre

Total sing-a-long-Rock 'n roll-laid back-hygge med fede riffs på alle sangene du kender. Den perfekte duo at bruge fredag aften på!

Afholdes: 01. jul 2022, kl. 20:30

Tour De France - 2. Etape Storebælt

Tour De France - 2. Etape Storebælt

VI VISER ETAPEN PÅ STORSKÆRM I GREEN ROOM

Afholdes: 02. jul 2022, kl. 12:00

Tour De France - 3. Etape Jylland

Tour De France - 3. Etape Jylland

VI VISER ETAPEN PÅ STORSKÆRM I GREEN ROOM

Afholdes: 03. jul 2022, kl. 12:00

Jazz med To

Jazz med To

"JAZZ MED TO" er Søren Peter Frøsig på sang & trompet og Brian Svendsen på klaver, sax og sang. Musikerne i Jazz Med To har hver mere end 20 års erfaring fra den traditionelle jazzscene, og spiller med glæde, engagement og et smil på læben, som helt sikkert bringer humøret et par grader i vejret. JAZZ MED TO bringer jazzen fra dengang indenfor, og spiller de gamle kendte melodier med energi, spilleglæde og en anekdote eller to, som binder numrene sammen. Siden duoen opstod i starten af 2021 er der spillet godt 120 koncerter rundt i hele Danmark. Denne aften er 2-delt. Første sæt spiller de gode jazz klassiker, bl.a. deres egne fortolkninger af "Hvorfor er lykken så lunefuld" og "Sidder på et værtshus". Andet sæt er en musikalsk hyldest fortælling om selveste Louis Armstrong "Lidt om Louis". Det bliver en skøn aften hvor du kan læne dig tilbage og lytte til jazztonerne fra dengang!

Afholdes: 18. aug 2022, kl. 19:00

Diving Ducks 75 kr.

Diving Ducks 75 kr.

Diving Ducks er et band bestående af voksne mænd med fødderne solidt plantet i den østjyske muld - og de spiller Americana og Rootsrock - værs´go! Størstedelen af repertoiret er skrevet af bandet selv, og teksterne baserer sig på oplevelser og erfaringer fra et lang liv, med alt hvad det indebærer af op- og nedture, sorger og glæder. Den resterende del af repertoiret består af fortolkninger af blandt andet de ovennævnte navne. Sangene bindes sammen af de gode historier, der sætter tingene i perspektiv, og du kommer lige et lag længere ned under overfladen - uden at det bliver hverken "langhåret" eller kompliceret - ganske enkelt.

Afholdes: 01. sep 2022, kl. 20:00

JB & And The Hüggeli

JB & And The Hüggeli

Så er de populære og velspillende blues drenge tilbage på Morzybitten. Mon ikke de atter kan trække fuldt hus når de leverer deres iørefaldende blues med udgangspunkt fra deres roste pladeudgivelse i 2021. Så vær beredt på endnu en blues oplevelse når Jais, Hanse, Oscar og frontmanden Jesper Bjarnesen indtager scenen på denne BLUES TORSDAG!

Afholdes: 08. sep 2022, kl. 20:00

Donovan is back!!! - Entre: 100 kr.

Donovan is back!!! - Entre: 100 kr.

THE GREAT IRISH TROUBADOUR IS BACK! Mr. Donovan har fyldt Morzybitten 3 gange, senest med en dobbeltkoncert i februar 2022, og han er garant for et forrygende show og irsk musik som går lige i hjertet. Tom Donovan er en ægte irsk troubadour og en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Koncerten arrangeres i samarbejde med musikforeningen LIVE FABRIKKEN.

Afholdes: 17. sep 2022, kl. 20:00

Kragh, Mandrup & Nissen

Kragh, Mandrup & Nissen

Mere info følger...

Afholdes: 29. sep 2022, kl. 20:00

C.V. Jørgensen Jam

C.V. Jørgensen Jam

Mere info følger...

Afholdes: 08. okt 2022, kl. 20:00

Beatles Night - Entre: 100 kr.

Beatles Night - Entre: 100 kr.

Det var en uforglemmelig aften da MORZYBITTEN'S eget sammensatte BEATLES band første gang var samlet på live scenen d. 10. marts.. Denne aften spillede bandet alle de kendte hits fra et af verdens allerstørste og mest betydningsfulde bands på en VILDT HØJT NIVEAU, tilsat "GIVE PEACE A CHANCE". for UKRAINE som et rørende indslag. Vi håber at krigen er overstået til september og vi kan nyde og fejre freden med alle de glade og fede Beatles hits.

Afholdes: 14. okt 2022, kl. 20:30

Chris Tanners Rifftet

Chris Tanners Rifftet

Chris Tanners Rifftet giver her en ny fortolkning af den sprudlende musik af Benny Goodmans Small Bands. Den australske klarinettist Chris Tanner leder dette spændende band, som genskaber den unikke kombination af klarinet og vibrafon. Det intense samspil mellem disse fem talentfulde musikere giver drømmene frit løb og sender dig tilbage til 1930'erne.

Afholdes: 15. okt 2022, kl. 20:00

Handsdown

Handsdown

HANDSDOWN er et mix af mange forskellige amerikanske musikgenre som country, blues-rock, tex-mex og roots. Musikken er inspireret af deres helte og forbilleder som f.eks. The Band, Little Feat, The Flying Burrito Brothers, Doug Sahm, Ry Cooder, Delbert McClinton, Steve Earle. Samt nyere be-kendskaber som Band of Heathens, Chris Stapleton, Brothers Landreth m.fl. HandsDown præsenterer ny musik i en genre med stolte traditioner og en lang historie. En genre, der også lever i kraft af et fuldbyrdet generationsskifte indenfor de sidste 10-15 år. Det er nu også de unge menneskers musik. De 4 erfarne musiker Jesper Bjarnesen (Vokal/mundharpe), Erik Knas (Bas), Franz Jakobsen (Guitar) og Jes Eiler (Trommer) udgav sidste år det roste album "American Music". Det bliver intimt og nærværende når de denne november aften fyrer den af på Morzybitten.

Afholdes: 03. nov 2022, kl. 20:00

Elvis and the Teddybears

Elvis and the Teddybears

Det er ren verdensklasse for et stort trofast publikum når Elvis and the Teddybears går på scenen og fyrer en lang række af de største hits af fra 50/60'erne. Bandet er klar til sin 4.koncert på Morzybitten og man skal nok være vaks ved havelågen hvis man skal have en billet inden de er væk!

Afholdes: 12. nov 2022, kl. 20:00

Jazz med To Vol. 2

Jazz med To Vol. 2

Mere om denne koncertfølger...

Afholdes: 13. nov 2022, kl. 12:00

Nisse Thorbjørn

Nisse Thorbjørn

Mere info følger...

Afholdes: 01. dec 2022, kl. 20:00