Læs mere om Skuldborg Bryghus HER

Vi ligger ud med 4 af de legendariske øl fra Skuldborg Bryggeri som forventet at være på Morzybitten fra uge 4. Gylden Daggry vil endda blive præsenteret som den første fadøl på SKULDBORG HANEN.
Gylden Daggry 6,0% - 33 cl. flaske
Velsmagende specialøl af øltypen mørk dubbel. Gylden Daggry er iflg. brygmester Reinhard Weibhauer brygget, fordi vi alle manglede en Verdens Bedste Morgenøl. Det er den øl, som du kan ligge i din seng hele natten og glæde dig til om morgenen, når du skal op og have et dejligt glas Gylden Daggry. Den er brygget efter Reinhardsgebot og brygmesterens egen hemmelige teknik. Det har givet en skøn smag af sveske, rosin, en lille smag af brændt karamel og appelsinskal.
HAVMUNKEN 5,4% - 33 cl. flaske

Inspireret af legenden om fabeldyret Havmunken, der skulle ligne en munk med en fiskekrop - Lidt ála en havfrue, har Reinhard Weibhauer fra Skuldborg Bryghus skabt en dejlig IPA.
Den har nogle dejlige noter fra malten og en solid bitterhed, der tager fat i kraven på dig.
Dortmunder Export 5,6% - 33 cl. flaske
I Skuldborg siger man tingene som de er, kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Derfor er bærer Skuldborg Bryghus' bud på en Classic den korrekte betegnelse, nemlig en Dortmunder Export.
Det er en dejlig lys lager til dig, der ønsker lidt mere styrke og smag i glasset kontra en pilsner. 
Skuld 4,6% - 33 cl. flaske
Skuld er en pilsner der i mange år har været tilgængelig i lokalområdet omkring Skuldborg. Men nu er den endelig tilgængelig i hele Danmark.
I glasset fremstår den mild og let uklar med en flot gylden farve. Øllen har nogle diskrete let-frugtige noter og en ren smag med en diskret sødme.

Skuldborg Bryggeri er en del af R8dio, Danmarks snakke-sludre-taleradio som bl.a. står bag programmer som, Undskyld vi roder og Den korte R8dioavis. I front for stationen møder man bl.a. radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindberg.
Se alle programværterne HER
Læs mere om R8dio HER

#Morzybitten #Jessensgade #Caféogølbar #Ægtelivemusik #Skuldborgbryghus #R8dio #Hyggeoggodstemning