01 februar 2023

Nyt bryggeri præsenteres på Morzybitten!

DEEPER ROOTS BREWING fra Nykøbing Sjælland er et af de nyeste danske bryggerier og handler, som navnet antyder om forankring i både sted, tid, kreativitet og kultur. 
Da bryggeriet åbnede dørene sent i 2022 var ambitionen ikke bare at starte et bryggeri, men nærmere at skabe en kultur og en tilgang til brygning som er lokalt orienteret. LOKALE FØDEVARE OG LOKALT SAMARBEJDE.

Odsherred er en af Danmarks største spise kamre med en enorm produktion af frugt, bær, korn og lignende landbrugsvare. Klimaet og naturen er unik og giver dermed mulighed for at arbejde med lokale fødevare på en helt anden måde. 

Deeper Roots Brewing har blandt andet brugt lokal humle fra Asnæs i deres produktion af en af egne øl for at understrege egnens smag. 

Deeper Roots Brewing har brygget juleøl med karamelliseret gulerod med Restaurant MOTA og har et nærtstående forhold til Dansk Tang som de har lavet 3 forskellige Tangøl med hvor forskellige typer tang blev tilpasset forskellige øltyper for at bringe tanges smag bedst til udtryk. De flotte dåser med labels designet af Adrian Rast.

Se i Flaske/Dåseøls oversigten de 5 vi har valgt at starte med.
God fornøjelse og skål!

Nyt bryggeri præsenteres på Morzybitten!