Bryan Rice1
TORSDAG D. 7. SEPTEMBER KL. 20.00

Bryan Rice - Velproduceret pop i international særklasse!

Selv den hårdeste nød blev knækket, da danskerne for første gang kunne høre Bryan Rices stemme i radioen på den store ballade ’No Promises’. Siden har Bryan Rice bevist, at han er en popsanger og sangskriver med stort internationalt format og har sunget sig ind i alle danskernes hjerter med hits som ´No Promises´, ´Breathing´, ´Homeless Heart´ og ´Can't say I'm sorry' og mange flere iørefaldende melodier. 

Bryan Rice har udgivet 6 albums, og er i den grad stadig aktiv på den danske musikscene. Netop nu arbejder han på sit 7. album, og har allerede udgivet 3 singler fra det kommende album. Imens har han turneret ind- og udland og været aktuel som hovedrolle i både Helmig teaterkoncerten ‘Stupid Man’ (Black Box og Bellevue) samt musicalkoncerten om Ole Henriksen ‘I Love It in concert’ med Aalborg symfonikorkester mm. Bryan Rice har været med 5 gange i det danske Melodi Grand Prix, 4 gange som komponist og i 2010 var han selv på scenen med nummeret 'Breathing' som fik en flot 2. plads.

Vi er naturligvis stolte over at kunne præsenterer et eksklusivt og helt nyt akustisk set-up, hvor du kan opleve Bryan Rice på nærmeste hold og høre alle hans store hits. Den charmerende solist binder sangene sammen med sjove historier, anekdoter og rørende betragtninger med op,- og nedture som giver stof til eftertanke og hvor publikum kommer med "bag om" artisten. En virkelig god koncert-oplevelse, som efterlader alle med en følelse af nærvær og intimitet på byens intime live scene.

Billetter og koncertmenu bliver sat til salg fra mandag d. 6. marts kl. 10.00 på yourticket.dk eller via hjemmesiden morzybitten.dk

Billetpris: 225 kr. - Koncertmenu: 165 kr.

Koncerten afholdes i samarbejde og med støtte fra musikforeningen LIVE FABRIKKEN.

KONCERTEN BLEV UDSOLGT PÅ UNDER 1 TIME!!!

EKSTRA KONCERT TORSDAG D. 14. SEPTEMBER KL.20.00
BILLETTER FRIGIVES TIL SALG MANDAG D. 13. MARTS KL.10.00