Pallini2

Drinks & Spiritus

RTD - Ready To Drink NYHED!

Breezer er populær på grund af sin ægte frugtsmag, og er det stærkeste RTD-brand i Danmark.

Bacardi Breezer LIME
 - 45 kr.
4% 27,5 cl. - Kraftig lime & citrusaroma med en syrlig finish. 
Bacardi Breezer ORANGE - 45 kr.
4% 27,5 cl. - Livlig smag af søde mango'er med et strejf af blid syre.
Bacardi Breezer STRAWBERRY - 45 kr.
4% 27,5 cl. - Fyldig, sød jordbær smag med strejf af vanilje og karamel. 

Drinks

Gin & Tonic 6 cl. gin - 85 kr.
London Dry Gin – Indian Tonic Water- Rosemarin/Lime – Is

Gin Hass 4 cl. gin - 85 kr.
London Dry Gin – Mango sirup - Lemon sodavand - Rosemarin/Lime – Is

Bittens G&T Clementine 6 cl. gin Likør - 95 kr.
Clementine Gin - Fever Tree Clementine Tonic Water - Is

Frans Strawberry - 65 kr.
Vodka 2 cl. - Råstoff strawberry Rhubarb 4 cl. – Sprite - Is

Rom & Cola 4 cl. rom - 65 kr.
Captajn Morgan Gold Rom – Coca Cola - Is

Vodka & Juice 4 cl. vodka 65 kr.
Smirnoff Vodka – Appelsinjuice - Is

Aperol Spritz 85 kr.
Aperol - Prosecco – Danskvand - Appelsin - Is

Pallini Limoncello Spritz 85 kr.
Limoncello - Prosecco – Appelsinvand - Is

Portvin

Boeira Arte & Cultura Vintage 2016 – 20%
6 cl. - 60 kr.

COGNAC

Pierre Ferrand Ambre 1er Cru Du Cognac – 40%
6 cl. - 75 kr.
Hos mange cognachuse er druerne fra markerne i området Grande Champagne forbeholdt de ældste og dyreste cognacer. Sådan forholder det sig ikke hos Pierre Ferrand, hvor selv de yngre modeller, som denne cirka 10 år gamle cognac, Ambre, er lavet udelukkende på druer fra Cognacs ”Premier Cru”. Resultatet er en blød og feminin cognac uden skarpe kanter, tætpakket med livlige frugtnoter og en diskret sødme. Flot duft aroma af roser, abrikos og vilde violer, smagen Frisk, blød og elegant med noter af modne æbler, kokos og vanilje.

Vodka

Eristoff Vodka 
4 cl. 50 kr.

Tequila

Patrón Silver
3 cl. shot 40 kr. - Tequila & Cola 75 kr.
Perfekt ultra-premium tequila, lavet af 100% Blue Weber agave. Håndlavet i små partier for at være lækker, blød og let at blande. Krystalklar i farven med en aroma af frugt og citrus. Smagen er blød og sød, den rene luksus.

Likør

Baileys Original Irish Cream 17% 
6 cl. 50 kr.

Bitter & Shots

Fary Bitter - 36%
25,-

Arnbitter – 50%
Underberg – 44%
Pure Lakrids - 
16,4%
30 kr.

Mexikaner Shot - 15%
25 kr.

Pretty Maids Rom

Pretty Maids No. 1 – LUST 40%  
60 kr.
Begær. Yderst flot og velsmagende rom. Pretty Maids 1 LUST er en ren rock&roll blanding bestående af rom mellem 5 og 15 år. En blanding af de fineste og lækreste rom lavet af nogle af de dygtigste romproducenter i Caribien, såsom Trinidad, Jamaica, Barbados og Guyana. Smagen er dyb, fyldig og blød, ligesom Ronnies stemme, men stadig med en lang og karakterfuld eftersmag, ligesom Hammers guitarspil. Kompleks og krydret duft af karamel, mørk chokolade og lakrids - Simpelthen ren rock&roll på flaske.

Pretty Maids No. 2 – GLUTTONY 42%
60 kr.
Fråseri. Denne rom er en overflod af fantastisk rom. Rommen består af 2 forskellige rom der er blendet sammen.  1 rom fra Guyana, og en rom fra Indien. Rommen fra Guyana er potstill destilleret og den indiske rom er kollonedestilleret. Begge rom har ligget 5 år på ex bourbontønder. Den indiske rom er ufiltreret, derfor kan der opleves uklarhed i rommen - dette er IKKE er affaldsprodukt, nej det er FRÅDSERIET.  Alt det gode fra tønderne, direkte ned i flaskerne. Duft: kakao, karamel, lidt "brændt" træ og vanille. Smag: toffee, vanille, mørk chokolade, demerarasukker. OBS. Der er 7 dødssynder, og selvfølgelig også et begrænset antal flasker, nemlig 7777 stk. Så selvfølgelig blev udgivet d.07 november 2018.

Pretty Maids No. 3 – GREED 60%
60 kr.
Grådighed. Utrolig god og velsmagende rom. Pretty Maids 3 Greed er en ren rock&roll blanding bestående af rom mellem 5 og 15 år. En blanding af de fineste og lækreste rom lavet af nogle af de dygtigste romproducenter i Caribien, såsom Trinidad, Jamaica, Barbados og Guyana. Smagen er dyb, fyldig og blød, ligesom Ronnies stemme, men stadig med en lang og karakterfuld eftersmag, ligesom Hammers guitarspil. Kompleks og krydret duft af karamel, mørk chokolade og lakrids – Simpelthen ren rock&roll på flaske.
Da denne rom symboliserer grådighed, kommer den naturligvis som Fadstyrke med ikke mindre end 60%. Alt dette giver rommen ekstra karakter.

Pretty Maids No. 4 – SLOTH 40%
60 kr.
Doven. En lækker Caribisk rom fra Den Dominikanske Republik lavet på den rene sukkerrørsjuice, destilleret på et kolonnedestilleringsapparat og er tropisk lagret på cognac fade. Rommen består af to dele af det samme destillat. Den ene del kom på ståltank. Den anden del på cognacfad. Efter to år kom den første del også på cognacfad og efter yderligere tre år blev de to dele blendet til en fremragende rom.
Smag: Frugtig, vinøs, ren og klar i smagen. Der er også chokolade og kaffe, lidt pibetobak, let friskkværnet peber og mint. Eftersmagen er mild og gavmild.

Pretty Maids No. 5 – WRATH  40%
60 kr.
Vreden. Her er tale om et blend af 2 rom fra henholdsvis Guyana og den Dominikanske republik. Rommen fra Guyana er potstill destilleret og rommen fra den Dominikanske Republik er kolonne destilleret. Begge rom har ligget på ex bourbontønder. Rommen tappes ufiltreret for at sikre mest mulig smag. Rommen er op til 12 år gammel.
Duft: Karamel, lidt “brændt” træ og vanilje.
Smag: toffee, vanilje, mørk chokolade, demerarasukker.

Pretty Maids No. 6 – ENVY 60%
60 kr.
Misundelse. Dante definerede misundelse som et begær til at tage hvad andre har. Denne rom ligger helt i trår med dette. PM Envy er en blended rom hvor vi har blended rom fra Den dominikanske republik, med rom fra Nicaragua. Rom fra Nicaragua har lidt mere kant og kan være med til at give rommen karakter. Begge rom er kolonne destilleret, hvilket giver en mere forfinet smag. De er lagret i op til 12 år på gamle brugte fade som tidligere har indeholdt Bourbon whisky.
Smags noter her får du Vanilje, karamel, melasse, røde bær og en lille smule smør.

Pretty Maids No. 7 – PRIDE 60%
60 kr.
Stolthed. Denne rom er så absolut fra den øverste hylde.
En rom vi er rigtig STOLTE af. Det er et blend af rom fra Den dominikanske Republik, Venezuela, Nicaragua og Panama. Her får man som titlen antyder et væld af forskellige smage og oplevelser.
Rommen er lagret i op til 12 år på amerikanske bourbonfade. Herefter er den nænsomt blended og tappet uden brug af filtrering. Enjoy

Whisky

M&H Elements Sherry Cask - Israel 46%
75 kr.
Hvis du også vil prøve verdens bedste whisky, så er det nu muligt på Morzybitten. Israelske Milk & Honey, vandt World Whiskies Award for den bedste Single Malt Whisky i 2023. Prøv en fantastisk, kompleks og elegant single malt whisky. Denne udgave indgår i deres Elements-serie, og er modnet på sherryfade af typerne Oloroso og Pedro Ximenez.

Milk & Honey Distillery er Israels første whiskydestilleri. Destilleriet ligger i Tel Aviv og har siden 2012 produceret single malt og gin under kyndig vejledning fra den nu afdøde Dr. Jim Swan. Deres whisky er resultatet af førsteklasses ”new make” samt modning i det varme og tørre klima i Tel Aviv. På destilleriet anslår man, at whiskyen modner 2-2,5 gang hurtigere end i Skotland, netop grundet den høje varme. Denne whisky er ikke kølefiltreret og indeholder ikke tilsat karamelfarve. M&H Elements demonstrerer kombinationen af den traditionelle destillationsmetode og hurtig, men yndefuld modning i et varmt klima.

  • Man får en aroma der er dominerende fyldige, røde frugtnoter, indhyllet i blødt egetræ, karamel og citrusfriskhed.
  • Smagen opleves som medium fyldig. Let, frugtagtig sherrysødme, dominerende frugt og mørk chokolade efterfulgt af blide egetræstoner.
  • En lang afslutning som byder på mørk chokolade efterfulgt af sød tobak og vanilje.

Gouden Carolus Single Malt - Belgien 43%
50 kr.
Denne Single Malt er en raffineret belgisk whisky destilleret fra mos af Gouden Carolus Tripel-øl på deres kobberstiller, hvor den rene mos destilleres. Den efterfølgende ældning i First Fill Bourbon-fade efterfulgt af en yderligere ældning i egetræsfade, resulterer i en raffineret whisky med en rig og afbalanceret smag. De subtile frugtaromaer forstærkes dejligt af antydninger af træ og vanilje.

Gouden Carolus Single Malt Sherry Cask - Belgien 40%
50 kr.
Denne Single Malt Sherry Oak er et enestående smagsudtryk fra Het Ankers Molenberg Distillery. Ligesom den prisvindende Goude Carolus Single Malt Whisky, destilleres den ved hjælp af bryggen fra Gouden Carolus Tripel øllen. Efter en modning af denne whisky, er denne lagret på sherry tønder, fremstillet af 100 % amerikansk eg. Resultatet: Intens, frugtagtig whisky med strejf af moden frugt, vanilje og mørk chokolade.

Stauning Rye Malt Whisky - Danmark 48%  
75 kr.
Den flydende udgave af et friskbagt dansk rugbrød? En dansk rye whisky med en mørk og ristet duft og en lang eftersmag med strejf af moden frugt. Dette er en anderledes rye whisky. Kombinationen af gulvmaltet rug og byg og destillering på pot still giver en smooth, frugtig og fyldig whisky.

Stauning Smoke Single Malt Whisky - Danmark 47%  
75 kr.
Stauning Smoke er essensen af destilleriets innovative New Nordic whisky-filosofi: En mildt røget single malt whisky brygget på ren vestjysk byg, der bliver maltet på åbent gulv. Røget over lokalt høstet tørv og lyng fra landskabet omkring Stauning. Dobbelt-destilleret på små pot stills over åben ild. Lagret på 1st Fill vin- og spiritusfade. Resultatet er en elegant og raffineret whisky, der med sin blide røgsmag og komplekse karakter emmer af klitterne, heden og vinden ved Vesterhavet. En fuldblods terroir-whisky.

Stauning Kaos Triple Malt Whisky - Danmark 46%  
75 kr.
I bund og grund, alt det bedste fra Stauning, samlet i én flaske. Lidt røg, lidt krydderi og masser af kompleksitet i en bredt anvendelig New Nordic Whisky. En ekstremt alsidig whisky: For den fulde ufortyndede oplevelse, drik den ren som en skotsk malt, tilføj is for en bourbon/rye stil eller brug den til at spice din whisky-baserede klassiske cocktail op med et nordisk kaotisk twist.

Kamet Single Malt Whisky - Indien 46%
65 kr.
Kamet Single Malt produceres ved foden af bjerget Kamet, det tredje højeste bjerg i de indiske Himalaya. Det
ekstreme klimaforhold (varierende fra 0-50 grader) har stor indflydelse på den modne whisky. Som et resultat er
englens andel så høj som 11-12% om året. Piccadilly Distillery, producent af Kamet whisky, har været i drift siden
2012. Destilleriet har pot stills i skotsk stil, som skaber en let, blomstret og frugtagtig whisky. Kamet Single Malt er
en blanding af whisky modnet i ex-Bourbon (amerikansk eg), ex-vin (fransk eg) og ex-Sherry fade.
Smagsnoter:
Livlig start med vinøs frugtighed og en krydret livlighed. Vaniljenoter, der udvikler sig til en blanding af friske og tørrede frugtnoter. Subtile strejf af eg og vanilje, krydderier og mørk chokolade danner et langt finish.

Elijah Craig Small Batch 94 Proof Straight Bourbon - USA 47%
65 kr.
I Louisiana, Kentucky ligger Elijah Craig Destilleriet. Denne Small Batch er en klassisk kvalitets-bourbon, der tappes fra brændte egetræsfade, hvor den har lagret 8-12 år. Farven er brændt kobber. Næsen er behageligt kompleks med noter af vanilje, sød frugt og mynte. Smagen er rund og varm med dejligt træ, krydderi og muskatnød. Finishen er lang, sød og toastet.

Jameson Triple Blended - Irland 40% - Bruges til vores Irish Coffee.
40 kr.
Jameson er en Triple Distilled Blended Irish Whiskey på 40%. Jamseon Whiskey fra Irland. Farven er Ravgylden og duften,krydret og frugtet. Smagen er krydret med citrus og en god tør eftersmag. Vi bruger Jameson til vores Irish Coffee og drinks.

The Busker Triple Cask - Irland 40% - Bruges til vores Irish Coffee.
40 kr.
The Busker “Triple Cask Triple Smooth” er et ekstraordinært blend, hvis silkebløde fornemmelse i munden skyldes lagring i tre forskellige fade, der tidligere har rummet Bourbon, Sherry og Marsala. The Busker’s Blend indfanger selve sjælen af irsk whiskey og er godt på vej til at blive favoritdrikken for en ny generation af whiskey nydere. Næsen er intens med tropisk frugt og vanilje. Whiskyen har en velafbalanceret sødme og malt med noter af mørk chokolade, toffee og kanel og har en elegant, velafbalanceret, medium sød finish.

Rom

Meticho 18 år - 40%
5 cl. - 75 kr.

Ron Millonario Reserva Especial XO Peru - 40%
5 cl. 75 kr.

Dos Maderas Triple Aged Rum - 40%
5 cl. - 75 kr.

Equiano Carribien - 43%
5 cl. - 60 kr.

Havana Especial Rum - 37,5%
5 cl. 60 kr.

Morzybitten Blended Rom - Trinidad/Jamaica/Barbados/Guyana 40% - 5 cl. - 60 kr

Captain Morgan Spiced Gold 35%  
5 cl. - 40 kr.

Alkoholfrie Drinks

Gin & Tonic - 6 cl. gin 85 kr.
Alkoholfri Gin - Schweppes Indian Tonic Water - Garnish

Gin Hass - 4 cl. gin 85 kr.
Alkoholfri Gin – Mango sirup - Lemon sodavand - Garnish 

Rom & Cola 4 cl. 65 kr.
Alkoholfri Rom - Coca Cola 

Martini & Tonic 6 cl. gin 85 kr.
Alkoholfri Martini - Schweppes Indian Tonic Water - Garnish

Snaps - Vi er Aalborg Akvavit Partner

Aalborg Jule Akvavit - 47%
3 cl. 35,- / 6 cl. 55,-

Aalborg Fadlagret Snaps - 47%
3 cl. 30,- / 6 cl. 50,-

Aalborg Porse Snaps - 47%
3 cl. 30,- / 6 cl. 50,-

Aalborg Dild Akvavit - 47%
3 cl. 30,- / 6 cl. 50,-

Aalborg Nordguld Akvavit - 47%
3 cl. 30,- / 6 cl. 50,-

Aalborg Taffel Akvavit (Rød) - 45%
3 cl. 30,- / 6 cl. 50,-

Vine

Rødvin

Jean Pierre Boisson - Le Petit Caboche 2020 - Husets favorit
Vaucluse, Frankrig - 14,5%
Druesorter. 40% Caladoc, 30% Marselan, 15% Egiodola, 15% Syrah.
En lækker vin fra Chateauneuf producenten Boisson. Farven er kirsebærrød med lilla reflekser. I næsen finder man aromaer fra laurbær, blåbær og brombær. I smagen er der en dejlig indsmigende sødme, der ikke kammer over, men er balanceret med stringente tanniner. En vin der charmerer alle!
1 glas 75 kr. - 1 flaske 280 kr.

Light Horse - 2020
California USA - 14,1%
Druesort. Pinot Noir 100%
Light Horse er en rødvin fra Jamieson Ranch vingården i Napa Valley i Californien. Druerne kommer fra områder i Californien, der er særligt velegnede til Pinot Noir, bl.a. Sonoma, San Benito og Santa Lucia Highlands. Den er opkaldt efter Jamieson Ranchs særlige race af ”miniatureheste”, knap en meter høje, som strejfer om på ejendommen – når de altså ikke er ”på arbejde” som terapi- og servicedyr. Vinen er lavet på 100% Pinot Noir og ligger en tid på fransk eg inden den tappes. Rubinrød farve, skøn duft af kirsebær, jordbær, sukrede hindbær og lidt fadrøg/chokolade. Syren er venlig og taninnerne bløde. Noter af mørke kirsebær, hindbær, chokolade og nellike. En meget autentisk, arke-amerikansk Pinot Noir, fyldig, blød, saftig og simpelthen bare lækker!
1 glas 75 kr. - 1 flaske 280 kr.

Château Bonal AOP Cabardes - 2019
Languedoc-Roussillon, Frankrig - 15%
Druesorter. Syrah 40%, Grenache 20%, Cabernet Sauvignon 20%, Cabernet Franc 20%
Topvin fra Château Bonal, som har fremtryllet skønne vine siden år 1872, hvor Léon Auzias startede det berømte vinslot. Vingårdens unikke marker er i det famøse Languedoc-Roussillon i Frankrig. Her er tale om en moderne fransk rødvin på hele 15% med en flot dyb farve i glasset, frugtig duft, en fyldig, frugtig og elegant smag. Denne skønne franske rødvin er lavet på et fantasisk drueblend, som er helt nøje udvalgt, og som høstes ved håndkraft på de mere end 30 år gamle vinstokke. Vinen er fadlageret 12 måneder på franske egetræsfade. Suveræn, elegant, powerfuld & fantastisk velafbalanceret rødvin med en perfekt struktur, en frugtig fylde, og med klasse finesse og karakter og de skønneste harmoniske tanniner.
300 kr. pr. flaske 

Domaine de Mauperthuis Pinot Noir  - 2020
Bourgogne Grand Réserve, Frankrig - 13,5%
Druesort. Pinot Noir 100%
Domaine de Mauperthuis er en familieejet vingård i Prehy i Bourgogne på den vestlige side af Chablis i retning mod Auxerre. De kalkholdige skråninger ligner meget den berømte Montee de Tonnerre. Domænet blev skabt med det klare formål at holde traditionen med at lave vin i Bourgogne i hævd. Domænenes filosofi er at lave vine med respekt for jorden, miljøet og med fokus på kvalitet og egnstypicitet. Det er en hedonistisk vin, med en tydelig næse af kirsebær, god krop og længde samt antydning af egetræ og dens tanniner smelter for at give plads til en fast og fløjlsagtig struktur. 400 kr. pr. flaske 

Tenuta Gugi Campo Piano Ripasso Superiore - 2018
Valpolicella Ripasso - 15%
Druesorter. Corvina, Rondinella, Corvinone
En fantastisk kvalitets Ripasso fra Tenuta Gugi, som er ejet af familie-vingården Falezza som startede vinproduktionen tilbage i år 1974. Vingården ejer eksklusive jordstykker rundt om i Verona, og denne lille vinmark som leverer de forskellige druer til denne vin, er kun på 3 hektar. Campo Piano 2018 er gennemført kvalitet hvor der er kælet for alle detaljerne i vinen som gør den til en super lækker og smagfuld Ripasso rødvin med masser af fylde og skøn intens duft. Smagen er fantastisk fløjlsagtig og fyldt med lækker moden frugt. Du vil opleve dejlige bløde runde tanniner og en lang flot finish. Farven er dyb rubinrød i glasset. 400 kr. pr. flaske 

KOLD RØDVIN! Vi skifter mellem passende gode rødvine. 
1 glas 75 kr. - 1 flaske 280 kr.

 

Hvidvin

Livon Pinot Grigio 2017 
Friuli Venezia, Italien – 12,5%
Ikke for tør og heller ikke for sød. God intensitet og friskhed i duften. Smagen er frugtig, blød og mild. Eftersmagen er behagelig let og harmonisk.
65 kr. pr. glas - 250 kr. pr. flaske 

Guillaman Colombard Chardonnay
Gascogne, Frankrig - 12,5%
Sprød frisk og tør hvidvin. 
65 kr. pr. glas - 250 kr. pr. flaske

Alkoholfri Hvidvin

Bon Voyage Chardonnay
Tyskland - Halvtør frisk og med stor bouquet af grønne granny smith æbler, modne pærer, lidt akacie, frisk mandel og et hint af vanilje. En helt igennem god alkoholfri hvidvin hvor man ikke er gået på kompromis med kvalitet og smag.
65 kr. pr. glas - 250 kr. pr. flaske

Rosévin

Ella – Negretti
La Morra, Italien
Ella rose' er lavet på nebbiolo druen og fremstår som den perfekte sommervin. Den har en dejlig læskende friskhed med en perfekt afstemt syrebalance. I smagen finder man røde bær især jordbær.
65 kr. pr. glas - 250 kr. pr. flaske 

Le Petit Caboche 
Vaucluse, Frankrig
Tør og medium fyldig i stilen, det er en forfriskende ligetil sommerslurk med let smag af hvid-fersken og rød-kirsebær.
65 kr. pr. glas - 250 kr. pr. flaske  

Alkoholfri Rosévin

Bon Voyage Pinot Noir Rosé 
Tyskland - Halvtør og yderst frisk og delikat vin. moden rød frugt og lidt "Spicy" krydret undertone samt mineralitet En helt igennem god alkoholfri rosevin hvor man ikke er gået på kompromis med kvalitet og smag.
65 kr. pr. glas - 250 kr. pr. flaske

Mousserende vin

Martini Asti NYHED!
Piemonte, Italien - 7,5%
Certificeret DOCG på 100% Moscato Bianco-druer, udelukkende fra disse historiske vingårdsområder i den sydlige del af Piemonte. Dette er det højeste niveau af italiensk vin-appellation og er med til at gøre at MARTINI® er nummer 1 i verden, når det gælder italienske brands af mousserende vine.
Moscato med en blød og elegant smag, hvor frisk pære og ananas kombineres i en harmonisk finish. Druernes restsukkerindhold bliver i vinen og giver den dens søde karakter og et lavere alkoholindhold. Noter af frisk drue, melon og fersken med et strejf af sød vild salvie, som giver vinen en komplekse aroma. 70 kr. pr. glas - 300 kr. pr. flaske.