Fadøl 

Hane 1: Kronenbourg 1664 Blanc Frankrig - 5,0%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 55 kr.
Kronenbourg 1664 Blanc, brygget i stil med de belgiske hvede øl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid, en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed.

Hane 2: Grimbergen Double-Ambrée Belgien - 6,5%
33 cl. 45 kr. 50 cl. 55 kr.
Mørk traditionel klosterøl er en smuk kobbergylden øl toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel. Øllet er indledningsvist sødligt med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance Fylden er blød og rund med et let brændt eftersmag

Hane 3: Birrificio Angelo Poretti no. 4 Italien - 5,5% 
40 cl. 50 kr. 
Poretti no. 4 er en traditionel gylden pilsner med fintunet balance og en utraditionel humleprofil. Poretti er en frisk læskende og perfekt italiensk pilsner. Poretti er brygget med fire sorter af humle, hvor den dominerende humle er den amerikanske Columbus-humle.

Hane 4: Nya Carnegie 100W West Coast IPA Sverige- 6,8% 
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 55 kr.
En lys og ufiltreret West Coast IPA som er tørhumlet med humle sorterne Amarillo, Mosaic og Centennial. Duften er præget af grapefrugt og citronskal, og smagen er frisk og intens med noter af appelsin, stikkelsbær og blåbær. Fyldig krop med god afbalanceret bitterhed. Denne øl blev brygget som bryggeriets bryg nummer 100 (deraf navnet), w er sat på og hentyder til at bryggeriet ligger i en gammel lampefabrik. Den var tiltænkt som et enkelt jubilæumsbryg, men den blev taget så godt i mod at man valgte at brygge den fast.
Bryggeriet er fra 2007 og har ligget på den nuværende adresse i Stockholm siden 2014, hvor der også er en bistro tilknyttet.

Hane 5: Astra Urtyp Klassik Tyskland - 4,9% 
25 cl. 30 kr. - 40 cl. 45 kr. - 50  cl. 55 kr.
Tysk kultpilsner fra St. Pauli. Øllet har en flot farve og skumkrone. Mere smag af humle end en normal pilsner, hvilket giver en god og frisk duft. Smagen er velafrundet med malt og humle. En skøn pilsner som, så vidt vides, kun findes på fad et sted i Danmark og det er på Morzybitten.

Hane 6: Nya Carnegie J.A.C.K. Session IPA - 4,5% NYHED
40 cl. 50 kr,
En forfriskende og let Session IPA. Øllen har smag af grapefrugt, mango og passionsfrugt. Simcoe og Citra humlen tilføjer noter af citrus og smagen er let og læskende med en frsik humlekarakter.

Hane 7: Adnams Mosaic Pale Ale England 4,1%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 55 kr.
Brygget med Pale Ale-malt, lidt Lager-malt og et strejf af Cara. Den er brygget med mosaiske humle i hver af de fire faser i brygningsprocessen. Dette giver aromaer af fersken, mango, citron og fyrretræ. Mosaic er oprindeligt en amerikansk humle, som er en krydsning mellem Simcoe og Nugget. Det er en fantastisk humle, som har en smag og aroma af frugtige toner og en vidunderlig kompleks bitterhed.

Hane 8: Belhaven Scottish Ale Skotland 5,2%
33 cl. 45 kr. -50 cl.55 kr.
En velafbalanceret øl med noter af grønne frugter såsom kiwi, æble og stikkelsbær. Masser af kiks maltkarakter fra den bedste kvalitet skotsk maltet byg. Krystalmalt tilføjer toffee og karamelsmag, og sort malt bidrager til en sprød astringerende balance. Challenger- og Goldings-humle tilføjer en frisk urte- og harpikshumlenote samt en forfriskende bitter dvæle for at balancere med den søde maltkarakter.

Hane 9: Klosterbryggeriet Forår Danmark - 6,5%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 55 kr
Forår er en undergæret bock som er karakteriseret ved sin fyldige og let krydrede smag. Aromatisk har Forår en velkendt duft af lagerøl samt fine noter af malt. En øl hvis smagsprofil har et let udtryk af korn, som er blevet ramt af forårets første solstrejf. I Forår får du derfor en dejlig øl med en velundt sødme og moderat smag af humle. En fantatsisk frisk og velsmagende forårsbock 

Hane 10: Guinness Stout Irland - 4,2%
25 cl. 30 kr. - 50 cl. 55 kr.
Verdens største Stout brand, nu på fast hane. Guinness bliver brygget på St. James Gate Bryggeriet i Dublin. Stor blød fylde med en cremet tekstur og en ganske markeret tør eftersmag. Den er mørk og fyldig, men ikke desto mindre utrolig forfriskende. Kendt for sin tætte cremede skumhat som kommer fra nitrogenblandingen under aftapning. 

Guinness øl er sundt! 

Flaske øl - Nyheder 

L' ABBAYE DES ROCS BLACK STOUT
Belgien 7,5% 33 cl
En dyb sort øl med et beige skumhoved.  Indtrykket af den søde duft bekræftes i den første mundfuld hvor du smager den tydelige krop, der er afbalanceret med en vis frugtighed. Dette er en ren maltøl med en dejlig langvarig smag som sammen med de let ristede malte, karamel, en smule chokolade, men som dog primært domineres af kaffenoterne. Nogle noter af brændt træ kan fornemmes, men bliver ikke gennemtrængende, men holdes på det behagelige. Det hele giver en god balance i øllen, hvor smagsindtrykkene frigør sig på ganen og udvikler en imponerende smagsdybde.
Abbaye des Rocs Black er en ekstremt moden øl, som vi synes skal klassificeres blandt de bedste vi kender i sin kategori.

L' ABBAYE DES ROCS SAISON/LANDØL
Belgien 5,4% 33 cl
L'Abbaye des Rocs tilbyder os her en let tør saison, også kaldet en landøl som er en traditionel belgisk øl, en øl af meget god kvalitet. Visuelt er vi på en gylden blond prydet med et let diset slør.  Næsen er meget interessant, frisk og livlig på honning, banan, citron, appelsinskal, koriander og blomster.  Smagen er let humlet og fyldes med friskhed og en god kompleksitet, en let citrus syrlighed kombineret med en blødere base, der giver en god kontrast. Bitterheden på 42 IBU er meget god.  

KRONENBOURG 1664 BLANC ROSÉ HVEDEØL
Frankrig 4,5% 33 cl 45 kr.
BONJOUR! 1664 Blanc Rosé er en forfriskende hvedeøl med frugtige noter af røde bær. Øllen fremstår uklar, rødgylden med hvidt perlende skum. 1664 Rosé er den perfekte sommerøl og nydes fantastisk i den danske sommer.
1664 bryggeriet er et internationalt kendt og anderkendt fransk bryggeri, som er kendt for deres top hvedeøl, 1664 Blanc. Bryggeriet trækker rødder helt tilbage til 1664, hvor Jerome Hatt begyndte at lave øl og eksperimentere med øllets mange muligheder.

Vi sælger også den oprindelige 1664 Blanc på fad og som alkoholfri på flaske.

 

Ebeltoft Gårdbryggeri Wildflower IPA
Danmark 5,9% - 33 cl. 45 kr.
Frugtig, blød og fantastisk velsmagende. En ægte New England-style IPA. Wildflower IPA har en masse smag og duft af citrus, ananas, og blomster, der kommer fra de forskellige humletyper, der er brugt. Wildflower I.P.A er brygget enmaltkombination af pilsner malt, rug og hvede, og med fremtoninger af Simcoe og Amarillo humler, kombinerer I.P.A smagsfylde med en god drikbarhed.

Trappist Achel Bruin
Belgien 8% - 33 cl. 45 kr.
Achel Bruin har en dejlig moderat maltet, nærmest karamelagtig, aroma. Den er smuk brun med et rubin rødt skær – og et flot flødefarvet skum. Smagen er moderat sødlig – måske lidt i retning af brun farin og moden frugt – med en let bitter karakter. Den har en fremragende og unik lang eftersmag!

Trappist Achel Blond
Belgien 8% - 33 cl. 45 kr.
Aromaen er dejlig frugtagtig krydret med en snert belgisk malt. Den er nærmest gylden at se på med et flot hvidt skum.Smagen er flot afbalanceret mellem at være let sødlig og krydret. Den er overraskende frisk og let.

Ørbæk Brown Ale 
Danmark 7,0% - 33 cl. 45 kr.
Ørbæk's første bryg var denne Brown Ale som er inspireret af den engelske Ale. Der er god balance mellem de lyse og mørke malttyper, der er kendetegnende for de gamle danske hvidt- og maltølstyper.
Den aromatiske humlesmag efterlader en lang og behagelig smagsoplevelse. Fyldig og cremet øl lavet med amerikanske humler. Det giver den en dejlig og diskret duft af citrusfrugter sammen med karamelliserede og ristede malte. Smagen er sød og fyldig, og du vil finde noter af karamel, chokolade, kaffe og lakrids med en let sødme og en mild humlebitterhed.

Flaskeøl.

Abbaye Des Rocs Grand Cru Brown Ale
Belgien 9,5% - 33 cl 50 kr.
Abbaye des Rocs Grand Cru er en særlig god udgave af deres “Brune” hvor der bare lige er lidt mere af alt det gode. Denne øl udmærker sig, ligesom alle andre øl fra bvryggeriet Rocs, ved at være brygget uden andet sukker end det der findes i malten. Således går der også ekstra malt til bryggeprocessen, hvilket bidrager til øget dybde og kompleksitet i smagen.

Abbey De Notre-Dame de St. Remy Trappist Rochefort 8
Belgien 9,2% - 33 cl 60 kr.
Rochefort 8 er en Dark Strong Ale som kan dateres tilbage til midten af 1950'erne. Den har en kraftig og kompleks smag, som understøtter styrken. Både øl og skum er brunligt og uklart, fordi denne øl eftergærer på flasken. Aromaen har flygtige noter af frisk frugt, krydderi, læder og figner. Harmonien mellem det søde og det bitre er perfekt. En fantastisk øl som nogle mener er fuld på højde med 10'eren.

Abbey De Notre-Dame de St. Remy Trappist Rochefort 10
Belgien 11,3% - 33 cl 65 kr.
Rochefort 10 er en Quadrupel som blev udviklet i slutningen af 1940'erne og begyndelsen af 1950'erne og den er at finde på stort set alle lister over verdens fineste øl. Det er uden tvivl en af de mest fyldige og komplekse øl i verden. Farven er mørk brun og øllet har en meget stærk smag af brændt malt og karamelliseret frugt. Stor styrke er afbalanceret af en stor kompleksitet i smagsnuancer. Duften har toner af både portvin, læder, abrikoser, eg og krydderier. En yderst fascinerende drik som rangerer blandt de ypperste i verden og en ølman børsmage flere gange inden man dør!

Amarcord Midóna Golden Ale 
Italien 6,5% - 50 cl. 60 kr.
Har lækre smagsnuancer af brændte nødder og karamel. Flot mørkegylden øl med hvidt cremet skum. Aromaen er maltet og frugtig. Øllen viser sine søde elementer flot frem i starten, hvor især karamel træder frem. I eftersmagen kommer der en behagelig bitterhed, som afrunder øllen på behagelig vis. Øllen er ikke pasteuriseret og eftergærer på flasken.

Ayinger Celebrator Dobbeltbock
Tyskland 6,7% - 33 cl. 50 kr.
Bocksæsonen er over os og det fejre vi med at hente en af de absolut bedste dobbeltbock tilbage i sortimentet. Celebrator er en stærk undergæret dobbelbock. Øllet er næsten sort med et let rødligt skær, og har en tydelig dominerende smag af malt. Skummet på celebrator er dejligt lysebrunt, og passer godt til smagsprofilen, der giver sig til udtryk med kaffe og kakao. Eftersmagen er meget fyldig og uden bitterhed. Derudover er et særkende, at der næsten ikke er noget af den sødme, der ellers normalt ville akkompagnere en dobbelbock. 

Ayinger Urweisse Hvedeøl
Tyskland 5,8% - 50 cl. 55 kr.
Den atypiske lidt mørke farve kommer fra den mørke ristede malt, man har tilsat hvedeøllen. Dette har resulteret i en meget frugtig og krydret øl, hvor der findes gode toner af banan og citrus. På toppen ligger der flot finporet hvid skum. Eftersmagen er behagelig mild og ikke for humlet. Bør nydes afkølet. En af de absolut bedste ufiltrerede hvedeøl! 

Belhaven Black Scottish Stout
Skotland 4,2% - 44 cl. 55 kr.
Belhaven Black - en deluxe skotsk stout med en mørk og dyb smag. Dens komplekse smag kommer fra den unikke blanding af tre skotske malte, der supplerer den fornødne humlekarakter. Finpudset af naturens kræfter - rent skotsk vand filtreret gennem det mineralrige land, kombineret med den fineste lokalt dyrkede byg og udformet som kun brygmestre på Belhaven ved hvordan - fra korn til glas.
I bunden af dåserne er der en widget, der “sprænger” ved åbning. Denne tilfører øllet kulsyre. Vi anbefaler at hælde denne øl hurtigt op, så den danner det flotte vedvarende cremefarvede skum. Resultatet er en øl, der er lige så frisk som en nyskænket fadøl.

Brewdog Arcade Made 
Skotland 8,0% - 44 cl. 50 kr.
Double Dry Hopped DIPA. Denne let drikkelige DIPA har noter af passionsfrugt, jordbær, harpiks og mynte. Den har lav bitterhed og en solid maltbase.

Brouwerij Cornelissen King Mule IPA
Belgien 5,7% - 33 cl. 50 kr.
King Mule IPA er en traditionel belgisk IPA med fuld smag. Den er ufiltreret, med lyse citrusaromaer og en fed humleafslutning. Denne øl er brygget efter gammeldags belgiske bryggemetoder og indeholder et komplekst udvalg af naturlige ingredienser, herunder koriander og mandarin. Den har en humlet, robust og glat smag, der er helt unik og kongeligt forfriskende.

Cameron Brewing Motorhead Road Crew
England 5,0%-33 cl. 45 kr.
Röad Crew er en Amerikansk pale ale fuld af humlet citrus og solbærsmag. Den leverer en sprød, forfriskende og overlegen smag. Humle: Galena, Bramling Cross, H. Mandarina Bavaria, Huel Melon-Malt: Pale Ale, hvede.

Delirium Tremens Strong Blonde Beer
Belgien 8,5% - 33 vl. 55 kr.
En lys gylden farve med et tæt hvidt skum. Denne varmende belgiske klassiker af en øl byder på masser af peberkrydderier og en lang tør finish i ganen. Den særlige karakter og den unikke smag af "Delirium Tremens" er resultatet af brugen af ​​tre forskellige slags gær. Det er meget original indpakning, der ligner keramik, og den farverige etiket bidrager til dens succes på både "Tremens og Nocturnum". Tidligere er denne øl blevet nomineret af Stuart A. Kallen Delirium Tremens som "verdens bedste øl" og en guldmedalje under "World Beer Championships" i Chicago bekræftede den verdensomspændende anerkendelse. 

Delirium Nocturnum Strong Dark Beer
Belgien 8,5% - 33 vl. 55 kr.
Den mørke Nocturum er blevet brygget siden 1999 og byder på smag af krydret lakrids og kryddernelliker, kandiseret frugt og chokolademalt. Eftersmagen byder på en snert af portvin. Du vil opleve en bitterhed fra humlen, men også fra den ristede malt, hvilket i slutningen forenes i en smuk balance mellem bitterhed, surhed og sødme. En stor, stærk og kompleks øl, men let at drikke. 

De Koninck Tripel D'anvers
Belgien 8% - 33 cl. 50 kr.
Du vil snart opdage, at det her er en øl fuld af entusiasme. Bliv overrasket af den let søde smag i det første sip, og de friske, mousserende noter. Nyd den krydrede aroma med subtile hints af appelsinskal og koriander og den kraftfulde eftersmag.
Tripel d’Anvers er ganske nok en stærk blond øl med 8% alkohol. Dog, helt dybt inde er den meget blød på grund af de let søde og krydrede smage. Med andre ord, en rigtig Antwerp Tripel.

Enigma Brewery Tamera
Belgien 9,0% - 33 cl. 50 kr.
Værsgo' Nyt belgisk bryggeri og her Tamera som var deres første øl på markedet. Det er en øl med en meget behagelig eksotisk, frugtagtig aroma, som stammer fra brugen af Citra humle. Dens smag forstærkes af brugen af Candy sukker og special malt. Opskriften på Tamera blev finjusteret over mange år: Der blev lavet mere end 20 testbryg for at finde den rigtige kombination af gær og humle for optimal smag og smag. Inspiration til navnet kommer fra navnet på den belgiske flod 'Demer', der menes at være afledt af den keltiske 'Tamera' eller 'Tamara', som betyder 'Sorte flod'.

Erdinger Hefe Hvede
Tyskland 5,3% - 50 cl. 55 kr.
Ufiltreret orangegylden hvede øl fra familiebryggeriet Erdinger. En cremet forfriskning med en spændende frugtig aromaprofil.

Grimbergen Astrum Pale Ale
Belgien 6,0% - 33 cl. 50 kr.
Grimbergen Abbey Brewery - En af 3 funklende nyheder på øllets stjernehimmel, brygget på klosteret i det nordlige Bruxelles. Den milde og lækre maltsmag løftes i mødet med de store frugtige noter af Papaya, passionsfrugt og stikkelsbær. Sødmen og bitterhed er elegant balanceret og byder på en livlig og forfriskende smag og en ren og sprød eftersmag.

Grimbergen Ignis Quadruple
Belgien 10,0% - 33 cl. 50 kr.
Grimbergen Abbey Brewery - En af 3 funklende nyheder på øllets stjernehimmel, brygget på klosteret i det nordlige Bruxelles.
Generøse noter af malt, egetræ, karamel og hasselnødder, understøttet af en mørk varmende frugtighed inspireret af klosterets vinterhave.

Harviestoun Old Engine Oil Porter
Skotland 6,0% - 33 cl. 50 kr.
Et usædvanligt navn til en usædvanlig porter. Old Engine Oil er et bemærkelsesværdigt cremet bryg med en smuk fløjlsagtig fornemmelse i munden. Nyd smag af kaffe, karamel, mørk chokolade og humle. Du kan opleve en mild smag af kirsebær i den resterende sødme, pænt ledsaget af den ristede smag, der føre dig hele vejen til målstregen.

Little Valley Vithens Pale Ale
England 4,2% - 50 cl. 55 kr.
En let og behagelig øl der er brygget med den populære Cascadehumle, som giver et aromatisk og blomstrende udtryk. Withens Pale Ale skaber et lækkert hvidt skum, hvor man kan dufte toner af citrus og blomster. En let drikkelig øl med en meget behagelig smag. I eftersmagen får man en let bitter fornemmelse. En øl der passer perfekt til frokostbordet, hvor man ønsker en let øl, som virker godt læskende uden for meget alkohol.

London Porter
Engalnd 5,4% - 50 cl. 55 kr.
Brygget efter en original opskrift fra det 19. århundrede og var populær blandt porterne på markederne i London. Den er brygget på brun-, krystal- og chokolademalt og er afbalanceret med Fuggles humle. Den har en kaffeagtig bitterhed og en behagelig blød eftersmag. 

Martha Sexy Blond
Belgien 8% - 33 cl. 50 kr.
Martha Sexy Blond er en overgæret belgisk blonde. En strågul blonde der minder og smager som en klassisk belgisk blonde øl. Martha Sexy Blond består af særligt udvalgte ingredienser af højeste kvalitet, herunder tre forskellige slags aromatiske belgiske humletyper. En fyldig øl med en sødlig start som bliver omfavnet af det høje alkoholindhold. Smagen er fin med nuancer af tørret frugt og nelliker. 

Samuel Smith Organic Nut Brown Ale
England 5% - 35,5 cl. 50 kr.
En ægte ’Brown’ ale – opnået uden brug af karamelfarve. Brygget med vand fra den oprindelige brønd fra 1758, som stadig er i brug, den bedste bygmalt, gær og aromatiske humle. Dette er en forholdsvis tør ale med rig nøddeagtig farve og smag af nødder, mandler og valnødder. ’Dens nøddeagtige maltsmag giver den et plus i forhold til andre store Brown Ales’, skrev Michael Jackson i Den Store Ølbog.
Samuel Smith Imperial Stout
England 5% - 35,5 cl. 50 kr.
Fantastisk lækker og flot Stout. Den er tør, men rig i smagen, hvor der er en fin harmoni mellem det tørre og det lidt søde. Den har fine mørke smagsnoter såsom mørk chokolade og ristet malt. En god, kraftig Imperial Stout med god smag af lakrids og andre smagaromaer som passer godt genremæssigt. Den har en kraftig tyk smag med et lækkert cremet mørkt skum.
Sierra Nevada Pale Ale 
USA 5,6% - 33 cl. 45 kr.
Denne Pale Ale er Sierra Nevadas mest populære øl og den første, der blev brygget på bryggeriet. Den har en dyb gylden farve og en aroma af humle. Smagen er en god blanding af citrus og humle. En meget forfriskende øl.

Stella Artois Lager
Belgien 5,2% - 33 cl. 45 kr.
From Belgium with love. Stella er absolut en stjerne på himlen af de lyse lager/pilsner øl. En dejlig gylden forfriskende øl med et flot hvidt skum og en let bitter eftersmag. Nyd den iskold som en skøn tørstslukker.

Stone Tangerine Express Hazy IPA
USA 6,7% -33 cl. 45 kr.
En tropisk IPA der transporterer dig…til en humlet, drømmeagtig stat. Efter at have pisket en blanding sammen af Citra, Centennial, Sterling, Azacca og Mosaic humle, tilføjede vi frisk frugt puré med mandarin og ananas. Rationen af frisk frugt og humle i denne ufiltrerede IPA, kan bedst beskrives som mandarin-humle-juice, fremhævet af en skive ananas. 

Stone Brewing Dayfall Belgian White
USA 5,5% - 33 cl. 40 kr.
Hvedeøl brygget med koriander og Bergamot appelsinskal.
En let syrlig øl med smag af appelsin, citron, lime, blomster og
en let urtekomponent. En forfriskende og bemærkelsesværdig
unik øl!

Skanderborg Bryghus Bøgeøl Session IPA
Danmark 4,2% - 33 cl. 40 kr.
Man får helt lyst til at tage på SMUKFEST igen med denne SMUKKE Bøgeøl, læskende og forfriskende. Gyrups økologiske havremalt danner grundlag for både maltsødme og fyldig krop. De 4 amerikanske humler – Sabro, Mosaic, Centennial og Cascade – giver en fantastisk frugtig smagsoplevelse og SMUK aroma. 

Sweetwater IPA
Atlanta USA 6,3% -35,5 cl. 45 kr.
"En humle-øldrøm"
Denne mammut IPA er defineret af generøse mængder af saftig amerikansk humle.  Den omfattende tørhumlingsproces med Simcoe og Centennial bidrager til dens lyse og smagfulde karakter. Smagsprofilen er citrus, fyrretræ og et hint af frapefrugt.  Denne øl er ufiltreret for at efterlade alle de naturlige smage intakte og flaskekonditioneret for at forblive superfrisk.

Sweetwater Blue Pale Ale
Atlanta USA 4,6% -35,5  - 45 kr. 
Blåbær på næsen, let hvedeøl på smagsløgene.
En unik let fyldig hvede ale forstærket med et strejf af friske blåbær!  Den euforiske oplevelse begynder med en tiltalende blåbæraroma - tag en god duft, og du ved det.  Smagen er ekstremt subtil og afsluttes ekstra ren.  Dette er ikke nogen frugtøl, men det er vores morgenmads øl, og så lækkert med pandekager!

Sweetwater Hazy IPA
Atlanta USA 6,2% -35,5 cl. 45 kr.
En lækker diset IPA. Vi forsynede denne direkte juicebombe med en dobbelt tørhumle af Mosaic, Citra, El Dorado og Azacca til et brag af mango, stenfrugt, lime og fyrretræ.  Det er ikke et fatamorgana, men en velsmagende forfriskende oase i din jagt på uklarhed. 

3 Monts Saison 
Flandern Frankrig 6,5% - 33 cl. 45 kr.
3 Monts Saison er en behageligt læskende øl. Saison er en
ældre fransk/belgisk øltype, som indgår i et bredere felt af de såkaldte landøl eller farmhouse ales. Traditionelt er dette en
øltype, der blev brygget på gårde og landbrug, inden
kommercielt brygning af øl kom til. Saison betyder på fransk
sæson, hvilket henviser til sæsonarbejderne, der fik serveret
denne øltype af landmanden, som de arbejdede ved.  
Saison er en sød og forfriskende øl med gode syrlige noter.
Farven er dejligt lys med en klar og urteagtig forårsaroma,
der stammer fra den friskplukkede humle, som sætter sig til
rette i næsen. En Saison skal gerne serveres næsten iskold.

3 Monts Original 
Flandern Frankrig 8,5% - 33 cl. 45 kr.
Biére De Flandre er bryggeriets originale øl og intet mindre
end en kæmpe hyldest til øllet fra Flandern. Biére De Flandre
er en flot gylden ale. Øllets store krop og frugtige smag
kommer fra den byg, som gror i det nordlige Frankrig, hvor bryggeriet også selv har hjemme. Området Flandern er kendt
som et af verdens største øl områder med sine mange byg og humlemarker. Biére De Flandre er en smuk gylden ale med en
dejligt maltet aroma. Smagen er balanceret med den søde byg
og gode bitterhed fra den tilstatte humle. Skummet er tykt og vedvarende.

Van Steenberge Bornem Dubbel
Belgien 8% - 33 cl. 45 kr.
Farven er mørk og næsten kaffeagtig. Øllet har en stor krop, en livlig og munter smag, som føles dejlig i munden. Maltet eftersmag med en undertone af humle. Munkene plejer at faste på denne type øl i 40 dage. Ingen føde – kun øl.

Syrlige flaskeøl

Epic Lemon Bomb 
New Zealand 5,0% - 33 cl.45 kr.
Tart N Juicy Sour IPA. Lactobacillus (mælkesyrebaktie), humle og rigtige citroner er ligesom solskin for din mund. Denne Lemon Bomb er en eksplosion af smag.

Mikkeller - Raspberry Berliner Weisse
Danmark 3,7% - 33 cl. 45 kr.
Iøjnefaldende rubinrød med store aromaer af hindbærsyltetøj og hvede. Smag af hindbær med kontrasterende syrlighed og sødme. Rygraden med let hvedesmag. Frisk, læskende og en behagelig syrlighed.

Martha Guilty Pleassure
Belgien 8% - 33 cl. 50 kr.
Guilty Pleasure er en forførende kirsebærøl, brygget med helt friske og syrlige kirsebær har denne rubinrøde øl alt hvad man forventer af en syrlig frugtøl. Aromatisk får den fornemmelser af marcipan frem i næsen med en smagseksplosion af kirsebær og hindbær. En øl der spiller på det sure og sødlige, noget der gør øllen forfriskende og læskende. En øl med en meget mild bitterhed som er perfekt til en varm sommerdag, hvor den helst skal serveres næsten iskold.

To øl - Gose to Hollywood 
Danmark 3,8% - 33 cl 45 kr.
To Øl Gose to Hollywood ligger nærmest lige til højrebenet, hvad kreative navne angår; det er nemlig en Gose, en type af tysk hvede øl, der kan spores helt tilbage til det 13ende århundrede. Det er en meget tør og sprød øl, der, lidt usædvanligt for hvede øl, gæres på almindelig gær samt laktosebakterier. Dette skaber en ret sur øl, der i denne Gose dog bliver holdt i skak af lækre, saftige appelsiner fra Californien. To Øl Gose to Hollywood og med sig tog de denne lækre sag, der kan nydes i sommervarmen eller – som de selv siger – på den røde løber!

To øl - MammaMamma Passionfruit Sour Ale
Danmark 6,0% - 44 cl 60 kr.
Har du nogensinde følt dig så passioneret omkring passionsfrugt Berliner Weisses før denne? DOUBLE PASSIONFRUIT CHEESECAKE SOUR ALE

Urban South POP 
USA 3,7% - 33 cl. 45 kr.
En forfriskende sur hvede ale, lagret på masser af mandarin puré, der minder om en frisk Mimosa. Masser af sød mandarin, blød syre, med et pust af brus i slutningen.

Go' til 2 - 75 cl

Het Anker Gouden Carolus Easter
Belgien 10% - 75 cl. 100 kr.
Bryggeriet Het Anker har med deres Easterbrew gjort det danske ølmarked en særlig tjeneste. Gouden Carolus Easter er nemlig unikt brygget til det danske ølmarked af hensyn til vores vedholdende tradition med at brygge såvel som at drikke påskebryg. Easter er i vores øjne en tydelig venskabelige hånd fra det verdenskendte Het Anker bryggeri. Et bryggeri der står mange danskeres hjerte nær.
Easter er en mægtig mørk belgisk ale med et fint rødligt skær. Med så stor en krop og fylde vil de fleste nok kategorisere Easter som en form for quadruple. Øllen har er derfor et tydeligt belgisk udtryk i sin hyldest af den specielle danske tradition med påskebryg. Easter gør sig flot til med sin dejlige søde smag og pæne aroma, der vil sætte gang i dine smagsløg såvel som dine næsebor! En behagelig rund øl, hvor man især kan fremhæve øllets pæne smagsnuancer af malt. Bryggeriet har også tilsat tre særligt udvalgte krydderier, som giver denne flotte mørke øl et særligt krydret udtryk. Gouden Carolus Easter er en helt unik oplevelse, som vi, og Het Anker bryggeriet gerne vil dele med jer. Server denne øl for dine påskegæster, hvis du vil give dem og dig selv en ganske uforglemmelig påskeoplevelse.

Grauballe Bryghus House Of Romanov
Danmark 9,0% - 75 cl. 140 kr.
Denne Russian Imperial Stout mangler altså ingenting. Øllet indeholder en rig dosering af Columbus Humle, der, sammen med sødmen fra den tilsatte rom, giver en drømmeagtig rund oplevelse. Der er tilsat ristede malte, havre, ristet byg, røgmalt og en prisvindende 23-års Solera Rom.

 

Great Skanderborg Turris Belgisk Dunkel
Danmark 12,5% - 75 cl. 120 kr.
Er et vidunder, der indeholder masser af krydderier. Elegante og kraftige krydderier, der tilsammen gør at ingen overdøver de andre, men fremhæver hinandens elegance. Det er en vinøs sag med maltsødme hvor tankerne straks falder hen på den elskede belgiske smag, som vi kender fra munkene.

Great Skanderborg Castellum Klosterøl
Danmark 13,5% - 75 cl. 120 kr.
En fløjlsblød mørk abbey ale med en kompleks chokolade sødme og mørk frugt aroma.

Great Skanderborg Castellum Imperial IPA 
Danmark 11,5% - 75 cl. 120 kr.
En yderst spændende og fyldig variant af den elskede IPA hvor vi ”dobler op” på alt – duft, smag og elegance. Den høje alkohol procent er med til at højne de lækre humlenoter fra Cascade og Citra. Eukaunot, Sabro og Loral humle er fundamentet det hele bygger på og giver en dejlig smag af tropiske frugter.

FRUGTØL

Grimbergen Rouge
Belgien 6,0% - 33 cl. 40 kr.
Grimbergen Rouge er en smuk rubinrød ale af belgisk type med en intens sød og aromatisk frugtighed, helt uden bitterhed. Dufter frugtigt og sødt af jordbær og røde skovbær med en anelse syre og med en snert af kryddernelliker.
Behagelig rund sød fylde med syrlig friskhed. Vil appellere til alle fans af belgiske frugtøl og kan også bruges som et læskende alternativ til vin og vinrelaterede drikke fx sangria.

HET ANKER Rosè Boscoli
Belgien 3,5% - 33 cl. 40 kr.
Rosé Boscoli er en lyserød frugtøl på 3,5%, der virkelig er frugtig og sød. Øllen er lavet på en base af hvid øl, der i Belgien er en blanding mellem en lager og en hvedeøl, hvor der tilsættes frisk frugt, som er kogt ind til en sauce. Et fremragende og læskende produkt.

Liefmann On The Rocks
Belgien 3,5% - 25 cl. 40 kr.
Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er en lidt frugtagtig og enstemmigt sød drikke, mousserende og forfriskende. Serveres med isterninger - kold og forfriskende.

 

Flaskeøl - Alkoholfri & Glutenfri 

Alkoholfri

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 35,5 cl. 40 kr.
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Guinness Stout 
Irland 0,0% - 44cl. 50 kr.
En lidt lettere version af deres oprindelige version, men en absolut godkendt alkoholfri Stout. Med den velkendte nitro-patron så du får det cremede skum og gode mundfylde som kendetegner en god Guinness og er kendetegnet ved den mørkristede malt og elementer af kaffe og kakao. Den flotte fylde og elegante bitterhed balanceres af en let sødme som karakteriserer en Irish Stout.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl. 40 kr.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Leffe Blonde
Belgien 0,0% - 33 cl. 40 kr.
Leffe Alkoholfri Blonde, fra det velkendte belgiske bryggeri, har udviklet den første alkoholfri klosterøl, der holder de belgiske brygtraditioner i hævd. Krydret, fyldig og sødemefuld som det bedste belgiske øl. Hvis du kan lide den oprindelige Leffe Blonde, vil du også kunne lide denne alkoholfri version. 

Leffe Bruin
Belgien 0,0% - 33 cl. 40 kr.
En mørk klosterøl fra det velkendte belgiske bryggeri. Deres brygmestre har udviklet denne alkoholfri øl med afsæt i den traditionelle Leffe Brune fra bryggeriet. Smagen er derfor stadig fyldig og cremet med en let bitterhed og noter af ristet malt og karamel. Hvis du kan lide den oprindelige brune Leffe, vil du elske denne alkoholfri version.

Klosterbryggeriet Nonnen Pale Ale Økologisk
Danmark 0% - 33 cl. 45 kr.
Alkoholfri Pale Ale med masser af smag! Hygge og øl er ofte to sider af samme sag. Men med en mere travl hverdag hvor meget skal nås og gøres, er der ofte ikke tid til at vente en time eller to på, at man kan køre afsted. En alkoholfri øl indeholder desuden væsentligt færre kalorier. Nonnen er et velbrygget eksempel på en alkoholfri øl, hvor der er tilsat mere humle, for at give denne øl et solidt grundlag for den gode smag. 

Ørbæk Fynsk Fri Hvedeøl Økologisk
Danmark 0,5% - 33 cl. 40 kr.
Fynsk Fri er en blomstrende, frisk og sommerlig alkoholfri hvedeøl fyldt med smag fra hyldeblomster og citrus. Øllen er let og fyldig med en let bitterhed. Smagen er skøn og kalorietallet er holdt helt i bund ved denne øl.

Ørbæk IPA FRI Økologisk
Danmark 0,5% - 33 cl. 40 kr.
En maltet og frisk ale lavet med Cascade og Mandarina Bavaria humle. Det giver øllen skønne citrusnoter, så den smager frisk af mandarin og citrusfrugter.

GLUTENFRI

Klosterbryggeriet Dubbel Glutenfri
Danmark 5,6% - 33 cl. 45 kr.
Klosterbryggeriet har lavet en dejlig glutenfri økologisk øl.
Dubbel er en traditionel klosterbrygstil, der ofte bliver brygget af trappistbryggerierne i Belgien. Dubbel Ale er en smuk brun øl, hvor vi har ramt en sødlig smag af karamel og malt.

Brewdog Vagabond Pale Ale Glutenfri
Skotland 4,5% - 33 cl. 40 kr.
En herlig, ligefrem Pale Ale, der bare tilfældigvis er glutenfri. Vagabond Pale Ale har en dejlig humlesmag af citrus og tropiske frugter med en snert af karamel malt, som bakkes op af en harpiksholdig bitterhed. Brygget med 100 % maltet byg, amerikanske humlesorter, rent skotsk vand og en ren ale gær.

Estrella Damn Daura Glutenfri
Spanien 5,4% - 33 cl. 40 kr.
Dejlig, forfriskende og smagfuld pilsner fra et af Spaniens mest succesrige bryggerier. Mange danskere kender Estrella Damm fra ferier sydpå. Nu også helt uden gluten!