Små Facebook Opslag (1)

Spitzenklasse Bier

Oktober måned har vi fokus på det tyske Spitzenklasse øl.
Der vil løbende igennem oktober måned komme nye spændende tyske øl og allerede nu kan vi kan løfte lidt af sløret for hvad vi starter ud med.

Ikke at Erdinger er ukendt i vores sortiment og rundt omkring på ølbarer, for det er en klassiker og en højt anerkendt hvedeøl, det vi gør anderledes er at tilbyde den som fadøl, både den lyse Hefe og den mørke Dunkel. Derudover kan du, som sædvanlig og som det eneste sted i DK nyde Astra Urtyp på fad.

Flaske/Dåse øl.
Ayinger Celebrator, Ayinger Urweisse, Ayinger Lager Hell, Ayinger Frühlingsbier, Veldensteiner Saphir Bock, Riegele Speziator Dobbeltbock Hell, König Ludwig Dunkel, Schneider Weisse Bayrisch Hell m.fl.

Alkoholfrie øl.
Schneider Tap 3 Weissbier, Erdinger Weissbier

Udenlandsk tema øl m.m.
Sierra Nevada Oktoberfest, Astra Radler

Følg med på siden for løbende opdateringer. PROST!

FADØL. 

Hane 1: Kronenbourg 1664 Blanc Frankrig - 5,0%
Fast på Fad. Kronenbourg 1664 Blanc, brygget i stil med de belgiske hvede øl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid, en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed.

Hane 2: Grimbergen Double Ambrée Belgien - 6,5%
Belgisk klosterøl. Øllen har en smuk kobbergylden farve toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med rige frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel. Øllen er indledningsvist sødlig med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance.

Hane 3: Brooklyn Lager USA - 5,2% 
American Lager byder på en smuk kobbergylden farve og skænker en cremet vedholdende skumkrone. Duften er præget af en let ristet malt, fulgt af aromatiske strejf af humleblomst og citrus. Smagen er fyldig med en rund maltsødme og en balanceret bitterhed. Lanceres som bryggeriets første øl i 1988 og er i dag vellidt af vores gæster som en af de bedste lager øl.

Hane 4: Brooklyn Pulp Art Hazy IPA USA - 6,0% 
Brooklyn Pulp Art Hazy IPA er en hazy New England IPA. Duften er præget af tropiske citrusfrugter, og smagen er frisk, med noter af citrus og mango. Øllens aromatiske smag forstærkes af "dry-hopning", eller tørhopping, den århundredgamle praksis hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen.

Hane 5: Astra Urtyp Pilsner Tyskland - 4,9% 
Fast på Fad - Så vidt vides det eneste sted i DK.
Vores signatur øl er den tyske kultpilsner fra St. Pauli. Denne skønne og læskende øl har en flot farve og skumkrone. Mere smag af humle end en normal pilsner med en god og frisk aroma. Smagen er velafrundet med malt og humle. Astra bryggeriets første bryg. ASTRA mærket er lig med St.Pauli området og handler om tolerence, alsidighed og livsfylde. Det helt unikke Hjerte- og ankerlogo er Astra’s smukke logo. Hjertet står for liv, kærlighed og endnu mere sjov. Ankeret repræsenterer Astras rå og tumlede St. Pauli-arv.

Hane 6: Grimbergen Belgian Pale Ale Belgien - 5,5%
Grimbergen Belgian Pale Ale er en øl med rødder i Grimbergens stolte brygtradition, men er en nyfortolkning i kraft af sin kreative brug af oversøiske humlesorter. Øllen har en duft af malt med et strejf af tropisk frugt og citrus. Smagen er velbalanceret med mindre sødme end andre Grimbergen varianter. Grimbergen Belgian Pale Ale har af flere omgange vundet mange internationale priser i Pale Ale kategorien- herunder Guld i World Beer Awards i 2018.

Hane 7: Innis & Gunn Original Amber Skotland - 6,6%
Den Original Innis & Gunn øl brygget med Phoenix humle og krystalmalt. Det er en pasteuriseret øl og lagret på egetræsfade i 30 dage, inden den gennemgår en modning på 47 dage, så balancen finder sted. Når du hælder det i et glas, afslører det en rav orange farve med et råhvidt skum. På næsen frigiver den aromaer af malt, karamel, vanilje, honning og træ. I ganen er der smag af malt, karamel, citrus, træ, vanilje og humle i en meget subtil bitterhed. Det er en forfriskende øl med en vandig tekstur og en maltet finish. Nyd en frisk Innis & Gunn Original som en sjælden FADØL.

Hane 8: Guiness Hop House 13 Lager Irland - 5,5 %
Hop house 13 er en Lager med en subtil maltkarakter med sprød efterbitterhed og en forfriskende humleduft af abrikos og fersken. En fantastisk velsmagende classic øl type som skriger efter en mere og en mere og...

Hane 9: Palm Belgisk Amber Ale Belgien - 5,2%
En ravfarvet overgæret øl med særlige PALM-malte er ansvarlige for dens honninglignende blødhed med en mild karamelsmag og PALMs egne udvalgte gær giver den en frugtagtig gæraroma. Fin aromahumle fra Kent giver en subtil harmoni. Maltningsprocessen overholder PALMs specifikke instruktioner, som sigter mod den naturlige karamellisering, der giver øllet dens specifikke smag.

Hane 10: Guinness Stout Irland - 4,2%
Som eneste sted i Horsens på fad!
Verdens største Stout brand, nu på fast hane. Guinness bliver brygget på St. James Gate Bryggeriet i Dublin. Stor blød fylde med en cremet tekstur og en ganske markeret tør eftersmag. Den er mørk og fyldig, men ikke desto mindre utrolig forfriskende. Kendt for sin tætte cremede skumhat som kommer fra nitrogenblandingen under aftapning. 

Hane 11: MorzyBeer Super Brown Ale Danmark - 6,0%
En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær. Øllet har en tilpas mængde malt sødme, en lav og rund bitterhed, Alt i alt en Super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON. Denne Brown Ale blev lanceret tilbage i juni 2022 og nu er det med glæde at vi kan tilbyde den yderst populære øl.

Hane 11: MorzyBeer Horsens Stout Danmark - 5,8%
Denne Stout er vores anden bryg under navnet MorzyBeer. Dette er ikke en tung, men en let drikkelig stout hvor vi har ønsket at fremhæve lakrids-smagen ved at tilføre anis og fennikel til de mørke malte, som sammen med en IBU på 56 også gør den til en ganske fin humlet Stout. Vi synes denne stout har ramt en god harmoni mellem det tørre og det lidt søde. Ligesom vores Brown Ale er denne stout brygget på Grauballe Bryghus. MorzyBeer er udsprunget fra det oprindelige Morzybitten, som var navnet på vores øl da vi selv bryggede dem tilbage i 2006-2010. Navne ændringen kom da vi brugte Morzybitten navnet, til det de fleste kender det som, en café, ølbar og et intimt spillested i Horsens.

Flaske & Dåse øl.

Adnams vs Siren Secret Spring Pale Ale
England 3,4% - 44 cl. 65 kr.
2 bryggerier i samarbejde har skabt en Pale Ale med en IBU på 28, så du får en frisk let bitter øl med smag tropiske frugter som mango og guava.
Adnams Lazy Sipa
England 4% - 44 cl. 65 kr.
Adnams Cold Session IPA er en tilbagelænet sprød og lækker bryg. Kolde SIPA'er ligner pilsner og India Pale Lagers i profil, men tættere på en India Pale Ale i humlekarakter. De er gæret varmere end pilsnerøl, men ikke så varme som en IPA, der sidder i den 'kolde' ende af ale-gæringstemperaturer. Vi har brugt en pilsnergær, der er behagelig at gøre sit i denne serie. Resultatet er en sprød øl, der er en fantastisk platform for hop-forward smag, som i dette tilfælde er citrus, piney, harpiks og ferskenagtig.
Alefarm Brewing Respite Saison 
Danmark 4,1% - 44 cl. 65 kr.
Her leger Alefarm med en ny sæsongær, som bryggeriet aldrig har prøvet før, og en sjov blanding af ingredienser, nøje udvalgt for at holde bondehusstilen, men med et Alefarm-twist.
Alefarm Brewing Sunglow Pale Ale
Danmark 5,3% - 44 cl. 65 kr.
Forfriskende med grapefrugt og appelsiner. Let og forfriskende Bleg, der stadig prikker til din smag. Mandarin på næsen, kandiseret appelsin på tungen.
Amarcord Volpina Red Ale
Italien 6,5% - 33 cl. 50 kr.
Amarcord Volpina er en overgæret Strong Ale. Øllen har en dejlig maltet aroma med en lækker smag af brændte nødder, karamel og kiks. Smagen er krydret, som starter med en sødlig fornemmelse, der skifter til en let bitter karakter i eftersmagen. Lang og fyldig øl.
Ayinger Celebrator Dobbeltbock
Tyskland 6,7% - 33 cl. 50 kr.
Bocksæsonen er over os og det fejre vi med at hente en af de absolut bedste dobbeltbock tilbage i sortimentet. Celebrator er en stærk undergæret dobbelbock. Øllet er næsten sort med et let rødligt skær, og har en tydelig dominerende smag af malt. Skummet på celebrator er dejligt lysebrunt, og passer godt til smagsprofilen, der giver sig til udtryk med kaffe og kakao. Eftersmagen er meget fyldig og uden bitterhed. Derudover er et særkende, at der næsten ikke er noget af den sødme, der ellers normalt ville akkompagnere en dobbelbock. 
Ayinger Frühlingsbier
Tyskland 5,6% - 50 cl. 65 kr.
Frühlingsbier er en frisk undergæret forårsøl. Efter en lang vinter med mørke og kraftige øl er Frühlingsbier en læskende og let krydret forandring til forårets første solstrejf. Øllen står flot strågul og uklart i glasset med helt hvidt skum. Dertil er der en let maltet og frugtagtig aroma. Frühlingsbier har en let humlet eftersmag uden at være bitter. Ud fra et ernæringsfysiologisk synspunkt skal det også understreges, at denne øl yder et væsentligt bidrag til et godt helbred med sit vitamin- og mineralrige gærindhold. Fra begyndelsen af ​​marts kan ølentusiaster nyde denne sæsonbetonede Ayinger-ølspecialitet i en kort periode.
Ayinger Lager Hell
Tyskland 5,2% - 50 cl. 65 kr.
Lager Hell er en lækker mild og blød pilsner. Mange mener at denne "kult" øl type er den mest let-drikkelige og tørst-slukkende øl i verden. Lager Hell er den typiske daglige drink i Bayern. Sammen med hvedeøl er denne Muenchener Hell-stil den mest berømte ølstil i det bayerske syd. Da folk i Bayern er meget krævende, hvad angår deres daglige drikke, er bryggerne meget opmærksomme på nødvendigheden af ​​at brygge en gul-gylden øl med en let maltsmag. Den er sprød, glat og blød. En perfekt afbalanceret smag og aroma.
Ayinger Urweisse Hvedeøl
Tyskland 5,8% - 50 cl. 65 kr.
Den atypiske lidt mørke farve kommer fra den mørke ristede malt, man har tilsat hvedeøllen. Dette har resulteret i en meget frugtig og krydret øl, hvor der findes gode toner af banan og citrus. På toppen ligger der flot finporet hvid skum. Eftersmagen er behagelig mild og ikke for humlet. Bør nydes afkølet. En af de absolut bedste ufiltrerede hvedeøl!
Braunstein Sky Fishing Juicy IPA
Danmark 6,0% - 44 cl. 60 kr.
Den nye frække dreng i klassen, New England IPA, er en fuldstændig fantastisk ny IPA stil, hvor der er tilsat enorme mængder humle ret sent i kogningen. Resultatet er en relativ lav bitterhed (når man tænker på hvor meget humle der er brugt), i dette tilfælde med whirlpool humle tilsætning, og dobbelt tørhumle, igen med en svimlende mængde humle. IBU 38,5
Braunstein Blossom Dry Hop NEIPA
Danmark 6% - 44 cl. 60 kr.
Intens humle bombe hvor der er skuet op for alle kanaler – så er du til humle er dette øllen for dig! En meget frisk IPA hvor man oplever tropiske smagsnuancer. Den gør sig godt afkølet i et glas, hvor man får alle frugtindtryk med lækker cremet øl med fantastiske frugttoner! En øl hvor tankerne straks leder en til de tropiske himmelstrøg. IBU 20
Brewdog Black Heart Draught Stout
Skotland 4,1% - 44 cl. 65 kr.
Der er en ny stout i byen, og den kræver din opmærksomhed. Chokolade og ekstra mørk krystalmalt giver lag af ristet, ristet kaffe og kakao, med et strejf af karamel, der kommer igennem. Klassisk stout, brygget i og til dette århundrede. Gammel hund, nye tricks. Black Heart Draught Stout er kendt for sin mørke, næsten sort farve og cremede tekstur. Den har en robust og kompleks smagsprofil med noter af ristet malt, kaffe, chokolade og en let bitterhed. Øllet har en fyldig krop og en blød mundfølelse, hvilket delvist skyldes den brug af nitrogen i brygningsprocessen. Nitrogenet skaber en glat og silkeagtig tekstur og bidrager til øllets karakteristiske cremede skum.
Brewdog Hazy Jane Guava NEIPA
Skotland 5% - 44 cl. 65 kr.
New England IPA med Guava, har fået en saftig makeover med eksotisk frugt, der giver denne IPA et tropisk twist. Guava fører an med noter af ananas, mango og stenfrugt. Brygget med havre og hvede og er ufiltreret.
Brewdog Punk IPA

Skotland 5,4% - 50 cl. 65 kr.
Denne transatlantiske fusions IPA har en lys gylden farve og en duft af tropiske frugter og lys karamel. Smagen bliver hurtigt selvhævdende og harpiksholdig med newzealandsk humle og malt. Eftersmagen er aggressiv og tør og humlen overdøver varmen fra alkoholen. Frisk naturlig øl er fuld af smag og en hyldest til den klassiske IPA. Det postmoderne twist er tilføjelsen af fantastiske frugtagtige humle, som giver en eksplosion af tropisk frugtsmag og en skarp bitter finish.
Brouwerij Van Steenberge Gulden Draak Triple
Belgien 10,5% 33 cl. 55 kr.
Den gyldne drage i den flotte hvide flaske er en mørk, brun Triple Ale og er helt exceptionel blandt de belgiske tripler. Øllet har en dejlig blød og fyldig smag, kroppen er stor og efterlader vitaminer fra flere århundreders gamle bryggerier. Aromaen er rund og sød. Gulden Draak er en anerkendt klassiker og høstet mange medaljer.
Brouwerij Van Steenberge Gulden Draak Brewmaster
Belgien 10,5% - 33 cl 55 kr.
Denne eksklusive Gulden Draak 'The Brewmasters Edition' kombinere moderne teknologi, brygning og det traditionelle håndværk. Øllets modning i Whisky tønder skaber en unik og blid smag.Brewdog Palm Beach NEIPA
Skotland 4,1% - 44 cl. 60 kr.
Palm Beach Pina Colada New England IPA, mere eksotisk kan det næppe være. Palm Beach er fyldt med smag af ananas og kokosnød, og afsluttet med skumfiduser og søde sager.
Duvel Blonde
Belgien 8,5% - 33 cl. 55 kr.
Duvel er et af Belgiens mest berømte øl. Denne blonde topgæringsøl er flagskibet i Brewery Duvel-Moortgat. Denne øl blev lanceret i sin nuværende form i 1970. Duvel har en lys gylden farve og et dejligt hvidt hoved. Det har en lys og frugtagtig aroma, en subtil tør og hoppy smag. Duvel skylder sin unikke karakter for anvendelsen af ​​særlige gærstammer, som blev omhyggeligt udvalgt i 1970'erne, da øllen blev lanceret. Efter brygningsprocessen filtreres ølfilen, og der tilsættes en anden gærstamme sammen med noget sukker.
Enigma Lupulin Monster IPA
Belgien 7% - 33 cl. 50 kr.
Sulten efter humle? Så få dine kløer ud for Lupulin Monster! Dens navn er inspireret af lupulin, det kirtelformede, gule pulver fra humleplanten, som indeholder harpiks og aromatiske olier, som giver denne øl en humlet, meget aromatisk lugt. Lupulin Monster er dobbelttørhumlet med 5 kraftige humle for den maksimale lupulineffekt: citra, mosaik, amarillo, centennial og hallertau blanc. Øllen er ikke overvældende bitter og vil appellere ikke kun til humlehoveder, men til et bredt publikum af ølelskere. Lad udyret gå!
Erdinger Hefe Hvede
Tyskland 5,3% - 50 cl. 65 kr.
En ægte klassiker blandt hvedeøls elsker, Ufiltreret orangegylden hvede øl fra familiebryggeriet Erdinger. En cremet forfriskning med en spændende frugtig aromaprofil.
Estrella Damm Daura IPA
Spanien 4,6% - 33 cl. 50 kr.
Forfriskende lækker IPA med spansk temperament.
Også gluten fri.
Fuller's Black Cap
England 4,5% - 40 cl. 70 kr.
Fuller's Black Cab er en rig, mørk stout, der transporterer dig til en svunden tid. London var berømt for stouts i det 19. århundrede – og vi er på en rejse for at gøre det tilfældet igen. Inspireret af tradition genopliver Black Cab en af ​​Londons ældste øl stile, mens den fejrer endnu et af hovedstadens store ikoner. Sorte førerhuse er overalt i London, men denne er speciel; en lækker kompleks bryg, der rangerer som en af ​​verdens fineste stouts. Black Cab hælder en næsten kulsort farve med strejf af kaffe, chokolade og brændt malt på næsen. Mørk i glasset, den er lettere på ganen – med noter af røde bær og mild humle, der møder chokolade agtig maltet karakter på vej til en lækker tør finish.
Når du laver en stout så rig og kompleks som Black Cab, sparer du ikke på malten. Vores bryggere bruger fem forskellige typer, hvoraf nogle er kraftigt ristet for at give øllet sit karakteristiske mørke udseende.
Grauballe Bryghus "Sidste omgang i Space Bar" Hazy IPA
Danmark 6,5% - 44 cl. 65 kr.
G-KRAFT STUDIO er Grauballe Bryghus’ serie af moderne øl og navnet på vores fiktive filmselskab. Med stor kærlighed til både øl og film skabes, med hjælp fra kunstig intellligens, små fortryllende glimt af fiktive øl-film fra fortiden, inspireret af de klassiske filmperler. Sidste omgang på Space Bar er den ene af de to første øl i øl-serien G-KRAFT STUDIO fra Grauballe Bryghus. En cremet og fyldig Hazy IPA, tørhumlet i rå mængder, med Galaxy, Mosaic og Sabro humle.I glasset ligner den nærmest juice, og i duften er det tropiske noter, som ananas og passionsfrugt, der sætter retningen. En veldrejet og umanerligt saftig India Pale Ale. 
Hancock Gambrinus Dark
Danmark 9,5% - 33 cl. 50 kr.
Øllet brygges med lagermalt, der giver øllet den smukke mørke glød, og urten koges med den tjekkiske Saaz til en bitterstyrke på 35 IBU. Old Gambrinus Dark modnes og lagres 180 dage inden den tappes. Farven er kastanje, skummet luftigt og fint. Anslaget er tørret frugt og karamel, eftersmagen som fin likør. Det ideelle øl til desserter og til en hyggestund i den bløde stol. En stærk klasse øl fra danske Hancock.
Het Anker Gouden Carolus Ambrio
Belgien 8,0% - 33 cl. 50 kr.
Ambrio er en imponerende kærlighedserklæring til den gamle ølkultur. En ravfarvet øl der er brygget efter opskriften på Mechelens ’byøl’ Mechelschen Bruynen. I ældre tid var det nemlig traditionen tro, at hver by i Belgien havde deres egen øl. I dag er Brouwerij Het Anker de eneste, som efterlever denne tradition, med en opskrift der har oprindelse tilbage til det 14. århundrede. Ifølge bryggeriet er Ambrio dog mere alkoholrig end originalen, og derudover er tilsætningen af humle blevet forfinet.  Ambrio har en god balance mellem de fine malte og humletyper, der er blevet anvendt. Het Anker har også tilsat specielle urter og krydderier, så man får et mix mellem den gode krop i en mørk øl og friskheden af en blond.
Het Anker Gouden Carolus Hopsinjoor
Belgien 8,0% - 33 cl. 50 kr.
I Hopsinjoor har Het Anker skabt en fremragende humlet øl, der fuldender deres Gouden Carolus serie. Hopsinjoor er en stærk pale ale hvor man har anvendt de fineste bygmalte og hele fem forskellige slags humle. Fire af disse er Golding, Spalt, Hallertau og Saaz. Øllet er overgæret, ufiltreret og ikke pasteuriseret. Derudover eftergærer øllen på flasken. En øl der har et bitterhedsniveau, som kan sammenlignes med en god IPA! Er meget velegnet som en nydelse i sig selv, men går også godt til mad, hvor man ønsker en bitterhed, der kan skære igennem.
Innis & Gunn Caribbean Blood Red Sky
Skotland 6,8% - 33 cl. 50 kr.
Blood Red Sky sætter scenen. Varmt caribisk sand, tændte stearinlys, kolde øl og forventningen om en god nat i vente. Dette har inspireret os til denne øl. Jamaicanske romfade møder skotsk rødt øl med en eksplosion af krydrede noter, vanilje og frugt. Den har en duft af frugt, chokolade og krydret rom. Smagen er vanilje, blandet krydderi, frugt, chokolade og har en har opvarmende og blød finish.

Kona Hanalei Island IPA
Hawaii USA 4,5% - 35,5 ck. 50 kr.
Hanalei Island IPA er en forfriskende frugtig IPA. Hanalei er brygget til ære for den frodige hawaiianske ø Kauai, og Hawaiis elskede klassiske juice; POG. Et skønt mix af passionsfrugt, appelsin og guava. Hanalei Island IPA er opkaldt efter den historiske by Hanalei og den verdensberømte Hanalei Bay. Hanalei Bay er en mageløs halvmåneformet strand gemt bag frodige grønne bjerge og brusende vandfald. Hanalei Island IPA nydes perfekt året rundt.
Kone Big Wave Golden Ale
Hawaii USA 4,4 % 35,5 cl 50 kr.
Big Wave er en let, velafbalanceret og let drikkelig øl. Bryggerne ønskede at lave en øl, der var let at drikke efter en dag på vandet, Big Wave Golden Ale er lige præcis den øl. Big Wave er en lettere gylden ale med en tropisk humlearoma og smag - en blød, forfriskende ale, der er let at drikke. Brugen af karamelmalt bidrager til den gyldne nuance af denne øl og den særlige blanding af humle giver den afkølende finish. Big Wave er et glimrende valg efter en skøn og afslappende dag. Dens lyse krop, humlearoma og smag gør den til en fantastisk ledsager til vores lette frokostretter.
Kona Longboard Lager
Hawaii USA 4,6 % 35,5 cl 50 kr.
Ekstraordinær og blød med en meget forfriskende nydelse. Denne øl er lagret og ældet gennem 5 uger ved kolde temperaturer for at skabe en afrundet og blød smagsoplevelse. Utrolig delikat, let krydret, humlet aroma, som komplimenterer denne øls maltede krop, en smagfuld oplevelse.
König Ludwig Dunkel
Tyskland 5,1% - 50 cl. 65 kr.
König Ludwig Dunkel er en mørk lager øl, som starter med et karakteristisk brus. Herefter afrundes den fast og maltagtigt og slutter af med en tør eftersmag med kaffe og figner. Denne øl filtreres, men pasteuriseres ikke.
La Trappe Dubbel
Holland 7% - 33 cl. 55 kr.
Fint lysebrunt skum. Smagen er let sødlig og med et strej af lakrids og appelsin. Eftersmagen er krydret humlet. La Trappe Dubbel er en dyb rødbrun øl. Karamel giver denne øl en nænsom aromatisk kvalitet, den har en maltet smag med en smule sødme.
La Trappe Blond
Holland 6,5% - 33 cl. 55 kr.
Kraftigt hvidt skum. En let syrlig bitter øl hvor smagsindtrykket er forfriskende. Aromaen er rig, frisk og frugtagtig – nok i retning af skovbær og banan. Farven er gylden med et forholdsvist lille hvidt skum. Særdeles behagelig og frisk smag – lidt lemonagtig, men der er også en undertone af andre frugter. Kulsyren er med til at den bevare friskheden, men den bør serveres forholdsvis kølig. Behagelig tør eftersmag.
Lervig House Party Session Ale
Norge 4,0% - 33 cl. 55 kr.
House Party er en lys gylden ale, der har aroma af tropisk citrus fra ananas og mango. Den har en lav bitterhed og en behagelig humlet eftersmag af tropiske frugter.
Thisted Bryghus Limfjordsporter
Danmark 7,9% - 33 cl. 50 kr.
Limfjordsporter, eller i folkemunde "Øllets Gentleman", er en næsten sort undergæret porter med en cremet lysebrun skumtop. Smagen er kompleks og domineret af lakrids, røg, ristet byg og maltsødme, og flot afstemt med en markant bitterhed fra humlen. En af de bedste porter!
Riegele Speziator Dobbeltbock Hell 
Tyskland 8,5% - 33 cl. 55 kr.
Speziator Hell er en lys udgave af den traditionelle mørke dobbelbock. Den har masser af fylde, sødme og kraft, som minder om en belgisk Tripel. Nyd dens gyldne funklende farve og den stærke smag, takket være dens mere end 19 originale Plato-urter.
Samuel Smith Organic Chocolate Stout
England 5% - 35,5 cl. 60 kr.
Brygget med vande fra en brønd 85 m under jorden (den oprindelige brønd, der sank i 1758, er stadig i brug). Blandingen af den blide ristet økologiske chokolade malt og økologisk kakao ekstrakt giver en lækker og cremet karakter og en dejlig afslutning - det er den perfekte ledsager til stout og luksuriøs chokolade.
Schneider Weisse Bayrisch Hell
Tyskland 4,9% - 50 cl. 65 kr.
Smagen af Bayern. En øl som sit hjemland: traditionel, fuld af karakter og ren. Dens gyldne farve er så umiskendelig, ligesom dens velafbalancerede, forfriskende velsmagende smag af blomstrende humlearomaer og subtil maltnote. En længere opbevaringstid hjælper øllet med at opnå sin harmonisk afbalancerede krop. En traditionel Helles, som den burde være, og en rigtig Schneider!
Shipyard Brewing Company American Pale Ale
USA 5,1% - 50 cl. 65 kr.
En klassisk American Pale Ale til moderne øldrikker!. Vores APA blev født ud af et globalt samarbejde om at brygge et moderne, amerikansk udtryk for Pale Ale. Let at drikke, men fuld af smag. Karakteriseret af en lysere farve, sprød krop og aromaen af ​​new-age amerikansk humle, er denne APA nu en international favorit for sin fantastiske smag og sessionsevne. Det er den perfekte øl til ethvert fantastisk eventyr rundt om i verden ... eller bare med gode venner i baghaven.
Sierra Nevada Juicy Hazy Little Thing IPA
USA 6,5% - 33 cl. 50 kr.
Syltet med tør humle bruger Juicy Little Thing en specialiseret gær til at forstærke de frugtagtige noter af guava, mango og grapefrugt, samtidig med at den forfiner den glatte mundfornemmelse, der hjælper med at booste juicen!
Sierra Nevada Powder Day Doble Dry-Hopped IPA
USA 7,7% - 33 cl. 50 kr.
Denne IPA er fyldt med kolossale mængder af lupulinpulver - de små bælg af ren smag skjult inde i humle - til en snestorm af citrus, mango, ananas og stenfrugt. Powder Day er en skinnende gylden øl, dækket af snedhvidt skum. Denne øl er en "small-batch" så nu er det tid til at springe dybt ind i humlen.
Sierra Nevada Summerfest Refreshing Lager
USA 5,0% - 33 cl. 50 kr.
Summerfest er gylden lys, balancerende delikat, men kompleks malt sammen med krydret, blomstret humle. Antydninger af citronskal fører til en tør finish, og den alkohol venlige 5% ABV inviterer til endnu en runde på de endeløse sommerdage...
Sierra Nevada Tropical Little Thing NYHED
USA 6% - 35,5 cl. 55 kr.
Limited time Jazy IPA. Forlad fastlandet med Tropical Little Thing, en diset ø-tilflugtssted med modne aromaer og smag af mango, papaya og passionsfrugt. Nyd denne tropiske flugt, før den næste tågede IPA-rotator rammer.
Sierra Nevada Atomic Torpedo NYHED
USA 9,2% - 35,5 cl. 55 kr.
NU EN IMPERIAL IPA. Denne kejserlige humlekollision forener vestkysten og Juicy IPA'er, og frigiver atomsmag af frodig frugt, citrus og klæbrig fyrretræ. Først udgivet som en DIPA, sparkede vi Atomic Torpedo op fra 8,2 % til 9,2 % ABV for større og dristigere Imperial IPA-intensitet. Spænd dine smagsløg: Damn the Torpedoes, Fuld Humle Ahead!
Stone Delicious Double IPA
USA 9,4% - 35,5 cl. 60 kr.
Vi taler seriøs smagsdybde og en eksplosiv aroma af citron og tropisk frugt fra Centennial og Amarillo humle, alt sammen med mindre bitterhed end en typisk dobbelt IPA. Resultatet er ekstra frugtigt, ekstra tilfredsstillende og ekstra lækkert.
Siren Scene Stealer IPA NYHED
England 6% - 44 cl 70 kr.
Sirens seneste Californien IPA er en rigtig blockbuster. Den enkle maltnæb er sprød og ren og giver den perfekte scene for superstjernehumlen Citra og Simcoe til at arbejde deres magi. Forvent frisk fyrretræ, smag af moden tropisk frugt og en finale med tilfredsstillende harpiksagtig bitterhed"
Stadshaven Brouwerij Redhead Ale

Holland 5,8% - 33 cl. 50 kr.
Et nyt hollandsk bryghus fra Rotterdam er nu helt flyvende! Smag eventyret med dette moderne bryghus, der har fokus på bæredygtighed! Med deres passion for ølbrygning, kreative tilgang og engagement i lokalsamfundet er de på vej til at skabe en unik og mindeværdig øloplevelse for alle! Så sæt sejl mod Stadshaven Brouwerij og lad dig forføre af deres spændende smagskreationer.
Denne Redhead Ale er en lille uimodståelig perle der byder på et blødt og frugtigt indtryk. Hver eneste slurk er næsten hypnotiserende, og øllets kompleksitet fremhæves af den lækre tjekkiske humle.
Stadshaven Brouwerij Piranha Tripel
Holland 8,5% - 33 cl. 50 kr.
Piranha er en øl, der ikke er beregnet for sarte sjæle! Denne tripel med en alkoholprocent på 8,5% har masser af bid og karakter. Den byder på en unik smagskombination af kumquats og mango, der tilføjer en frugtig og eksotisk dimension til øllen.
Stadshaven Brouwerij Moray IPA

Holland 5,5% - 33 cl. 50 kr.
Moray er en moderat bitter IPA som har en lækker smag af mandarin og karambol.
Stadshaven Brouwerij Octopus Blond

Holland 6.0% - 33 cl. 50 kr.
Octopus er en letdrikkelig blond som byder på spændende smagsnoter af blodappelsin og kiwi, der giver en frisk og frugtig smagsoplevelse. Octopus Blond kan også smages i en alkoholfri version.
Stadshaven Brouwerij Great White
Holland 5,3% - 33 cl. 50 kr.
Great White er en forfriskende hvedeøl som byder på en dejlig smagskombination af grapefrugt og appelsin, der tilføjer en let syrlig og frugtagtig karakter til øllen.
Stone Delicious Dobbelt IPA
USA 9,4% - 33 cl. 50 kr.
Det er svært at forbedre noget med et velfortjent navn som Stone Delicious IPA ... medmindre du selvfølgelig kan fordoble Deliciousness. Vi taler seriøs smagsdybde og en eksplosiv aroma af citron og tropisk frugt fra Centennial og Amarillo humle, alt sammen med mindre bitterhed end en typisk dobbelt IPA. Resultatet er ekstra frugtigt, ekstra tilfredsstillende og ekstra lækkert.
Tennents IPA

Skotland 6,2% - 33 cl. 55 kr.
En stærk maltet smag, subtile frugtagtige noter, en humlet karakter og den klassiske bitre IPA-finish. Hvis du er fan af India Pale Ales, vil du elske, hvordan denne IPA udforsker en række smagsvarianter og noter og den vil helt sikkert glæde din gane.
Ter Dolen Tripel
Belgien 8,1% - 33 cl. 50 kr.
En ægte fuldmalt, kobberblond tripel, med to sorter malt og to humlesorter. Øllens blødhed forstærkes gennem den eksklusive brug af korn under brygningsprocessen. Dette, sammen med gæringen i flasken, resulterer i en øl med en rig, afrundet mundfølelse.
Veldensteiner Mandarino Weissbier 
Tyskland 5,4% - 50 cl. 65 kr.
DEN FORFRISKENDE HVEDEØLSSPECIALITET MED ET HAV FULD AF PRISER! Bl.a. 3 x guld ved World Beer Awards. Bavaria er en ny spændende humlesort fra Hallertau. Smagsmæssigt giver denne humle en eksotisk bouquet og samtidig en behagelig frugtagtig aroma, som er præget af en mandarin/orange note - blandet med citrusnuancer. Vores sommerhvedeøl produceres kun i begrænsede mængder som specialudgave og adskiller sig med sin orange nuance også en del i farven fra den traditionelle Veldenstein hvedeøl. Denne øl har tidligere været en stor succes og efterfølende haft stor efterspørgsel, en ægte sommer hvede øl er nu tilbage!.
Veldensteiner Saphir Bock
Tyskland 7,8% - 50 cl. 65 kr.
En mørk og massiv Doppelbock. Fyldig og fløjlsblød i smagen. Saphir-humlens subtile, blomstrende og frugtagtige aromaer supplerer hinanden harmonisk med noterne af de specielle malte, der minder om karamel, vanilje og honning. Visuelt imponerer Saphir Bock med sin mørke farve og faste cremefarvede skum.
ÅBEN Bryghus Pastel Pale Ale
Danmark 4,8% - 44 cl. 65 kr.
Øllen Pastel er en blød og luftig Pale Ale, brygget med Simcoe. Den er særdeles frisk tropisk, levende og dejlig drikkelig ale.

GLUTENFRI ØL

Estrella Damn Daura Pilsner
Spanien 5,4% - 33 cl. 50 kr.
Dejlig, forfriskende og smagfuld pilsner fra et af Spaniens mest succesrige bryggerier. Mange danskere kender Estrella Damm fra ferier sydpå. Nu kan vi tilbyde dig denne gode øl helt uden gluten!. Vi har også denne skønne øl i en alkoholfri version.

Siren Premium Craft Brew Pastel Pils
England 4,8% - 33 cl. 50 kr.
Vores pilsner handler om rene, harmoniske smage og enestående drikkebarhed. Klassiske basismalte giver lige sødme nok til at balancere mod humlen, som er mere fremtrædende her end i andre pilsnerstilarter. Delikate blomster- og urtearomaer giver plads til lette stikkelsbærnoter og sprød, forfriskende bitterhed.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

FRUGTØL

Astra Radler
Tyskland 2,5% 33 cl. 50 kr. - 50 cl. 65 kr.
Vi udvider ASTRA familien med denne Radler, men kendt i Hamborg som Kiezmische (kvarter/område). Det er en læskende og prikkende blanding af 50% Astra FADØL og 50% frugtig citrus lemonade som overbeviser med sin helt egen karakter og unikke smag. En rigtig Shandy i St.Pauli stil.
Estrella Damm Lemon
Spanien 3,2% - 33 cl. 45 kr.
Ny spansk øl fra Estrella. Damm Lemon er en lækker sommer tørstslukker med en forrygende smag af citron og lime.
Früli Strawberry Beer
Belgien 4,1% - 33 cl. 50 kr.
En Belgisk hvedeøl uden bitterhed tilsat 30% ren jordbærsaft.
Smagen er som jordbærgrød med lidt "spark i". Har man blot det mindste til overs for jordbær, er man efter første mundfuld solgt til stanglakrids! Perfekt egnet til ganer, der ikke ønsker at drikke traditionelt øl.

HET ANKER Rosè Boscoli 
Belgien 3,5% - 33 cl. 50 kr.
Rosé Boscoli er en lyserød frugtøl på 3,5%, der virkelig er frugtig og sød. Øllen er lavet på en base af hvid øl, der i Belgien er en blanding mellem en lager og en hvedeøl, hvor der tilsættes frisk frugt, som er kogt ind til en sauce. Et fremragende og læskende produkt.

Liefmann On The Rocks
Belgien 3,5% - 25 cl. 50 kr.
Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er en lidt frugtagtig og enstemmigt sød drikke, mousserende og forfriskende. Serveres med isterninger - kold og forfriskende.

 

Syrlige øl

Grauballe Bryghus "Mor Brygget Øllet" Berliner Weisse
Danmark 3,5% - 44 cl. 65 kr.
G-KRAFT STUDIO accelererer Gauballe Bryghus’ fokus på moderne craft beer. Med de nye øl præsenterer vi vores udgave af moderne øl, der alle er rodfæstet i vores hovedingredienser: Dygtigt håndværk, kvalitetsråvarer og det silkebløde vand vi er beriget med. Det er formelen, der skaber G-KRAFT. Mor brygger øllet er den ene af de to første øl i øl-serien G-KRAFT STUDIO fra Grauballe Bryghus. En Berliner Weisse med en flot duft og smag af skovens bær. Vi har nemlig tilsat saft fra brombær, solbær, hindbær, jordbær og ribs. Mor brygger øllet er en frisk og syrlig øl, hvor skovbærene sætter deres tydelige aftryk i øllets røde farve, og hvor den umiskendelige duft og smag af bær leder tankerne hen på dansk sommer. Den egner sig perfekt som tørstslukker, som aperitif og velkomstdrink.

Canediguerra Berliner Weisse
Italien 3,2% - 33 cl. 50 kr.
Berliner Weisse er en mild og let syrlig hvedeøl. En århundreder gammel øltype der har oplevet en renæssance med den store udbredelse af europæisk mikrobryg. En genoplivet berliner klassiker som smager forrygende og anderledes med sit særlige læskende udtryk. En smuk og næsten helt klar strågul øl, der udover sin syrlighed også indeholder fine krydrede noter.

Rodenbach Frutage
USA 3,9% - 25 cl. 45 kr.
Ren forfriskning: Frugt fra Rodenbach er en fantastisk tørstslukker!
Til denne øl blander bryggeriet fra Belgien unge Flanders Red Ale med 7% kirsebær. Fruitagen er sød, den har en intens frugtaroma og er vidunderlig let takket være det lave alkoholindhold.

Rodenbach Classic Ale
USA 5,2% - 25 cl. 45 kr.
Rodenbach Classic er en flamsk rødbrun ale. Den smager af både sur og sød frugt, og så kan man ane smagen af eg fra lagringsfadene.

Flaskeøl & Cider - Alkoholfri  

Alkoholfri

Braunstein Mørrum Light IPA
Danmark 0,5% - 33 cl. 55 kr.
En ekstra dimension af stil og klasse takket være de nøje udvalgte råvarer.

Brewdog Hazy Jane
Skotland 0,5% - 33 cl. 50 kr.
Hazy Jane alkoholfri er en øl med alt smagen og alt saften fra den almindelige Hazy Jane, holdningen og smagen, men bare ingen alkohol. Sig hej til den saftigste alkoholfrie øl i byen. Tropiske frugter og græsnoter binder det hele sammen. Nogle vil sige at alkoholfri øl er kedeligt, men de vil helt sikkert trække det tilbage efter, at have smagt denne!

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 33 cl. 50 kr.
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Estrella Free Damm  
Spanien 0,0% - 33 cl. 50 kr.
Free Damm er en mousserende ravfarvet alkoholfri og glutenfri øl. Den har et let hoved og livlige fine bobler. De har en ren og intens aroma af humle og antydninger af friske hvide blomster. Smagen er delikat med hint af korn og toast. En øl, der er frisk med rette mængde bitterhed. DENNE ØL ER OGSÅ GLUTEN FRI.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl. 50 kr.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Samuel Smith Brown Ale
England 0,4% - 35,5 cl. 50 kr.
En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerede næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Den tørre saltkarakter er et perfekt supplement til krydret mad. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

Schneider Tap 3 Weissbier 
Tyskland 0,5% - 50 cl. 65 kr.
Tørstslukkende forfriskende hvedeøl. Øllen er ravfarvet og har et kraftig hvidt skum. Dens søde duft leder dine tanker hen på modne kornmarker. Den er mousserende, maltet og har en fyldig aroma. 

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Luksus øl

Amarcord Ama Bruna
Italien 7,5% - 35 cl. 90 kr.
Amarcord AMA Bruna er en fremragende overgæret mørkebrun ale. Øllen kan bedst karakteriseres som en kloster dubbel. Øllet har en dejligt maltet og frugtagtig aroma med smagsnuancer af karamel, kandis og chokolade. På toppen ligger der sig en flot cremet skum, som fuldender Bruna oplevelsen. Smagen er ikke for fyldig, og er dejlig sødlig. Bruna opretholder en god balance mellem malt og humle uden at være for bitter. Efter klosterstilen eftergærer Bruna i flasken, hvor der er tilsat godt med brunt kandissukker.

Het Anker Gouden Carolus Imperial Dark 
Belgien 11% - 75 cl. 120 kr.
Imperial Dark er en enestående mørk øl som udvikler en raffineret kompleksitet og intense aromaer gennem årene. Den overraskende bløde og frugtagtige karakter kombinerer en varmende smagsfylde med en forfriskende eftersmag, suppleret med noter af ristet malt, karamel og blommer. Et kejserligt bryg at værne om. 

Het Anker Gouden Carolus Easter
Belgien 10% - 75 cl. 120 kr.
Bryggeriet Het Anker har med deres Easterbrew gjort det danske ølmarked en særlig tjeneste. Gouden Carolus Easter er nemlig unikt brygget til det danske ølmarked af hensyn til vores vedholdende tradition med at brygge såvel som at drikke påskebryg. Easter er i vores øjne en tydelig venskabelige hånd fra det verdenskendte Het Anker bryggeri. Et bryggeri der står mange danskeres hjerte nær.
Easter er en mægtig mørk belgisk ale med et fint rødligt skær. Med så stor en krop og fylde vil de fleste nok kategorisere Easter som en form for quadruple. Øllen har er derfor et tydeligt belgisk udtryk i sin hyldest af den specielle danske tradition med påskebryg. Easter gør sig flot til med sin dejlige søde smag og pæne aroma, der vil sætte gang i dine smagsløg såvel som dine næsebor! En behagelig rund øl, hvor man især kan fremhæve øllets pæne smagsnuancer af malt. Bryggeriet har også tilsat tre særligt udvalgte krydderier, som giver denne flotte mørke øl et særligt krydret udtryk. Gouden Carolus Easter er en helt unik oplevelse, som vi, og Het Anker bryggeriet gerne vil dele med jer. Server denne øl for dine påskegæster, hvis du vil give dem og dig selv en ganske uforglemmelig påskeoplevelse.

Grauballe Bryghus House Of Romanov
Danmark 9,0% - 75 cl. 120 kr.
Denne Russian Imperial Stout mangler altså ingenting. Øllet indeholder en rig dosering af Columbus Humle, der, sammen med sødmen fra den tilsatte rom, giver en drømmeagtig rund oplevelse. Der er tilsat ristede malte, havre, ristet byg, røgmalt og en prisvindende 23-års Solera Rom.

Great Skanderborg Turris Belgisk Dunkel
Danmark 12,5% - 75 cl. 120 kr.
Er et vidunder, der indeholder masser af krydderier. Elegante og kraftige krydderier, der tilsammen gør at ingen overdøver de andre, men fremhæver hinandens elegance. Det er en vinøs sag med maltsødme hvor tankerne straks falder hen på den elskede belgiske smag, som vi kender fra munkene.

Great Skanderborg Castellum Klosterøl
Danmark 13,5% - 75 cl. 120 kr.
En fløjlsblød mørk abbey ale med en kompleks chokolade sødme og mørk frugt aroma.

Great Skanderborg Castellum Imperial IPA 
Danmark 11,5% - 75 cl. 120 kr.
En yderst spændende og fyldig variant af den elskede IPA hvor vi ”dobler op” på alt – duft, smag og elegance. Den høje alkohol procent er med til at højne de lækre humlenoter fra Cascade og Citra. Eukaunot, Sabro og Loral humle er fundamentet det hele bygger på og giver en dejlig smag af tropiske frugter.

Samuel Smith Yorkshire Stingo NYHED
England 8% - 55,5 cl. 125 kr.
Speciallageret Limited Edition. En øl, der er modnet i mindst 1 år på egetræsfade. Egetræsfadene er blevet brugt i mere end et århundrede og dette giver øllet mere karakter. En øl med en frugtagtig karamelsmag. Er endvidere flaskegæret. Nogle af egetræsfade hos Samuel Smith går mere end et århundrede tilbage, og de individuelle egetræsstave er blevet erstattet af Old Brewery bødkerne gennem årene. Gradvist opsuger fadene mere og mere af karakteren af ​​ale, der er gæret i Yorkshire-firkanter. Yorkshire Stingo er lagret i mindst et år, modnet på disse velbrugte egetræsfade i bryggeriets underjordiske kældre med frugt, rosiner, sirup-toffee, julebudding og svage eg-smag, før de bliver yderligere naturligt konditioneret på flaske.

Ginger Beer & Cider

Også som Alkoholfri - Se vores alkoholfri produkter

NYHED! WESTONS Cloudy Cider – lækker og forfriskende!

Westons Rosie's Pig Apple Still Cider                                
Irland 4,2% -  33 cl. 45 kr.
M/Æble og diverse frugter

Luscombe Ginger Beer
England - 27 cl. 45 kr.
Frisk i ganen, lidt mere ingefær og mere rund ginger

Westons Rosie's Pig Tropical                       
Irland 4,2% -  33 cl. 45 kr.
M/Ananas & Kokosnød

Kopi Af Kopi Af BRUNCH FREDAG LØRDAG SØNDAG KL.10.00 13.00 (70 × 50Cm) (12)