Morzybeer2

Fadøl 

Hane 1: Kronenbourg 1664 Blanc Frankrig - 5,0%
33 cl. 45 kr. - 60 cl. 60 kr.
Fast på Fad. Kronenbourg 1664 Blanc, brygget i stil med de belgiske hvede øl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid, en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed.

Hane 2: Grimbergen Double Ambrée Belgien - 6,5%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr.
Belgisk klosterøl. Øllen har en smuk kobbergylden farve toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med rige frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel. Øllen er indledningsvist sødlig med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance.

Hane 3: Nya Carnegie 100W IPA Sverige - 6,8% 
33 cl. 50 kr. 50 cl. 60 kr. 
Lys og ufiltreret West Coast IPA.Duften er præget af grapefrugt og citronskal og smagen er frisk og intens med noter af appelsin, stikkelsbær og blåbær. Det første, der rammer dig, er næsen af ​​grapefrugt og citronskal. På ganen kommer frugterne frem - orange, stikkelsbær og blåbær noter. Maltsødmen foran i munden giver plads til en voksende, dvælende bitterhed, der i sig selv ender ud i en tør finish og en tørst efter mere. Bryggeriet ligger i den gamle Luma pærefabtik, deraf navnet.

Hane 4: Jacobsen VIVA Classic Danmark - 5,5% 
25 cl. 40 kr. - 40 cl. 55 kr.
VIVA Classic! er en ravgylden Wienerøl, med en fyldig skumkrone. Duften er præget af friske stikkelsbær og passionsfrugt, som kommer fra de tilsatte aromahumler. Øllet har god maltsødme, som kommer fra tre forskellige malte samt en velbalanceret bitterhed.

Hane 5: Astra Urtyp Tyskland - 4,9% 
25 cl. 40 kr. - 40 cl. 55 kr. - 50 cl. 60 kr.
Fast på Fad - Så vidt vides det eneste sted i DK.
Vores signatur øl er den tyske kultpilsner fra St. Pauli. Denne skønne og læskende øl har en flot farve og skumkrone. Mere smag af humle end en normal pilsner med en god og frisk aroma. Smagen er velafrundet med malt og humle. Astra bryggeriets første bryg. ASTRA mærket er lig med St.Pauli området og handler om tolerence, alsidighed og livsfylde. Det helt unikke Hjerte- og ankerlogo er Astra’s smukke logo. Hjertet står for liv, kærlighed og endnu mere sjov. Ankeret repræsenterer Astras ru og tumlede St. Pauli-arv.

 

Hane 6: Broolyn Lager USA - 5,2%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr.
Brooklyn Lager er en kobbergylden øl med cremet hvidt skum. Duften er præget af en let ristet malt, fulgt af friske aromatiske strejf af humleblomst og citrus. Smagen er fyldig med en rund blød maltsødme og en balanceret bitterhed. Øllens aromatiske smag forstærkes af "dry-hopning", eller tørhopping, den århundredgamle praksis hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen. I dag er Brooklyn kendt og anerkendt som en international specialøl i særklasse. Vinder af 2018 World Beer Cup.

Hane 7: Brewdog Spellbound Skotland 6,8% 
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr.
Til årets 6. High Octane small-batch fra BREWDOG har bryggeriet fremtryllet en Cold IPA, en øl med gylden farve, der er koldgæret og spækket med magisk humle. Columbus, Mosaic, Nelson Sauvin og Citra er klaret til at fortrylle med en række saftige og frugtige smagsvarianter med passionsfrugt- og bæraromaer. Det er en tropisk affære, der slutter bittert og tørt. Fang Spellbound i glasset før den forsvinder igen!!!

Hane 9: MorzyBeer Super Brown Ale Danmark - 6%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr.
En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær. Øllet har en tilpas mængde malt sødme, en lav og rund bitterhed, Alt i alt en Super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON. Denne Brown Ale blev lanceret tilbage i juni 2022 og nu er det med glæde at vi kan tilbyde den yderst populære øl på fad.
MorzyBeer er udsprunget fra det oprindelige Morzybitten, som var navnet på vores øl da vi selv bryggede dem tilbage i 2006-2010. Navne ændringen kom da vi brugte Morzybitten navnet til det de fleste kender det som, en café, ølbar og et intimt spillested i Horsens. 

Hane 9: MorzyBeer Horsens Stout Danmark - 5,8%%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr. 
Denne Stout er vores anden bryg under navnet MorzyBeer. Dette er ikke en tung, men en let drikkelig stout hvor vi har ønsket at fremhæve lakrids-smagen ved at tilføre anis og fennikel til de mørke malte, som sammen med en IBU på 56 også gør den til en ganske fin humlet Stout. Vi synes denne stout har ramt en god harmoni mellem det tørre og det lidt søde. Ligesom vores Brown Ale er denne stout brygget på Grauballe Bryghus, hvor Brygmester Flemming Lindgaard har stået for processen. 

Hane 10: Guinness Stout Irland - 4,2%
28,4 cl. 40 kr. - 56,8 cl./Pint 65 kr
Fast på Fad - Eneste sted i Horsens.
Verdens største Stout brand, nu på fast hane. Guinness bliver brygget på St. James Gate Bryggeriet i Dublin. Stor blød fylde med en cremet tekstur og en ganske markeret tør eftersmag. Den er mørk og fyldig, men ikke desto mindre utrolig forfriskende. Kendt for sin tætte cremede skumhat som kommer fra nitrogenblandingen under aftapning. 

Flaske & Dåse øl.

Alefarm Brewing Solemn Nights Schwarzbier NYHED
Danmark 4,6% - 44 cl. 60 kr.
Solemn Nights er vores første schwarzbier, og vi er virkelig stolte af den. En rigtig knuser! Schwarzbier kendestegnes udover sin lette, sprudlende karakter af en uforligneligt fin maltaroma uden meget sødme og humle.
Alefarm Brewing Respite Saison NYHED
Danmark 4,1% - 44 cl. 60 kr.
Her leger Alefarm med en ny sæsongær, som bryggeriet aldrig har prøvet før, og en sjov blanding af ingredienser, nøje udvalgt for at holde bondehusstilen, men med et Alefarm-twist.
Alefarm Brewing Sunglow Pale Ale NYHED
Danmark 5,3% - 44 cl. 60 kr.
Forfriskende med grapefrugt og appelsiner. Let og forfriskende Bleg, der stadig prikker til din smag. Mandarin på næsen, kandiseret appelsin på tungen.
Alefarm Brewing Constellations IPA NYHED
Danmark 6,5% - 44 cl 60 kr.
Endnu en kreation fra Alefarms hoved brygger, Laura, som vi alle er begejstrede for. Denne særlige IPA indeholder humle, der ikke er af denne verden - inklusive Galaxy, Eclipse og Comet - som tager dig med på en tur til det ydre rum, som etiketten også indikerer!
Alefarm Brewing White Plains IPA NYHED
Danmark 5,9% - 44 cl 60 kr.
White IPA er en klon af Belgium Wit og American IPA. White Plins indeholder rå hvede, appelsinskal og korn direkte importeret fra paradis. De friske frugtnoter er fremragende på næsen, mens de bevarer den lette bitterhed og afbalancerede sødme på bagsiden af ​​ganen.
Ayinger Celebrator Dobbeltbock
Tyskland 6,7% - 33 cl. 50 kr.
Bocksæsonen er over os og det fejre vi med at hente en af de absolut bedste dobbeltbock tilbage i sortimentet. Celebrator er en stærk undergæret dobbelbock. Øllet er næsten sort med et let rødligt skær, og har en tydelig dominerende smag af malt. Skummet på celebrator er dejligt lysebrunt, og passer godt til smagsprofilen, der giver sig til udtryk med kaffe og kakao. Eftersmagen er meget fyldig og uden bitterhed. Derudover er et særkende, at der næsten ikke er noget af den sødme, der ellers normalt ville akkompagnere en dobbelbock. 
Ayinger Urweisse Hvedeøl
Tyskland 5,8% - 50 cl. 65 kr.
Den atypiske lidt mørke farve kommer fra den mørke ristede malt, man har tilsat hvedeøllen. Dette har resulteret i en meget frugtig og krydret øl, hvor der findes gode toner af banan og citrus. På toppen ligger der flot finporet hvid skum. Eftersmagen er behagelig mild og ikke for humlet. Bør nydes afkølet. En af de absolut bedste ufiltrerede hvedeøl!
Ayinger Altbairisch Dunkel
Tyskland 5,0% - 50 cl. 65 kr.
Altbairisch Dunkel er en undergæret mørk ravfarvet lagerøl. Dunkel er lækker og cremet, og har fint lysebrunt skum. Aromaen er frugtig og meget maltet, som nok kommer af de fem forskellige typer malt, der bruges af Ayinger til at lave en Dunkel. Smagen er fremragende med toner af karamel, tørret frugt og chokolade. Dunkel er en meget maltet øl, hvor man har humlet den meget lidt. En behagelig og klassisk Dunkel der passer til personer, der er vilde med det mørke øl.
Borg Bryghus American IPA
Danmark % - 50 cl. 65 kr.
En dejlig frisk IPA, hvor jeg har lagt fokus på humlearomaen. Den har en fantastisk duft af citrus og tropiske frugter, som følger med i smagen. Øllen har fået en solid portion humle i gæringstanken, som gør duft og smag ekstra fremtrædende. Bitterheden og sødmen er i god balance, og sikrer en fyldig og frisk IPA. 
Borg Bryghus Extra Stout
Danmark % - 50 cl. 65 kr.
Extra Stout er en kulsort stout efter den Irske tradition. Smagen er lige så dyb som dens sorte farve. Et let bid fra starten, fører dig videre til den fyldige smag af ristet, mørkt malt, der også efterlader noter af kaffe og chokolade. Den giver dig en rund og blød smag af bittert og sødt, og ender med en tør afslutning. 
Brewdog Barn Dance Barley Wine
Skotland 9,5% - 33 cl. 50 kr
Denne fyldige US BW kombinerer en rig karamel, nøddeagtig med et lag af tropisk mango, citrus og krydderier for en varmende finish. Starter sødlig slutter med en vis bitterhed.
Coisbo Four Imperiel Stout

Danmark 10% - 33 cl. 50 kr.,
Four er en Imperial Stout som har en god balance mellem humlen, de ristede malttyper og de lækre krydderier, som spænder hen over ingefær, citrongræs og rosenknopper.
Corsendonk Agnus Tripel
Belgien 7,5% - 33 cl. 50 kr.
Klosteret Priory of Corsendonk blev grundlagt i 1398, hvor også brygning af øl startede. Denne Agnus Tripel har humlearomaer på næsen med krydderier og frugtnoter på ganen med velafbalanceret bitterhed i afslutningen. Den har en stærk smag med tip af humle, citrus og krydderier og en lidt tør eftersmag.
Deeper Roots Brewing Mass Hallucination DDH DIPA 
Danmark 8,0% - 50 cl. 60 kr.
Bryggeriets første Imperial IPA. Denne er udelukkende brygget med en af deres yndlings humle, nemlig Nelson Sauvin. For dem, der ikke ved det, er det en newzealandsk humle, der i modsætning til sine amerikanske modstykker er mere hvidvin end tropisk ananas. Den er lækker, cremet og ret luksuriøs!
Deeper Roots Brewing Anxiety Society DDH IPA 
Danmark 6,7% - 50 cl. 60 kr.
Denne double dry hopped IPA har en frodig krop kombineret med smuk Strata og Motueka humle. En ægte tropisk hvirvelvind af smag med en cremet finish
Deeper Roots Brewing A SENSE OF PLACE Kölsch 
Danmark 5,0% - 50 cl. 60 kr.
KÖLSCH STYLE WITH LOCAL HOPS! Deeper Roots elsker som bekendt alting der er lokalt og fra odsherred. I forbindelse med høsten fik de ideen til at fortolke deres Kolsch Peace & Quiet og give den et mere lokalt præg. Deeper Roots fik samlet en stor mængde humle sammen fra området bag dragsholmslot og resultatet er blevet en dejlig sprød og drikke venlig udgave af deres kolsch som de er meget stolte af.
Deeper Roots Brewing Analogue Encounters IPA 
Danmark 5,0% - 50 cl. 60 kr.
Deeper Roots nyeste session IPA brygget med Strata, Citra, Mosaic og Motueka. Pude blød og flot aromatisk. I betragtning af at den er 5 %, så har den en ret god fylde. Dejlig balance mellem humle og malt. Tropisk frugt, korn, honning, krydderurter.
Deeper Roots Brewing Dumont Seaweed Stout
Danmark 5,6% - 50 cl. 60 kr. 
Tør stout med tang. Traditionelt nogle stouts blev brygget med skaller af østers for at give øllet mineralitet og salt noter.  DR har udskiftet østeren med Dumont tang, da det giver en dyb umami smag svarende til østers.
Traditionelt nogle stouts blev brygget med skaller af østers for at give øllet mineralitet og salt noter. DRB har udskiftet østersen med Dumont tang, da det giver en dyb umami smag svarende til østers.
En lækker stout med godt med perlende effekt og en lille smag af salt fra tangen. “Ordet umami kommer fra japansk og betyder velsmagende. Når umami-smagen bliver beskrevet, er det også velsmagende, som ofte bliver brugt sammen med ord som mundfylde, tilfredsstillende, rig, bouillon- og kødsmag. Umami smager ikke godt i sig selv, men det fremhæver andre fødevarers smag”
Epic Big Bad Baptist Sextuble Speciallageret stout
USA 12,5% - 65 cl. 100 kr.
Denne øl repræsenterer kulminationen af et halvt årti med at skubbe grænser med fadlagret øl. Den sidste indsats i vores årligt nummeret serie, som begyndt i 2016, Sextuple Barrel Big Bad Baptist inkluderer alle af vores favorit ingredienser. Vi håber at du nyder denne sidste øl af vores årlige serie, så meget som vi har nydt at brygge den.
Erdinger Hefe Hvede
Tyskland 5,3% - 50 cl. 55 kr.
En ægte klassiker blandt hvedeøls elsker, Ufiltreret orangegylden hvede øl fra familiebryggeriet Erdinger. En cremet forfriskning med en spændende frugtig aromaprofil.
Enigma Lupulin Monster IPA
Belgien 7% - 33 cl. 45 kr.
Sulten efter humle? Så få dine kløer ud for Lupulin Monster! Dens navn er inspireret af lupulin, det kirtelformede, gule pulver fra humleplanten, som indeholder harpiks og aromatiske olier, som giver denne øl en humlet, meget aromatisk lugt. Lupulin Monster er dobbelttørhumlet med 5 kraftige humle for den maksimale lupulineffekt: citra, mosaik, amarillo, centennial og hallertau blanc. Øllen er ikke overvældende bitter og vil appellere ikke kun til humlehoveder, men til et bredt publikum af ølelskere. Lad udyret gå!
Double Barley Brewing Wilma Wandering Eyepa - Imperial IPA USA 12,5% - 33 cl. 55 kr
Medium kulsyre, citrus,- og frugtagtig. Meget glat og rig, med balance mellem humle, kornsprit. Næsten som en bygvin med lidt humle, men hele pakken er ret afbalanceret og sjov at nippe igennem. IBU 93
Fuller's London Porter
England 5,4% - 50 cl. 65 kr.
Brygget efter en original opskrift fra det 19. århundrede og var populær blandt porterne på markederne i London. Den er brygget på brun-, krystal- og chokolademalt og er afbalanceret med Fuggles humle. Den har en kaffeagtig bitterhed og en behagelig eftersmag. London Porter er en blød, men stærk øl.
Grauballe Bryghus Forår Bock
Danmark 7,0% - 50 cl. 65 kr.
Forårsbock er en lys bock, som er lavet efter den tyske stilart Helles Bock. Det er en traditionel bayersk opskrift lavet med humletypen Hallertau Mandarina, der bidrager med friske noter af citrus og tropefrugt. Humletyperne H. Perle og H. Tradition sikrer en god balance mellem bitterhed og de frugtagtige noter. Den lyse øl har masser af maltsmag, sødme og styrke. En dejlig frisk øl med en ren smag og masser af varme, som kan nydes hele foråret igennem. 
Het Anker Gouden Carolus Ambrio
Belgien 8,0% - 33 cl. 50 kr.
Ambrio er en imponerende kærlighedserklæring til den gamle ølkultur. En ravfarvet øl der er brygget efter opskriften på Mechelens ’byøl’ Mechelschen Bruynen. I ældre tid var det nemlig traditionen tro, at hver by i Belgien havde deres egen øl. I dag er Brouwerij Het Anker de eneste, som efterlever denne tradition, med en opskrift der har oprindelse tilbage til det 14. århundrede. Ifølge bryggeriet er Ambrio dog mere alkoholrig end originalen, og derudover er tilsætningen af humle blevet forfinet.  Ambrio har en god balance mellem de fine malte og humletyper, der er blevet anvendt. Het Anker har også tilsat specielle urter og krydderier, så man får et mix mellem den gode krop i en mørk øl og friskheden af en blond.
Het Anker Gouden Carolus Hopsinjoor
Belgien 8,0% - 33 cl. 50 kr.
I Hopsinjoor har Het Anker skabt en fremragende humlet øl, der fuldender deres Gouden Carolus serie. Hopsinjoor er en stærk pale ale hvor man har anvendt de fineste bygmalte og hele fem forskellige slags humle. Fire af disse er Golding, Spalt, Hallertau og Saaz. Øllet er overgæret, ufiltreret og ikke pasteuriseret. Derudover eftergærer øllen på flasken. En øl der har et bitterhedsniveau, som kan sammenlignes med en god IPA! Er meget velegnet som en nydelse i sig selv, men går også godt til mad, hvor man ønsker en bitterhed, der kan skære igennem.

Haviestoun Bitter & Twisted Golden Ale
Skotland 4,2% - 50 cl. 65 kr.
Bitter & Twisted er en velafrundet øl af typen Ale, Den mest solgte øltype i Storbritannien, der blandet andet er brygget med malt, humle og havre. Malten giver sødme, humlen giver noter af frugt og havren givet øllet noget krop. Fantastisk til enhver lejlighed.
Innis & Gunn Caribbean Blood Red Sky
Skotland 6,8% - 33 cl. 45 kr.
Special-lageret på romfade. Varmt caribisk sand, tændte stearinlys, kolde øl og forventningen om en god nat i vente. Dette har inspireret os til denne øl. Jamaicanske romfade møder skotsk rødt øl med en eksplosion af krydrede noter, vanilje og frugt. Den har en duft af frugt, chokolade og krydret rom. Smagen er vanilje, blandet krydderi, frugt, chokolade og har en har opvarmende og blød finish.
Lakewood Temptress Imperial Milk Stout
USA 9,1% - 33 cl. 65 kr.
Denne kejserlige Imperial stout hældes med et tykt mælkechokoladehoved og starter ud med søde karamel aromaer og en varm kompleksitet. Chokolade og karamelmalt giver den en rig og kompleks krop, mens den lavere kulsyre giver øllet en silkeblød fornemmelse i munden. Temptress er forførelse i et glas med en blød alkoholvarme, der vokser dybere for hver tår. Tag din tid med hende, og hun vil belønne dig. Temptress er den mest populære håndværksstout brygget i Texas.
Orval Trappist Blond
Belgien 6,2% - 33 cl. 55 kr.
Langt de fleste ølelskere roser denne øl og kalder den blandt verdens allerbedste – men den har bestemt også sine kritikere. Aromaen består nærmest af syrlig frugt, brød, vin og vindruer. Farven er nærmest ravgul med et pænt lyst skum. Smagen er i første omgang let frugtagtig, men forvandler sig ret hurtigt til en lidt tør smag. Denne forvandler sig igen til en let bitter, men meget behagelig eftersmag.
Porterhouse No 3 Around the Clock
Irland 12,5% - 33 cl. 70 kr.
Denne Porterhouse Around the Clock er den tredje udgave af den prisvindende Barrel Aged Imperial Stout, der kun er brygget i begrænset mængde. Øllen har lageret i bourbon fade i 250 dage. Smagen byder på vaniljestang, dekadent karamel, lakrids, rosin, hints af ristet kokosnød og egetræ som afslutning.
Samuel Smith Taddy Porter
England 5,0% - 35,5 cl. 55 kr.
En meget mørk, kraftig og tør porter med lakrids og chokoladetoner i smagen. Øllet får et flot flødeskumsagtigt skum. Der er en god maltet smag, der også giver bitterheden i eftersmagen.
Schneider Weisse Unser Aventinus TAP 6
Tyskland 8,2% - 50 cl. 70 kr.
Dyb og kompleks – for store og afslappende øjeblikke ved ilden. Dark-ruby farvet hvede doppelbock med et cremet fint hoved. Stærke noter af modne bananer, rosiner og blommer mødes med lakrids og en ristet aroma. Fyldig og varmende, med afbalanceret og glat finish. Den ideelle følgesvend til stegt kød, vildt og frugtige chokoladedesserter.
Sierra Nevada Atomic Torpedo IPA
USA 8,2% - 56,8 cl. 75 kr.
American IPA. Denne kejserlige humlekollision kombinerer West Coast og Juicy IPA'er, frigør smagen af frodig frugt, citrus og klistret fyrretræ. Først udgivet som en DIPA, sparkede vi Atomic Torpedo op for større og dristigere Imperial IPA-intensitet, og ligesom den originale Torpedo IPA starter denne humlegigant i 2023 med helt nyt kunstværk. Spænd dine smagsløg: For helvede torpedoer, fuld hop forude!
Ter Dolen Blond
Belgien 6,1% - 33 cl. 45 kr.
Den første klosterøl i Limburg, skabt i Ter Dolen i 1994. Brygget med to maltvarianter og to ædle humlesorter, fermenteret på flaske. En fyldig, afrundet smag og en fantastisk tørstslukker. Efter mere end 25 år har den fortjent sin plads blandt de bedste blonde klosterøl. Det har Brussels Beer Challenge bekræftet med en guldmedalje to år i træk. Den ultimative pris er medaljen for årets åbenbaring 2019!
Ter Dolen Tripel
Belgien 8,1% - 33 cl. 45 kr.
En ægte fuldmalt, kobberblond tripel, med to sorter malt og to humlesorter. Øllens blødhed forstærkes gennem den eksklusive brug af korn under brygningsprocessen. Dette, sammen med gæringen i flasken, resulterer i en øl med en rig, afrundet mundfølelse.
Ter Dolen Armand
Belgien 7% - 33 cl. 45 kr.
En frugtig blond øl med en eksplosion af citrus, som er et resultat af dry-hopping med den amerikanske humlesort Cascade. For at bevare den humlede aroma så meget som muligt, er øllet ikke filtreret. Det er let overskyet og har et snehvidt hoved. Den serveres i et robust matchende glas. Armand Ter Dolen har allerede vundet to guldmedaljer ved "Brussels Beer Challenge". Denne øl blev skabt til ære for medstifteren af ​​Ter Dolen "Armand Desplenter", far til Mieke Desplenter, den nuværende ejer.
Ter Dolen Wit
Belgien 5,1% - 33 cl. 45 kr.
En Wit brygget med et nik til traditionen ved at bruge maltet og umaltet hvede blandt andre kornsorter. Koriander- og appelsinskal giver øllet sin forfriskende karakter med en frisk og let krydret smag.
Ter Dolen Dark Donker
Belgien 7,1% - 33 cl. 45 kr.
Mørk, topgæret klosterøl, brygget med tre sorter malt og to humlesorter. Denne øl, der er fermenteret på flaske, kombinerer en frugtagtig kikssmag med strejf af karamel. Kåret til bedste anerkendte flamske Dark Abbey Beer og vinder af sølvmedaljen ved "Brussels Beer Challenge".
Ter Dolen Rouge
Belgien 6,5% - 33 cl. 45 kr.
En øl brygget til 25 års jubilæum for bryggeriet i 2019. Denne harmoniske klosterøl med sin røde glans, fuld af smag, frugtige smage og en let syrlighed.
Reeper B. Beers Golden Ale
Tyskland 4,8% - 50 cl. 55 kr.
Denne serie er brygget på Oettinger Brauerei, men passionen, kærligheden og inspirationen er fra Reeper B. pigerne i St. Pauli. Bag mærket finder du en unik historie, som er tæt forbundet med det maritime liv, som har påvirket Reeper B.-designet. Hver øltype præsenteres af en original Reeper B. Girl, der nogle gange er sød, nogle gange forførende - men altid fuld af karakter, ligesom vores øl! Denne Golden Ale har en behagelig bitterhed, frugtagtig aroma og en klar, gylden farve med et lille, brusende hoved og let syrlig kulsyre. Dufter af kornet malt og blomsterhumle, med kun et strejf af frugtagtige noter. Smagen følger næsen, med en anstændig balance mellem kiks, kornet malt og blomsteragtig, frugtagtig humle, med antydninger af fersken og citrus. Afslutter med en meget let bitterhed og lidt blomstret humle, der dvæler i eftersmagen. Blød mundfornemmelse med let krop og medium kulsyre.
Van Steenberge Leute Bokbier
Belgien 7,5% - 33 cl. 45 kr.
Leute bokbier har en meget aromatisk smag, ikke for udpræget sød, men alligevel fyldig og mild i munden. Leute betyder nydelse og det er denne øl ganske godt dækket ind under.
Veldensteiner Festbier
Tyskland 6,0% - 50 cl. 65 kr.
En gylden øl med en let sødlig aroma og et strejf af krydret humle. Let sød malt med en smule krydret smag og et mildt bid fra humlen. Bestemt en fornøjelig øl at drikke som i stil minder om en Helles.
Waterloo Brewery Mont-St-Jean Triple Blond
Belgien 8% - 33 cl. 45 kr.
Denne øl er både enkel og kompleks. Dens indledende enkelhed, med en let tilgang, der frigiver en sødme, men suppleres hurtigt med en bitterhed, der løber til bagsiden af munden. Kompleks med sine råvarer, der kolliderer lidt som kanonslag, men hver især smagere end den sidste, med skiftevis bitter humle og maltets fleksibilitet, giver denne Waterloo -øl smagen af sejr.
Westmalle Dubbel
Belgien 7,0% - 33 cl. 50 kr.
Westmalle Dubbel dufter frisk og har en let frugtagtig aroma. Det er en mørk øl med en rødlig nuance, og den har et flot, cremet og holdbart skum. Smagsmæssigt er det et festfyrværkeri, hvor mange hævder at kunne smage mange forskellige slags frugt. Når man drikker den, oplever man en prikkende og fyldig fornemmelse i munden.
ÅBEN Bryghus Norwegian Wood
Danmark 5,0% - 44 cl. 55 kr.
Amerikansk humlet Pale Lager brygget med Cashmere og Citra. Traditionel og bekendt med noget moderne pift fra en blid tørhumletilsætning.

GLUTENFRI ØL

Estrella Damn Daura Pilsner
Spanien 5,4% - 33 cl. 45 kr.
Dejlig, forfriskende og smagfuld pilsner fra et af Spaniens mest succesrige bryggerier. Mange danskere kender Estrella Damm fra ferier sydpå. Nu kan vi tilbyde dig denne gode øl helt uden gluten!
Brewdog Punk IPA 
Skotland 5,4% - 33 cl. 50 kr.
Punk IPA er øllet, der kickstartede en ølrevolution. Efter 15 år er den nu tilgængelig i glutenfri udgave, for at bevise, at fantastisk øl er for alle! Denne lette, gyldne klassiker er blevet undergravet med ny verdenshumle for at skabe en eksplosion af smag. Smagen af karamel og tropisk frugt med et helt oprør af grapefrugt, ananas og litchi går forud for en spids bitter finish.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Syrlige øl

Sierra Nevada Wild Little Thing
USA 5,5% - 35,5 cl. 50 kr.
Denne forfriskende og lidt sure Wild Little Thing har en frugtagtig sød dybde af guava, hibiscus og jordbær. De fleste sure (sour) øl brygges på traditionel måde med lagring på træfade i længere tid. Men Wild Little
Thing er brygget ved hjælp af en teknik kaldet ”kettle souring”. Først laves en urt (usyret øl) uden humle. Derefter bliver det kogt, afkølet og mikroorganismer/bakterier tilføjes - de samme venlige bakterier, du kender fra yoghurt. Mikroorganismer/bakterierne omdanner sukker til mælkesyre og voila så er den sur. Herefter blandes ca. 10 % af denne urt tilbage i Wild Little Ting.

 

Urban South POP 
USA 3,7% - 33 cl. 45 kr.
En forfriskende sur hvede ale, lagret på masser af mandarin puré, der minder om en frisk Mimosa. Masser af sød mandarin, blød syre, med et pust af brus i slutningen.

FRUGTØL

ASTRA KIEZMISCHE
Tyskland 2,5% 33 cl. 45kr.
Vi udvider ASTRA familien med denne Radler, men kendt i Hamborg som Kiezmische (kvarter/område). Det er en læskende og prikkende blanding af 50% Astra øl og 50% frugtig citrus lemonade som overbeviser med sin helt egen karakter og unikke smag. Uden tilsat kunstige sødestoffer og smagsstoffer. En rigtig Shandy i St.Pauli stil.

HET ANKER Rosè Boscoli
Belgien 3,5% - 33 cl. 45 kr.
Rosé Boscoli er en lyserød frugtøl på 3,5%, der virkelig er frugtig og sød. Øllen er lavet på en base af hvid øl, der i Belgien er en blanding mellem en lager og en hvedeøl, hvor der tilsættes frisk frugt, som er kogt ind til en sauce. Et fremragende og læskende produkt.

Liefmann On The Rocks
Belgien 3,5% - 25 cl. 45 kr.
Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er en lidt frugtagtig og enstemmigt sød drikke, mousserende og forfriskende. Serveres med isterninger - kold og forfriskende.

 

Flaskeøl & Cider - Alkoholfri  

Alkoholfri

Brewdog Nanny State Ale
Skotland 0,5% - 33 cl. 45 kr.
Fyldt med masser af Centennial, Amarillo, Ahtanum, Cascade og Simcoe humle og tør humlet er Nanny State en kraftfuld øl, man kan regne med. Med en rygrad af 8 forskellige specialmalte og korn vil Nanny State drille dine smagsløg og efterlade dig med en længsel efter mere.

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 33 cl. 45 kr.
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Erdinger Weissbier 
Tyskland 0,5% - 50 cl. 55 kr.
Denne klassisker i alkoholfri en uklar gylden hvedeøl, der trods sit lave alkoholindhold, er fuld af sødmefuld velsmag, frugtighed og blød læskende fylde. Faktisk vil den smagsmæssigt nemt kunne sammenlignes med en helt almindelig hvedeøl.

Estrella Free Damm  
Spanien 0,0% - 33 cl. 45 kr.
Free Damm er en mousserende ravfarvet alkoholfri og glutenfri øl. Den har et let hoved og livlige fine bobler. De har en ren og intens aroma af humle og antydninger af friske hvide blomster. Smagen er delikat med hint af korn og toast. En øl, der er frisk med rette mængde bitterhed. DENNE ØL ER OGSÅ GLUTEN FRI.

Klosterbryggeriet Nonnen Pale Ale
Danmark 0,5% - 33 cl. 45 kr.
Nonnen alkoholfrie Pale Ale med masser af smag! Klosterbryggeriet har skabt en smagfuld økologisk pale ale, der sikrer, at du kan nyde en klosterøl, uanset hvor du befinder dig. Nonnen er et velbrygget eksempel på en alkoholfri øl, hvor de har tilsat mere humle, for at give denne øl et solidt grundlag for den gode smag.

Kehrwieder üNN IPA
Tyskland 0,4% - 33 cl. 45 kr.
Den første tyske alkoholfrie IPA. Pakket med fantastiske Simcoe & Mosaic humle og brygget med en gær, der ikke kan fermentere maltsukker uden nogen manipulation.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl. 45 kr.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Samuel Smith Brown Ale
England 0,4% - 35,5 cl. 45 kr.
En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerede næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

Stone Ginger Joe 
Skotland 0,0 % - 33 cl 45 kr.
Ginger Beer’ er en forfriskende sød læskedrik med et lille hint af ingefær.
Serveres afkølet eller over is.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Go' til 2 - 75 cl

Het Anker Gouden Carolus Imperial Dark 
Belgien 11% - 75 cl. 110 kr.
Imperial Dark er en enestående mørk øl som udvikler en raffineret kompleksitet og intense aromaer gennem årene. Den overraskende bløde og frugtagtige karakter kombinerer en varmende smagsfylde med en forfriskende eftersmag, suppleret med noter af ristet malt, karamel og blommer. Et kejserligt bryg at værne om. 

Het Anker Gouden Carolus Easter
Belgien 10% - 75 cl. 110 kr.
Bryggeriet Het Anker har med deres Easterbrew gjort det danske ølmarked en særlig tjeneste. Gouden Carolus Easter er nemlig unikt brygget til det danske ølmarked af hensyn til vores vedholdende tradition med at brygge såvel som at drikke påskebryg. Easter er i vores øjne en tydelig venskabelige hånd fra det verdenskendte Het Anker bryggeri. Et bryggeri der står mange danskeres hjerte nær.
Easter er en mægtig mørk belgisk ale med et fint rødligt skær. Med så stor en krop og fylde vil de fleste nok kategorisere Easter som en form for quadruple. Øllen har er derfor et tydeligt belgisk udtryk i sin hyldest af den specielle danske tradition med påskebryg. Easter gør sig flot til med sin dejlige søde smag og pæne aroma, der vil sætte gang i dine smagsløg såvel som dine næsebor! En behagelig rund øl, hvor man især kan fremhæve øllets pæne smagsnuancer af malt. Bryggeriet har også tilsat tre særligt udvalgte krydderier, som giver denne flotte mørke øl et særligt krydret udtryk. Gouden Carolus Easter er en helt unik oplevelse, som vi, og Het Anker bryggeriet gerne vil dele med jer. Server denne øl for dine påskegæster, hvis du vil give dem og dig selv en ganske uforglemmelig påskeoplevelse.

Grauballe Bryghus House Of Romanov
Danmark 9,0% - 75 cl. 110 kr.
Denne Russian Imperial Stout mangler altså ingenting. Øllet indeholder en rig dosering af Columbus Humle, der, sammen med sødmen fra den tilsatte rom, giver en drømmeagtig rund oplevelse. Der er tilsat ristede malte, havre, ristet byg, røgmalt og en prisvindende 23-års Solera Rom.

Great Skanderborg Turris Belgisk Dunkel
Danmark 12,5% - 75 cl. 110 kr.
Er et vidunder, der indeholder masser af krydderier. Elegante og kraftige krydderier, der tilsammen gør at ingen overdøver de andre, men fremhæver hinandens elegance. Det er en vinøs sag med maltsødme hvor tankerne straks falder hen på den elskede belgiske smag, som vi kender fra munkene.

Great Skanderborg Castellum Klosterøl
Danmark 13,5% - 75 cl. 110 kr.
En fløjlsblød mørk abbey ale med en kompleks chokolade sødme og mørk frugt aroma.

Great Skanderborg Castellum Imperial IPA 
Danmark 11,5% - 75 cl. 110 kr.
En yderst spændende og fyldig variant af den elskede IPA hvor vi ”dobler op” på alt – duft, smag og elegance. Den høje alkohol procent er med til at højne de lækre humlenoter fra Cascade og Citra. Eukaunot, Sabro og Loral humle er fundamentet det hele bygger på og giver en dejlig smag af tropiske frugter.

Jacobsen PÅSKE Pale Ale
Danmark 5,5% - 75 cl. 110
Amerikansk inspireret pale ale med en markeret humleprofil og god friskhed. Udviklet som forfriskning til påskens traditionelle frokoster. Høj forgæringsgrad suppleret af en gavmild tørhumling med amarillo og cascade.

Ginger Beer & Cider

Også som Alkoholfri - Se vores alkoholfri produkter

Uanset hvad, så er der altid tid til en Magners – lækker og forfriskende!

Magners - Irish Apple Cider                                         
Irland 4,2% -  33 cl. 45 kr.
Mellem tør æblecider fremstillet af 17 forskellige sorter af modne æbler.

Magners - Irish Berry Cider          
Irland 4,0% - 33 cl. 45 kr.
Mellem tør pærecider med solbær, jordbær og hindbær. 

Luscombe Ginger Beer
England - 27 cl. 40 kr.
Frisk i ganen, lidt mere ingefær og mere rund ginger

 

Stone Ginger Joe 4,0 %
En Ginger Beer med alkohol. Det er forfriskende let og sprudlende læskedrik med smag af ingefær. Drik den som den er. Serveres afkølet eller over is.
33 cl 45 kr.