13

Fadøl 

Hane 1: Kronenbourg 1664 Blanc Frankrig - 5,0%
33 cl. 45 kr. - 40 cl. 50 kr. - 60 cl. 60 kr.
Fast på Fad. Kronenbourg 1664 Blanc, brygget i stil med de belgiske hvede øl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid, en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed.

Hane 2: Grimbergen Brassin de Noêl Belgien - 6,5%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr.
Årets første juleøl er nu på fad. Grimbergen Brassin de Noël er en særdeles lækker juleøl med en bløde cremede mundfylde og appetitvækkende duft af vanilje, kandiserede æbler, karamel og malt.

Hane 3: Jacobsen Donker Winter Ale Danmark - 8,9% 
25 cl. 40 kr. 40 cl. 55 kr. 
Årets vinterbryg er en hyldest til den traditionelle, belgiske ale, Quadrupel. Øllet er kobberfarvet med en fyldig krop, domineret af tørrede frugter, en velafbalanceret sødme, nedtonet bitterhed og noter af karamelliseret malt. En fuldfed mørk Belgisk kloster-ale, med en varmende smag, stor karakterfuldhed og komplekse noter af kakao og lakrids.

Hane 4: Jacobsen Golden Naked Christmas Ale Danmark - 7,5% 
25 cl. 40 kr. - 40 cl. 55 kr.
Golden Naked Christmas Ale er en unik dobbeltgæret ale brygget på bl.a. nøgen havre, deraf navnet ”Golden Naked”. Derudover er øllet tilsat krydderier, der efter endt gæring fremstår harmonisk og indbydende. Golden Naked Christmas Ale lanceredes først som limited edition i 2005 og kom året efter som fast julevariant. Den har været med i sortimentet lige siden. Jacobsen Golden Naked Christmas Ale er en af de mest succesfulde danske julebryg og har vundet et hav af priser og præmier ved diverse juleølskonkurrencer, herunder Ekstra Bladets i 2011 og BTs i 2010. Den særlige dobbeltgæringsteknik sikrer en mere integreret og fuldendt smag, der passer fantastisk til dansk julemad, men som også sagtens kan nydes for sig.

Hane 5: Astra Urtyp Klassik Tyskland - 4,9% 
25 cl. 35 kr. - 40 cl. 50 kr. - 50 cl. 60 kr.
Fast på Fad - Så vidt vides det eneste sted i DK.
Vores signatur øl er den tyske kultpilsner fra St. Pauli. Denne skønne og læskende øl har en flot farve og skumkrone. Mere smag af humle end en normal pilsner, hvilket giver en god og frisk duft. Smagen er velafrundet med malt og humle. Astra bryggeriets første bryg. ASTRA mærket er lig med St.Pauli området og handler om tolerence, alsidighed og livsfylde. Det helt unikke Hjerte- og ankerlogo er Astra’s smukke logo. Hjertet står for liv, kærlighed og endnu mere sjov. Ankeret repræsenterer Astras ru og tumlede St. Pauli-arv.

 

Hane 6: Broolyn Lager USA - 5,2%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr.
Brooklyn Lager er en kobbergylden øl med cremet hvidt skum. Duften er præget af en let ristet malt, fulgt af friske aromatiske strejf af humleblomst og citrus. Smagen er fyldig med en rund blød maltsødme og en balanceret bitterhed. Øllens aromatiske smag forstærkes af "dry-hopning", eller tørhopping, den århundredgamle praksis hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen. I dag er Brooklyn kendt og anerkendt som en international specialøl i særklasse. Vinder af 2018 World Beer Cup.

Hane 7: Brewdog Almost Famous Skotland 6,8%
30 cl. 35 kr. - 40 cl. 50 kr. - 50 cl. 60 kr.
Brewdogs sidste indtog I New Englands rige er nu klar. Åbningsakten indeholder stenfrugt og frisk græs med et hint a citrus. mSmcoe, Centenneial og Citra spiller deres roller fejlfrit og bringer store tropiske noter ind og blot et strejf af blomster afrunder deres præstation. Et malt næb med havre og hvede sikrer en velafrundet finish og en super jævn levering. Almost Famous – accepterer ingen efterligninger, men bliv hængende til et ekstranummer.

Hane 9: Grauballe Bryghus Peters Jul Danmark - 7,0%
Release fredag d. 4. november!
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr.
Eksklusiv årgang 2021! Med denne juleøl kan man godt have ekstra store forventninger. Peters Jul er en lækker, fyldig og blød juleøl med mørkristede karamelmalte, og en kompleks duft af malt, blomster og citrus. Peters Jul er en økologisk strong ale.
Mørk stærk øl bliver ofte bedre år for år og derfor er det en stor fornøjelse at vi i denne sæson har Peters Jul årgang 2021 som en ekstra luksus til vores gæster.

Hane 9: Brewdog 5 AM Saint Ale Skotland - 5%
33 cl. 45 kr. - 50 cl. 60 kr.
Stop urene for at vende tilbage til vores humlede hyldest til amerikanske Amber. Fem malte, 5% røde ale rammer den store tid med et syv-stærkt tørhumleregime. Bær og citrus støder sammen med karamel og kiks. Dette er et struktureret anarki af malt og humle, timet til perfektion. 05:00 – Bittersødt kaos. Genfødt.

Hane 10: Guinness Stout Irland - 4,2%
25 cl. 35 kr. - 50 cl. 60 kr
Fast på Fad - Eneste sted i Horsens.
Verdens største Stout brand, nu på fast hane. Guinness bliver brygget på St. James Gate Bryggeriet i Dublin. Stor blød fylde med en cremet tekstur og en ganske markeret tør eftersmag. Den er mørk og fyldig, men ikke desto mindre utrolig forfriskende. Kendt for sin tætte cremede skumhat som kommer fra nitrogenblandingen under aftapning. 

Guinness øl er sundt! 

ÅRETS JULEØL - Julen er begyndt...

Fadøl skiftes løbende...Se under fadøl hvilke vi p.t. har. 

Flasker & Dåser

Abbaye Des Rocs Speciale Noel
Belgien 10% - 33 cl. fl. 50 kr.

Ayinger Winter Bock
Tyskland 6,7% - 50 cl. 60 kr.

Brewdog Cold Front Lager
Skotland 4,5% - 33 cl. ds. 45 kr.

Brewdog Hoppy Xmas IPA
Skotland 4,5% - 33 cl. ds. 45 kr.

Bryghus Møn Elmelunde Julebryg
Danmark 6,7% - 33 cl. 45 kr.

Corsendonk X-mas
Belgien 8,1% - 33 cl. fl. 50 kr.

Estrella Cerveza De Navidad Lager
Spanien 6,5% - 66 cl. fl. 75 kr.

Enigma Winter Helheim Juleøl
Belgien 12% - 33 cl. fl. 50 kr.

Falster Bryghus Julefred Mørk Ale
Danmark 7,5% - 33 cl. 45 kr.

 

 

 

 

 

 

Gauloise Christmas
Belgien 8,1% - 33 cl. fl. 50 kr.

Gordon Xmas 
Belgien 8,8% - 33 cl. 45 kr.

Grauballe Bryghus Dark Christmas
Danmark 7,3% - 50 cl. fl. 65 kr.

Grauballe Bryghus Bedstefars Juleøl
Danmark 7,0% - 50 cl. fl. 65 kr.

Klosterbryggeriet Øko Jul
Danmark 6,8% - 33 cl. 45 kr.

Shepherd Neame Christmas Ale
England 7,0% - 50 cl. fl. 65 kr.

Ter Dolen Winter Dubbel
Belgien 9,1% - 33 cl. 50 kr.

Val Dieu Noël
Belgien 7,0% - 33 cl. fl. 50 kr.

Veldensteiner Festbier
Tyskland 6,0% -50 cl. 65 kr.

Warsteiner Winter Lager
Tyskland 5,6% - 33 cl. fl. 45 kr.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Flaske & Dåse øl.

ASTRA ROTLICHT
Tyskland 6% 33 cl 45 kr.
Vi udvider ASTRA familien med den farverige Rotlich som er inspireret af St.Pauli’s Red Light distrikt. Det er en velsmagende lager (Classic) øl med en fyldig krop, lidt mørkere og med lidt mere smag. Rig på malt med noter af karamel, honning og korn.
Moderat bitterhed, sødlig med en tør finish.

Amarcord Italiana Pale Ala
Italien 5,5% - 33 cl. 45 kr.
Vi kan nu løfte sløret for den helt nye Amarcord Italiana! Denne behagelige pale ale dufter og smager af italiensk ånd og charme. Italiana er skabt for at fejre bryghuset Amarcords 25-års fødselsdag! Derfor er Italiana udelukkende brygget med italienske råvarer, hvilket gør Italiana til den første pale ale, der 100% er brygget med ingredienser fra støvlelandet. Dette fra bygmalten, der kommer fra det nordlige Romagna til det rene bjergvand, der tappes fra Appenninerne. Med disse italienske råvarer har Amarcord skabt en indbydende og meget drikke venlig pale ale. Øllen har et flot og saftigt udtryk, og den italienske humle giver øllen en let fornemmelse af citrus.

Ayinger Celebrator Dobbeltbock
Tyskland 6,7% - 33 cl. 50 kr.
Bocksæsonen er over os og det fejre vi med at hente en af de absolut bedste dobbeltbock tilbage i sortimentet. Celebrator er en stærk undergæret dobbelbock. Øllet er næsten sort med et let rødligt skær, og har en tydelig dominerende smag af malt. Skummet på celebrator er dejligt lysebrunt, og passer godt til smagsprofilen, der giver sig til udtryk med kaffe og kakao. Eftersmagen er meget fyldig og uden bitterhed. Derudover er et særkende, at der næsten ikke er noget af den sødme, der ellers normalt ville akkompagnere en dobbelbock. 

Ayinger Urweisse Hvedeøl

Tyskland 5,8% - 50 cl. 65 kr.
Den atypiske lidt mørke farve kommer fra den mørke ristede malt, man har tilsat hvedeøllen. Dette har resulteret i en meget frugtig og krydret øl, hvor der findes gode toner af banan og citrus. På toppen ligger der flot finporet hvid skum. Eftersmagen er behagelig mild og ikke for humlet. Bør nydes afkølet. En af de absolut bedste ufiltrerede hvedeøl! 

Belhaven Scottish Black Stout
Skotland 4,2% - 50 cl. 55 kr.
En deluxe skotsk stout med en mørk dyb smag. Dens komplekse smag kommer fra den unikke blanding af tre skotske malte, der supplerer den fornødne humlekarakter. Finpudset af naturens kræfter - rent skotsk vand filtreret gennem det mineralrige land, kombineret med den fineste lokalt dyrkede byg og udformet som kun brygmestre på Belhaven ved hvordan - fra korn til glas. Håndværket, de lokale ingredienser og modning bliver bragt til live gennem kunsten af skotsk brygning. I bunden af dåserne er der en widget, der “sprænger” ved åbning. Denne tilfører øllet kulsyre. Vi anbefaler at hælde denne øl hurtigt op, så den danner det flotte cremefarvede skum. Resultatet er en øl, der er lige så frisk som en nyskænket fadøl.

Brewdog Hazy Jane New England IPA
Skotland 5% - 44 cl. 50 kr.
En tidligere meget efterspurgt diset NEIPA er nu tilbage for en stund. Denne fuld-tilt frugtmaskine af en IPA pakker al smagen, men mindre af alkoholen. Noter af ananas, mango, stenfrugt og et strejf af mandarin for at blande det sammen. Brygget med havre og hvede og efterladt ufiltreret for et glat, saftigt hit. En virkelig lækker tørstslukkende øl.

Brewdog Cake Cartel Hazelnut Stout
Skotland 6,0% - 33 cl. 45 kr.
Brewdog's sæsonbestemte stout er et stykke flydende forkælelse Cake Cartel hælder mørkt og dekadent med hasselnød og praline på næsen. De anvendte specialmalte skaber lag af chokoladebrownie og fyldig toffee pakket ind i en mundfornemmelse, der er medium til fuld. Tag din kage i denne festlige periode...og drik den også.

Brewdog Puppet Master Westcoast IPA
Skotland 6,5% - 44 cl. 55 kr.
Denne West Coast IPA er alt andet end amatør. Er brygget med Columbus-, Citra-, Simcoe- og Azacca-humle. Citrus, harpiks og fyrretræ understøttes af grapefrugt og stenfrugt

Brewdog Elvis Juice American IPA
Skotland 6,5% - 44 cl. 55 kr.
Grapefruit infused IPA. En amerikansk IPA med en bitter kant, der vil skubbe din citrus tolerance til kanten og tilbage igen; Elvis Juice er fyldt med syrlig grapefrugt skræl. Denne IPA har en karamel malt base, der støtter op om en fuldstændig frontal citrus ’overload’ - grapefrugt skræl oven på intense aroma humler. Bølger af fyr, appelsin og grapefrugt afslutter denne citrus-gennemtrængende IPA.

Brewdog Silk Road New England IPA
Skotland 6,5% - 44 cl. 55 kr.
Litchi og mango IPA. Vores seneste New England IPA sidder stolt oven på en robust og sød fyldig base af blandet andet hvede og havre. Denne uklare humlet IPA har en smag af saftig mango og forfriskende noter af litchi.

Bryghuset MØN Østersø Porter
Danmark 7,5% - 33 cl. 45 kr.
En dejlig mørk og overgæret porter med en kompleks, rig, sød og maltet, med karamelsmag, lette ristede noter og en lille bitte smule lakridssmag.

Corsendonk Pater Dubbel Ale
Belgien 7,5% - 33 cl. 50 kr.
Denne overgæret Dubbel Ale rummer et stort spektrum indenfor smage. Du finder lakrids og karamelsmag, men den rummer også morgenbordets ristede brød og nybryggede kaffe. I sandhed en dubbel øl, som du må smage. Den er langt fra tung, da dens frugtige og let bitre finish gør den velbalanceret. Pater er brygget med oated malt, dermed sin dybe mørk rødlig brun farve.

Corsendonk Agnus Tripel
Belgien 7,5% - 33 cl. 50 kr.
Klosteret Priory of Corsendonk blev grundlagt i 1398, hvor også brygning af øl startede. Denne Agnus Tripel har humlearomaer på næsen med krydderier og frugtnoter på ganen med velafbalanceret bitterhed i afslutningen. Den har en stærk smag med tip af humle, citrus og krydderier og en lidt tør eftersmag.

Erdinger Hefe Hvede
Tyskland 5,3% - 50 cl. 55 kr.
En ægte klassiker blandt hvedeøls elsker, Ufiltreret orangegylden hvede øl fra familiebryggeriet Erdinger. En cremet forfriskning med en spændende frugtig aromaprofil.
Estrella Damm Inedit Hvedeøl
Spanien  4,8% - 33 cl. 45 kr.
Inedit betyder \"aldrig været gjort før.\" Denne fantastiske øl er lavet i samarbejde mellem brygmesteren fra Estrella Damm og de globalt anerkendte kokke Ferran Andria, Juli Soler og sommeliers Ferran Centelles og David Seijas fra El Bulli Restaurant – kåret som verdens bedste i 2009. Den er brygget af en blanding af bygmalt, hvede, humle, koriander, appelsinskal, gær og vand. Et unikt bryg med en kompleks aroma og uklar fremtoning. Den har en duft af blomster og efterlader en følelse af frisk gær og søde krydderier. Let kulsyreholdig med en cremet fylde, der efterlader en lang og holdbar finish.
Estrella Rosa Blanca Hoppy Lager
Spanien 4,8% - 33 cl. 45 kr.
Rosa Blanca blev grundlagt på Mallorca tilbage i 1927 og er det, der er kendt som en "humlet pilsner", da den er undergæret og giver et karakteristisk strejf af humle. Glat og forfriskende med en intens aroma.
König Ludvig Weiss Hell
Tyskland 5,5% - 50 cl. 60 kr. 
König Ludwig bryggeriet ligger i Kaltenberg ved München i Tyskland og er et af de få ægte slotsbryggerier, der er tilbage. Det er i dag Prins Luitpold, der fører familietraditionen videre og brygger på Kaltenberg Slot. Hvedeøl med to gæringsprocesser. Første gæring er en overgæring, som giver øllet den frugtagtige karakter. Anden gæring foregår på flasken, hvor øllet får dannet kulsyre og smag. Hæld øllet i glasset, men lad få cl. være tilbage i flasken, ryst så flasken og hæld resten i. Dette giver en flot struktur i øllet.

L' ABBAYE DES ROCS BLANCHE DUBBLE WIT
Belgien 6% 33 cl. 45 kr.
Blanche de Honnelles fremstår i sit ravfarvede udseende, som er meget traditionel for tidens Blanche øl. Men herefter har den en lidt kraftigere alkoholvolumen end det er normalt for en Blanche.
Og endelig er dens smag overraskende og på ingen måde sammenlignelig med de øl af samme type, der aktuelt er på markedet. Blanche des Honnelles tilgang til næsen er relativt diskret, men herefter drukner de første smagsindtryk i en tør bitterhed på en pebret baggrund. Der er ingen surhed i denne Blanche, der består af tre slags korn (byg, hvede, havre). Dens smag er stimulerende og vedvarende også i eftersmagen.

MorzyBeer Super Brown Ale 
Danmark 6,0% - 50 cl. 66 kr.
Denne Brown Ale er brygget i samarbejde med Grauballe Bryghus. En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær. Øllet har en tilpas mængde maltsødme, en lav og rund bitterhed, Alt i alt en Super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON.  

MorzyBeer Horsens Stout 

Danmark 5,8% - 50 cl. 65 kr.
Denne Stout er vores anden bryg under navnet MorzyBeer. Modsat den første (Brown Ale), har vi aldrig tidligere brygget en Stout, men det har vi nu. Dette er ikke en tung, men en letdrikkelig stout hvor vi har ønsket at fremhæve lakrids-smagen ved at tilføre anis og fennikel til de mørke malte, som sammen med en IBU på 56 også gør den til en fin humlet Stout. Ligesom vores Brown Ale er denne stout brygget på Grauballe Bryghus, hvor Brygmester Flemming Lindgaard har stået for processen. Vi er glæde for resultatet og håber i er enige.

Samuel Smith's Chocolate Stout Øko
England 5,0% - 35,5 cl. - 50 kr.
Brygget med vand fra den oprindelige brønd fra 1758, som stadig er i brug. Blandingen af den blidt ristede økologiske chokolademalt og den økologiske kakaoekstrakt giver en lækker og cremet karakter og en dejlig afslutning. Stout og luksuriøs chokolade er et perfekt match. 

St. Austell Big Job Double IPA
England 7,2% - 50 cl. - 65 kr.
Hvis et job er værd at udføre, så bliv ved! Big Job er en STOR øl med 7,2 % alkohol, tør som en kiks og proppet med Cornish byg og rigtig mange Citra og Centennial humle. Dette er ikke en svag øl, så hvis du elsker smagen af stor, kraftfuld humle vil Big Job lige være noget for dig!

Ter Dolen Blond - NYHED 
Belgien 6,1% - 33 cl. 50 kr.
Den første klosterøl i Limburg, skabt i Ter Dolen i 1994. Brygget med to maltvarianter og to ædle humlesorter, fermenteret på flaske. En fyldig, afrundet smag og en fantastisk tørstslukker. Efter mere end 25 år har den fortjent sin plads blandt de bedste blonde klosterøl. Det har Brussels Beer Challenge bekræftet med en guldmedalje to år i træk. Den ultimative pris er medaljen for årets åbenbaring 2019!

Ter Dolen Tripel - NYHED 
Belgien 8,1% - 33 cl. 50 kr.
En ægte fuldmalt, kobberblond tripel, med to sorter malt og to humlesorter. Øllens blødhed forstærkes gennem den eksklusive brug af korn under brygningsprocessen. Dette, sammen med gæringen i flasken, resulterer i en øl med en rig, afrundet mundfølelse.

Ter Dolen Armand - NYHED
Belgien 7% - 33 cl. 50 kr.
En frugtig blond øl med en eksplosion af citrus, som er et resultat af dry-hopping med den amerikanske humlesort Cascade. For at bevare den humlede aroma så meget som muligt, er øllet ikke filtreret. Det er let overskyet og har et snehvidt hoved. Den serveres i et robust matchende glas. Armand Ter Dolen har allerede vundet to guldmedaljer ved "Brussels Beer Challenge". Denne øl blev skabt til ære for medstifteren af ​​Ter Dolen "Armand Desplenter", far til Mieke Desplenter, den nuværende ejer.

Ter Dolen Wit - NYHED 
Belgien 5,1% - 33 cl. 50 kr.
En Wit brygget med et nik til traditionen ved at bruge maltet og umaltet hvede blandt andre kornsorter. Koriander- og appelsinskal giver øllet sin forfriskende karakter med en frisk og let krydret smag.

Ter Dolen Dark Donker - NYHED
Belgien 7,1% - 33 cl. 50 kr. 
Mørk, topgæret klosterøl, brygget med tre sorter malt og to humlesorter. Denne øl, der er fermenteret på flaske, kombinerer en frugtagtig kikssmag med strejf af karamel. Kåret til bedste anerkendte flamske Dark Abbey Beer og vinder af sølvmedaljen ved "Brussels Beer Challenge". 

Ter Dolen Rouge - Nyhed
Belgien 6,5% - 33 cl. 50 kr.
En øl brygget til 25 års jubilæum for bryggeriet i 2019. Denne harmoniske klosterøl med sin røde glans, fuld af smag, frugtige smage og en let syrlighed. 

Robinsons Brewery Trooper Fear of the Dark Stout
England 4,5% - 50 cl. 50 kr.
Iron Maiden og Robinsons Brewery har i samarbejde brygget denne prisvindende Trooper Fear Of The Dark. Med engelsk mørk ristet chokolade stout med en rig smag. Skabt af Bruce Dickinson og Robinson Brewerys brygmester, er Fear Of The Dark den første stout i Trooper familien og er navngivet efter Iron Maidens første album med samme navn.

Reeper B. Beers Golden Ale - NYHED fra d. 11.11
Tyskland 4,8% - 50 cl. 55 kr.
Denne serie er brygget på Oettinger Brauerei, men passionen, kærligheden og inspirationen er fra Reeper B. pigerne i St. Pauli. Bag mærket finder du en unik historie, som er tæt forbundet med det maritime liv, som har påvirket Reeper B.-designet. Hver øltype præsenteres af en original Reeper B. Girl, der nogle gange er sød, nogle gange forførende - men altid fuld af karakter, ligesom vores øl! Denne Golden Ale har en behagelig bitterhed, frugtagtig aroma og en klar, gylden farve med et lille, brusende hoved og let syrlig kulsyre. Dufter af kornet malt og blomsterhumle, med kun et strejf af frugtagtige noter. Smagen følger næsen, med en anstændig balance mellem kiks, kornet malt og blomsteragtig, frugtagtig humle, med antydninger af fersken og citrus. Afslutter med en meget let bitterhed og lidt blomstret humle, der dvæler i eftersmagen. Blød mundfornemmelse med let krop og medium kulsyre. 

Reeper B. Beers Exotisches IPA - NYHED fra d. 11.11
Tyskland 5,0% - 50 cl. 55 kr.
En gyldent, let diset session IPA med en frugtagtig smag og moderat bitterhed. Tropiske frugter, passionsfrugt, grapefrugt med lav kulsyre på trods af de livlige bobler, medium krop.

Reeper B. Beers Blondes Weisbier - NYHED fra d. 11.11
TYskland 5,4% - 50 cl. 55 kr.
En naturligt uklar, og flot ravgul Weiss Beer med en frugtagtig aroma og humletoner i eftersmagen.  

Industrial Arts Brewing Wrench Hazy IPA
USA 7,1% - 33 cl. 45 kr.
En uklar IPA fyldt med mosaik og citra humle, der giver en eksplosion af aroma og smag.

Industrial Arts Brewing Torque Wrench Hazy Double IPA
USA 8,2% - 33 cl. 45 kr.
Denne IPA har intense aromaer, en tropisk base og en mundfornemmelse, der bider igen.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Syrlige flaskeøl

Epic Lemon Bomb 
New Zealand 5,0% - 33 cl.45 kr.
Tart N Juicy Sour IPA. Lactobacillus (mælkesyrebaktie), humle og rigtige citroner er ligesom solskin for din mund. Denne Lemon Bomb er en eksplosion af smag.

 

Urban South POP 
USA 3,7% - 33 cl. 45 kr.
En forfriskende sur hvede ale, lagret på masser af mandarin puré, der minder om en frisk Mimosa. Masser af sød mandarin, blød syre, med et pust af brus i slutningen.

FRUGTØL

ASTRA KIEZMISCHE
Tyskland 2,5% 33 cl. 45kr.
Vi udvider ASTRA familien med denne Radler, men kendt i Hamborg som Kiezmische (kvarter/område). Det er en læskende og prikkende blanding af 50% Astra øl og 50% frugtig citrus lemonade som overbeviser med sin helt egen karakter og unikke smag. Uden tilsat kunstige sødestoffer og smagsstoffer. En rigtig Shandy i St.Pauli stil.

HET ANKER Rosè Boscoli
Belgien 3,5% - 33 cl. 45 kr.
Rosé Boscoli er en lyserød frugtøl på 3,5%, der virkelig er frugtig og sød. Øllen er lavet på en base af hvid øl, der i Belgien er en blanding mellem en lager og en hvedeøl, hvor der tilsættes frisk frugt, som er kogt ind til en sauce. Et fremragende og læskende produkt.

Liefmann On The Rocks
Belgien 3,5% - 25 cl. 40 kr.
Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er en lidt frugtagtig og enstemmigt sød drikke, mousserende og forfriskende. Serveres med isterninger - kold og forfriskende.

 

Flaskeøl & Cider - Alkoholfri  

Alkoholfri

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 33 cl. 45 kr.
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Brutal Brewing A Ship full of IPA 
Sverige 0,0% - 33 cl. 45 kr.
Bruggeriets første ikke-alkoholiske øl. De tager den originale 5,8% øl og bruger derefter vakuumdestillation, de fjerner alkoholen. Maltens sødme gør, at denne alkoholfrie øl bevarer en fyldig krop.
Denne øl er den bedst sælgende alkoholfrie ale i Sverige. Maltens sødme betyder, at denne alkoholfri IPA bevarer en fuld smag med elementer af abrikosmarmelade, sirup, appelsinskal og honning. Varm ravfarve. “Giver mig en øl med lavt alkoholindhold, der har punch” bliver der sagt.

Erdinger Weissbier 
Tyskland 0,5% - 50 cl. 55 kr.
Denne klassisker i alkoholfri en uklar gylden hvedeøl, der trods sit lave alkoholindhold, er fuld af sødmefuld velsmag, frugtighed og blød læskende fylde. Faktisk vil den smagsmæssigt nemt kunne sammenlignes med en helt almindelig hvedeøl.

Estrella Free Damm  
Spanien 0,0% - 33 cl. 45 kr.
Free Damm er en mousserende ravfarvet alkoholfri og glutenfri øl. Den har et let hoved og livlige fine bobler. De har en ren og intens aroma af humle og antydninger af friske hvide blomster. Smagen er delikat med hint af korn og toast. En øl, der er frisk med rette mængde bitterhed. DENNE ØL ER OGSÅ GLUTEN FRI.

Gotlands Bryggeri Easy Rider Bulldog IPA
Sverige 0,4% - 33 cl. 45 kr.
En lækker Alkoholfri IPA, smags bomben som næsten kan leve op til den lidt stærkere slags. Den er brygget med Amerikansk citra humle, Australsk galaxy og new zealandske Pacific Jade. På en bund af deres egen Bulldog Pale ale malt. Drysset med et snært af hvede, for at give den noget krop, trods den lave alkoholprocent.

Klosterbryggeriet Nonnen Pale Ale
Danmark 0,5% - 33 cl. 45 kr.
Nonnen alkoholfrie Pale Ale med masser af smag! Klosterbryggeriet har skabt en smagfuld økologisk pale ale, der sikrer, at du kan nyde en klosterøl, uanset hvor du befinder dig. Nonnen er et velbrygget eksempel på en alkoholfri øl, hvor de har tilsat mere humle, for at give denne øl et solidt grundlag for den gode smag.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl. 45 kr.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Møn Bryghys Magleby Klassik ØKO
Danmark 0,5% - 33 cl. 45 kr.
Man kender til Magleby helt tilbage fra Middelalderen. En lille landsby på Østmøn, der med den flotte restaurerede rytterskole, og fredede præstegård, ligger i den smukke natur blandt stendysser i Klintekongens land. Klassik er danskernes foretrukne øltype. Nuancer af karamel og citrus giver en fin balance imellem bitterhed og sødme. Denne øl er undergæret og for at bevare de fine smagsmønstre, har vi valgt at lade øllet være upasteuriseret.

Møn Bryghys Damsholte IPA ØKO
Danmark 0,5% - 33 cl. 45 kr.
Højt oppe på den lille gulkalkede kirke, i landsbyen Damsholte, knejser den flotteste løgkuppel.
Nær præstegården ligger observatoriet, hvorfra man kan kigge til verdens ende, eller bare så langt man har lyst. En frisk og velafbalanceret India Pale Ale, der med aroma fra humle giver en dejlig smagsoplevelse.

Samuel Smith Brown Ale
England 0,4% - 35,5 cl. 45 kr.
En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerede næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

Stone Ginger Joe 
Skotland 0,0 % - 33 cl 40 kr.
Ginger Beer’ er en forfriskende sød læskedrik med et lille hint af ingefær.
Serveres afkølet eller over is.

Forbeholdt for udsolgt og udskiftning.

Go' til 2 - 75 cl

Het Anker Gouden Carolus Easter
Belgien 10% - 75 cl. 100 kr.
Bryggeriet Het Anker har med deres Easterbrew gjort det danske ølmarked en særlig tjeneste. Gouden Carolus Easter er nemlig unikt brygget til det danske ølmarked af hensyn til vores vedholdende tradition med at brygge såvel som at drikke påskebryg. Easter er i vores øjne en tydelig venskabelige hånd fra det verdenskendte Het Anker bryggeri. Et bryggeri der står mange danskeres hjerte nær.
Easter er en mægtig mørk belgisk ale med et fint rødligt skær. Med så stor en krop og fylde vil de fleste nok kategorisere Easter som en form for quadruple. Øllen har er derfor et tydeligt belgisk udtryk i sin hyldest af den specielle danske tradition med påskebryg. Easter gør sig flot til med sin dejlige søde smag og pæne aroma, der vil sætte gang i dine smagsløg såvel som dine næsebor! En behagelig rund øl, hvor man især kan fremhæve øllets pæne smagsnuancer af malt. Bryggeriet har også tilsat tre særligt udvalgte krydderier, som giver denne flotte mørke øl et særligt krydret udtryk. Gouden Carolus Easter er en helt unik oplevelse, som vi, og Het Anker bryggeriet gerne vil dele med jer. Server denne øl for dine påskegæster, hvis du vil give dem og dig selv en ganske uforglemmelig påskeoplevelse.

Grauballe Bryghus House Of Romanov
Danmark 9,0% - 75 cl. 140 kr.
Denne Russian Imperial Stout mangler altså ingenting. Øllet indeholder en rig dosering af Columbus Humle, der, sammen med sødmen fra den tilsatte rom, giver en drømmeagtig rund oplevelse. Der er tilsat ristede malte, havre, ristet byg, røgmalt og en prisvindende 23-års Solera Rom.

 

Great Skanderborg Turris Belgisk Dunkel
Danmark 12,5% - 75 cl. 140 kr.
Er et vidunder, der indeholder masser af krydderier. Elegante og kraftige krydderier, der tilsammen gør at ingen overdøver de andre, men fremhæver hinandens elegance. Det er en vinøs sag med maltsødme hvor tankerne straks falder hen på den elskede belgiske smag, som vi kender fra munkene.

Great Skanderborg Castellum Klosterøl
Danmark 13,5% - 75 cl. 140 kr.
En fløjlsblød mørk abbey ale med en kompleks chokolade sødme og mørk frugt aroma.

Great Skanderborg Castellum Imperial IPA 
Danmark 11,5% - 75 cl. 140 kr.
En yderst spændende og fyldig variant af den elskede IPA hvor vi ”dobler op” på alt – duft, smag og elegance. Den høje alkohol procent er med til at højne de lækre humlenoter fra Cascade og Citra. Eukaunot, Sabro og Loral humle er fundamentet det hele bygger på og giver en dejlig smag af tropiske frugter.

Cider

Også som Alkoholfri - Se vores alkoholfri produkter

Uanset hvad, så er der altid tid til en Magners – lækker og forfriskende!

Magners - Irish Apple Cider                                         
Irland 4,2% -  33 cl. 45 kr.
Mellem tør æblecider fremstillet af 17 forskellige sorter af modne æbler.

Magners - Irish Berry Cider          
Irland 4,0% - 33 cl. 45 kr.
Mellem tør pærecider med solbær, jordbær og hindbær. 

 

Stone Ginger Joe 4,0 %
En Ginger Beer med alkohol. Det er forfriskende let og sprudlende læskedrik med smag af ingefær. Drik den som den er. Serveres afkølet eller over is.
33 cl 45 kr.