Stout Ny

NYHED.
På ÜBERQUELL Brauerie er konceptet ØL & PIZZA, begge dele hjemmebrygget og bagt på det hippe og farverige sted tæt ved St. Pauli’s verdensberømte Fischmarkt ved den lige så kendte havn ud til Elben og Landungsbrücken hvor ankeret, kærligheden og den cool kultur går hånd i hånd.
I dag er området med kultfodboldklubben FC ST. PAULI og det smukke MILLERNTOR STADION i REEPERBAHNS baghave omgivet af hele 2 bryggerier, ASTRA & ÜBERQUELL. Mens ASTRA, og ikke mindst den skønne URTYP, nærmest er født ind i MORZYBITTEN er ÜBERQUELL vores nye venner, ikke bare hos os, men i hele DK!
Så det er med stolthed, at vi den kommende tid vil forny jeres smagsgane med nogle af ÜBERQUELLS Überklasse Craft Beer. 

Hos ÜBERQUELL siger de, "Pas på, nu bliver det romantisk! For hos os, ÜberQuell, er øl ikke et udskifteligt masseprodukt, men noget meget seriøst, ægte og helt specielt. For det er noget, der er brygget af mennesker og ikke af maskiner. For i modsætning til alt det ultramoderne udstyr har folk lidt mere passion for at brygge lidenskabeligt, ærlige håndlavet øl", og fortsætter, "ÜberQuell er et sprudlende, farverigt sammenhold. Havnen og St. Pauli er hjemsted for vores bryggeri. Her er vi værter. Her oplever vi nye perspektiver. Hver dag. ÜberQuell betyder inspiration. Vi finder dem rundt om hjørnet eller i de fjerneste afkroge af verden. Vi arbejder med venner og partnere, der bliver venner. Med kunstnere, musikere, restauratører og kreative mennesker, der tænker tingene anderledes, gør tingene anderledes og udfordrer det eksisterende. Vi flyder over med nysgerrighed og ideer – og vi slipper dem bare ud"

I uge 39 og til BEERS BEHIND BARS festivalen på fængslet d. 1.10 har vi release på vores anden bryg efter den succesrig debut med vores Brown Ale i uge 27.

Morzybitten var oprindeligt et lille underground bryggeri som startede i 2006. Den sidste øl blev brygget i 2010 og var til rockbandet Pretty Maids ved release af pladen Pandemonium og blev kaldt "Little Drops Of Heaven" som var titlen på pladens 1. single. P.g.a. travlhed på andre fronter blev det desværre også det sidste bryg.
Navnet Morzybitten er inspireret af Bruxelles ældste værtshus "A La Mort Subite" som oversat betyder "den pludselige død" og var et ældgammelt brætspil. I dag kalder vi vores bryg "MORZYBEER"

Fadøl 

Hane 1: Kronenbourg 1664 Blanc Frankrig - 5,0%
Lille 35 kr. - Mellem 50 kr. - Stor 60 kr.
Fast på Fad. Kronenbourg 1664 Blanc, brygget i stil med de belgiske hvede øl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid, en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed.

Hane 2: Grimbergen Double-Ambrée Belgien - 6,5%
Mellem 50 kr. - Stor 60 kr.
Mørk traditionel klosterøl er en smuk kobbergylden øl toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel. Øllet er indledningsvist sødligt med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance Fylden er blød og rund med et let brændt eftersmag

Hane 3: Angelo Poretti No.4 Italien - 5,5% 
Mellem 50 kr. 
Traditionel gylden pilsner med fintunet balance og en utraditionel humleprofil. Angelo Poretti er en frisk læskende og italiensk pilsner. Brygget med fire forskellige humlesorter, hvor den amerikanske Columbus er den dominerende.

Hane 4: Brooklyn Pulp Art Hazy IPA USA- 4,5% 
Mellem 50 kr. - Stor 60 kr.
En rigtig forfriskende hazy New England IPA. Duften er præget af tropiske citrusfrugter, og smagen er frisk, med noter af citrus og mango. Øllens aromatiske smag forstærkes af "dry-hopning", eller tørhopping, den århundredgamle praksis hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen. Brooklyn Pulp Art Hazy IPA er den perfekte øl til en aften ude i godt selskab med vennerne, med live musik eller en hyggelig aftenstund

Hane 5: Astra Urtyp Klassik Tyskland - 4,9% 
Lille 35 kr. - Mellem 50 kr. - Stor 60 kr.
Fast på Fad - Så vidt vides det eneste sted i DK.
Vores signatur øl er den tyske kultpilsner fra St. Pauli. Denne skønne og læskende øl har en flot farve og skumkrone. Mere smag af humle end en normal pilsner, hvilket giver en god og frisk duft. Smagen er velafrundet med malt og humle. Astra bryggeriets første bryg. ASTRA mærket er lig med St.Pauli området og handler om tolerence, alsidighed og livsfylde. Det helt unikke Hjerte- og ankerlogo er Astra’s smukke logo. Hjertet står for liv, kærlighed og endnu mere sjov. Ankeret repræsenterer Astras ru og tumlede St. Pauli-arv.

Hane 6: Broolyn Lager USA - 5,2%
Mellem 50 kr. - Stor 60 kr.
Brooklyn Lager er en kobbergylden øl med cremet hvidt skum. Duften er præget af en let ristet malt, fulgt af friske aromatiske strejf af humleblomst og citrus. Smagen er fyldig med en rund blød maltsødme og en balanceret bitterhed. Øllens aromatiske smag forstærkes af "dry-hopning", eller tørhopping, den århundredgamle praksis hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen. I dag er Brooklyn kendt og anerkendt som en international specialøl i særklasse. Vinder af 2018 World Beer Cup.

Hane 7: ÅBEN Defusse Light NEDIPA Danmark 8,0%
Lille 35 kr. - Mellem 50 kr. - Stor 60 kr.
Diffuse Light fra ÅBEN er en del af serien Reflection, som består af New England IPA'er brygget på samme malt men med forskellige humler. Åben brugte også en ny gærstamme, der forbedrer esters produktion, og den fermenteres ved en lidt højere temperatur. Alt dette giver mere krop og mere af den eksotiske frugtaroma og smag. Diffuse Light er lavet med Citra, Azacca, Waimea og Cryo Azacca.
Diffust lys er lys, der er spredt og får det til at falde på afgrøden fra alle sider. Lyset fordeles jævnt og efterlader ingen skarpe skygger. Diffust lys opstår, når direkte lys spredes naturligt (f.eks. Af skyer) eller med kunstige midler (f.eks. En diffus belægning).
Hver vision, vi opfatter, er en refleksion af lys fra en eller anden overflade. Noget lys kan vi registrere – noget vi ikke kan – og det er et sprog, vi bruger til at beskrive alt omkring os. At tale om lys er at forstå livsstilen og at gøre det, vi har brug for ordene.

Hane 8: Møn Bryghus Sommerspirets Lakrids Stout Dk 5,1%
Lille 50 kr. - Mellem 60 kr.
Opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint – den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988. Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort - dybsort. Men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids.For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret.
En dybsort undergæret øl, med toner af røg, chokolade og sød smag af ægte lakrids. Enhver lakridselskeres favorit.

Hane 9: ÜberQuell Lieblings Imperial Lager Tyksland - 5,6%
Mellem 55 kr. - Stor 60 kr.
NYHED! Denne spændende og smagfulde pilsner fra ÜberQuell er en stærk Imperial pilsner som kommer med 40 stærke bitterhedsenheder (IBU), 3 forskellige malte og er kraftigt humlet med Ariana og Mosaik, som giver øllet dens frugtagtige noter og syrlige karakter. I glasset imponerer denne favorit Imperial Lager med en uklar orange nuance med et fint hoved af hvidt skum. Et lokkende potpourri af dufte stiger op fra skummet og forkæler næsen. Sød karamelmalt møder blomsterhumle, nyslået græs og et strejf af solmoden gul frugt på næsen. Når den først drikkes, overrasker pilsneren med en frisk frugtighed, der minder om saftig mango, bløde abrikoser og smagfulde citroner. En tørhumletot komplementerer de frugtige aromaer perfekt. En stærk pilsnerøl til skønne stunder!

Hane 10: Guinness Stout Irland - 4,2%
Lille 35 kr. - Stor 60 kr
Fast på Fad - Eneste sted i Horsens.
Verdens største Stout brand, nu på fast hane. Guinness bliver brygget på St. James Gate Bryggeriet i Dublin. Stor blød fylde med en cremet tekstur og en ganske markeret tør eftersmag. Den er mørk og fyldig, men ikke desto mindre utrolig forfriskende. Kendt for sin tætte cremede skumhat som kommer fra nitrogenblandingen under aftapning. 

Guinness øl er sundt! 

Flaske øl - Nyheder 

MorzyBeer Super Brown Ale - Release uge 27
Danmark 6,0% - 50 cl. 66 kr.
Denne Brown Ale er brygget i samarbejde med Grauballe Bryghus. En mørk, fyldig og overgæret ale som er brygget på 5 malte og tilsat enebær. Øllet har en tilpas mængde maltsødme, en lav og rund bitterhed, Alt i alt en Super Brown Ale som i bund og grund er inspireret af vores smag og en Brown Ale, som vi i alt beskedenhed, synes rammer SPOT ON.  

MorzyBeer Stout - Release uge 39

Danmark 5,8% - 50 cl. 65 kr.
Denne Stout er vores anden bryg under navnet MorzyBeer. Modsat den første (Brown Ale), har vi aldrig tidligere brygget en Stout, men det har vi nu. Dette er ikke en tung, men en letdrikkelig stout hvor vi har ønsket at fremhæve lakrids-smagen ved at tilføre anis og fennikel til de mørke malte, som sammen med en IBU på 56 også gør den til en fin humlet Stout. Ligesom vores Brown Ale er denne stout brygget på Grauballe Bryghus, hvor Brygmester Flemming Lindgaard har stået for processen. Vi er glæde for resultatet og håber i er enige.

Svendborgsund Bryghus "Skarø" Pale Ale
Danmark 5,0% - 50 cl. 65 kr.
Frisk og citrusagtig øl med noter af grape frugt. Let drikkelig Pale Ale. Ikke så bitter som en India Pale Ale. Vidste du: At denne øl har både smag og aroma i retning af tropisk frugter som grape og citron. Men der er slet ikke anvend disse frugter. Smagen og aromaerne stammer fra den lækre Amerikanske humle, som hedder Citra. Øllet er brygget som en hyldes til den dejlige lille ø i det Sydfynske Øhav

Svendborgsund Bryghus "Sol over sundet" Hvedeøl
Danmark 4,9% - 50 cl. 65 kr.
En lys overgæret øl med hvedemalt og frisk hyldeblomst fra økologisk plantage nær Vester Skerninge. Meget frisk øl med høj ”drinkability”. Super god som fadøl eller fra flaske i solen.

Svendborgsund Bryghus "Gentlemens Juice" NEIPA

Danmark 6,0% - 50 cl. 65 kr.
En kold januar dag i 2020 bryggede nogle af Tåsinges friske drenge øllet Gentlemens Juice til mændenes fest på Tåsinge. Festen, brygdagen og øllet blev en succes. Brygdagen blev en anelse våd, så hvordan gutterne bryggede denne fremragende øl står hen i det uvisse. Gentlemens Juice II er et forsøg på at genskabe den.
Øllet er af typen New England IPA. En meget frisk, næsten juiceagtig form for IPA. Den er velhumlet med stort set kun anvendelse af tørhumle. Humlerne er Idaho7, Citra og Eldorado.
Falster Bryghus "Aftensol" Imperial Stout
Danmark 8,5% - 33 cl. 45 kr.
Aftensolen over Sydhavsøerne, lige fra Gedser til Guldborg og Albuen i vest, samler hele dagen i én fredfyldt og intens Imperial Stout – sort som den mørkeste nat. Øllens ”Amarone”? Eller er det en dessert-øl? Smagen kompakt og intens. Her skal der ikke spares på noget! Fem slags humler, seks slags malt. Kraft og saft. Fløjsblød og sød. Perfekt til chokolade. Symfoni af alt der er godt her i livet.
Lidt info om øllet: Mørk, fyldig, rund og dyb. En Imperial Stout brygget med både muscovado, kaffe, lakrids, og den sorteste malt. 

Falster Bryghus "Falster Lyng" Bock
Danmark 7,5% - 33 cl. 45 kr.
Horreby Lyng er en af Danmarks største fredede højmoser. I jernalderen blev den brugt til ofringer, siden til at grave tørv. I dag nyder såvel tranen som flagermus og guldsmede freden her, og nu kan du også nyde smagen af lyngblomster og humle sødet med honning fra Falster.
Lidt info om øllet: En aromatisk og mild kobberrød bock, med ren intens maltsmag, ledsaget af lokal honning og lyngblomster.Ren maltsmag i fin balance.

Falster Bryghus "Havlykke" Lys Ale
Danmark 4,5% - 33 cl. 45 kr.
Østersøen giver Havlykke til Sydhavsøerne. Når dén følelse først har været under huden, glemmer man den ikke. Derfor har vi forsøgt at fange den her, inspireret af stedet Havlykke nord for Elkenøre strand på Østfalster – et sted man i ro og mag kan nyde havets skvulpen og sandet mellem tæerne. Prøv også alle de andre lykkelige steder ved havet.
Lidt info om øllet: En frisk og mild lys ale, med et strejf af hyldeblomst fra den milde Cascadehumle, god frugtsyre og en fin ren balance.

Falster Bryghus "Slotsbryg" Brown Belgian Ale
Danmark 7,5% - 33 cl. 45 kr.
Rigtig Slotsbryg som vi tænker den skænket på Nykøbing Falster Slot, Bønnet Slot og Gedser Slot – alle fra Falster. Der er ingen slotte tilbage men mange af murstenene er solgt til private og findes overalt på Falster. Heraf ”Mit hjem er mit slot”. Der er kun en lille ruin tilbage på Slotsbryggen i Nykøbing Falster. Fra middelalderens slotte og klostre har man altid brygget øl, og især det stærke øl var maltet og krydret. I dag er der ofte kun ruiner tilbage af vores slotte og klostre, men glæden ved godt øl vil altid bestå.
Lidt om øllet: En blød og fyldig Brown Belgian Ale, med klassiske karamelmalte, der leder tankerne hen på den flotte belgiske klosterbryg, med kraft og saft til mørkt kød og vildt. Absolut et must for de der elsker god belgisk ale. Eller belgiere der elsker en god Slotsbryg i Danmark.

Falster Bryghus "Marie Lyst" Gylden Ale
Danmark 5,5% - 33 cl. 45 kr.
Marie kunne se potentialet i et Badehotel og påbegyndte det vi i dag kalder Marielyst, der er kendt for både ferie og afslapning. Ved Østersøens bred strækker den hvide sandstrand og de vilde klitter sig over 20 km, og indbyder til at opleve naturen på tætteste hold.
Lidt om øllet: Marie Lyst er en mild og behagelig frisk gylden ale med næsten ingen humle og derfor ingen bitterhed men bare en blød og aromatisk øl til frokosten, med svag hyldeblomstduft fra Cascadehumlen. Perfekt til de varme dage, friskpillede rejer eller bare i godt selskab.

Falster Bryghus "Fyrskib" Brown Ale
Danmark 6,5% - 33 cl. 45 kr.
Fyrskib nr. 17 ’Gedser Rev’ sørgede for at ingen led skibbrud og samlede bl.a. østtyskere op som flygtede fra DDR før murens fald, mens det selv blev påsejlet og sank i 1954! Skibet kan i dag ses på M/S Museet for Søfart i Helsingør og er ejet af Nationalmuseet.
Lidt om øllet: En behagelig Brown Ale med både chokolademalt og lokal honning, der skaber en dyb og krydret smag.

Flaskeøl.

ASTRA ROTLICHT
Tyskland 6% 33 cl 45 kr.
Vi udvider ASTRA familien med den farverige Rotlich som er inspireret af St.Pauli’s Red Light distrikt. Det er en velsmagende lager (Classic) øl med en fyldig krop, lidt mørkere og med lidt mere smag. Rig på malt med noter af karamel, honning og korn.
Moderat bitterhed, sødlig med en tør finish.

Ayinger Celebrator Dobbeltbock
Tyskland 6,7% - 33 cl. 50 kr.
Bocksæsonen er over os og det fejre vi med at hente en af de absolut bedste dobbeltbock tilbage i sortimentet. Celebrator er en stærk undergæret dobbelbock. Øllet er næsten sort med et let rødligt skær, og har en tydelig dominerende smag af malt. Skummet på celebrator er dejligt lysebrunt, og passer godt til smagsprofilen, der giver sig til udtryk med kaffe og kakao. Eftersmagen er meget fyldig og uden bitterhed. Derudover er et særkende, at der næsten ikke er noget af den sødme, der ellers normalt ville akkompagnere en dobbelbock. 

Ayinger Urweisse Hvedeøl

Tyskland 5,8% - 50 cl. 65 kr.
Den atypiske lidt mørke farve kommer fra den mørke ristede malt, man har tilsat hvedeøllen. Dette har resulteret i en meget frugtig og krydret øl, hvor der findes gode toner af banan og citrus. På toppen ligger der flot finporet hvid skum. Eftersmagen er behagelig mild og ikke for humlet. Bør nydes afkølet. En af de absolut bedste ufiltrerede hvedeøl! 

Birra Moretti La Rossa Dobbeltbock
Italien 7,2% - 33 cl. 45 kr.
Birra Moretti La Rossa er en dobbeltmaltøl, der er fremstillet af 100% bygmalt af høj kvalitet. Dette giver den en fyldig, karamelliseret maltsmag og en intens aroma af ristet malt. Dens karakteristiske ravfarve stammer fra den type malt, der bruges ved brygning, en speciel malt, som er tørret og ristet. En anden grundingrediens i denne øl er humle. Den anvendte humle er en særlig aromatisk sort, som giver den en unik bitter eftersmag og en delikat duft.

Brewdog Farmhouse Cartel
Skotland 8,5% - 33 cl. 45 kr.
Den klassiske Bière de Garde-stil lagret på tequila-fade for at give den et mexicansk twist. Den har noter af citrus og sort peber, der balancerer med komplekse frugtnoter, agave og vingummier. Lagringen på eg bringer vanilje til denne smagsfest, der balancerer bitterheden og komplementerer den fremtrædende maltkarakter. Farmhouse Cartel er her i dag, men måske forsvundet i morgen, så tag den mens du kan!

Brewdog 90 days Dobbeltbock
Skotland 8% - 33 cl. 45 kr.
Brewdogs April High Octane-udgivelse, 90 Day Bock. Lagret (som dybest set lader øllet modne i smag) i hele tre måneder og understøttet af en kraftfuld maltnæb med dristige ristede aromaer og modne kornnoter, tager den en trio af amerikansk humle om bord, der balancerer hints af stenfrugt og urtenoter med en mild bitterhed.

Brouwerij Cornelissen King Mule IPA

Belgien 5,7% - 33 cl. 45 kr.
King Mule IPA er en traditionel belgisk IPA med fuld smag. Den er ufiltreret, med lyse citrusaromaer og en fed humleafslutning. Denne øl er brygget efter gammeldags belgiske bryggemetoder og indeholder et komplekst udvalg af naturlige ingredienser, herunder koriander og mandarin. Den har en humlet, robust og glat smag, der er helt unik og kongeligt forfriskende.

Brasserie 'd Achouffe - 40 years anniversery Bonde Beer
Belgien 5,6% - 33 cl. 50 kr.
For at fejre 40 års CHOUFFE, ønskede de små knom at overraske alle, der nyder Brasserie d'Achouffe-øl. De skabte CHOUFFE 40, en speciel øl, der kombinerer glathed med strejf af krydderi. Det er en forfriskende blond øl, der er lettere end resten af ​​sortimentet, og du vil elske dens citrus- og salvienoter. En let øl, der er fuld af karakter, og som giver dig lyst til at danse hele natten!

Estrella Damm Inedit Hvedeøl
Spanien  4,8% - 33 cl. 50 kr.
Inedit betyder \"aldrig været gjort før.\" Denne fantastiske øl er lavet i samarbejde mellem brygmesteren fra Estrella Damm og de globalt anerkendte kokke Ferran Andria, Juli Soler og sommeliers Ferran Centelles og David Seijas fra El Bulli Restaurant – kåret som verdens bedste i 2009. Den er brygget af en blanding af bygmalt, hvede, humle, koriander, appelsinskal, gær og vand. Et unikt bryg med en kompleks aroma og uklar fremtoning. Den har en duft af blomster og efterlader en følelse af frisk gær og søde krydderier. Let kulsyreholdig med en cremet fylde, der efterlader en lang og holdbar finish.

Erdinger Hefe Hvede
Tyskland 5,3% - 50 cl. 60 kr.
Ufiltreret orangegylden hvede øl fra familiebryggeriet Erdinger. En cremet forfriskning med en spændende frugtig aromaprofil.

Enigma Brewery Lupulin Monster
Belgien 7,0% - 33 cl. 50 kr.
Sulten efter humle? Så få dine kløer ud for Lupulin Monster!
Dens navn er inspireret af lupulin, det kirtelformede, gule pulver fra humleplanten, som indeholder harpiks og aromatiske olier, som giver denne øl en humlet, meget aromatisk lugt.
Lupulin Monster er dobbelttørhumlet med 5 kraftige humle for den maksimale lupulineffekt: citra, mosaik, amarillo, centennial og hallertau blanc. Øllen er ikke overvældende bitter og appellerer ikke kun til humlehoveder, men til et bredt publikum af ølelskere.
Lad udyret gå!

Enigma Brewery Kveik IPAV2
Belgien 7,0% - 33 cl. 50 kr.
Enigma's Hopnytized-serie er en unik måde at udforske nye humle- og gærvarianter og give dig unikke smage og aromaer i øl.
Med Kveik IPA lader vi den specielle Kveik-gærstamme skinne.
Kveik-stammer, der oprindeligt blev brugt til at fermentere bondehusøl i Skandinavien, har vist sig at være fremragende gær til øl i IPA-stil. Så vi bad julemanden om at bringe os noget Kveik nordfra i år, og han ankom lige i tide til at have vores øl klar inden jul! Deres Kveik IPA er fyldt med Idaho-7, Citra og Sabro Cryo humle.

Enigma Brewery Black Fuel
Belgien 9,5% - 33 cl. 50 kr.
Black Fuel er en mørk abbey/quadrupel stil øl.
Gæren, der bruges til denne øl, giver den en duft af banan og mørk frugt, mens malt- og kandissukkeret i opskriften giver en karamelagtig, let-sød smag i starten.
Alkoholen giver øllet en varmende smag mens humlen undgår en for sød eftersmag. Det er en stærk øl, … trods alt regerer Black Fuel verden!

Enigma Brewery Ragnaröck
Belgien 5,5% - 33 cl. 50 kr.
Blond belgisk øl, lavet med en frugtig belgisk gær og tørhumlet med Citra og mosaik humle, hvilket giver den en vidunderlig duft. Smagen er ikke for bitter, ikke for sød, hvorved tilsætning af havre i opskriften giver øllet en cremet mundfornemmelse.
Slutresultatet er en meget forfriskende blond øl, kraftig i smagen.
Inspirationen til øllets etiket kommer fra vikingemytologien, hvor Ragnarök er en episk kamp mellem nordiske guder, som i sidste ende fører til skabelsen af ​​den nuværende verden.
Vi tog et lille twist til denne historie: Ragnaröcks label skildrer metalhoveder, der kæmper med guitarer og trommestokke for at skabe de mest brændende guitarriffs og tordnende trommeruller.

Firestone Walker Brewing Luponic Distortion IPA
USA 5,9% - 33 cl. 45 kr.
Smagen fra humlen Ingen frugter. Ingen aromaer. Ingen genveje. Bare magi med 100% naturlig humle. Basen i Luponic Distortion forbliver altid den samme, men for hver udgivelse laver man en ny humleblanding, helt nyt eksperimental bryg, for at vise smagen i rene humlearomaer.

Grauballe Bryghus Sort Sol
Danmark 6,5% - 50 cl. 65 kr.
Sort Sol er en velafrundet stout med en sødlig smag af mørke malte. Bitterhed og kaffesmag fra de mørke malte er velafbalanceret.

Grimbergen Astrum Pale Ale
Belgien 6,0% - 33 cl. 50 kr.
Grimbergen Abbey Brewery - En af 3 funklende nyheder på øllets stjernehimmel, brygget på klosteret i det nordlige Bruxelles. Den milde og lækre maltsmag løftes i mødet med de store frugtige noter af Papaya, passionsfrugt og stikkelsbær. Sødmen og bitterhed er elegant balanceret og byder på en livlig og forfriskende smag og en ren og sprød eftersmag.

Grimbergen Ignis Quadruple
Belgien 10,0% - 33 cl. 50 kr.
Grimbergen Abbey Brewery - En af 3 funklende nyheder på øllets stjernehimmel, brygget på klosteret i det nordlige Bruxelles.
Generøse noter af malt, egetræ, karamel og hasselnødder, understøttet af en mørk varmende frugtighed inspireret af klosterets vinterhave.

L' ABBAYE DES ROCS SAISON/LANDØL

Belgien 5,4% 33 cl 50 kr.
L'Abbaye des Rocs tilbyder os her en let tør saison, også kaldet en landøl som er en traditionel belgisk øl, en øl af meget god kvalitet. Visuelt er vi på en gylden blond prydet med et let diset slør.  Næsen er meget interessant, frisk og livlig på honning, banan, citron, appelsinskal, koriander og blomster.  Smagen er let humlet og fyldes med friskhed og en god kompleksitet, en let citrus syrlighed kombineret med en blødere base, der giver en god kontrast. Bitterheden på 42 IBU er meget god.  

L' ABBAYE DES ROCS BLANCHE DUBBLE WIT
Belgien 6% 33 cl. 50 kr.
Blanche de Honnelles fremstår i sit ravfarvede udseende, som er meget traditionel for tidens Blanche øl. Men herefter har den en lidt kraftigere alkoholvolumen end det er normalt for en Blanche.
Og endelig er dens smag overraskende og på ingen måde sammenlignelig med de øl af samme type, der aktuelt er på markedet. Blanche des Honnelles tilgang til næsen er relativt diskret, men herefter drukner de første smagsindtryk i en tør bitterhed på en pebret baggrund. Der er ingen surhed i denne Blanche, der består af tre slags korn (byg, hvede, havre). Dens smag er stimulerende og vedvarende også i eftersmagen.

Limburgse True Original Witte
Belgien 5,0% - 33 cl. 45 kr.
Vores stolthed og glæde, True Original er brygget med lokale råvarer i overensstemmelse med vores langvarige familieprincipper. Det er ufiltreret for bemærkelsesværdigt levende smag, med en let smag af appelsin og et krydret strejf af koriander, der gør den til en perfekt tørstslukker. Limburgse Witte hvedeøl er klassiske, højtgærede belgiske hvedeøl brygget i Belgien efter belgisk tradition. Hver af Limburgse Witte-øllene har en karakteristisk, forfriskende smag i modsætning til nogen øl, du nogensinde har fået. Limburgse unikke kollektion af hvedeøl er et smagfuldt twist på den traditionelle, old-school hvedeøl stil. Vores families påskønnelse af ølkunsten og videnskaben gør os i stand til at bygge videre på 200 års brygningserfaring for at tilbyde forfriskende øl, som alle kan nyde. 

Porterhouse Around The Clock Imperial Stout

Irland 12.5% - 33 cl. 70 kr.
Speciallageret luksus øl. Around the Clock 3 er den tredje generation af den prisvindende Barrel Aged Imperial Stout, der kun er brygget i begrænset mængde, det er ren luksus øl. Den er lageret i bourbon fade i 250 dage. Et første hit af mørke kakaonibs åbner sig med karamel- og friskkværnede kaffenoter. Smagen åbner lag i ganen af vaniljestang, dekadent karamel, lakrids, rosin, hints af ristet kokosnød og egetræ som afslutning.

Pistonhead Kustum Lager
Sverige 4,9% - 33 cl. 45 kr.
En økologisk udgave af kustom lager som hertil er lavet på den amerikanske humle Cascade som giver øllen lidt mere kant end den traditionelle. Pistonhead Kustom Lager er Kustom brygget med en dobbeltkobling af Münchener og Pilsner malt indsprøjtet med Spalter Select, Magnum og Perle humle, der vil efterlade et strejf af bitterhed på dine læber. Denne øl har en medium guld farve, og en maltet duft med strejf af sirupsbrød. Den har en meget rig, maltet smag med en afbalanceret og markant bitterhed.

Schneider Weisse Love Beer

Tyskland 4,9% - 50 cl. 65 kr.
Dette er en forfriskende hvedeøl med en dejlig gylden farve og et tæt hvidt skum. Den har aroma af citrus, stenfrugt og hyldeblomst og smagen har et hint Sauvignon Blanc. Love Beer er en velafrundet og afbalanceret drikkeoplevelse.

Stella Artois Lager

Belgien 5,0% - 50 cl. 55 kr.
From Belgium with love. Stella er absolut en stjerne på himlen af de lyse lager/pilsner øl. En dejlig gylden forfriskende øl med et flot hvidt skum og en let bitter eftersmag. Nyd den iskold som en skøn tørstslukker.

Svaneke Blue Note New England IPA
Danmark 6,3% - 33 cl. 45 kr.
Blue Note New England IPA smager som en fræk jazzklub i New Yorks gader, med masser af blue notes. Dette er en New England IPA specialøl med en tone af amerikansk citra humle. Typens frugtige og bitre signaturduft leverer det korngule, fedtetskummende bryg nu mere end sufficient med både søde og småsyrlige noter af modne blommer og røde æbler. Håbet om en værdig slutspurt for bryggeriet får nyt liv… og indfries i smagen. En aromadetonation af grannåle, hyldeblomst og ferskner omklamrer alle smagsløg i samme nu, brygget entrer kæften. Voldsomt, tæt og alligevel harmonisk formår brygget at begejstre og behage alt det, de foregående bryg aldrig helt var i stand til. Men Blue Note er ikke bare et godt bryg i sammenligning med det, der kom forud – det er i sig selv et lille aromatisk mesterværk. Denne økologiske øl er brygget Co2 neutralt på solskinsøen Bornholm.

Trappist Rochefort 10
Belgien 11,3% - 33 cl. 70 kr.
Rochefort 10 blev udviklet i slutningen af 1940’erne og begyndelsen af 1950’erne og den er at finde på stort set alle lister over verdens fineste øl. Det er uden tvivl en af de mest fyldige og komplekse øl i verden. Farven er mørk brun og øllet har en meget stærk smag af brændt malt og karamelliseret frugt. Stor styrke er afbalanceret af en stor kompleksitet i smagsnuancer. Duften har toner af både portvin, læder, abrikoser, eg og krydderier. Nyd den til lam med enebær, vilde svampe og trøfler. Denne øl bør nydes i pokalformede glas. En yderst fascinerende drik!

Veldensteiner Saphir Bock

Tyskland 7,8% - 50 cl. 65 kr.
En mørk og massiv Doppelbock, serveret i stenkrus. Fyldig og fløjlsblød i smagen. Saphir-humlens subtile, blomster-frugtagtige aromaer supplerer hinanden harmonisk med noterne af de specielle malte, der minder om karamel, vanilje og honning. Visuelt imponerer vores Saphir Bock med sin mørke farve og faste cremefarvede skum.

3 Monts Saison 
Frankrig 6,5% - 33 cl. 50 kr.
Saison er en ældre fransk/belgisk øltype, som indgår i et bredere felt af de såkaldte landøl eller farmhouse ales. Traditionelt er dette en øltype, der blev brygget på gårde og landbrug, inden kommercielt brygning af øl kom til. Saison betyder på fransk sæson, hvilket henviser til sæsonarbejderne, der fik serveret denne øltype af landmanden, som de arbejdede ved. 3 Monts Saison er en sød og forfriskende øl med milde syrlige noter. Farven er dejligt lys med en klar og urteagtig forårsaroma, der stammer fra den friskplukkede humle, som sætter sig til rette i næsen. Denne Saison er en rigtig behagelig og læskende øl.

Syrlige flaskeøl

Epic Lemon Bomb 
New Zealand 5,0% - 33 cl.45 kr.
Tart N Juicy Sour IPA. Lactobacillus (mælkesyrebaktie), humle og rigtige citroner er ligesom solskin for din mund. Denne Lemon Bomb er en eksplosion af smag.

Thisted Bryghus Cold Hawaii Berliner Weisse 
Danmark 4,2% - 33 cl. 45 kr.
En let syrlig og frisk øl i stilarten ”Berliner Weisse”, hvor smagen og farven af solbær, blåbær og røde ribs træder i kraft. Alle bær er inspireret af Nationalpark Thy og som de øvrige varianter i serien, er denne øl brygget uden humle. Det betyder at vi kan tappe den i de klare flasker og nyde den smukke røde farve fra første øjekast. TB Berliner Weisse er perfekt til de varme sommeraftener

Urban South POP 
USA 3,7% - 33 cl. 45 kr.
En forfriskende sur hvede ale, lagret på masser af mandarin puré, der minder om en frisk Mimosa. Masser af sød mandarin, blød syre, med et pust af brus i slutningen.

FRUGTØL

ASTRA KIEZMISCHE
Tyskland 2,5% 33 cl. 45kr.
Vi udvider ASTRA familien med denne Radler, men kendt i Hamborg som Kiezmische (kvarter/område). Det er en læskende og prikkende blanding af 50% Astra øl og 50% frugtig citrus lemonade som overbeviser med sin helt egen karakter og unikke smag. Uden tilsat kunstige sødestoffer og smagsstoffer. En rigtig Shandy i St.Pauli stil.

Grimbergen Rouge
Belgien 6,0% - 33 cl. 40 kr.
Grimbergen Rouge er en smuk rubinrød ale af belgisk type med en intens sød og aromatisk frugtighed, helt uden bitterhed. Dufter frugtigt og sødt af jordbær og røde skovbær med en anelse syre og med en snert af kryddernelliker.
Behagelig rund sød fylde med syrlig friskhed. Vil appellere til alle fans af belgiske frugtøl og kan også bruges som et læskende alternativ til vin og vinrelaterede drikke fx sangria.

HET ANKER Rosè Boscoli
Belgien 3,5% - 33 cl. 40 kr.
Rosé Boscoli er en lyserød frugtøl på 3,5%, der virkelig er frugtig og sød. Øllen er lavet på en base af hvid øl, der i Belgien er en blanding mellem en lager og en hvedeøl, hvor der tilsættes frisk frugt, som er kogt ind til en sauce. Et fremragende og læskende produkt.

Liefmann On The Rocks
Belgien 3,5% - 25 cl. 40 kr.
Liefmans er en unik forfriskende blanding af øl, modnet på ægte kirsebær i vores kældre, blandet med naturlige frugtsaft af jordbær, hindbær, kirsebær, blåbær og hyldebær. Resultatet er en lidt frugtagtig og enstemmigt sød drikke, mousserende og forfriskende. Serveres med isterninger - kold og forfriskende.

 

Flaskeøl - Alkoholfri & Glutenfri 

Alkoholfri

Birra Moretti Zero Pilsner
Italien 0,0% - 33 cl. 45 kr.
For at producere Birra Moretti anvendes kun de bedste råmaterialer og en særlig blanding af værdifulde humle, der giver øllen sin duft og unik duft, intensivere den lille bitre smag. Det er en lavgæret øl, der har en gylden farve, hvis tone er givet fra kvaliteten af ​​ malten.

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 33 cl. 45 kr.
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Brutal Brewing A Ship full of IPA 
Sverige 0,0% - 33 cl. 45 kr.
Bruggeriets første ikke-alkoholiske øl. De tager den originale 5,8% øl og bruger derefter vakuumdestillation, de fjerner alkoholen. Maltens sødme gør, at denne alkoholfrie øl bevarer en fyldig krop.
Denne øl er den bedst sælgende alkoholfrie ale i Sverige. Maltens sødme betyder, at denne alkoholfri IPA bevarer en fuld smag med elementer af abrikosmarmelade, sirup, appelsinskal og honning. Varm ravfarve. “Giver mig en øl med lavt alkoholindhold, der har punch” bliver der sagt.

Erdinger Weissbier 
Tyskland 0,5% - 50 cl. 55 kr.
Denne klassisker i alkoholfri en uklar gylden hvedeøl, der trods sit lave alkoholindhold, er fuld af sødmefuld velsmag, frugtighed og blød læskende fylde. Faktisk vil den smagsmæssigt nemt kunne sammenlignes med en helt almindelig hvedeøl.

Gotlands Bryggeri Easy Rider Bulldog IPA
Sverige 0,4% - 33 cl. 45 kr.
En lækker Alkoholfri IPA, smags bomben som næsten kan leve op til den lidt stærkere slags. Den er brygget med Amerikansk citra humle, Australsk galaxy og new zealandske Pacific Jade. På en bund af deres egen Bulldog Pale ale malt. Drysset med et snært af hvede, for at give den noget krop, trods den lave alkoholprocent.

Klosterbryggeriet Nonnen Pale Ale
Danmark 0,5% - 33 cl. 45 kr.
Nonnen alkoholfrie Pale Ale med masser af smag! Klosterbryggeriet har skabt en smagfuld økologisk pale ale, der sikrer, at du kan nyde en klosterøl, uanset hvor du befinder dig. Nonnen er et velbrygget eksempel på en alkoholfri øl, hvor de har tilsat mere humle, for at give denne øl et solidt grundlag for den gode smag.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl. 45 kr.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Møn Bryghys Magleby Klassik
Danmark 0,5% - 33 cl. 45 kr.
Man kender til Magleby helt tilbage fra Middelalderen. En lille landsby på Østmøn, der med den flotte restaurerede rytterskole, og fredede præstegård, ligger i den smukke natur blandt stendysser i Klintekongens land. Klassik er danskernes foretrukne øltype. Nuancer af karamel og citrus giver en fin balance imellem bitterhed og sødme. Denne øl er undergæret og for at bevare de fine smagsmønstre, har vi valgt at lade øllet være upasteuriseret.

Samuel Smith Brown Ale
England 0,4% - 35,5 cl. 45 kr.
En overlegen alkoholfri ale, som er mørk i farven med højdepunkter af mahogni. Den har en dominerede næse af malt samt en tør og tilfredsstillende smag. Etiketten på denne øl er baseret på en reklameplakat, som blev brugt af bryggeriet i 1950’erne.

GLUTENFRI

Klosterbryggeriet Dubbel Glutenfri
Danmark 5,6% - 33 cl. 45 kr.
Klosterbryggeriet har lavet en dejlig glutenfri økologisk øl.
Dubbel er en traditionel klosterbrygstil, der ofte bliver brygget af trappistbryggerierne i Belgien. Dubbel Ale er en smuk brun øl, hvor vi har ramt en sødlig smag af karamel og malt.

Go' til 2 - 75 cl

Het Anker Gouden Carolus Easter
Belgien 10% - 75 cl. 100 kr.
Bryggeriet Het Anker har med deres Easterbrew gjort det danske ølmarked en særlig tjeneste. Gouden Carolus Easter er nemlig unikt brygget til det danske ølmarked af hensyn til vores vedholdende tradition med at brygge såvel som at drikke påskebryg. Easter er i vores øjne en tydelig venskabelige hånd fra det verdenskendte Het Anker bryggeri. Et bryggeri der står mange danskeres hjerte nær.
Easter er en mægtig mørk belgisk ale med et fint rødligt skær. Med så stor en krop og fylde vil de fleste nok kategorisere Easter som en form for quadruple. Øllen har er derfor et tydeligt belgisk udtryk i sin hyldest af den specielle danske tradition med påskebryg. Easter gør sig flot til med sin dejlige søde smag og pæne aroma, der vil sætte gang i dine smagsløg såvel som dine næsebor! En behagelig rund øl, hvor man især kan fremhæve øllets pæne smagsnuancer af malt. Bryggeriet har også tilsat tre særligt udvalgte krydderier, som giver denne flotte mørke øl et særligt krydret udtryk. Gouden Carolus Easter er en helt unik oplevelse, som vi, og Het Anker bryggeriet gerne vil dele med jer. Server denne øl for dine påskegæster, hvis du vil give dem og dig selv en ganske uforglemmelig påskeoplevelse.

Grauballe Bryghus House Of Romanov
Danmark 9,0% - 75 cl. 140 kr.
Denne Russian Imperial Stout mangler altså ingenting. Øllet indeholder en rig dosering af Columbus Humle, der, sammen med sødmen fra den tilsatte rom, giver en drømmeagtig rund oplevelse. Der er tilsat ristede malte, havre, ristet byg, røgmalt og en prisvindende 23-års Solera Rom.

 

Great Skanderborg Turris Belgisk Dunkel
Danmark 12,5% - 75 cl. 140 kr.
Er et vidunder, der indeholder masser af krydderier. Elegante og kraftige krydderier, der tilsammen gør at ingen overdøver de andre, men fremhæver hinandens elegance. Det er en vinøs sag med maltsødme hvor tankerne straks falder hen på den elskede belgiske smag, som vi kender fra munkene.

Great Skanderborg Castellum Klosterøl
Danmark 13,5% - 75 cl. 140 kr.
En fløjlsblød mørk abbey ale med en kompleks chokolade sødme og mørk frugt aroma.

Great Skanderborg Castellum Imperial IPA 
Danmark 11,5% - 75 cl. 140 kr.
En yderst spændende og fyldig variant af den elskede IPA hvor vi ”dobler op” på alt – duft, smag og elegance. Den høje alkohol procent er med til at højne de lækre humlenoter fra Cascade og Citra. Eukaunot, Sabro og Loral humle er fundamentet det hele bygger på og giver en dejlig smag af tropiske frugter.

Cider

Også som Alkoholfri - Se vores alkoholfri produkter

Magners - Irish Apple Cider 4,2%                                           
Mellem tør cider 33 cl. 40 kr.

Magners - Irish Berry Cider 4,0%           
Pærecider med solbær, jordbær og hindbær. Der er to tidspunkter på året, det er godt at drikke Magners Berry; når det er sommer og når det ikke er det. Så det er ligegyldigt, om du fejrer solskin eller bare mangler det. Uanset hvad, så er der altid tid til en Magners Berry – lækker og forfriskende!

Stone Ginger Joe 4,0 %
En Ginger Beer med alkohol. Det er forfriskende let og sprudlende læskedrik med smag af ingefær. Drik den som den er. Serveres afkølet eller over is.
33 cl 40 kr.