Drinks og Spiritus

Drinks

Morzybitten Gin & Tonic 6 cl. gin - 80 kr.
London Dry Gin – Indian Tonic Water- Rosemarin/Lime – Is

Hendrick's Gin & Tonic 6 cl. gin - 80 kr.
Hendrick’s Gin – Indian Tonic Water - Agurk – Is

Old English Gin & Tonic 6 cl. gin - 100 kr.
London Dry Gin – Indian Tonic Water- Rosemarin/Lime – Is

Rom & Cola 4 cl. rom - 60 kr.
Captajn Morgan Gold Rom – Coca Cola - Is

Vodka & Juice 4 cl. vodka 60 kr.
Smirnoff Vodka – Appelsinjuice - Is

Aperol Spritz 75 kr.
Prosecco – Danskvand - Appelsin - Is

Alkoholfri drinks

Ginish og Romish er 2 tilfredstillende alkoholfrie alternativer til din Gin og Rom drinks. De tilfredsstiller smagsløgene og giver Gin og Rom følelse vi kender - bare uden alkohol. Der bruges 1 cl. mere i de alkoholfrie drinks end i dem med alkohol.

Ginish Gin 0,5%
6 cl. 80 kr.

Serveres med Schweppes Indian Tonic Water.

Romish Rom 0,5%
4 cl. 60 kr.
Serveres med Coca Cola.

Whisky

Gouden Carolus – Belgien Single Malt 43%
3 cl. - 50 kr.
Denne Single Malt er en raffineret belgisk whisky destilleret fra mos af Gouden Carolus Tripel-øl på deres kobberstiller, hvor den rene mos destilleres. Den efterfølgende ældning i First Fill Bourbon-fade efterfulgt af en yderligere ældning i egetræsfade, resulterer i en raffineret whisky med en rig og afbalanceret smag. De subtile frugtaromaer forstærkes dejligt af antydninger af træ og vanilje.

Cardhu Single Malt Whisky Skotland - 12 års - 46%  
3 cl. - 50 kr.

Amaethon Single Malt Whisky Frankrig - 45%  
3 cl. - 50 kr.
 En Whisky i verdensklasse, og som er fremstillet på de fineste råvare. Netop vundet guld ved IWSC 2020, hvor den scorede højst med hele 95 point. Her er, hvad dommerne sagde om Amaethon: “Virkelig unik; denne whisky er ungdommelig og udtryksfuld i karakter og tilbyder noter af saftig mandarin og ung appelsinblomst, parret smukt med vanilleis og subtil muskatnødkrydderi; et afbalanceret samspil forstærket af væskens strålende smagsintensitet”

Tamhu Single Malt Whisky Skotland - 12 års - 46%  
3 cl. - 50 kr.
Tamhu gik konkurs i 2010, men  ihærdige folk fik reetableret Tamhu tilbage i 2012 og nu kan vi alle nyde den berømte Tamdhu Whisky igen i form af denne her lækre Tamdhu 12 year Old Whisky, den har vundet flere priser og senest guld i San Fransico World Spirits Competition 2020.

Jameson Irland – Blended 40% - Bruges til vores Irish Coffee.
3 cl. - 30 kr.

Rom

Rom De Luxe 21 ÅR Cuba - Limited Batch Series - 68,1%
4 cl. - 75 kr.

Rum Nation Single Domaine Panama 18 år - 40%
4 cl. - 70 kr.

Ron Millonario Reserva Especial XO Peru - 40%
4 cl. 65 kr.

Plantation Black Cask Rum - 40,0%
4 cl. - 65 kr.

Dos Maderas Triple Aged Rum - 40%
4 cl. - 65 kr.

Equiano Carribien - 43%
4 cl. - 50 kr.

Havana Especial Rum - 37,5%
4 cl. 50 kr.

Morzybitten Blended Rom - Trinidad/Jamaica/Barbados/Guyana 40% - 4 cl. - 50 kr

Pretty Maids No. 1 – LUST 40%  
4 cl. - 50 kr.
Begær. Yderst flot og velsmagende rom. Pretty Maids 1 LUST er en ren rock&roll blanding bestående af rom mellem 5 og 15 år. En blanding af de fineste og lækreste rom lavet af nogle af de dygtigste romproducenter i Caribien, såsom Trinidad, Jamaica, Barbados og Guyana. Smagen er dyb, fyldig og blød, ligesom Ronnies stemme, men stadig med en lang og karakterfuld eftersmag, ligesom Hammers guitarspil. Kompleks og krydret duft af karamel, mørk chokolade og lakrids - Simpelthen ren rock&roll på flaske.

Pretty Maids No. 2 – GLUTTONY 42%
4 cl. - 50 kr.
Fråseri. Denne rom er en overflod af fantastisk rom. Rommen består af 2 forskellige rom der er blendet sammen.  1 rom fra Guyana, og en rom fra Indien. Rommen fra Guyana er potstill destilleret og den indiske rom er kollonedestilleret. Begge rom har ligget 5 år på ex bourbontønder. Den indiske rom er ufiltreret, derfor kan der opleves uklarhed i rommen - dette er IKKE er affaldsprodukt, nej det er FRÅDSERIET.  Alt det gode fra tønderne, direkte ned i flaskerne. Duft: kakao, karamel, lidt "brændt" træ og vanille. Smag: toffee, vanille, mørk chokolade, demerarasukker. OBS. Der er 7 dødssynder, og selvfølgelig også et begrænset antal flasker, nemlig 7777 stk. Så selvfølgelig blev udgivet d.07 november 2018.

Pretty Maids No. 3 – GREED 60%
4 cl. - 50 kr.
Grådighed. Utrolig god og velsmagende rom. Pretty Maids 3 Greed er en ren rock&roll blanding bestående af rom mellem 5 og 15 år. En blanding af de fineste og lækreste rom lavet af nogle af de dygtigste romproducenter i Caribien, såsom Trinidad, Jamaica, Barbados og Guyana. Smagen er dyb, fyldig og blød, ligesom Ronnies stemme, men stadig med en lang og karakterfuld eftersmag, ligesom Hammers guitarspil. Kompleks og krydret duft af karamel, mørk chokolade og lakrids – Simpelthen ren rock&roll på flaske.
Da denne rom symboliserer grådighed, kommer den naturligvis som Fadstyrke med ikke mindre end 60%.

Alt dette giver rommen ekstra karakter.

Pretty Maids No. 4 – SLOTH 40%
4 cl. - 50 kr.
Doven. En lækker Caribisk rom fra Den Dominikanske Republik lavet på den rene sukkerrørsjuice, destilleret på et kolonnedestilleringsapparat og er tropisk lagret på cognac fade. Rommen består af to dele af det samme destillat. Den ene del kom på ståltank. Den anden del på cognacfad. Efter to år kom den første del også på cognacfad og efter yderligere tre år blev de to dele blendet til en fremragende rom.
Smag: Frugtig, vinøs, ren og klar i smagen. Der er også chokolade og kaffe, lidt pibetobak, let friskkværnet peber og mint. Eftersmagen er mild og gavmild.

Pretty Maids No. 5 – WRATH  40%
4 cl. - 50 kr.
Vreden. Her er tale om et blend af 2 rom fra henholdsvis Guyana og den Dominikanske republik. Rommen fra Guyana er potstill destilleret og rommen fra den Dominikanske Republik er kolonne destilleret. Begge rom har ligget på ex bourbontønder. Rommen tappes ufiltreret for at sikre mest mulig smag. Rommen er op til 12 år gammel.
Duft: Karamel, lidt “brændt” træ og vanilje.
Smag: toffee, vanilje, mørk chokolade, demerarasukker.

Pretty Maids No. 6 – ENVY 60%
4 cl. - 50 kr.
Misundelse. Dante definerede misundelse som et begær til at tage hvad andre har. Denne rom ligger helt i trår med dette. PM Envy er en blended rom hvor vi har blended rom fra Den dominikanske republik, med rom fra Nicaragua. Rom fra Nicaragua har lidt mere kant og kan være med til at give rommen karakter. Begge rom er kolonne destilleret, hvilket giver en mere forfinet smag. De er lagret i op til 12 år på gamle brugte fade som tidligere har indeholdt Bourbon whisky.
Smags noter her får du Vanilje, karamel, melasse, røde bær og en lille smule smør.

Pretty Maids No. 7 – PRIDE 60%
4 cl. - 50 kr.
Stolthed. Denne rom er så absolut fra den øverste hylde.
En rom vi er rigtig STOLTE af. Det er et blend af rom fra Den dominikanske Republik, Venezuela, Nicaragua og Panama. Her får man som titlen antyder et væld af forskellige smage og oplevelser.
Rommen er lagret i op til 12 år på amerikanske bourbonfade. Herefter er den nænsomt blended og tappet uden brug af filtrering. Enjoy

Captain Morgan Spiced Gold 35%  
4 cl. - 40 kr.

Portvin

Boeira Arte & Cultura Vintage 2016 – 20%
6 cl. - 60 kr.

Graham's The Tawny – 20%
6 cl.  50 kr.

COGNAC

Pierre Ferrand Ambre 1er Cru Du Cognac – 40%
6 cl. - 70 kr.
Hos mange cognachuse er druerne fra markerne i området Grande Champagne forbeholdt de ældste og dyreste cognacer. Sådan forholder det sig ikke hos Pierre Ferrand, hvor selv de yngre modeller, som denne cirka 10 år gamle cognac, Ambre, er lavet udelukkende på druer fra Cognacs ”Premier Cru”. Resultatet er en blød og feminin cognac uden skarpe kanter, tætpakket med livlige frugtnoter og en diskret sødme. Flot duft aroma af roser, abrikos og vilde violer, smagen Frisk, blød og elegant med noter af modne æbler, kokos og vanilje.

Noces Royales Poire Williams Cognac - 30%
6 cl. - 60 kr.
NOCES ROYALES er en fransk likør baseret på cognac & pære; let og elegant med smagen af det bedste fra to verdener. Henholdsvis Cognac og Poire Williams. 

BRANDY

Lacolline Grand Brandy 40%
6 cl. 50 kr.

Vodka

Bitro Vodka 40%
4 cl. 50 kr.
Bistro Vodka er en eksklusiv og prisvindende vodka fra Frankrig. Mild, rund og let smag af citrus. Efterfuldt af en glat, cremet og nøddet aroma. Den har en tør og mousserende finish.

Smirnoff Vodka 
4 cl. 40 kr. 

Likør

Het Anker– Belgian Cream 17%
6 cl. 45 kr.

Baileys Original Irish Cream 17% 
6 cl. 40 kr.

Snaps

Nordkap Lys 
Aalborg Nordguld Mørk 
25,-

Fary Lochan Fadlagret Akvavit - 47%
30,-

Fary Lochan Julesnaps - 36%
30,-

Bitter & Shots

Fary Bitter - 36%
25,-

Små Blå – 16,4%
Små Konger – 16,4%
Pure Lakrids -
16,4%
20 kr.