Øl, Drinks, Vin, Sodavand, Cider, Ginger Beer og Most

Sodavand
25 cl. 30 kr. - 50 cl. 50 kr.
Coca-Cola
Coca-Cola Zero
Fanta 
Fanta Zero
Sprite

Kinley Citron
25 cl. 30 kr.

Kinley Hindbær
25 cl. 30 kr.

Stone Ginger Joe 0,0 %
Ginger Beer’ er en forfriskende sød læskedrik med et lille hint af ingefær.
Serveres afkølet eller over is.
33 cl 40 kr.

----

Øl.

Birra Moretti Zero Pilsner
Italien 0,0% - 33 cl. 40 kr.
For at producere Birra Moretti anvendes kun de bedste råmaterialer og en særlig blanding af værdifulde humle, der giver øllen sin duft og unik duft, intensivere den lille bitre smag. Det er en lavgæret øl, der har en gylden farve, hvis tone er givet fra kvaliteten af ​​ malten.

Brooklyn Special Effects 
USA 0,4% - 33 cl. 40 kr.
Brooklyn Special Effects er en amber lager proppet med special effects; en lækker alkoholfri øl, der er perfekt til din korte pause, din frokost eller når du gerne vil have den velkendte gode ølsmag. Brooklyn Special Effects er en alkoholfri specialøl der indeholder 0,4% alkohol. Øllen er en kobberfarvet amber lager og har en stor humlekarakter og god efterbitterhed.  Brooklyn Special Effects har en intens humleduft med referencer til fyrretræ og citrus, der næsten skjuler den bagvedlæggende karamelliserede malt. Smagen er maltsødlig, sat i god balance af en markeret efterbitterhed.

Brutal Brewing A Ship full of IPA 
Sverige 0,0% - 33 cl. 40 kr.
Bruggeriets første ikke-alkoholiske øl. De tager den originale 5,8% øl og bruger derefter vakuumdestillation, de fjerner alkoholen. Maltens sødme gør, at denne alkoholfrie øl bevarer en fyldig krop.
Denne øl er den bedst sælgende alkoholfrie ale i Sverige. Maltens sødme betyder, at denne alkoholfri IPA bevarer en fuld smag med elementer af abrikosmarmelade, sirup, appelsinskal og honning. Varm ravfarve. “Giver mig en øl med lavt alkoholindhold, der har punch” bliver der sagt.

Erdinger Weissbier 
Tyskland 0,5% - 50 cl. 55 kr.
Denne klassisker i alkoholfri en uklar gylden hvedeøl, der trods sit lave alkoholindhold, er fuld af sødmefuld velsmag, frugtighed og blød læskende fylde. Faktisk vil den smagsmæssigt nemt kunne sammenlignes med en helt almindelig hvedeøl.

Gotlands Bryggeri Easy Rider Bulldog IPA
Sverige 0,4% - 33 cl. 40 kr.
En lækker Alkoholfri IPA, smags bomben som næsten kan leve op til den lidt stærkere slags. Den er brygget med Amerikansk citra humle, Australsk galaxy og new zealandske Pacific Jade. På en bund af deres egen Bulldog Pale ale malt. Drysset med et snært af hvede, for at give den noget krop, trods den lave alkoholprocent.

Kronenbourg 1664 Blanc 
Frankrig 0,5% - 33 cl. 40 kr.
1664 Blanc alkoholfri er et fantastisk alternativ til den oprindelige  1664 Blanc.  1664 alkoholfri Blanc er oprindeligt inspireret af de belgiske wit, der på fransk oversættes til blanc (hvedeøl). Specialøllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed.  1664 Blanc er den perfekte sommerøl. Bien sûr!

Cocio Chokolademælk
40 cl. 45 kr.

Ramlöse Dansk vand
33 cl. 30 kr.

Ramlöse Dansk vand med citrus
33 cl. 30 kr.

Horsens Postevand
50 cl. 30 kr.

Solita appelsinjuice
27,5 cl 30 kr.

Rynkeby Ablejuice
27.5 cl 30 kr.

Moster's Økologiske Hyldeblomst
25 cl. 30 kr.

Moster's Økologiske Lemon/Ingefær
25 cl. 30 kr.

Galvanina Økologiske læskedrikke
35,5 cl - 45 kr.
Mandarino - Orange - Gassaso (Sprite)

-----

Drinks.

Gin & Tonic 0,5% - 6 cl. 80 kr.
Alkoholfri Gin - Schweppes Indian Tonic Water - Rosemarin/Lime – Is

Gin Hass 0,5% - 4 cl. gin 80 kr.
Alkoholfri Gin – Mango sirup - Lemon sodavand - Rosemarin/Lime – Is

Rom & Cola 0,5%
4 cl. 65 kr.
Alkoholfri Rom - Coca Cola - Is

-----

Vin.

Bon Voyage Chardonnay
Tyskland - Halvtør frisk og med stor bouquet af grønne granny smith æbler, modne pærer, lidt akacie, frisk mandel og et hint af vanilje. En helt igennem god alkoholfri hvidvin hvor man ikke er gået på kompromis med kvalitet og smag.
50 kr. pr. glas - 200 kr. pr. flaske

Bon Voyage Pinot Noir Rosé 
Tyskland - Halvtør og yderst frisk og delikat vin. moden rød frugt og lidt "Spicy" krydret undertone samt mineralitet En helt igennem god alkoholfri rosevin hvor man ikke er gået på kompromis med kvalitet og smag.
50 kr. pr. glas - 200 kr. pr. flaske

Törley Mousserende Rosé
Etyek-Buda, Ungarn 0,0%
Elegant roséfarve, intens perler, frisk frugtagtig og harmonisk smag.
50 kr. pr. glas - 200 kr. pr. flaske