12. februar 2022, kl. 20:00

Vinterjazz: Emil Otto Trio

Emil Otto er en af de nye lysende stjerner i den danske musikbranche. Han er en crooner, sangskriver, pianist og entertainer, hvis varme, karismatiske stemme og historiefortælling vil overbevise mange publikummer i de kommende år. Emil Otto er inspireret af de store jazzvokalister som Nat King Cole, Chet Baker og Harry Connick Jr. og er en original sangskriver. På trods af sin unge alder kombinerer han både respekt og viden om den store amerikanske crooner-arv med en mere moderne skandinavisk sangskrivertradition. Han bliver en kommende stjerne på den danske jazzhimmel, så tøv ikke med at få denne sjældne oplevelse med. Klik for at se mere, line-up og hvordan du køber din billet.
Vinterjazz: Emil Otto Trio
Den unge charmerende solist er klar til at udgive en markant og ambitiøs debutplade i efteråret 2022. En blanding af orkester, bigband og forskellige mindre format-arrangementer af 10 sange - 7 af dem er originaler skrevet og arrangeret af ham selv, Johannes Hieronymus og Jonathan Bruun Meyer.
En gruppe håndplukkede musikere indgår på pladen, som også er præget af gæsteoptrædener med kendte stjerner som Martina DaSilva (US), Karmen Rõivassepp (EE) og Jakob Sørensen (DK).

I Emil Otto’s egne ord: “Det tekstlige univers er ærligt og relaterbart med finurlige formuleringer om hverdagssituationer mange af os finder os selv i fra tid til anden. Som så mange andre sange handler de fleste om kærlighedens forskellige former og facetter - teksterne sættes dog ind i et nutidigt univers. Det tror jeg vil skabe et helt naturligt grundlag for at fange opmærksomheden fra flere tilhørende den unge generation.” På trods af et mål om, at henvende sig til en yngre generation, lægges der stadig en dyd i at skabe et genkendeligt lydmæssigt univers for den mere gængse lytter, med referencer til både de tidsløse swing-era klassikere samt traditioner man forbinder med jazzens hovedstad New Orleans.

“I get Anxious in the lines at super markets And when the wi-fi won’t connect Oh, I just can’t stand the wait” - Noget omkring din idé med at genfortolke croonertraditionen i en moderne kontekst. - Et citat fra din egen tekst - En pointe om at musikken henvender sig både til unges hverdag og virkelighed og samtidig er spændende og genkendelig for modne jazzlyttere?
Line-up:
Emil Otto: Vokal
Luka Dgebuadze - Rhodes/piano
Marco Zammuto - Double bass

Entre: 125,-
Koncertmenu: Tapas Tallerken 125,-

Vinterjazz programmet
- Torsdag d. 10. Februar kl. 19.30 Shine
- Lørdag d. 12. Februar kl. 20.00 Emil Otto Trio
- Søndag d. 20. Februar kl. 12.00 Trio Brønd - Walkiewicz - Ong
- Torsdag d. 24. Februar kl. 20.00 SATS Trio
JAZZ TILBUD: KØB BILLETTER TIL ALLE 4 KONCERTER, SPAR 75,- KUN 400 KR.
Billet bestilling
Mail info@morzybitten.dk, eller kom ind i baren.
Skriv i beskeden
- Hvilken koncert du ønsker billet(ter) til
- Hvor mange billetter ønsker du
- Med eller uden koncertmenu
JJ And The Blues Gang

JJ And The Blues Gang

07. april 2022, kl. 20:00
Tom Donovan - The Irish Troubadour

Tom Donovan - The Irish Troubadour

26. februar 2022, kl. 20:00