26. februar 2022, kl. 20:00

Tom Donovan - The Irish Troubadour is back!!!

Mr. Donovan is back! Tom Donovan lagde et totalt udsolgt Morzybitten ned ved sin første optræden i oktober 21 Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.
Tom Donovan - The Irish Troubadour is back!!!
Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst! Tom har i de sidste 22 år har boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.
Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved.
Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan. I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales - en vellykket samling af egne numre. Albummet The Solstice Fire er fra 2008. og det aktuelle album Sonnets & Madrigrals fra 2010. Det meget roste album "Skagen Rose" kom august 2011. Nyeste udgivelse er fra jan 2017 albummet "Portrait" med egne numre.
Billetter sættes til salg i det nye år - Mere info følger...
Billet bestilling
Via Messenger, mail info@morzybitten.dk, eller kom ind i baren.
Skriv i beskeden
- Hvilken koncert du ønsker billet(ter) til
- Hvor mange billetter ønsker du
- Med eller uden koncertmenu
- Vi svare på om der er billetter til koncerten og hvilket beløb i skal overfører.

- Når beløbet er overført bekræfter vi det endelige billet køb.
JJ And The Blues Gang

JJ And The Blues Gang

07. april 2022, kl. 20:00
Karen Kousgaard UDSAT til 2022

Karen Kousgaard UDSAT til 2022

06. juli 2022, kl. 20:00