13. november 2021, kl. 20:00

SABRINA QVORTRUP

SABRINA QVORTRUP er en kvindelig sanger/sangskriver med fokus på det fornuftige og følelser i sin sang. Sangene trækker dig ind i hendes univers, hvor du vil synge med. SABRINA er født i Danmark, og siden hun var lille sang hun til forskellige arrangementer. Koncerten er gratis, mere info følger...
SABRINA QVORTRUP

SABRINA er inspireret af livserfaring. "Det, der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere." Livet er fantastisk, men nogle gange udfordrende.

Sabrina er en dansk danse- og følelses-singer-songwriter inspireret af Ariana Grande, Sam Smith og Ava Max. Hun er flydende på dansk, engelsk og tysk. Hun har udgivet to singler "Happy" og "Challenges", som giver et klart billede af hendes sande og bløde stemme fyldt med tone. Hun arbejder på sine sangskrivningsevner ved at deltage i et etårigt program af Songwriting Academy.

Sabrina har sunget siden hun var 7 år. Sang trives med hende, og hun kan synge i timevis uden at blive træt. Hun har altid haft svært ved at passe på skole og universitet. Sabrina var anderledes, da hun voksede op, og derfor stillede børnene hende altid til ansvar. Musik var altid og er stadig hendes sted at gå og holder hende i gang. Nu følger hun sin indre passion. Hun er klar til at tage sin karriere til det næste trin. For Sabrina er det vigtigste at være åben om vores forskelle og være tro mod dig selv. Dette bliver hovedtemaet i hendes næste udgivelse, der resulterer i hendes EP-Be you.

SABRINA kommer denne aften solo med sit piano.

https://sabrinaqvortrup.com/

Lending/Sunding

Lending/Sunding

24. september 2021, kl. 20:00
Ordblid live

Ordblid live

30. september 2021, kl. 20:00