Begivenheden er udløbet

21. oktober 2021, kl. 20:00

Mandrups Giro 413 ønskekoncert

Denne torsdag går der ren Giro 413 i den på Morzybitten. Fra kl. 20 sidder Mandrup klar med guitaren og spiller udelukkende de numre publikum ønsker. Der kan også sendes ønsker i forvejen, så kom og vær med til at sætte stemningen og dit personlige præg på aftenens musikvalg. Du kan sågar komme op og synge med selv, hvis du har mod på det, akkompagneret af Søren på guitaren🎸--
Mandrups Giro 413 ønskekoncert

Mandrup har efterhånden spillet et utal af koncerter på Morzybitten. Om det har været som solist, duo eller trio så mestrer han alle genre fra pop til rock, fra ballader til de feststemte og glade sange. Hans passion, engagement og indlevelse i sangene har skabt ham et solidt navn med garant for en god live oplevelse.

Jeg har selv ønsket et par numre tidligere, hvilket gav gode versioner fra nogle af mine favorit kunstnere fra C.V. Jørgensen til Marillion.

Smid gerne jeres ønske i Messenger eller live@morzybitten.dk og ellers kan i ønske et nummer på selve aftenen. Eneste krav til at komme med i hatten er at du selv fysisk er tilstede denne aften😀

Koncerten er gratis - Men der stilles en guitarkasse hvor man kan smide/mobilpay en skilling til at støtte koncerten hvis man har lyst.

Pladser er efter "først til mølle" konceptet.

Karen Kousgaard

Karen Kousgaard

04. november 2021, kl. 20:00
Elvis And The Teddybears - UDSOLGT

Elvis And The Teddybears - UDSOLGT

06. november 2021, kl. 20:00