Begivenheden er udløbet

09. september 2021, kl. 20:00

JJ And The Blues Gang

Efter en lang pause ovenpå opløsningen af JJ Blues Band i 2013 samlede sanger og mundharpespiller Jens Juel et helt nyt hold i JJ & The Blues Gang.
JJ And The Blues Gang

Spisning. Har du bestilt mad før koncerten, serveres den mellem 18.30 og 19.00, så kan man i ro og mag være færdig med at spise inden musikken går i gang kl. 20.00. Spisningen foregår i Cafèen (Bar området), men da der er reserveret plads inde ved selve koncerten, kan man tage det roligt og gå derind efter spisningen.

Koncerten. JJ AND THE BLUES GANG har længe været udsolgt og der er en del på venteliste. Vi vil jo gerne have så mange som muligt ind, uden at det dog skal gå udover oplevelsen, men man skal regne med at man kommer til at sidde tæt til de intime koncerter.

Praktisk. Har man brug for drikkevarer under koncerten, praj gerne en til at betjene jer, så misser i ikke for meget af koncerten, som i øvrigt er i 2 sæt, så der er også mulighed for at få tanket op (og andre gøremål) i pausen. 

Gæster Som ikke har billet, kan i sagens natur ikke komme ind og se koncerten. Det er dog muligt at sidde udenfor.

Efter en del udsættelser og aflysninger grundet Covid-19, lykkes det endeligt at samle bandet til en af de første koncerter d. 27. maj 2020 hvor kvarteten spillede en helt forrygende koncert på Morzybitten.
Så det er med stor glæde at vi ser frem til endnu en aften med Jens Juul og resten af det velspillende band med Kim Grimstrup på bas, Jan Markfoged på guitar og Anders Gram på trommer. 

Denne gang er det ikke helt nye tider og nye folk, men musikken er der naturligvis stadig ikke ændret ved. Vi taler om kompromisløs og sveddryppende guitar-og mundharpebaseret Chicago-blues med inspirationer og repertoire hentet fra bl.a Muddy Waters, Buddy Guy/Jr. Wells, James Cotton, Big Walther m.fl.
Entre: 75,- / Stjerneven 50,-
Entre & Menu: 250,- / Stjerneven 225,-
Culottesteg med flødekartofler og grønt
Billet bestilling
Via Messenger, mail info@morzybitten.dk, eller kom ind i baren.
Skriv i beskeden
- Hvilken koncert du ønsker billet(ter) til
- Hvor mange billetter ønsker du
- Med eller uden koncertmenu
Lending/Sunding

Lending/Sunding

24. september 2021, kl. 20:00
Ordblid live

Ordblid live

30. september 2021, kl. 20:00