Begivenheden er udløbet

12. november 2021, kl. 11:00

HUSK CORONAPAS!

VÆR KLAR MED DIT CORONAPAS NÅR DU KOMMER I MORZYBITTEN - Så går det hurtigere. Dit Coronapas er gyldigt, hvis du er vaccineret, har et negativt testsvar (PCR eller lyntest/antigen) eller har været smittet med COVID-19 inden for de seneste seks måneder. Vi må stadig vise fodbold og afvikle live koncerter, så intet er ændret i forhold til det. Det er meget vigtigt at vi holder smitten i ro, med sund fornuft, afspritning og Coronapas, så vi ikke blive påvirket yderligere og risikere nye nedlukninger.
HUSK CORONAPAS!

 

 

Covid-19 er igen en samfundskritisk sygdom.
Coronapas genindføres fredag den 12. november
For at begrænse smittespredning og bryde smittekæder genindføres krav om coronapas den 12. november kl. 06:00. Fra denne dag skal personer fra 15 år bl.a. vise coronapas her:

Natklubber og diskoteker.
Partybusser med servering af alkohol.
Indendørs serveringssteder såsom restauranter og cafeer mm. (gælder ikke takeaway-steder mm.).

Ved forlystelser/kulturbegivenheder/arrangementer, medmindre arrangøren sikrer, at der enten er 200 eller færre tilskuere/deltagere indendørs eller 2000 eller færre tilskuere/deltagere udendørs. Kravet gælder for både siddende og stående deltagere.

På sociale tilbud, plejehjem og på sygehuse, hvis du er besøgende men ikke nær pårørende mv.

Der vil gælde en række undtagelser til kravet om coronapas, herunder for at personer der kan fremvise dokumentation fra et borgerservicecenter for at være undtaget test samt for deltagere i politiske møder, valghandlinger mv. Disse, vil blive opdateret på coronasmitte.dk.

* Besøgende på sygehuse.

* Fodboldkampe - blandt andet fredagens landskamp i Parken.

* Restauranter og caféer.

* Museer.