Begivenheden er udløbet

17. september 2021, kl. 20:00

Frederik Tygesen Solo

Intimkoncert med Freddy’s one-man blues band på morzybitten! Bevæbnet med sin stålguitar vil guitarist og sanger Frederik Tygesen denne aften følge jer tilbage til 20’erne og 30’ernes Missisippi hvor giganter som Son House, Leadbelly, Robert Johnson mfl. Regerede, og spillede rundt på de støvede ‘juke joints’ og gadehjørner. Så kom og oplev ‘juke joint’ stemningen og sange der skabte fundamentet for nutidens folk og rock. Blues is the roots the rest is the fruits.
Frederik Tygesen Solo
Frederik Tygesen er et af de helt store bluestalenter herhjemme. Hans teknik, disciplin, alsidighed, elegance og kompositoriske talent er dybt imponerende. Frederik Tygesen kendes fra jump blues-bandet Big O & the Blue Quarters og fra sin egen bluesrock-trio. Derudover har han også spillet en del solokoncerter og opvarmet for bl.a. Mike Andersen og Freddy And The Phantoms.
Frederik Tygesen kigger ofte dybt i blues-sangbogen og bevæger sig desuden over i beslægtede genrer som amerikansk folkemusik og country. Han har spillet koncerter i ind og udland, og levet som gademusiker rundt i Europa og Californien. Derudover arbejder han for tiden på sit første soloalbum.
Entre: 50,-
Billet bestilling
Via Messenger, mail info@morzybitten.dk, eller kom ind i baren.
Skriv i beskeden
- Hvilken koncert du ønsker billet(ter) til
- Hvor mange billetter ønsker du
- Med eller uden koncertmenu
Lending/Sunding

Lending/Sunding

24. september 2021, kl. 20:00
Ordblid live

Ordblid live

30. september 2021, kl. 20:00