04. marts 2022, kl. 20:00

Franck White & Christian Frank

Franck White er et møde med en gennemrutineret og stilsikker bluesmusiker, der med sin udtryksfulde vokal og sit virtuose mundharpespil er helt unik på den danske livescene.
Franck White & Christian Frank

Samtidig vil man opleve hvordan Franck White og hans guitarist Christian Frank åbenhjertigt inddrager publikum i deres mangeårige venskab og fælles interesse for bluesmusikken. De har spillet sammen siden 1993 og det fornemmer man tydeligt, når de fortæller om deres oplevelser. Samtidig stråler det musikalske overskud ud af dem, når de fremfører deres fortolkninger af de kendteste bluessange af bl.a. Ray Charles, John Lee, Howlin Wolf og Muddy Waters.

Franck White – Vokal/mundharpe
Franck White og hans bluesmakker Christian Frank har bluesmusikken tilfælles, men derudover er det to meget forskellige musikere, der nu i snart 30 år har rejst Danmark tyndt for at give koncerter.

Franck White spiller ikke blues,- han ER "The Blues!! Det er man ikke i tvivl om, når man ser ham på en scene og når man hører hans fortolkninger af de gamle blues klassikere. Franck er 100% selvlært, bor i en lille landsby udenfor Horsens og har viet sit liv til at at præsentere den tidlige bluesmusik.

Christian Frank – guitar
Francks ven og medmusiker gennem de seneste mnage år, guitaristen Christian Frank, bor i Brønshøj, er konservatorieuddannet, og har en række jazzudgivelser i eget navn på CV´et og er i det hele taget en musiker der stilistisk spænder meget bredt.

Ikke desto mindre spiller han blues med en intens nerve og stort musikalsk overskud, og danner dermed et både lydhørt og stilsikkert modspil til Franck White.

Mere info følger...
Lending/Sunding

Lending/Sunding

24. september 2021, kl. 20:00
Ordblid live

Ordblid live

30. september 2021, kl. 20:00