26. september 2021, kl. 12:00

Den belgiske uge

Verdensmesterskaberne landevejscykling Flandern – Belgien
Den belgiske uge

Belgien og speciel Flandern er hjertet af cyklingsporten. Her finder vi de hårde forårsklassikere på toppede brosten, med hårde og brutale bakker og smalle betonveje fra krigens tid. Den belgiske kultur er vanvittig, og alt emmer af pomfritter og belgisk øl. Vi ligger da heller ikke skjul på vores passion for netop Belgisk øl og cykling, så derfor har vi med dette udgangspunkt og årets VM i landevejscykling 2021 afholdes i Flandern skabt den perfekte indgangsvinkel til,
DEN BELGISKE UGE PÅ MORZYBITTEN med fokus på VM cykling og de belgiske øl.

UGE 38 viser vi så meget som muligt fra VM, med ”LE GRAND FINAL” SØNDAG D. 26.9 med herrernes linjeløb på knap 268 km med start i Antwerpen og mål i Leuven.
Franske Julian Alaphilippe er forsvarende mester, men han får i år hård konkurrence af et stjernespækket feldt incl. et meget stærkt dansk hold.
Kasper Asgreen (Deceuninck-Quick Step) - Magnus Cort (EF Education-Nippo) - Mikkel Honoré (Deceuninck-Quick Step) - Michael Valgreen (EF Education-Nippo) - Mads Pedersen (Trek-Segafredo) – Andreas Kron (Lotto Soudal) - Mads Würtz Schmidt (Israel Start-up) - Mikkel Bjerg (UAE Emirates).

Lending/Sunding

Lending/Sunding

24. september 2021, kl. 20:00
Ordblid live

Ordblid live

30. september 2021, kl. 20:00