Søg
Menu
Lørdag 27. marts 19:30

LØRDAG D. 27. MARTS K. 19.30

Pianisten Jens Brønd og sangerinden Kasia Walkiewicz er gået sammen og giver ny næring til velkendte jazzstandards

For Walkiewicz-Brønd er jazzstandards i opstillingen piano og sang forbundet med passion og musikalske ambitioner. Det er ingen let leg at gøre det godt, selvom det for publikum kan forekomme sådan. Det er hele kernen i fortolkningen af jazzstandards: Det skal lyde legende let og lækkert, og der skal være næring i det, selvom det samtidig forekommer let fordøjeligt. Veludførte jazzstandards er indbegrebet af musikalsk elegance.

Kasia Walkiewicz har tidligere sunget både blues og rock, ligesom singer-songwriter-genren trækker i hende, men i jazzen har hun fundet en tidløs skønhed, hvor den personlige fortolkning kan give kant og særkende til sange, der har været sunget af så mange før. Jens Brønd har spillet klaver i omtrent et halvt hundrede år. Han har i perioder levet af det, og der er ikke mange genrer, han ikke har beskæftiget sig med. I de senere år har han valgt jazzmusikken, fordi genren giver kærkomne udfordringer for de aldrende og øvede klaverfingre. Jazzmusikkens improvisation er en del mere krævende, end den kan forekomme for mennesker, der ikke spiller klaver.

Walkiewicz-Brønd fortolker kompositioner som ”Body and Soul”, ”I Fall In Love To Easily” og Etta James’ ”At Last”, så ørerne bliver smurt i behagelig vellyd. Jens Brønds fingerdans på tangenterne er levende og dekorativ til de bundsolide standards, som Kasia Walkiewicz tilfører egen sjæl og dybde.

ENTRE: 50 kr. - Stjerneven 40 kr.
BILLETKØB: Send en mail til live@morzybitten.dk med info om antal ønsket billetter.
Vi svare tilbage med betalingsmåde og bekræftelse på om der er ledige billetter.
Billetter er kun gyldige efter betaling og bekræftelse fra MORZYBITTEN.

Covid-19.

Vi håber at koncerten kan gennemføres med eller uden restriktioner, vi overholder alle gældende retningslinjer. Viser det sig at koncerten ikke kan gennemføres, tilbagebetales billetkøbet eller billetten vil være gældende til en evt. ny dato for koncerten.

Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du vores anvendelse af cookies. Dem bruger vi udelukkende til at optimere din brugeroplevelse. Læs vores cookies- og persondatapolitik.

OK

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm