Begivenheden er udløbet

15. april 2023, kl. 20:00

Tom Donovan - Udsolgt!

The Irish Troubadour is BACK! Efter at have måtte aflyse koncerten d. 18. marts p.g.a. Toms pludselige sygdom er den nye dato nu kommet på plads - TOM DONOVAN LØRDAG D. 15. APRIL!....KONCERTEN ER UDSOLGT!
Tom Donovan - Udsolgt!

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour, som går lige i hjertet og han bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring af vores publikum, hvilket 4 udsolgte koncerter også har bevidnet.

Derfor var det også et hårdt slag, for både os og publikum, da Tom blev syg på turen til Horsens d. 18. marts. Begejstring blev vendt til skuffelse, men også med forståelse fra publikum. Der hersker ingen tvivl om at Tom Donovan selv havde det svært med et afbud, hvilket stort set aldrig er sket før i hans lange karrierer. Sygdom kan man intet stille op overfor, men glædeligt at Tom forventes tilbage i topform LØRDAG D. 18. MARTS.

Til jer med billet, I kan atter begynde at glæde jer til denne mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier, i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.  

ALLE SOM HAVDE BILLET TIL DEN UDSOLGTE KONCERT HAR HELT AUTOMATISK OGSÅ BILLET TIL DEN NYE DATO, derfor vil der ikke blive sat nye billetter til salg medmindre der kommer afbud. 

Til jer som havde bestilt koncertmenu sidst, og trods aflysningen alligevel kom og spiste Bittens Irish Stew, har vi besluttet, at vi denne gang tilbyder Bittens Buffet, så I ikke skal have samme menu. Igen er I, som havde bestilt koncertmenu sidst, forrest i køen og foretager I jer ingenting, har I også menu til den nye dato.

Her er hovedpunkterne I skal være opmærksomme og reagere på ved at sende en mail til info@morzybitten.dk

- Meld afbud hvis I ikke kan/ønsker billetten til den nye dato! - Vi refunderer naturligvis billetprisen.

- Meld tilbage, hvis I IKKE ønsker koncertmenuen den 15. april.

Hvis man ikke reagerer på noget, så er det som sidst - man har billet og man har menu såfremt den var bestilt sidste gang (betales ved ankomst til koncerten).  

Koncerten støttes og arrangeres i samarbejde med musikforeningen Live Fabrikken.

PROGRAM.
Kl. 18.00 Dørene åbner 
Kl. 18.15 - 19.15 Bittens Buffet, 150 kr.
Kl. 20.00 Tom Donovan koncert

VI GLÆDER OS TIL ATTER AT SE JER ALLE OG DEN SKØNNE IRSKE STEMNING PÅ MORZYBITTENS INTIME LIVE SCENE!