Søg
Menu
Søndag 26. januar 13:00 - 15:00
Kwella Lysgard Friis

Jazzen flyder og Morzybitten varmer på en kold januar dag.

KWELLA, LYSGAARD & FRIIS

Trioen elsker den gode melodi og samtidig vægtes sammenspillet, interaktionen og det uforudsigelige højt. Repertoiret vil være en blanding af bl.a Beatles, Kai Normann Andersen og danske sange i jazzede udgaver samt en række kendte bossa nova-melodier.
Alle tre musikere har været en del af den danske musikscene i mange år, og ud af de mange års erfaring opstår et intenst sammen spil og et nærværende udtryk.

Kwella har udsendt 7 albums i eget navn og anmelderne har bl.a skrevet: "Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen".
Kwella arbejder til daglig som lektor i guitar på Det Jyske Musikkonservatorium, og arbejder derudover jævnligt i bl.a hele Skandinavien, Italien og Sydafrika.

Kristoffer Lysgaard tilhører den nye generation af  talentfulde og fremadstormende jazzmusikere og har allerede gjort sig bemærket i en lang række sammenhænge.

Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spiller med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.

Jens Christian Kwella: Guitar
Peter Friis Kontrabas
Kristoffer Lysgaard: Trommer

Bord kan bestilles ved samtidig forudbestilling af smørrebrød på info@morzybitten.dk

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm