Søg
Menu
Fredag 16. oktober 19:30

JAZZ - Intimkoncert

SNORRE KIRK KVARTET fea. HARBECK, HJORT & FJELDSTED

16. OKTOBER kl. 19.30

Trommeslageren og komponisten Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazz artister fra Skandinavien, samt med internationale størrelser som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed.

Med det kritikerroste debutalbum "Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial-Prisen for årets udgivelse samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. Med de to efterfølgende udgivelser, Europa fra 2015 og Drummer & Composer fra 2017 blev der banet vej for et internationalt gennembrud med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler herunder den prestigetunge North Sea Jazz Festival, The Art of Swing Festival i Kansas City, samt Pori Jazz Festival i Finland.

I sommeren 2018 udkom Snorre Kirks fjerde album, BEAT, der med sin eklektiske blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og personlige projekt til dags dato.

Med sig har han intet mindre end 3 andre jazz stjerner.

JAN HARBECK på Sax er en enestående dygtig saxofonist. Jan Harbeck er blevet kaldt en af ​​de fineste blandt danske saxofonister. Han hører til gruppen af ​​jazzmusikere, der begrænser sig til den store tradition for swing, mens han stadig bidrager til at forny genren og give den et personligt præg med moderne akustisk jazz med et varmt, nutidigt og personligt udtryk. Jan Harbeck har længe været en fast ingrediens på de fleste af landets jazzscener i flere forskellige sammenhænge, bl.a. er han selv orkesterleder i Jan Harbeck kvartet.

MAGNUS HJORT er blevet kaldt en af "nordens lysende pianobegavelser". Den 35-årige svenske pianist, der nu bor med familie fast i Danmark, har udviklet sig til en fremragende pianist, der, smagfuldt og med stor originalitet. Han er en aktiv og efterspurgt musiker, der, ud over sin egen trio, spiller i talrige sammenhænge og som akkompagnatør for udenlandske solister og vokalister. De mange konstellationer har resulteret i internationale turnéer både i Europa, USA, og også i Japan, hvor han er særligt efterspurgt og ofte turnerer både med egen trio og i samarbejde med japanske musikere. Hans evner som en yderst solidarisk akkompagnatør og personlig solist har skaffet ham mange jobs som sideman på andres udgivelser. Men Magnus har også sin egen karriere flot kørende, og har udgivet fire album i eget navn.

ANDERS FJELDSTED på kontrabas er inden for de sidste år blevet en af sin generations mest efterspurgte bassister. Han har spillet med en lang række store danske og udenlandske jazznavne, herunder Rodney Green, Carsten Dahl, Anders Bergcrantz, Dado Moroni, George Garzone og Alvin Queen. Han var i 2017 en af modtagerne af Bent Jædig-Prisen og har turneret i store dele af verden.

Intet mindre end et scoop med nogle af de største danske jazzmusikere samlet i et band, det kan næsten ikke blive større. 

Billetter på Billetto.dk

Vi afholder koncerten under de retningslinjer som regeringen har udstukket.

-Mundbind.
Alle gæster og personale bære mundbind i restauranten, når de står op.
Derfor henviser vi til at gæster medbringer mundbind og ifører sig disse når de ankommer til Morzybitten, også når man går op og bestiller, skal ud at ryge eller skal på toilet.
Når I har sat jer ved et bord, må I tage mundbindene af. Ingen stol-ingen plads.

-Lukketid.
Vi skal lukke senest kl. 22.00 hvor sidste gæst skal være ude. Kom tidligt ud - gå tidligt hjem.

Man kan stadig, med mundbind på, bestille i baren, men vi vil have ølkort ved bordene, så vi kan tage mod bestilling ved bordene. Spørg evt. til vores andre produkter.
Med ovenstående i mente, er Morzybitten det samme og vi tilbyder det samme som vi plejer.

Vi håber at alle med sund fornuft og ved at passe på hinanden, stadig vil gå ud og hygge sig, det har vi brug for. Nærvær med afstand.

Tusinde tak.

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm