Begivenheden er udløbet

25. maj 2022, kl. 20:00

One Night Only

Medlemmerne i bandet "One Night Only" har trods fyldte kalendere fundet tid til enkelte stævnemøder, hvor de dyrker deres passion for verdenshits fra 60-erne, 70-erne og 80-erne. Nu er det lykkedes at få et af disse stævnemøder lagt på Morzybitten. Bemærk, koncerten er dagen før Kristi Himmelfartsdag! KONCERTEN ER UDSOLGT!
One Night Only

"One Night Only" består af Andreas Nim der udover at være en fremragende vokalist, også er både komponist og sangskriver. Andreas arbejder på Sct. Ib sammen med Jacob Houmøller, der er en af Horsens' mest brugte og erfarne trommeslagere. Jacob spiller bl.a. fast med Shubi.dk og Bomles Venner. Jonathan Ingemann Jensen spiller keyboards i mange sammenhænge og involveret i flere pladeprojekter. Dan Jensen har spillet guitar i Elvis and the Teddybears siden orkesterets start i 1985. Per Zeeberg er en af Horsens førende guitarister med et af de længste musikalske CV´er der findes. Robin Bjørnskov er kendt for sit eminente og dynamiske basspil i det legendariske band, Showdown, et band der i årevis har glædet i 1000-vis af feststemte mennesker i hele Norden.

Kom frisk på Morzzybitten til et genhør med store sange fra Stones, Van Morrison, REM, Hendrix, John Fogerty, Prince mv.

Entre: 75,- 
Koncertmenu skal forudbestilles - begrænset antal kuverter!!!
Culottesteg med Flødekartofler og salat.
Pris: 179,-
Billet bestilling
Via Messenger, mail info@morzybitten.dk, eller kom ind i baren.
Skriv i beskeden
- Hvilken koncert du ønsker billet(ter) til
- Hvor mange billetter ønsker du
- Med eller uden koncertmenu