Søg
Menu
Lørdag 05. juni 14:00 - lørdag 19. juni 14:00

MÅNEDENS ØL "NÅR DU KEDER DIG I MUNDEN" - JUNI

MORZYBITTEN lancerer en ny serie, opkaldt efter vores gamle slogan ”NÅR DU KEDER DIG I MUNDEN”. Det er månedens øl som dels vil give jer mulighed for at komme lidt mere ud i krogene af øllets verden, og dels fordi vi ved, at der allerede er mange dedikerede ølentusiaster, der synes, det er sjovt at prøve noget nyt. Måske falder den i din smag første gang, måske ikke første gang, men måske så anden eller tredje gang (som det er med så meget andet), MEN VIGTIGST ER, at man gerne vil udfordre sine smagsløg med noget nyt, måske anderledes for ens normale valg af type øl?

FULLER'S VINTAGE ALE 2018 ENGLAND - 8,5% 
Vi har været heldige at få fat i 2 fustager til en god pris af Fuller's eftertragtede Vintage Ale, så vi kan sælge den til samme gode pris som vores øvrige øl og derfor er det også "Månedens øl".
Hvert år siden 1997 har Fuller's brygmester valgt årets fineste humle og malte til at lave en særlig Vintage Ale. 2018 markerer, at det er 21 år siden lanceringen af Vintage Ale. Brygmester Georgina Young, har valgt Maris Otter Malt, som vil tilføje søde noter af småkager. Til aroma humle har Georgina valgt det eftertragtede Ernest humle, der vil tilføje nogle abrikos og krydrede noter sammen med Oilcana humle, der tilføjer grapefrugt og mango. Som en fin vin vil Vintage Ale 2018 modnes med alderen - forventer en velafbalanceret øl med rig, frugtagtig og kompleks smag.

 

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm