Søg
Menu
Fredag 14. maj 15:00

"NÅR DU KEDER DIG I MUNDEN"
MAJ MÅNED

MORZYBITTEN lancerer en ny serie, opkaldt efter vores gamle slogan ”NÅR DU KEDER DIG I MUNDEN”.
Det er månedens øl som dels vil give jer mulighed for at komme lidt mere ud i krogene af øllets verden, og dels fordi vi ved, at der allerede er mange dedikerede ølentusiaster, der synes, det er sjovt at prøve noget nyt.
Måske falder den i din smag første gang, måske ikke første gang, men måske så anden eller tredje gang (som det er med så meget andet), MEN VIGTIGST ER, at man gerne vil udfordre sine smagsløg med noget nyt, måske anderledes for ens normale valg af type øl?

FREDAG i uge 19 offentliggør vi her på siden den første øl i serien.


JACOBSEN ZESTY GOSE 5,0% - IBU 5-10 (Bitterhed) - EBC 5

Smag en læskende øl til de syrlige smagsløg på MORZYBITTEN. Vi tilbyder Zesty Gose på fad.
Som en del af serien ”Bryggerens Hane” lancerer Carlsberg nu Zesty Gose, som er navnet på en ny øl fra en historisk recept. Gose er nemlig en gammel tysk øltype, der har sit navn og oprindelse fra den gamle kejserby Goslar i Harzen. De ældste kilder er fra midten af det 14. århundrede, men vi kender den faktisk også fra Københavns historie. Kong Christian III var så begejstret for Gose-øllet, der på dansk blev kaldt Gaase, at han lod opføre et dedikeret ”Gaasebryggeri” på hjørnet af Vandkunsten og det lille stræde, der sidenhen i folkemunde blev kaldt Gaasestræde. I dag er øltypen karakteriseret ved at være en syrlig hvedeøls-type tilsat salt. Men der er stor kreativ frihed, og i dette tilfælde har Carlsberg tilsat citrusskaller – deraf navnet Zesty. -, Med foråret komme, og vi atter kan nyde hinandens selskab og hvis man har en tørste efter en virkelig dejlig frisk øl, så prøv Zesty Gose.

Zesty Gose er hvidgylden, sløret og skænker en fyldig, om end kortlivet skumkrone. Duften er rig på friske citrusnoter, men rummer også mere dæmpede strejf af tropisk frugt og koriander. Smagen er overvejende syrlig, men føles særdeles læskende takket være den runde og tørre finish.

 

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm