Søg
Menu
Fredag 04. juni 20:00

KRONOWS CV - C.V. Jørgensen tribute
FREDAG D. 4. JUNI KL. 20.00

”Vi sad et par musikere til en festlig og uhøjtidelig jam-aften på Tønderfestival. På et tidspunkt endte vi med at sidde og spille et par CV Jørgensen numre, som vi fandt ud af at vi havde en fælles forkærlighed for. Vi snakkede tit om at det kunne være sjovt at gøre mere ved det, og i efteråret 2015 var vi en flok der mødtes i et øvelokale for at give det et skud. Det blev der sgu’ et coverband ud af. Vi manglede lidt folk på de forskellige instrumenter, men i starten af 2016 kunne vi allerede annoncere vores første optræden. Siden da har vi haft rigtig mange succesfulde jobs. Vi elsker at spille hans musik og selvom de fleste af CV’s hits har en del år på bagen, oplever vi i høj grad at der er mange folk der stadig kan synge med. Både unge og gamle.” – Sådan fortæller forsanger Michael Kronow om hvordan det hele startede for mange år siden.

Der er ikke mange som er i tvivl om at MORZYBITTEN deler glæden ved C.V. Jørgensen musik med mange af sine gæster og der er lagt op til en fremragende aften med masser af fællessang og en hyldest til C.V. Jørgensen.
Mon ikke de fleste husker Alle Har En Drøm, Bellevue, Costa Del Sol, Det Blonde Danske Smil, Det Ganske Lille Band, Det Regner I Mit Hjerte, Det Sir’ Sig Selv, Entertaineren, Florafobi, Mig & Charly, På Gyngende Grund, Skygger Af Skønhed, Sæsonen Er Slut, Søndagsseancer, Entertaineren, Ude Af Sync. Bare for at nævne nogle få af C.V. Jørgensen fantastiske og store sangskat som Kronows CV leverer stærke fortolkninger af.

Entre for stjernevenner: 80 kr. - Billetter kan købes fra d. 26.april. 

Billtter kan købes fra d. 1. maj. Entre: 100 kr. 

Billetter købes på MORZYBITTEN eller på mail info@morzybitten.dk

Koncerten arrangeres i samarbejde med Live Fabrikken.

KRONOWS CV FACEBOOK

KRONOWS CV på YOUTUBE

 

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm