Begivenheden er udløbet

22. august 2022, kl. 19:00 - 27. august 2022, kl. 22:55

Horsens Jazzfestival 2022

København har det, Montreux har det, og nu også Horsens: en jazzfestival! Jazzmusikken oplever et momentum i øjeblikket, og Horsens rummer 7 individuelle jazzarrangører, som er blevet enige om at gå sammen om at sammensætte en lille uges tid i jazzens tegn.
Horsens Jazzfestival 2022

Der er grøde i jazzen i Horsens, og tanken om en jazzfestival har spøgt i lidt tid. Nu er tiden kommet til at realisere snakken, og opbakningen blandt de deltagende har været forrygende.

Jazzen anno 2022 har mange ansigter, og i løbet af en uge bydes der på musikere, som har vidt forskellige udtryk, og sværger til forskellige genrer eller epoker i jazzens historie.

Håbet med jazzfestivalen er at pulje mange af de gode kræfter sammen og skabe større synlighed på tværs af byens åndehuller for jazz-elskere. Der er månedligt jazz-koncerter i byen, men ikke nødvendigvis præsenteret på samme sted og af de samme arrangører. En jazzfestival kan netop skabe gennemsigtighed på tværs, udtaler Peter Brandorf Kellermann, som er koordinerende tovholder for festivalen, samt formand for 1 af de 7 aktører, le Club de Jazz de La Vie. Og kunne man lokke flere nye lyttere til, vil det være skønt.

Uge 34 lægger tidsramme til første skud. Det første år købes billetterne individuelt ved hvert sted, men der opfordres til at man går nysgerrigt ombord i denne første jazz-uge.

Arrangører: Getsemane - Horsens All Stars - Jazzhors - Le Club du jazz de La Vie - Platform K - S&T Jazzpromotion, Live Fabrikken & Morzybitten.

Hele Programmet følger senere, men indtil videre er der 5 koncerter på Morzybittens intime scene under festivalen. Udover Morzybitten, er der 3 musikforeninger som står som arrangør af koncerterne på Morzybitten. Det er Jazzhors - S & T Jazzpromotion & Live Fabrikken. 

Onsdag kl. 19.00 Hjorth/Ammitzbøll Duo - Arr.: S&T Jazzpromotion
Torsdag kl. 18.00 Jazz med 2 - Arr.: Live Fabrikken & Morzybitten
Fredag kl. 17.00 Emil Sommer Quartet - Arr.: Jazzhors
Fredag kl. 22.00 Trio á la Français - Late Night Jazz - Arr.: S&T Jazzpromotion
Lørdag kl. 15.00 Steffen Brix Dream Team Trio - Arr.: Live Fabrikken & Morzybitten
Semere og de øvrige koncerter som p.t. er på programmet på horsensjazzfestival.dk