Søg
Menu
Lørdag 14. december 12:00
Gregory Boyd Trio

Der er lagt op til en fantastisk omgang frokost jazz når Morzybitten live præsentere intet mindre end Gregory Boyd trio med Jazzede fortolkninger af New Orleans-traditionen og lidt funky grooves. Gregory Boyd er et stort navn i jazz- og blues verdenen.

Selv siger han:
– I will bring a trio of Jazz and Blues that will be full of
surprises, funky grooves and jazzy interpretations.

Gregory Boyd kommer oprindeligt fra New Orleans. Han blev en del af den amerikanske flådes tromme orkester i 1987, og han turnerede land og rige rundt med dem indtil han forlod militæret. Han har turneret rundt med Charles Neville fra The Neville Brothers og optrådt rundt omkring i Europa på store jazz festivaler og på scener over hele verden.

Jens Christian Kwella på guitar har siden 1986 arbejdet som professionel guitarist og har en lang erfaring inden for stort set alle jazzens genrer fra traditionel jazz til eksperimenterende og elektronisk jazz.
Han er og har været udøvende guitarist, komponist og arrangør i egne grupper og har sideløbende virket som guitarist med en lang række danske og udenlandske bands og solister. Sammenlagt er det blevet til ca. 100-130 koncerter om året både i Danmark og i udlandet. 

Stig Torndyb på bas har siden begyndelsen af 90’erne spillet med en lang række prominente jazzmusikere og orkestre. Stigs tilgang til basspillet og hans akustiske baslyd gør, at han er en efterspurgt bassist indenfor swing og New Orleansmusik.

Kom og være med til en omgang uforglemmelig jazz og god stemning.

Morzybitten tilbyder i tidsrummet 11.00 - 15.00
3 stykker smørrebrød og 1 flaskeøl (33 cl) til 100 kr. 
Bordreservation anbefales på info@morzybitten.dk

https://www.facebook.com/gregoryboydmusic/

https://www.facebook.com/jenschristian.kwella

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm