Søg
Menu
Torsdag 03. juni 19:30

ESBEN KRONBORG

TORSDAG D. 3. JUNI KL.19.30

Efter 2 albums på engelsk udgav Esben i 2019 sit selvbetitlede debutalbum på dansk. Et album som har fået flotte 5 stjernede anmeldelser og ord med på vejen. Med mere end 1000 koncerter i ind- og udland er Esben en rutineret livemusiker og performer som har prøvet det meste fra Smukfest til Tivoli i København. Esben har haft flere singler i radioen og sange med i DR Dramas tv-serier. Senest har en af hans sange fundet vej til en verdensomspændende online reklame for bilmærket Hyundai
DET KAN I FORVENTE
Der bliver ikke sparet på sig selv eller publikum når Esben tager os med tur fra Horsens og ud på landevejene i og mellem sangene. Esben møder sit publikum med en naturlig lethed og med sin østjyske lune og humor er du i gode hænder. Denne aften vil Esben være flankeret af sine faste makker Max Kirkeby, som udover guitar, spiller på et hav af forskellige instrumenter.
Entre: 75 kr. 
Entre for stjernevenner: 60 kr.
Mere info om billetkøb og spisning før koncerten følger...
Det er med stor glæde at vi kan præsenterer den
kendte Horsens musiker Esben Kronborg, som denne
aften på MORZYBITTEN tager Max Kirkeby med.

Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du vores anvendelse af cookies. Dem bruger vi udelukkende til at optimere din brugeroplevelse. Læs vores cookies- og persondatapolitik.

OK

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm