Begivenheden er udløbet

06. maj 2022, kl. 18:00

En aften i C.V. Jørgensens tegn – med Kronows C.V. & René Wulff

Foredrag & efterfølgende koncert om og med musik fra den store danske poet. Som et meget passende supplement til aftenens band – ”Kronows C.V.” – har Morzybitten allieret sig med René Wulff – trommeslageren fra ”Det ganske lille band”. René vil til aftenens arrangement fortælle om sin bog ”Det ganske lille band – mine år med C.V. Jørgensen” – en ufiltreret historie om fire unge håbefulde musikere, der tilsammen kunne noget helt specielt. Om tre hektiske og hæsblæsende år, hvor de ridende på succesens bølge aldrig så sig tilbage og ej heller undte sig selv hverken rist eller ro – og som endte med at æde bandet op indefra
En aften i C.V. Jørgensens tegn – med Kronows C.V. & René Wulff

I sin fortælling vil René komme vidt omkring og bl.a. berøre de tanker, han gjorde sig i relation bogens tilblivelse og motivationen og de dybere bevæggrunde for endelig at beslutte sig for at skrive den. Tillige vil han lægge et ekstra lag på den udvikling, bandet gennemgik samt uddybe nogle af de begivenheder der skete, mens det hele stod på.

Efter Renés fortælling – som han til lejligheden har valgt at kalde ”Right Place, Right time” – får tilhørerne mulighed for at stille spørgsmål, og man vil endvidere kunne købe et signeret eksemplar af bogen til en yderst favorabel pris. Endvidere vil René joine aftenens band – ”Kronows C.V.” – i et par numre.

KRONOWS C.V. - En hyldest koncert til C.V. Jørgensen.
Hvis man er vokset op i 70'ernes og 80'ernes Danmark, kan man ikke have undgået numre som ''Entertaineren'', ''Mig & Charly'' ''Bellevue'', ''Costa del Sol'' og ''Det sir' sig selv''. CV Jørgensen er uden tvivl én af de største rock-poeter vi har herhjemme, og i Kronows CV er der 6 rutinerede musikere der er gået sammen for at hylde ham, og hans musik. Kronows CV, med sangeren Michael Kronow i front, tager lytteren med på en nostalgisk rejse igennem tiden, og man skal således være forberedt på både skarp samfundssatire, landeplager og dyb melankoli!. Sidst Kronows spillede på Morzybitten tog de publikummed storm og det vil de med sikkerhed atter gøre denne fredag i den store danske poet, C.v. Jørgensens tegn.

Er du til C.V. Jørgensen, dansk rockhistorie og underholdene anekdoter fra livet på landevejen som turnerende musiker, så snyd ikke dig selv for et unikt indblik i et af de væsentligste kapitler i dansk rockhistorie samt – og ikke mindst – den tilhørende musik!

Entre - Rene Wulff: 50,-
Koncertmenu: Tapas 129,- Kan nydes under foredraget med Rene Wulff

Entre Kronows CV: 100 kr.
Koncerten med Kronows kan købes særskilt, mens foredraget kun kan købes hvis man samtidig også køber billet til Kronows. Koncertmenu kan kun købes og nydes til foredraget med René Wulff,

Program:
Kl.17.30 Dørene åbnes
Kl.18.00 René Wulff foredrag og Tapas
Ca. Kl.19.30 Afrunding med spørgsmål, køb og få signeret bogen.
Ca.kl.20.30 Kronows CV koncert med gæsteoptræden af René Wulff. 

Gimmicks.

ALEFARM har udgivet en C.V. hyldest øl "Hver gang jeg tænker tilbage på hovedgaden 84E".
En double dry-hopped IPA på 8% med en blød krop med noter af ananas, appelsin og en bittersød harpiks i eftersmagen. Pris: 60 kr.
Hvid retro T-shirt med logo tryk fra "Solgt til stanglakrids" koncert turnéen (Samme som billedet). Kun trykt i meget begrænset antal. Ved udsolgt denne aften kan man denne aften bestille denne fede t-shirt og få leveret/tilsendt den efterfølgende. 
Pris: 350 kr. pr. stk. 

SÆLGES I FØRSTE OMGANG KUN TIL KONCERTGÆSTER MED BILLET TIL DENNE AFTEN.
SÅ LÆNGE LAGER HAVES!  
Billet bestilling
Via Messenger, mail info@morzybitten.dk, eller kom ind i baren.
Skriv i beskeden
- Hvilken koncert du ønsker billet(ter) til
- Hvor mange billetter ønsker du
- Med eller uden koncertmenu