14. december 2023, kl. 19:00

Dansk julehjælp - Støttekoncert

Vi følger successen op fra sidste år og afholder sammen med DANSK RØDE KORS & KRAGH BAND et "JULESHOW FOR JULEHJÆLPEN" - STØT en god sag sammen med os. MOBILPAY STORT som småt til STØTTENUMMERET 310361 
Dansk julehjælp - Støttekoncert

Giv udsatte børn en god jul

Mange børn i Danmark vokser op i familier, hvor der ikke er råd til god mad, juletræ og gaver. De føler sig udenfor. Vi har brug for DIN hjælp, hvis vi skal give dem noget at glæde sig til. Støt vores julehjælp og giv udsatte børn og deres familier en god jul i år. Mindst 15.000 familier får hver år julehjælp. Med din støtte håber vi, at kunne hjælpe lige så mange i år. 

Vores julemission: Hjælp os med at give julehjælp til udsatte børnefamilier.
Julen er hjerternes fest. Mens de fleste børn og voksne glæder sig til julen, så er højtiden for mange børnefamilier i Danmark forbundet med store bekymringer og afsavn. De har ikke råd til julemiddag, juletræ eller gaver. Ikke mindst for børnene er julen forbundet med følelsen af at stå udenfor.

Giv alle børn en god jul. Glæd en familie til jul. Støt udsatte børn i julen. Støt julehjælpen.

Hvad er Røde Kors' julehjælp?
Hvert år hjælper Røde Kors tusindvis af udsatte børn og deres forældre. Julehjælpen består typisk af et gavekort på 900 kr. til Coop eller en en kurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene. På den måde får både børn og voksne en juleaften, som de fleste andre familier. 

Det er vores lokalafdelinger rundt om i landet, der uddeler julehjælpen. Som supplement indgår vores lokale afdelinger også ofte aftaler med lokale forretningsdrivende, så familierne får et juletræ eller sponsorerede julegaver med.

195 af Røde Kors' 203 afdelinger uddeler julehjælp, hvilket gør uddelingen stort set landsdækkende. Vi samarbejder så vidt muligt med kommunerne, når vi skal udvælge, hvilke familier der skal modtage julehjælpen.

Giver du julehjælp til en sårbar familie, støtter du ikke kun familien i julen. Når julen er slut, inviterer vi børnefamilierne indenfor og tilbyder dem den hjælp og støtte, de har brug for, så de får mere overskud i hverdagen. Vi hjælper bl.a. familierne til at danne netværk og til at finde vej i det offentlige system. Vi inviterer børnene på ferielejre, hjælper dem med lektierne og giver tilskud til, at de kan få en god og aktiv fritid på lige fod med andre børn. 

------

MOBILPAY TIL STØTTENUMMERET 310361 

------

Pressemeddelelse fra initiativtager Kragh Band:
En musikalsk aften for Julehjælpen Julen er traditionernes tid, og den 14. december markerer vi netop en tradition, når KRAGH BAND indtager scenen til fordel for Røde Kors Julehjælp.

De startede inititativet sidste år og fik samlet et femcifret beløb ind til Julehjælpen, så flere danskere kunne fejre julen med dem de holder af.

Konceptet er simpelt: billetten er gratis, og aftenen byder på to timers livemusik fra allerøverste hylde. Der vil være et nummer til rådighed hvor du på MobilePay kan overføre det du selv kan rumme - uanset om det er en femhundredekroneseddel eller en flad femmer. Alt er værdsat!

KRAGH BAND består af fem topprofessionelle musikere med Kasper Kragh i front. Med knap 100 års erfaring tilsammen, en fantastisk indlevelsesevne og engagement, der kommer helt ud over scenekanten, formår de gang på gang at skabe en musikalsk oplevelse af de helt særlige.

Kort sagt: kom ind på Morzybitten, syng med, dans og hav en fantastisk aften i julehjerternes tegn, hvor vi går sammen om at give det vi kan til dem, der har brug for det.

Læs mere om KRAGH BAND her: kraghband.dk

------

Morzybitten har taget yderligere initiativ til at få en række erhvervsdrivende i byen med til at støtte op om dette gode formål. Følgende lokale firmaer støttede i 22 indsamlingen, og forhåbentligt får vi endnu flere med i år...

Spisekammeret, Thonbogade 19 Horsens City
Griffenfelds Café, Bar & Bistro, Stensballegaardvej 7 Stensballe
Beringspladsens Pølsevogn, Vitus Beringsplads 9 Horsens City
Leo's Fisk & Vildt, Hestedamsgade 20 Horsens City
Ristorante Venezia, Borgergade 25, Horsens City
Rom De Luxe, Bygaden 85 Stensballe
Bogcentralen, Tobaksgaarden 2 Horsens City
SEEDS, Torvet Horsens City
Botex, Jessensgade 7 Horsens City
BWS Computers, Hestedamsgade 3 Horsens City 
Tequila Sunrise Mexicansk Restaurant, Smedegade 10 Horsens City
Da Angelino Pizza & Pasta, Brådhusvej 3 Stensballe 
Timbr Tømrer & Tegnestue, Torstedalle 1 Torsted
Stanley & Co, Torvet Horsens City
Morzybitten Café & Ølbar, Jessengade 3 Horsens City

Har du lyst til at være med på erhvervsstøtte vognen, så send en mail til info@morzybitten.dk

TALL N SHORT

TALL N SHORT

16. december 2023, kl. 21:00
Toppen af Bitten's Christmas Jam Night

Toppen af Bitten's Christmas Jam Night

21. december 2023, kl. 19:00