Søg
Menu
Torsdag 17. juni 18:00 - 20:00

TORSDAG D. 17. JUNI KL. 18.00

Endelig, endelig fik vi den slutrunde, vi havde ventet på i tre år. Et længe siden set stærkt landshold var klar. Kampgejst, internationale stjernenavne, talenter og en træner, der både vil spille fodbold og vinde hjerter.

Det tegnede til, og startede da også som en festlig landskampdag og det kunne blive en af de magiske aften. Morzybitten var fyldt op med glæde og kampklare gæster, klædt i rødt og hvidt. Vi var alle stærke i troen, stolte og glade fordi en hel nation endelig igen blev samlet om noget der var stort og noget vi har set frem til i måneder. 

Og så skete det, som ingen kunne forestille sig og ingen havde sprog for, chokket som efterlod os alle tavse og med tomme blikke i de langsomste minutter i mands minde. 

Christian Eriksen, vores 10’er, den allerbedste af dem alle, livløs i græsset, tv-billedet som brændte sig fast på nethinden. Pludselig var fodbolden og EM ligegyldig, kun Eriksen og livet var vigtig. Den store forløsning forsvandt, EM fest blev til EM mareridt. Vi kunne kun gentage for hinanden, at vi aldrig havde set noget lignende. Slutrunden blev formålsløs, der er intet vigtigere end spillernes velbefindende. Trækker vi os, spiller vi videre og hvad så om vi vinder eller taber?, der er intet rigtigt og forkert i resten af denne turnering.

Nu er det gået nogle dage, Christian Eriksen er stabiliseret, meldingerne er positive fra lægerne og vores landshold har valgt at fortsætte, rejse sig og spille for Eriksen. Vi skal alle rejse os, som menneske, som land og bakke endnu mere op til de kommende kampe.

Vi blænder op for kampen mod Belgien på torsdag med optakt fra vi åbner kl. 14.00 og med kampstart kl.18.00, vi håber og ønsker at i alle stadig er med holdet, så på med landsholdstrøjen og kom og støt landsholdet, lad festen fortsætte hvor vi alle slap.

Praktisk info. 

Vi har valgt at aflyse optaktskoncerten på torsdag, da det ikke føles rigtigt. Vi fyrer dog op under landsholdssangene så vi kan skabe en god optaktsstemning.

Man kan stadig booke bord som normalt, men så længe der er plads, kan man også bare møde op og sætter sig med venner, bekendte og dem som man ikke kender, vi er alle i samme båd.

Der var ingen rigtige på resultat tips, men vi har trukket lod blandt alle deltagere om en speciel Carlsberg/Morzybitten landsholdstrøje samt en øl gavekasse til hver af de 3 udtrukne.

TILLYKKE TIL: METTE LORENTZEN - JENS ROED - MONICA CARSTENSEN

Gevinsterne kan hentes på Morzybitten i vores åbningstid tirsdag-lørdag. Vinderne har fået besked via sms.

Reglerne for resultat tips.
- Se kampen live på Morzybitten
- Aflevere dit tip INDEN kampstart
- Udfyld navn (både for,- og efternavn) med blokbogstaver
- Udfyld mobilnummer

Det er gratis at deltage og præmierne kan varierer.
Der spilles og/eller trækkes lod blandt deltagerne ved de markerede kampe.
Alle som har deltaget 1 eller flere gange er med i en samlet pulje, hvor vi trækker 3 afsluttende vindere, den ene til en værdi af mindst 2000 kr. bl.a. en signeret landsholdstrøje fra vores fantastiske anfører SIMON KJÆR.

TAK til alle som var på Morzybitten denne aften, og selvom hele stemningen skiftede undervejs, så var i fantastiske, både før, under og efter Christian Eriksens fald.

UGENS EM KAMPE, hvor der ikke står andet, vises kampene i "The Green Room"

Tirsdag 
Kl.15.00 Ungarn vs Portugal
Kl.21.00 Frankrig vs Tyskland RESULTAT TIPS/VISES PÅ ALLE SKÆRME

Onsdag
Kl.15.00 Finland vs Rusland 
Kl.18.00 Tyrkiet vs Wales
Kl.21.00 Italien vs Schweiz

Torsdag
Kl.15.00 Danmark vs Belgien RESULTAT TIPS/VISES PÅ ALLE SKÆRME
Kl.21.00 Holland vs Østrig

Lørdag
Kl.15.00 Ungarn vs Frankrig
Kl.18.00 Portugal vs Tyskland 
Kl.21.00 Spanien vs Polen

HVAD SKER DER

Følg med i hvad der kommer af spændende begivenheder

FIND OS

Vi står klar til at servicere dig i hjertet af Horsens

Åbningstider

Find ud af hvornår du kan komme og få en kold eller en varm