Begivenheden er udløbet

13. april 2023, kl. 20:00

Bjørn Fjædstad sygemeldt!

Vigtig information mht koncerten...
Bjørn Fjædstad sygemeldt!
Vestbo Trio pressemeddelelse.

Vi har desværre beklageligt nyt ift de kommende koncerter med Vestbo Trio feat. Bjørn Fjæstad
 
Bjørn er kommet til skade under prøverne på Aarhus Teater og har slået sin hofte, så han er taget af forestillingen og har måttet aflyse alle sine koncerter. Det er alt hvad vi ved p.t.
 
Det er vi alle jo utroligt kede af, både for Bjørn, men også for spillestederne og det publikum der har købt billetter.
 
Vi lægger op til at komme som Vestbo trio og stadig give folk en stor koncertoplevelse, bandet er i fantastisk form og som Michael siger, "vi kommer til at save dem midt over i en brag af en koncert!".
Morzybitten info.

Det er jo ikke den koncertoplevelse vi har solgt billetter til, men vi er stadigvæk ret sikre på at Vestbo Trio kan give vores publikum en stor koncert oplevelse, for også uden Fjæstad har trioen høstet stor anerkendelse rundt omkring som et fantastisk sammenspillet liveband. Derfor vil vi gerne fastholde koncerten, men selvfølgelig råde bod på Bjørns afbud ved at kompenserer med 50 kr. til køb i baren.

- Ønsker man stadig at deltage, skal man ikke foretage sig noget, men blot møde op som man har planlagt det og få en god koncertoplevelse.

- Ønsker man IKKE sine billetter, refunderer vi selvfølgelig det fulde beløb. Send en mail om dette ønske til info@morzybitten senest onsdag d. 12.4. kl. 20.00 - Herefter vil i stadig stå som publikum til koncerten med Vestbo Trio.