Begivenheden er udløbet

20. november 2022, kl. 17:00

VM BOLD: Info & kampe

VM BOLD: Info & kampe

Det har af flere grunde været en svær beslutning, men nu har vi endeligt besluttet, at VI FØLGER VM I FODBOLD PÅ STORSKÆRM I GREEN ROOM.
Først og fremmest følger vi selvfølgelig Danmarks kampe, de 3 indledende kampe og forhåbentlig mange flere.

Vi gør opmærksom på følgende "Spilleregler":
- Vil man reservere pladser til Danmarks kampe, opkræves der et depositum på 100 kr. pr. kamp pr. person, som efterfølgende kan bruges i baren i forbindelse med kampen. Dette for at sikre os at man rent faktisk møder op når man har reserveret plads. Der reserveres efter først til mølle princippet.
- Uanset hvor mange forklaringer man har, så booker vi kun plads til maks. 60 personer pr. kamp, så vi overholder reglerne og alle får en god oplevelse. Kampene vises kun i Green Room.
-  Udover Danmarks kampe viser vi kun udvalgte kampe fra de øvrige grupper. Det gør vi for at tilpasse VM i forhold til vores øvrige events og åbning/lukketider.
- Har man ønsker til specifikke kampe, så tag kontakt til os og hør om vi kan vise kampen, passer det ind er vi selvfølgelig klar på at vise de ønskede kampe.
- Kampene spilles kl. 11.00 - 14.00 - 17.00 - 20.00
Vi viser kampene som det passer at have det kørende i Green Room i vores normale åbningstider, ved de mere interessante kampe udenfor vores normale åbningstider vil vi have udvidet åbningstider. Vi vil løbende oplyse hvilke kampe vi med sikkerhed viser her på siden og Facebook.
- For spørgsmål og plads reservering(er) SKAL man sende en mail til info@morzybitten.dk

Vi håber alle får et godt VM - KOM SÅ DANMARK!

Nisse Thorbjørn

Nisse Thorbjørn

01. december 2022, kl. 20:00
Julen med Dan & Koch'en

Julen med Dan & Koch'en

10. december 2022, kl. 21:00