25. august 2022, kl. 18:00

Jazz med To - Entre: 100

Horsens Jazzfestival - Arrangør: Live Fabrikken & Morzybitten. Klik og læs mere...
Jazz med To - Entre: 100
Denne aften er 2-delt. Første sæt laves som dinner jazz hvor de herre spiller gode jazz klassiker, bl.a. deres egne fortolkninger af "Hvorfor er lykken så lunefuld" og "Sidder på et værtshus".
Andet sæt er en musikalsk hyldest fortælling om selveste Louis Armstrong "Lidt om Louis". Det bliver en skøn aften hvor du kan læne dig tilbage og lytte til jazztonerne fra dengang!. Koncerten er en del af "Horsens Jazzfestival 2022".

"JAZZ MED TO" er Søren Peter Frøsig på sang & trompet og Brian Svendsen på klaver, sax og sang. Musikerne i Jazz Med To har hver mere end 20 års erfaring fra den traditionelle jazzscene, og spiller med glæde, engagement og et smil på læben, som helt sikkert bringer humøret et par grader i vejret. JAZZ MED TO bringer jazzen fra dengang indenfor, og spiller de gamle kendte melodier med energi, spilleglæde og en anekdote eller to, som binder numrene sammen.
Dinner Jazz. Der serveres en tapas tallerken som kan nydes under første sæt med en række jazz klassikere. 2. sæt er der Louis Armstrong koncertforedrag.

Pris med dinner: 225 kr.
Pris uden dinner: 100 kr.
Billet bestilling
Via Messenger, mail info@morzybitten.dk, eller kom ind i baren.
Skriv i beskeden
- Hvilken koncert du ønsker billet(ter) til
- Hvor mange billetter ønsker du
- Med eller uden koncertmenu
JAZZ MED TO er tilbage på Morzybitten med frokostjazz søndag d. 13. november.
JJ And The Blues Gang

JJ And The Blues Gang

19. november 2022, kl. 20:00
Donovan is back!!!

Donovan is back!!!

17. september 2022, kl. 20:00