24. august 2022, kl. 19:00

HjortH/Ammitzbøll Duo - Entre: 75 kr.

Horsens Jazzfestival - Arrangør: S & T Jazzpromotion. Klik og læs mere...
HjortH/Ammitzbøll Duo - Entre: 75 kr.
Theo Benjamin Hjorth er opvokset i Gl. Rye og er soliststuderende som rytmisk musiker på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med klaver som hovedfag. Musikalsk kommer han vidt omkring, men den cubanske musik har en særlig plads i Theos hjerte, og han har, som en del af hans kandidatuddannelse, været i Havana og studere ved de cubanske mestre. Hans lyd er en blanding af arbejdet med den cubanske musik og især rytmik, den mere traditionelle jazz og den klassiske musiks fraseringer og måder at arbejde ind og ud af klangene. Theo er blandt andet en del af Lazos d Cuba, Los Tres Golpes, Liga Latina, Nordkraft Big Band, Sam and the Soulmates og Fryland Hjorth forward motion project. Theo Hjort var med i SATS Trio som spillede en fremragende koncert på Morzybitten under den landsdækkende VinterJazz Festival sammen med Morten Haugshøj og Samara Bahrami.

Anders Ammitzbøll er dansk bassist, komponist og arrangør bosiddende i København. Han er en aldeles alsidig side man med et vidtrækkende musikalsk ordforråd – alt lige fra small group jazz og pop til store teateropsætninger og bigband.  
Han har spillet med et utal af nationale, såvel som internationale solister. Heraf kan nævnes Robben Ford, Bob Mintzer (Yellowjackets) og dansktoppens ukronede dronning Birthe Kjær. Han har derudover medvirket på adskillige indspilninger, bl.a. flere udgivelser med det nordjyske orkester Nordkraft Big Band. I eget navn har han i 2016 udgivet pladen Hymns For Hearts #1.  
Han er uddannet fra musikerlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium og har siden da været særdeles aktiv på den dansk musikscene.

Line-UP
Theo Hjorth: Klaver
Anders Ammitzbøll: Bas
Entre: 75 kr.
Koncertmenu: Culottesteg m/flødekartofler & grønt 179,-
Menuen serveres mellem kl. 17.45 - 18.15 eller efter aftale
Billet bestilling
Via Messenger, mail info@morzybitten.dk, eller kom ind i baren.
Skriv i beskeden
- Hvilken koncert du ønsker billet(ter) til
- Hvor mange billetter ønsker du
- Med eller uden koncertmenu
JJ And The Blues Gang

JJ And The Blues Gang

19. november 2022, kl. 20:00
Donovan is back!!!

Donovan is back!!!

17. september 2022, kl. 20:00