Begivenheden er udløbet

29. juli 2022, kl. 15:00 - 18:00

De lokale troubadur på juli tour-Martin "BIG" Skaastrup

Kl. 15-17 på 4 fredage i juli måned spiller 4 lokale troubadour fyraftenslive. Forhåbentligt er vejret til at de spille ude foran Morzybitten, men ellers foregår det indenfor. Se hvem der spiller hvornår ved at klikke ind på begivenheden.
De lokale troubadur på juli tour-Martin "BIG" Skaastrup

De lokale troubadour på juli tour er følgende:

FREDAG D. 8. JULI JAIS E
FREDAG D. 15. JULI SØREN MANDRUP
FREDAG D. 22. JULI MICKI ALGREN LUND
FREDAG D. 29. JULI: MARTIN "BIG" SKAASTRUP

Ordet troubadour dækker over kunstnere, der kan stille sig op på en ølkasse og synge om både politik, samfund og kærlighed på en måde, så vi alle kan være med. Men hvad mange ikke ved er, at troubadourerne har en lang historie som går helt tilbage til middelalderens Frankrig. En god troubadour stod i høj anseelse ved fyrstehoffer, nogle af fyrsterne var endda selv troubadourer. Selv om politiske troubadourer stadig findes, så er det med tiden et meget mere positivt budskab mange troubadourer sender, og det er da også vores budskab til de 4 troubadourer. En mand med sin guitar og sang som sidder og underholder folket, kort og godt.

Jais E er kendt i flere forskellige sammenhænge i bands og duoer som "JB & THE HÜGGELI", "ERIKSEN & BIG", "Big O & the Blue Quarters", "The Manic Blues" og "Two Strokes", de 2 første har spillet flere gange på Morzybitten. Jais har siddeløbende med musikken arbejdet som pædagogmedhjælper og handicaphjælper, musiklærer i ungdomsskole, møbelpolstrer og selvstændig indenfor web og grafik i ITL WEBBUREAU.

Søren Mandrup er nærmest vores en-mands-husorkestre, mestre de fleste genre og har med stor succes spillet i mange sammenhænge på Morzybitten. Mandrup har spillet flere solo og duo jobs og der har været flere konstellationer som "Kragh, Mandrup & Nissen", Beatles Night, Snags Light, alle med stor succes. Derudover har han været idé manden bag vores populære "Toppen af Bitten's Jam Nights". 

Micki Algren skriver; Bare rolig - det er helt okay, hvis du lige sidder og tænker ”Hvem er det nu lige, han er?”. Faktisk så bliver den 22. Juli første gang nogensinde, jeg har mit eget navn på en ”plakat”. Sagt på en anden måde. Det er første gang, jeg skal spille solo. Så den debut får vi sammen! Det glæder jeg mig til!
Det kan være, du måske kender mig som forsangeren i ”SNAGS”. Hvis ikke, så er det stadig helt okay. 
Kort om mig. Så har jeg spillet musik, siden jeg var 3 år. Guitaren fik jeg om halsen som 9-årig. Lige siden da har jeg altid haft musikken helt tæt på og med mig - uanset hvor jeg så landet henne! Denne ”koncert” bliver fra min side, en fortælling om hvad musikken har gjort og betydet for mig igennem hele mit liv. Hver sang, jeg spiller, er nøje udvalgt. Nogen med personlige historier. Både på godt og ondt. Andre simpelthen fordi jeg synes, det er fantastisk smukke sange og en enkelt af mine egne. 
Vi ses! Jeg glæder mig til at dele lidt ud af min rejse sammen med musikken!

Martin "BIG" er kendt som en gudsbenådet bluesguitarist i flere sammenhænge og har spillet et par gange tidligere på Morzybitten i duoen "Eriksen & BIG" med stor succes. Den første gang faktisk med så stor succes at denne lørdag aften blev den første og hidtil eneste gang hvor publikum selv betalte for en times ekstra spilletid!!!

JJ And The Blues Gang

JJ And The Blues Gang

19. november 2022, kl. 20:00
Donovan is back!!!

Donovan is back!!!

17. september 2022, kl. 20:00